بحران در لیبی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

Re: بحران در لیبی

پست توسط cheka »

جناب mohammad1985 تاحالا 600 صد نفر از مردم لیبی بخاطر حملات هوایی ناتو کشته و زخمی شدن ، این عکس فقط یکی از اون بمبهاییه که روی سر مردم لیبی ریختن ! ناتو هم البته الان خوب دستمزد بمباران یوگوسلاوی رو گرفت ، یک کشور مستعمره ی دیگه بنام کوزوو درست کرد که الان شده قطب قاچاق اعضای بدن اروپا و البته مکان برای زندانهای مخفی CIA ! چه بهارانی واقعا !
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

600 نفر ؟ البته معلوم نیست برا اساس کدام منبع ! پرس تی وی ؟ شبکه خبر ؟!!! یا خبر گذاری های روس ؟! البته تعداد بیشتری هم توسط خود دیکتاتور دوست داشتنی شما که مورد حمایت کشور دوست و ابر قدرت سابق ( کبریت بی خطر ! فعلی ) روسیه هم هست کشته شدن و به حساب ناتو واریز شدن ؟! ( قطعا تعداد زیادی از اون 600 نفر اگر درست باشه که نیست نظامی بودن ) من به نظامیان لیبی یک توصیه می کنم کاری رو بکنن که نظامیان عراق در جنگ با آمریکا کردن ! زمان حمله برو بچ ناتو و دوستان ! از ادوات نظامی خودتون فاصله بگیرید همین ! تا حد بسیار بالایی درصد زنده موندتون رو افزایش و احتمال کشته شدن خودتون رو در راه یه دیکتاتور وحشی روانی کم کردید !
اگر نمی دونستید بدونید که اون عکس مربوط به جنگ اسراییل و حزب الله هست نه جنگ ناتو با لیبی ! موارد مطرحی شما هم دلیل باید براش بیارید !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

نخیر جناب Mohammad1985 ، منبع بنده خبرگزاری BBC هست ([External Link Removed for Guests]) که بنابر اون بیش از 116 نفر توسط حملات هوایی ناتو کشته شدن !
دوست عزیز اگر کشور خودت بود هم به نظامیاش توصیه میکردی دست از اسلحه بکشن !؟! مسایل داخلی کشور هرچی هم که باشه نمیتونه مداخله ی خارجی و اشغال شدن توسط یک کشور دیگه رو توجیه کنه .
در مورد مواردی هم که گفتم میتونید به پرونده ی قاچاق نخست وزیر کنونی کوزوو که در جریانه و همچنین گزارش اخیر شورای حقوق بشر سازمان ملل در مورد زندانهای مخفی آمریکا (که اتفاقا یک دونش هم تو کوزووی به زعم شما بهشته) مراجعه کنید !

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
دوستان آیا واقعا صحیح است که دو جوان هم وطن درباره وضعیت یک کشور این گونه با هم بحث کنند. چند وقت پیش هم تاپیک مربوط به لیبی به خاطر همین بحثهای بیهوده و عبث دوستان که در آخر به وضعیت بیمارستانها در آمریکا و روسیه رسید به قفل شدن تاپیک و تعطیلی بحث انجامید.آیا بهتر نیست کمی فکرکنیم و از یک جانبه گرایی بپرهیزیم.
دوست عزیز جناب چکا
می دانم به احتمال زیاد می خواهید بعد از خواندن این نوشته مرا به جانب داری از غرب متهم کنید اما یوگوسلاوی سابق که یک ترکیب ناهمگون از کروات و صرب و مسلمان بود ،خواه نا خواه به این وضعیت دچار می شد.کشورهای منطقه بالکان در چند صد سال اخیر همیشه بین عثمانی و روسیه و اتریش و آلمان دست به دست می شد و در دوران جنگ سرد هم به لطف شخصی به نام مارشال تیتو چند صباحی این چند جماعت غیر همگون در کنار هم زندگی کردند و بعد از مرگ و اتمام جنگ سرد یوگسلاوی هم به سرنوشت شوروی دچار شد. ظاهرا الان هم نوبت آمریکایی هاست که مدتی در بالکان حکومت کنند.
دوست عزیز جناب محمد ۱۹۸۵
آیا با وضعیت فعلی فرقی بین بمبهای هدایت شونده ناتو و یا کاتیوشا های قذافی برای مردم لیبی وجود دارد؟آیا واقعا شما فکر می کنید که غرب برای نجات مردم لیبی در این کشور دست به مداخله نظامی زده است؟آیا فکر نمی کنید در این صورت مردم بحرین و یا یمن بایستی شامل این کمک شوند؟آیا استانداردهای دوگانه غرب در برخورد با حوادث در این چند کشور هم تنها زاییده اخبار پرس تی وی و یا شبکه خبر است؟تا آن جایی که بنده از پستهای شما متوجه شده ام شما هم از طرفداران انقلابیون لیبی هستید اما به نظر شما به چه دلیل سایتهایی مثل یاهو و یا بی بی سی که هر روز بیش چند صد میلیون بازدید کننده دارند هنوز از لفظ شورشی برای این مردم به پا خواسته استفاده می کنند و این در حالی است که از اولین روزهای شروع این قیام شبکه های ایران از افراد با لفظ انقلابیون و نه شورشی و یا تروریست یاد کرد.
این که می فرمایید از تجهیزات خود فاصله بگیرند تا زنده بمانند ،فکر می کنم مخالف قسم نامه و سوگند هر فرد نظامی در آغاز خدمت خود باشد.هر کس که لباس سربازی بر تن می کند ،در هر کشوری ،می داند که این لباس می تواند کفن او باشد و مسلما نظامیان لیبیایی با هر منش و تفکری که دارند این موضوع را می دانند.
البته امیدوارم شما هم بنده را به طرفداری از روسیه و یا قذافی متهم نکنید.
البته در مورد خطاب کردن کشوری که بیش ترین بمب اتم و موشک قاره پیمای دنیا را دارد با لفظ کبریت بی خطر آنچنان با شما موافق نیستم.
البته همانطور هم که قبلا گفتم به نظر من دلیل مخالفت روسیه و چین با عملیات ناتو در لیبی قولهای قذافی به این دو کشور درباره منابع نفت لیبی است و نه نگرانی از وضعیت مردم لیبی!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Typhoon
اولا کشورهایی که دارای تنوع نژادی و مذهبی متنوع هستند تو دنیا زیادن اما در کل من نمیخوام منکر مشکلات یوگوسلاوی بشم اما بعضی دوستان چیزهایی میگن که آدم به خنده میافته ! دوستان میگن الان به لطف لشگرکشی ناتو تو بالکان بهاران شده ! من نمیدونم این چه بهارانیه که الان کوزوو (نتیجه ی بهاران 1999 !) شده قطب قاچاق اعضای بدن اروپا که نخست وزیرشم تو راس این بانده تاجایی که [External Link Removed for Guests] ! یا اینکه یکی از زندانهای مخفی آمریکا در کوزو هست لابد نعمت بزرگیه ! خواهش میکنم تا این تاپیک رو هم بخاطر "انحراف"نبستن بحث یوگوسلاوی رو تموم کنیم ! من حرفامو در مورد کوزوو زدم اگر دوستان خیلی مایلند بحث عمق پیدا کنه یک تاپیک بزنند اونجا بحث کنیم.

جان.اف.کندی
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

فالکن ... فیتر

[External Link Removed for Guests]

حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

لاشه فنسر لیبیایی

حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”