مطلب زیر رو در سایت وزارت امور خارجه امریکا دیدم . گفتم شما هم ببینید و بخندید
پرزيدنت بوش از قطعنامه شورای امنيت جهت برقراری آتش بس در لبنان استقبال کرد
بوش گفت حزب الله و حاميان ايرانی و سوری آن جنگی ناخواسته را بر سر مردم لبنان و اسرائيل آورده اند
12 اوت 2006
بوش گفت حزب الله و حاميان ايرانی و سوری آن جنگی ناخواسته را بر سر مردم لبنان و اسرائيل آورده اند.
کاخ سفيد
دفتر وزير مطبوعات
کرافورد، تگزاس
بيانيه رياست جمهوری
من از قطعنامه شورای امنيت سازمان ملل که ديروز به منظور پايان فوری جنگی که ماه گذشته آغاز شده صادر شد استقبال می کنم. شعله اين جنگ با يک حمله تروريستی تحريک نشده عليه اسرائيل توسط حزب الله، که از سوی ايران و سوريه حمايت می شود، شعله ور گرديد. ايالات متحده و متحدين آن از آغاز اين کشمکش به سختی در تلاش بوده اند شرايطی برای آتش بسی پايدار ايجاد کرده و جلوی گروه های شبه نظامی و تروريستی مانند حزب الله را که حاميان خارجی دارند از شعله ور کردن بحران ديگری بگيرند.
هدف قطعنامه ديروز پايان دادن به حملات حزب الله عليه اسرائيل و متوقف کردن عمليات تهاجمی اسرائيل است. اين قطعنامه همچنين خواهان تحريم ارائه تسليحات به شبه نظاميان لبنان، ارسال يک نيروی بين المللی قدرتمند در کنار نيروهای مسلح قانونی لبنان به جنوب اين کشور، و خلع سلاح حزب الله و ديگر گروه های شبه نظامی در لبنان می باشد. منظور از اين اقدامات جلوگيری از حزب الله از رفتار بصورت کشوری در داخل کشوری ديگر است، و به تلاش های ايران و سوريه در به گروگان گرفتن مردم لبنان برای مقاصد افراطی خود پايان می دهد. اين کار به نوبه خود حق حاکميت را به دولت دموکراتيک لبنان باز می گرداند و به تضمين امنيت برای مردم لبنان و اسرائيل کمک می کند.
از دست رفتن جان بی گناهان در لبنان و اسرائيل فاجعه بزرگی بوده است. حزب الله و حاميان ايرانی و سوری آن جنگی ناخواسته را بر سر مردم لبنان و اسرائيل آورده اند و در نتيجه آن ميليون ها نفر رنج کشيده اند. من اکنون جامعه بين المللی را تشويق می کنم کلام را به اقدام تبديل کرده و از هر تلاشی برای برقراری صلح در منطقه فروگذاری نکند.
بيانيه رياست جمهوري امريکا
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
با سلام ،
مطلبي هم من راجع به رئيس جمهور آمريكا بگم.......
وقتي داشت به سوالات خبرنگاران راجع به جنگ اخير جواب ميداد گفت اسرائيل تو اين جنگ پيروز شد همان زمان همه خبرنگاران خندهشون گرفت و به حرفهاي رئيس جمهور معروف... پوزخند زدند .....
و يا نمونه ديگه اينكه ازش سوال كردند مردم عراق در حمايت حزب لله راه پيمايي عظيمي كردند ميدونيد چي جواب داد .... جواب داد مردم عراق نفهم هستند و هيج جيزي نميفهمند !!!!
اين از رئيس جمهوري كه گافهاش بيشتر از يك كتاب ميشه يا ميشه باهاش يك فيلم كمدي ساخت ...
در ضمن رئيس جمهور آمريكا جزو احمق ترين و نادان ترين و كم هوشترين رئيس جمهورهاي آمريكا بوده و توي اين موضوع هيچ كس شك نداره ...
اين رئيس جمهور پيشينه بدي توي عرق خوري و بد مستي داره كه حالا ادعا ميكنه برگزيده خداوند است اين رئيس جمهور كسي است كه از سربازي در جاهاي سخت فرار كرده ...
از اين مطالب زياده راجع به رئيس جمهور كشور آمريكا .. در ضمن اين رئيس جمهور پايين ترين محبوبيت در بين رئيس جمهور هاي آمريكا داره .... هر روز هم به كساني كه از اين مرد بدشون مياد افزوده ميشه .... ايا شك داريد ..
شايد شما از طرفداران ويژه ايشان باشيد ... مهم نيست .. مهم اين است كه اين مرد خنگ تشريف دارد .... و نبايد طرفدار افراد كودن بود
موفق و شاد باشيد
مطلبي هم من راجع به رئيس جمهور آمريكا بگم.......
وقتي داشت به سوالات خبرنگاران راجع به جنگ اخير جواب ميداد گفت اسرائيل تو اين جنگ پيروز شد همان زمان همه خبرنگاران خندهشون گرفت و به حرفهاي رئيس جمهور معروف... پوزخند زدند .....
و يا نمونه ديگه اينكه ازش سوال كردند مردم عراق در حمايت حزب لله راه پيمايي عظيمي كردند ميدونيد چي جواب داد .... جواب داد مردم عراق نفهم هستند و هيج جيزي نميفهمند !!!!
اين از رئيس جمهوري كه گافهاش بيشتر از يك كتاب ميشه يا ميشه باهاش يك فيلم كمدي ساخت ...
در ضمن رئيس جمهور آمريكا جزو احمق ترين و نادان ترين و كم هوشترين رئيس جمهورهاي آمريكا بوده و توي اين موضوع هيچ كس شك نداره ...
اين رئيس جمهور پيشينه بدي توي عرق خوري و بد مستي داره كه حالا ادعا ميكنه برگزيده خداوند است اين رئيس جمهور كسي است كه از سربازي در جاهاي سخت فرار كرده ...
از اين مطالب زياده راجع به رئيس جمهور كشور آمريكا .. در ضمن اين رئيس جمهور پايين ترين محبوبيت در بين رئيس جمهور هاي آمريكا داره .... هر روز هم به كساني كه از اين مرد بدشون مياد افزوده ميشه .... ايا شك داريد ..
شايد شما از طرفداران ويژه ايشان باشيد ... مهم نيست .. مهم اين است كه اين مرد خنگ تشريف دارد .... و نبايد طرفدار افراد كودن بود
موفق و شاد باشيد