غش کردن سربازان در مراسم رسمی ( تصویری)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
غش کردن سربازان در مراسم رسمی ( تصویری)
[External Link Removed for Guests]
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

-
- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 236 بار
Re: غش کردن سربازان در مراسم رسمی ( تصویری)
واقعا زشته،اینا که سربازانشون نمیتونن دوساعت سرپا ایستادن رو تحمل کنند ادعای شکست ناپذیری سربازاشونو هم دارند
حالا معلوم شد چرا اینا اینقدر پول صرف تجهیزاتی مانند زره پوشیدنی، اسکلت بیرونی و لباسهای هیدرولیکی و........میکنند
این مسئله برای این نیست که سربازاشونو شکست ناپذیر کنند(نه اینکه بنده فکر کنم اصلا چنین برنامه ای ندارند)بلکه برای اینه که بتونن این
بچه سوسولا رو بفرستن میدون جنگ
راستی فکر کنید که یک سرباز آمریکایی با تجهیزات فوق پیشرفته و دهها هزار دلاری که تنش کردن تا تو میدون جنگ از پس همه نوع
تهدیدی بر بیاد یکهو بیاد غش کنه چه صحنه ی خنده داری میشه

حالا معلوم شد چرا اینا اینقدر پول صرف تجهیزاتی مانند زره پوشیدنی، اسکلت بیرونی و لباسهای هیدرولیکی و........میکنند
این مسئله برای این نیست که سربازاشونو شکست ناپذیر کنند(نه اینکه بنده فکر کنم اصلا چنین برنامه ای ندارند)بلکه برای اینه که بتونن این
بچه سوسولا رو بفرستن میدون جنگ
راستی فکر کنید که یک سرباز آمریکایی با تجهیزات فوق پیشرفته و دهها هزار دلاری که تنش کردن تا تو میدون جنگ از پس همه نوع
تهدیدی بر بیاد یکهو بیاد غش کنه چه صحنه ی خنده داری میشه

- سپاسهای ارسالی: 1067 بار
- سپاسهای دریافتی: 1211 بار
بله واقعیت داره
زمان آموزشی خودمون تو سیرجان سربازهای ردیف اول بعد از 45 دیقه خبر دار ایستادن به ناگاه از هوش میرفتن اول اسلح میوفتاد بعد سرباز - ولی خوب سربازهای ردیف دوم و بعدی میتونستن بشینن این اتفاق براشون نمیوفتاد
زمان آموزشی خودمون تو سیرجان سربازهای ردیف اول بعد از 45 دیقه خبر دار ایستادن به ناگاه از هوش میرفتن اول اسلح میوفتاد بعد سرباز - ولی خوب سربازهای ردیف دوم و بعدی میتونستن بشینن این اتفاق براشون نمیوفتاد
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<
نیروی دریایی حافظ مرز آبی
ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
نیروی دریایی حافظ مرز آبی
ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند

- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 560 بار
ali-dj2002 نوشته شده:واقعا زشته،اینا که سربازانشون نمیتونن دوساعت سرپا ایستادن رو تحمل کنند ادعای شکست ناپذیری سربازاشونو هم دارند![]()
![]()
![]()
![]()
بچه سوسولا رو بفرستن میدون جنگ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تهدیدی بر بیاد یکهو بیاد غش کنه چه صحنه ی خنده داری میشه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=================
ببخشید اولا اشتباهی سپاس رو کلیک کردم
دوما : یا سن سریازی رفتن نیستی یا از روی احساسات غریبه کشی میکنی...
مگه فشار خون وافت فشار دست خود آدمه که اونا نباید غش کنن ....
نکنه هنوز 3 ساعت بصورت خبردار زیر نور شدید آفتاب نایستادی که اینطور قضاوت میکنی ....
من تجربه دارم واگه به خودم مسلط نمیشدم شاید با مخ میخوردم زمین ... اونم بخاطر تابش شدید آفتاب روی کلاه خود آهنی وتپش شدید ضربان قلب و گرسنگی وتشنگی دست به دست هم میده و یهو با مخ میخوری روی کف اسفالت داغ ..... البته اگه صبحانه هم سیر نخورده باشی دیگه مزید علت هم میشه...
اینجور قضاوت کردن و میگن قضاوت کینه توزانه نه منصفانه ...
==========================
اونا هم مثل ما آدمن ... ربات که نیستن .
تازه اینا همشون نیروهای تشریفاتن ... نیرو مخصوص پوست کنده که نیست ...
[FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
ali-dj2002
قضاوت شما به قول دوستمون کینه توزانه است...
اولا اینها همه نیروهای تشریفاتی هستند و شما از کجا میدونی چه مدت مجبور بوده خبردار بی حرکت بایسته؟؟یک دختر یا پسر جوان گارد احترام دیگه بدنش فولادی نیست که...مطمئن باش همان مدتی هم که اون به حالت احترام می ایسته را ادمهای عادی مثل من و شما هیچوقت طاقت نمیاریم میتونی امتحان کنی ببینی چقدر بی حرکت به حالت احترام نظامی دوام میاری!.و اینکه شما این حالت طبیعی را نشانه سوسول بودن میدانی کاملا غلطه...برای هرکسی حتی افراد بسیار ورزیده هم رخ میده چون نیروهای مخصوص و ورزیده هم برای جنگ و گریز در کوه و بیابان و غیره تربیت می شوند و تحرک بالایی دارند نه اینکه تمرین مثل چوب ایستادن بکنند.
قضاوت شما به قول دوستمون کینه توزانه است...
اولا اینها همه نیروهای تشریفاتی هستند و شما از کجا میدونی چه مدت مجبور بوده خبردار بی حرکت بایسته؟؟یک دختر یا پسر جوان گارد احترام دیگه بدنش فولادی نیست که...مطمئن باش همان مدتی هم که اون به حالت احترام می ایسته را ادمهای عادی مثل من و شما هیچوقت طاقت نمیاریم میتونی امتحان کنی ببینی چقدر بی حرکت به حالت احترام نظامی دوام میاری!.و اینکه شما این حالت طبیعی را نشانه سوسول بودن میدانی کاملا غلطه...برای هرکسی حتی افراد بسیار ورزیده هم رخ میده چون نیروهای مخصوص و ورزیده هم برای جنگ و گریز در کوه و بیابان و غیره تربیت می شوند و تحرک بالایی دارند نه اینکه تمرین مثل چوب ایستادن بکنند.
آقای علی آقای جنگجو ی دلاور اگه روزی روزگاری احیانا گذرتون به انگلستان افتاد و تشریف بردید موزه سلاح و مهمات یا ........ خواهید دید که با لباس تشریفات کامل و بعضی ها هم حتی سوار بر اسب ساعتها که شما در موزه مشغول تماشا هستید و بعد بیرون میایید میبینید هنوز مثل سنگ اونجا ایستاده حتی بچه های شیطون هزار جور بهشون اویزون میشن و تکون نمیخورن از فاصله 1 سانتی متری دماغت رو هم بچسبونی بهشون تکون نمیخورن خودت کف میکنی با این کلاه پوستی و تفنگ ساعتها بدون تعویض می ایستند پس یه خورده سفر برو بعد نظر بده سفر که میدونی منظورم بروجرد و زرینه المباتو یا کهگیلویه بویر احمد نیست جایی برو که ابن غشی ترسو خنگ بی جرات ها را ببینی

- سپاسهای ارسالی: 328 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 236 بار
بنده مثل اینکه از صنعت کلمات به شکل بدی استفاده کردم و به قول شما کینه توزانه قضاوت کردم ولی شما دوستان بالغ و سربازی رفته هم کلا این تاپیک را به قضاوت کینه توزانه در مورد بنده تبدیل کردید.
در جوابتون بگم که بنده اولا سربازی رفتم و سربازی هم توی کرمان بودم که می گفتن اینجا خاک اره می خوری کنده پس می دی،دوما بنده درسته سفر خارج مثل شما ها تشریف نبردم ولی امروزه دوره کامپیوتر و ارتباطات از راه دوره،پس مطمئن باشید که دوره هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد به پایان رسیده
سوما این سربازها اگر سرباز تشریفاتی هستند پس باید بتوانند سرپا ایستادن را تحمل کنند،اگرنمی تونن پس چه جور سرباز تشریفاتی هستند؟
این کارا کار بچه نیست داداش گاو نر می خواهد و مرد کهن.
چهارما بنده خودم روزی چند ساعت بالای دستگاهی شق و رق پشت صفحه کنترلش می ایستم که این دستگاه هم جوری کار می کنه که موقع کارش زمین و زمان می لرزه تازه باید حواست هم به نوار ها و سیلوهای بیست متر اون طرفترت هم باشه.
قابل توجه تمام دوستان:من تو پر قو بزرگ نشدم که ندونم اینا چی می کشن ولی از قدیم گفتن که جگر شیر نداری سفر عشق مرو یعنی عرضه نداری دور و بر اینکارهارم خط بکش.اگه اینطوری نبود که همه می رفتن کماندو می شدن
تازه این سرباز اگه نمی تونه چند ساعت سرپا ایستادن را تحمل کنه پس چجوری می خواهد اگه رفت جنگ تا چند ساعت تو میدان جنگ نگهبانی بده و مواظب جون همرزماش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باشید بنده فقط در موضوعی که به آن اشراف دارم نظر می دهم نه مثل بعضی ها بدون اینکه طرفمو بشناسم بهش بگم کوچولو
در پایان هم نه اینکه دوستان در همه ی موارد مطرح شده در این سایت نظر منصفانه می دهند اومدن از بنده ایراد گرفته اند.اینو فقط با شما نبودم بلکه با تمام اعضای این سایت بودم.
مارو بخیرو شمارو به سلامت
در جوابتون بگم که بنده اولا سربازی رفتم و سربازی هم توی کرمان بودم که می گفتن اینجا خاک اره می خوری کنده پس می دی،دوما بنده درسته سفر خارج مثل شما ها تشریف نبردم ولی امروزه دوره کامپیوتر و ارتباطات از راه دوره،پس مطمئن باشید که دوره هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد به پایان رسیده
سوما این سربازها اگر سرباز تشریفاتی هستند پس باید بتوانند سرپا ایستادن را تحمل کنند،اگرنمی تونن پس چه جور سرباز تشریفاتی هستند؟
این کارا کار بچه نیست داداش گاو نر می خواهد و مرد کهن.چهارما بنده خودم روزی چند ساعت بالای دستگاهی شق و رق پشت صفحه کنترلش می ایستم که این دستگاه هم جوری کار می کنه که موقع کارش زمین و زمان می لرزه تازه باید حواست هم به نوار ها و سیلوهای بیست متر اون طرفترت هم باشه.
قابل توجه تمام دوستان:من تو پر قو بزرگ نشدم که ندونم اینا چی می کشن ولی از قدیم گفتن که جگر شیر نداری سفر عشق مرو یعنی عرضه نداری دور و بر اینکارهارم خط بکش.اگه اینطوری نبود که همه می رفتن کماندو می شدن
تازه این سرباز اگه نمی تونه چند ساعت سرپا ایستادن را تحمل کنه پس چجوری می خواهد اگه رفت جنگ تا چند ساعت تو میدان جنگ نگهبانی بده و مواظب جون همرزماش باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باشید بنده فقط در موضوعی که به آن اشراف دارم نظر می دهم نه مثل بعضی ها بدون اینکه طرفمو بشناسم بهش بگم کوچولو
در پایان هم نه اینکه دوستان در همه ی موارد مطرح شده در این سایت نظر منصفانه می دهند اومدن از بنده ایراد گرفته اند.اینو فقط با شما نبودم بلکه با تمام اعضای این سایت بودم.

علی آقا ایستادن پای دستگاه یا نگهبانی در جبهه و حرکت و سر چرخوندن یا دست و پا را تکون دادن یه چیزه و اینکه مثلا 4 ساعت فقط بتونی پلک بزنی یه چیز دیگست امتحان کن ببین 5 دقیقه که میایستی همه جات گز میزنه میخاره خواب میره ولی دریغ از اینکه بتونی حتی پاشنه پاتو 1 سانتیمتر تکون بدی یا حتی انگشت دستتو مشت کنی یا باز کنی جدا میگم فکر میکنی یه مجسمه است که لباس پوشیده

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
اگه شما مجبور شدین مثل اونا وایستین
1- به یه نقطه خیره نشین
2-تو فکر فرو نرین
3-انگشت های پاتونو تکون بدین یا ماهیچه ها تو نو شل و سفت کنین
1- به یه نقطه خیره نشین
2-تو فکر فرو نرین
3-انگشت های پاتونو تکون بدین یا ماهیچه ها تو نو شل و سفت کنین
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
ساعت بعد حساب داریم ...

- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 560 بار
ali-dj2002 نوشته شده:بنده مثل اینکه از صنعت کلمات به شکل بدی استفاده کردم و به قول شما کینه توزانه قضاوت کردم ولی شما دوستان بالغ و سربازی رفته هم کلا این تاپیک را به قضاوت کینه توزانه در مورد بنده تبدیل کردید.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در جوابتون بگم که بنده اولا سربازی رفتم و سربازی هم توی کرمان بودم که می گفتن اینجا خاک اره می خوری کنده پس می دی،دوما بنده درسته سفر خارج مثل شما ها تشریف نبردم ولی امروزه دوره کامپیوتر و ارتباطات از راه دوره،پس مطمئن باشید که دوره هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد به پایان رسیده![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سوما این سربازها اگر سرباز تشریفاتی هستند پس باید بتوانند سرپا ایستادن را تحمل کنند،اگرنمی تونن پس چه جور سرباز تشریفاتی هستند؟![]()
این کارا کار بچه نیست داداش گاو نر می خواهد و مرد کهن.
چهارما بنده خودم روزی چند ساعت بالای دستگاهی شق و رق پشت صفحه کنترلش می ایستم که این دستگاه هم جوری کار می کنه که موقع کارش زمین و زمان می لرزه تازه باید حواست هم به نوار ها و سیلوهای بیست متر اون طرفترت هم باشه.
قابل توجه تمام دوستان:من تو پر قو بزرگ نشدم که ندونم اینا چی می کشن ولی از قدیم گفتن که جگر شیر نداری سفر عشق مرو یعنی عرضه نداری دور و بر اینکارهارم خط بکش.اگه اینطوری نبود که همه می رفتن کماندو می شدن![]()
![]()
![]()
![]()
مطمئن باشید بنده فقط در موضوعی که به آن اشراف دارم نظر می دهم نه مثل بعضی ها بدون اینکه طرفمو بشناسم بهش بگم کوچولو![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=================
دوست عزیزم علی جان
دلخور نشو تحلیلت درباره اون نظامیهای تشریفات کاملا غیر منصفانه بود .
در ضمن حالا که خودت سربازی رفتی میدونی که نگهبان مثل تشریفات شق ورق عین میخ یه جا نمیایسته .. اونم ساعتهای زیاد ...حداقا یه تحرکی داره ...همین تحرک باعث گردش خون از نوک پا تا مغز سر میشه و از بی حالی و سر گیجه و نهایتا(بعضیها )غش جلوگیری میکنه .
ساکن شدن و عدم گردش خون و ضعف و تابش شدید افتاب به یک نقطه از بدن ( مغز ) توی عدم تعادل اجتناب ناپذیره .
[FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
اگر نیروهای ویژه یا نیروهای ارتش اصلی جایی غش کنن که تکلیف این کشور معلومه ولی اگه نیروهایی باشن که برای سربازی اجباری اومده باشن افرادی که تو دمای 30 درجه زیر باد کولر هستن خب معلومه توی تصاویر معلومه یا نمایشی هستن یا پرستار
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست