بیست دلیل برای فروپاشی امریکا....

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

Re: بیست دلیل برای فروپاشی امریکا....

پست توسط cheka »

جناب Jolley Rogers

مسلما از یک کشوری که اقتصادش یک بار فروپاشید و بعدشم یک بحران اقتصادی شدید (در سال 1998) رو پشت سر گذاشت نباید انتظار داشته باشیم با آمریکا رقابت اقتصادی کنه ! در مورد آزادی هایی که در آمریکا هست هم به اندازه ی کافی دوستان بحث کرده اند ، نمیدونم شما از کدوم آزادی حرف میزنید !
جناب Typhoon
اولا که اگه تاریخ جنگ جهانی رو مطالعه کنید متوجه میشید برلین رو کسانی جز آمریکایی ها گرفتند !
در ثانی آمریکا هیچوقت به حزب کمونیست اجازه ی فعالیت نداد ، در دوران قبل از جنگ جهانی دوم هم آمریکایی ها با قوانینی که تصویب کردند تمام اعضای حزب کمونیست رو دستگیر کردند و در دادگاههایی که به محاکمه ی میناپولیس معروف شد محکوم کردند ، گرچه این قضیه فقط مختص کمونیستها نیست ، احزاب زیاد دیگه ای در آمریکا هستند که فقط صوری اند و نه قدرتی در مجلس دارند نه دولت .
اتفاقا سیستم فرانسوی و انگلیسی بنظر من خیلی آزادتر از آمریکاست ، تو همین فرانسه هم سرمایه دارهای دو آتیشه به قدرت رسیدند و هم سوسیالیستها اما در آمریکا حتی اگر بر حسب اتفاق یک کسی با سیاست سوسیالیستی سر کار بیاد کارهاش پیش نمیره (مثل طرح بهداشت عمومی اوباما که مجلس بعد از کلی جنگ و بحث تصویبش نکرد) ، اما آمریکا به لطف بلندگوهای تبلیغاتی که داره تمام موارد ضعف بالا رو برعکس نشون داده !
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

Jolly-Rogers، آفرین به هوش و ذکاوت شما که میتونید تشخیص بدین کی به کجا رفته و نرفته!
جدیدا سیاست به تعداد فاحشه ها مربوطه؟ و البته درباره تعداد فاحشه هارو سر شماری کردن؟ چه جالب!!!
راستی، واسه مقایسه هم از نمودار استفاده میکنن معمولا، نه عدد و رقم!
من با گوش دادن به رسانه هایی مثل وی او ای و منوتو و... خام نمیشم.

خدا اون روزو نیاره که بخوایم آزادی آمریکایی داشته باشیم!
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Eu
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 79 بار

پست توسط Jolly-Rogers »

مسلما از یک کشوری که اقتصادش یک بار فروپاشید و بعدشم یک بحران اقتصادی شدید (در سال 1998) رو پشت سر گذاشت نباید انتظار داشته باشیم با آمریکا رقابت اقتصادی کنه ! در مورد آزادی هایی که در آمریکا هست هم به اندازه ی کافی دوستان بحث کرده اند ، نمیدونم شما از کدوم آزادی حرف میزنید !

بنده ای که سالیان دور مقیم روسیه هستم وضعیت رو بهتر از شما میدونم ، روسیه زنگ زده ای که بزرگترین ارزوی دخترهاش ازدواج با غربی ها و پسرهاش کار کردن (بهتر بگم کارگری کردن ) در غربه ................
در مورد ازادی همین بس که در امریکا ، هر کی بخواد ، هر وقت ، می تونه بدون ترس اعدام شدن ، در هر جا حال کنه، تو رادیو یا تلویزیون یا سر کوچشون ، مادر و خواهر از رییس جمهور گرفته تا رییس شرکتش رو بیاره جلوی چششون ، کاری که بیشتر از ۱۰۰ کانال صبح تا شب بهشون مشغولند .......سرعت اینترنتشون از پایین اول نیست ، سایت فیلتر شده ندارن ، بیشترین خبرنگار زندانی رو در جهان ندارند ، دومین امار اعدام جهان رو ندارند ، اگه کسی گندی میزنه شبش میاد تو تلویزیون معضرت خواهی میکنه ، شرایط دینی برای هیج کسی وجود نداره که اگه تو پیرو فلان دینی جاسوسی ، و........و ،،،،،،،و وووووووو بازم میخوای بگم..........

Jolly-Rogers، آفرین به هوش و ذکاوت شما که میتونید تشخیص بدین کی به کجا رفته و نرفته!
جدیدا سیاست به تعداد فاحشه ها مربوطه؟ و البته درباره تعداد فاحشه هارو سر شماری کردن؟ چه جالب!!!
راستی، واسه مقایسه هم از نمودار استفاده میکنن معمولا، نه عدد و رقم!
من با گوش دادن به رسانه هایی مثل وی او ای و منوتو و... خام نمیشم.

از نوشته ها میشه فهمید که این بنده های خدا پاشونو تا حالا غرب نزاشتن
در مورد سیاست هم بله وقتی میلیون ها جوان برای پول در اوردن و زندگی بهتر میرن خارج کشور شما این رو به چی ربط میدید؟ سیاست های قوی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد امار فاحشه ها هم یه سری به سایت های حقوق بشری بزنید بهتر شاید درک کنید....البته اگر انگلیسی بلدید...... تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Jolly-Rogers, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
اولا بنده تاریخ جنگ دوم را مطالعه کردم و می دانم که روسها وارد برلین شدند. بنده منظورم از آمریکا و پیروزی آن بر نازیسم اشاره به یکی از سه قدرت برتر است.اگر خیلی به جنگ دوم علاقه داشته باشید و مطالعه کرده باشید از کمکهای عظیم مالی و جنسی آمریکا به شوروی هم که باعث به حرکت درآمدن ماشین جنگی شوروی شد نیز اطلاع دارید.در ضمن بنده راجع به سیاستهای آمریکا پس از جنگ دوم در اروپا صحبت می کنم و نه سیاستهای داخلی آمریکا قبل از جنگ دوم. بله در دوره ای پس از جنگ هم با قدرت گرفتن شخصی مثل مک کارتی در آمریکا دورانی بسیار سختی برای چپها در آمریکا رقم خورد.در ضمن سوسیالیستهای فرانسوی و یا احزاب کارگری انگلیس نه اردوگاه کار اجباری راه انداخته اند و نه مالکیت خصوصی را از بین بردند و نه سایر احزاب را غیر قانونی اعلام و کشور را به حالت تک حزبی درآوردند.البته وقتی الان به فرجام کمونیسم در روسیه و بسیاری از اقمار آن نگاه می کنم احساس می کنم که اگر آمریکایی ها با کمونیستها برخورد کردند اقدام بسیار صحیحی انجام دادند. حتی با نگاهی به کشور خودمان هم می بینیم که چه قبل و یا بعد از انقلاب با گروه های چپ و کمونیست در ایران برخورد شدیدی صورت گرفته که به نظر من اقدام بسیار صحیحی است.
Old soldiers never die.They just fade away
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

مطمئنا شمایی که مقیمی بهتر میدونی!البته به امریکا هم سفری داشتید حتما؟ کره شمالی چطور؟ یا آلمان؟ یاچین...؟

بله کاملا این آزادی هایی که گفتین تو آمریکا هست. شکی نیست دوست عزیز...
البته یانکی ها هم به نظر فقط به اوردن مادر خواهر ملت جلو چششون و اینجور کارا علاقه دارنو ازش لذت هم میبرن و بویی از مفاهیم والا نبردن. از سینماش هم میشد اینو فهمید.

از نوشته شما هم من فهمیدم که به چندینو چند کشور سفری داشتید!
بله، وقتی آیرون من و سوپر من هم تو سیاست تاثیر میزاره حتما اینجور چیزا هم تاثیر داره دیگه!

انگلیسی بلدم یا نه به خودم مربوطه. اما من وقتمو با گذروندن تو سایتای بی محتوا و غیر معتبر تلف نمیکنم.

--------

دوست عزیز، شما منو متهم میکنی به گوش دادن به رسانه های بیخود، در حالی خود شما به تنهایی یه رسانه غربی هستی!یعنی دستشونو از پشت بستی! آخه کدوم آدم عاقلی این حرفاتونو باور میکنه؟تو ایرانشم اینطوری نیست، چه برسه به کشوری مثل روسیه!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

با تشکر از همه دوستان فعال در تاپیک، :razz:
لازم هست بگم :در انجمن ما،که انجمن تخصصی هست بحث پیرامون هر مبحثی باید پیرو مطالب صریح و خارج از فرافکنی و... باشد.در ضمن ارائه منبع بهترین راه برای داشتن گفتگو منطقی و روی اصول هست.
لطفا رعایت فرمائید.

ممنون از توجه و حضور شما :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 2645 بار

پست توسط su-47 »

تصویرتصویرتصویر
Jolly-Rogers نوشته شده:متاسفانه وقتی پست های کورکورانه بعضی از دوستان رو میخونم ، قلبم به درد میاد برای کسانی که حتی یک بار به روسیه یا غرب سفر نکرده و از نزدیک اوضاع رو ندیده ، فقط تحت تاثیر یک مشت رسانه دروغ گو که کشور رو به سمت کره شمالی شدن میبرن حرف هایی میزنند که خودشون هم بهشون ایمان ندارند.......
تفاوت سیاسی و اقتصادی روسیه و غرب رو فقط در این ببینید که بیش از ۱۵ میلیون فاحشه از روسیه و کشورهای شورری پیشین در غرب و امریکا در حال فعالیت هستند......
من نمیدونم این امریکا انقدر بده چرا سال ۲۰۱۰ فقط از ایران ۸ میلیون نفر در لاتاری گرین کارتش شرکت کردند........
به امید روزی که حداقل ۱۰ درصد ازادی امریکا رو در ایران داشته باشیم..........

به نام خدا

نمی دانم بنده را هم مشمول لطف خود قراردادید یاخیر؟
اما بنده سعی کردم تا با دلایل ریشه ای بحث راجلوببریم اما اگر شماسعی دارید با احساسی تحلیل کردن و گارد گرفتن ولجاجت عمل کنید بنده این روش را منطقی و منجر به نتیجه نمیدانم
بنده اطلاع میدانی ندارم که در کجا وکجا و در وطن وشهرو حتی درمحله خودم چه میگذرد اما به شاخصی معتقدم که سعی میکنم مسائل را باان بسنجم واصراری ندارم شماکه شیفته تمدن با شکوه غرب و امریکا هستید دست از محبت به محبوب خود بردارید که *حب الشیئ یعمی ویصیم دوست داشتن چیزی انسان را کور وکر میکند*

واز دوستان هم تقاضا دارم به قضیه ریشه ای بپردازند و بحث های قدیمی این قطب فلان است ان قطب بهمان است که ناظر بر ظواهر قضیه است رامتوقف کنند( چون اشراف کامل بر تمام وجوه تاریخی-اعتقادی-نظامی-سیاسی-اجتماعی-رسانه ای و... نداریم به حاشیه رانده میشود وهرکسی براساس سلیقه خودش قضاوت میکند) و به عمق مسئله بپردازند
American Life Style را مورد بررسی قراردهند که چه بر سر بشر امروزی در همه سرزمین ها اورده است؟
ایا باتوجه به میوه های تلخ و شیرین این نوع سبک زندگی امیدی و امکانی برای بقای این نوع مدل زندگی وجوددارد یا خیر؟
و سوالاتی از این دست که بهتر است بجای جدل در مباحث جنجالی وبی ثمر ریشه عفونت راکشف کنیم که یک غده را باجراحی می توان برداشت نه با ارایش بیمار!!

اما درمورد مواردی که اشاره فرمودید;
بی انصافی وکم لطفی است که شما ایران و جهت حرکت ان را با کره شمالی مقایسه کنید

اینکه شمار زیادی از افراد به موضوعی گرایش داشته باشند دلالت کننده بر خوب وحق بودن ان موضوع نیست
(برای مثال اکثریت مطلق قوم سدوم (که پیامبرشان حضرت لوط (ع) بود)عامل به ان فعل شنیع بودند باطرز استدلال شما این وضعیت چگونه قابل توجیه است؟)
ایرانیان هم انگیزه های متفاوتی دارند ممکن است عده ای طبق جهانبینی شما عقده ذوب شدن در فرهنگ وسبک زندگی امریکایی داشته باشند به خودشان مربوط است -عده ای برای رشد علمی و.....

اما درمورد ازادی
بنده استقبال میکنم از اینکه ازادی هایی که سعادت حقیقی مردمم را محقق کند واتفاقا درخود اسلام امده است در کشورم موجود باشد اما نمی پذیرم دامان پاک این مفهوم مقدس(ازادی حقیقی انسان)را که مطلوب ومقصود همه اولیا وانبیای خدا بوده است به نجاسات وکثافات موجود در فرهنگ غرب و امریکن لایف استایل الوده شود
ای کاش موارد ادعایی شما درمورد مصادیق ازادی درامریکا به تمام واقعیت داشته باشد!!

موفق باشید
تصویرتصویرتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط Hashashin »

""نجاسات وکثافات""
محبت کنید توضیح دهید که شما از کجا و با چه مطالعه ای از کدام منبع به این نتیجه پی بردید که مردم مغرب زمین دارای نجاست و کثافت هستند !
با تشکر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط mahdi11 »

سقوط تمام جوامع وقتی شروع میشه که فردیت جای مردم جامعه رو میگیره وافراد خود را بالاتر از دیگران وقیم مردم میدونن که باعث دلسردی در بطن جامعه وروگردانی افراد ان کشور از نوع نگرش سیاسیون به خود ودلسردی جامعه از اصلاح امور کشوری میشه.در جامعه ای که همون هالیوودشون از بالا تا پائین به بدترین نوع به نقد میکشه وروزنامهها پوست رئیسجمهور رو میکنن0واترگیتویا جنگ عراق.وقوه قضائیش میتوان از هر کله گنده ای شکایت کرد.تا سقوط فاصله ای دور داره.اگه20مورد شما پیداکردی همین ازادی بیان 2000 پوئن مثبت برای بقاشه.عجیبه این موارد بیشتر به جامعه ما میخوره تاکشوری که با500سال تاریخ از تمام جوامع جلوززده.در چین خون هنوز روی میدان تیان انمن خشکنشده وروسیه با استسمار کشورهای مثل ما و....گرانکردن قیمت گاز در چله زمستان ودبه دراوردن در قراردادها(نیروگاه اتمی ما .پول س300 )وزن فروشی روپاست. باز بگم.امریکا فحش شنید تو حمله به عراق الان نفتشو بالاتر میخره.مردم عراقم خوشی زده شدن.وگرنه اونجاهم میشد زاپن یا المان بعد جنگ .میشدن قدرت اماخوب عرقی کجا المانی گجا :razz: :-( :x
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

قبلا گفتم بازم میگم ! اینا توهم و یا حرفهایی هست که دلایلی خاص زده میشه و اصلا ارزش بحث ندارد !!! اگر هم آمریکا بخواهد فروبپاشد حالا حالا ها نخواهد بود ! ما بهتره به جای پیدا کردن نقاط بدبختی آمریکا و کارشناسی اونها مشکلات خودمون رو حل کنیم بعد بریم سراغ بقیه نقاط دنیا !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: Eu
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 79 بار

پست توسط Jolly-Rogers »

واقعا خنده داره....
خودمون در مشکلات اقتصادی و سیاسی غرق شدیم ، تو دنیا تره هم برامون خرد نمیکنن ، پاسپورت ایران رکورد سوم از زیر رو در اعتبار داره ، بیش از ۴۰ درصد امار بیکاریمونه ، کشورهایی که روزی از اوردن نام ایران خودشون رو خیس میکردن تو رومون شاخ و شونه میکشن و ادعای خاکمون رو ، تو رومون ، دارن ..... تحریم های اقتصادی کمر اقصاد کشور رو شیکونده ، کشوری که دومین منابع گاز جهان رو داره ، در حال وارد کردن گازه....کشوری که سومین جاذبه توریسم دنیا رو داره از زیر در جذب توریست اوله.......... بعد ما چسبیدیم به مشکلات امریکا .... :::P

بله کاملا این آزادی هایی که گفتین تو آمریکا هست. شکی نیست دوست عزیز...
البته یانکی ها هم به نظر فقط به اوردن مادر خواهر ملت جلو چششون و اینجور کارا علاقه دارنو ازش لذت هم میبرن و بویی از مفاهیم والا نبردن. از سینماش هم میشد اینو فهمید

من نمیدونم چرا این یانکی های نجس که بویی از مفاهیم والا نبردن انقدر از همه لحاظ پیشرو هستند ، ولی مایی که بویی از مفاهیم والا بردیم اینه وضعمون ؟؟؟؟؟ تصویر
مثلا مگه با تجهیزات ساخت همین یانکی ها نبود که ۸ سال از ناموسمون دفاع کردیم...............
اقا ما نخواهیم بویی از مفاهیم والا ببریم و طوری که میخواهیم زندگی کنیم ، حسابمونم ، خودمون با خدا تصفیه کنیم ، نه با نمایندش ، کی رو باید ببینیم؟؟؟؟؟ تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

پست توسط interceptor »

با سلام حضور همه تصویرتصویرتصویر

روسیه با وجود پیشرفت های زیادی که تو خیلی از زمینه ها داشته حقوق بشر توش خیلی رعایت نمی شه، هموطور که در شوروی مردم "سربازان حکومت" قلمداد می شدن الآن هم وضع خیلی تغیر نکرده. در روسیه سیستم سالاری هست نه فرد سالاری. این یعنی تضییع حقوق بشر. از نظر وجود باند های مافیایی خشن هم که قبلن ایتالیا اول بود و حالا روسیه.
در مورد خودفروشی بعضی زنان روسیه و بلوک شرق توی مراکز فساد دوبی و ... چیزهای زیادی شنیدیم شاید به دلیل فقر باشه، ولی نبایدگناه یه عده رو به پای کل جامعه 80 میلیونی زنان روسی نوشت. زنان ایرانی هم توی دوبی زیادند حالا باید این رو به پای نمام زنای کشور نوشت؟؟؟؟

بر خیلی ها ثابت شده آمریکا "ایده آل" نیست. باند های صهیونیست متنوع جنگ طلب که ذره ای ارزش برای هموطنای خودشون قایل نیستند و بدون توجه به نظرات بقیه جنگ راه می اندازه و نظرات بقیه هم که مهم نیست. اما همین کشور در حمایت از خقوق حیوانات، سگ و گربه و کودکان یکی از بهترین جاهای دنیاست. ولی خیلی از اتباع اصالتن آمریکایی اش(کاری با قومیتای دیگه نداریم) در فقر مطلق و کنار خیابون ها و زیر پل ها روزگار می گذرونند. آمریکا هم یکی از ناقضان بزرگ حقوق بشره و بزرگترین آلوده کننده و نابود کننده محیط زیست جهان در کنار چین هست.

ابر قدرتی ایالات متحده برای دنیا سود هایی داشته، توسعه کامپیوتر،اینترنت، هواپیماهای مسافربری ایمن و ... اما مضراتی هم داشته، مثل جنگ های زیادی که راه می اندازن و به خودشون اجازه می دن به هر کشوری که میخوان حمله کنند، بدون توجه به قوانین بین المللی. و گسترش بی حد و حصر فساد غیر اخلاقی و بی بند و باری در جهان. آمریکا از این نظر بسیار کثیفه. سالی 70 میلیارد دلار از فروش فیلم ها، مجلات و ... غیر اخلاقی درآمد داره. در این مورد خیلی سیاهه. در تمام کشور ها تبلیغ مسایل غیر اخلاقی می کنه. مغز خیلی از مردم دنیا رو فاسد کرده و جهان رو به گند کشونده.
به نظر من که هر کشور دیگه ای جای آمریکا بود رفتاری به مراتب بدتر از خودش نشون می داد و شاید مثل آمریکا اندک سودی که گفتم رو نداشت. البته شاید اگر ایران بودتصویر قضیه فرق می کرد.
[HIGHLIGHT=#c6d9f0]بنده همون ابرقدرتی ایالات متحده رو به ابرقدرتی چین و روسیه ترجیح می دم، چون این کشورا بسیار بدتر از آمریکا خواهند  .(نمونه ای از رفتار چین رو در سین کیانگ دیدیم.) هر چند که تمایلات حکومت ما این باشه که چین ابرقدرت باشه.
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”