پیشاپیش فرا رسیدن سال 1390 را به همه شما دوستان، تبریک عرض می کنم
و آرزوی بهترین ها را برای همه شما بزرگواران دارم

یادش بخیر پارسال این موقع چقدر تاپیک در مورد عید و ... داشتیم و چقدر خوب بود
! ولی مثل اینکه امسال زیاد خبری نیست،
دیگه وقتشه که سی سی حال و هوای عید به خودش بگیره، نه؟!! 
سال 1389 کم کم داره تموم می شه و برای همه ما ،کلی اتفاق و خاطرات به جای گذاشت . این تاپیک را ایجاد کردم برای گفتن بخشی از اون اتفاقات که گفتنش می تونه جالب و خاطره انگیز باشه
! از همه شما دوستان عزیز دعوت می کنم که در این تاپیک شرکت کنید و مثل همیشه با حضورتون باعث محکم تر شدن پیوند دوستی ها و صمیمیت بین بچه های سی سی بشین
، خصوصا" اون دسته از دوستانی که به واسطه کار و ... کمتر بودن و دیگه وقتشه که روزه سکوت شکسته بشه
!!! *****************************
وای امسال چقدر زود گذشت، ثانیه ها بدو بدو می یان و می رن و ما ها مجبوریم که چه با کفش و چه پا برهنه دنبالشون بدوییم.!!!
امسال ، اتفاقات مهمی برام افتاد :
- فارغ التحصیل شدم البته نه کاملا!!!
- عاشق شدم
و6 شهریور فهمیدم که کسی که خیلی دوستش دارم، اونم من رو دوست داره و با جرات می تونم بگم بهترین اتفاق زندگی ام بود و هست
و به قول حافظ :
در ازل پرتو حسنت زتجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
البته معلوم نیست که کی اول آتش زده ها
!!! - چکیده پایان نامه ام را فرستادم برای کنفرانس انجمن روان شناسی کار و سازمانی اروپا و accept شد ، آیا می رم آیا نمی رم مسئله این نیست؟!!!
- کلی دنبال کار گشتم و اونم خیلی دنبال من گشت بلاخره همدیگه رو پیدا کردیم! !کارم هیچ ارتباطی با رشتم نداشت ،البته تجربه خیلی خوبی بود، یه کمی حسابداری یاد گرفتم، یکمی پشتیبانی نرم افزار حسابداری و درست کردن سایت و به قول معروف حسابی پوست انداختم و فهمیدم که کار کردن یعنی چی !!
و درکنار این کار که دقیقا نقطه مقابل روان شناسی بود ، با ساتید دانشگاهم کارهای پژوهشی هم انجام دادم وانجام می دم. و آخرین اتفاقی که جدیدا برام افتاد، کارم را عوض کردم و از بعد عید شروع می شه و الان دیگه تقریبا کارم مرتبط با رشته ام هست و از این بابت خوشحالم
! در کل امسال ، سالی پر از تغییرات برام بود و تجربه های تلخ و شیرین زیادی داشتم !

همتون را خیلی دوست دارم وامیدوارم که همیشه شاد و موفق باشید