نه بابا،چرا ناراحت!!!
اما تا جایی که من خوندم دقیقا تنها جنگنده ای که حریف سوخوی ۳۵ می شود همین اف ۲۲ است. رادار APG77 در اف ۲۲ و توانایی پنهانکاری آن ،این پرنده را بالاتر از هر جنگنده عملیاتی دیگری قرار می دهد. در ضمن همین سوخوی ۳۵ هم هنوز وارد خط تولید نشده!!!!بنده در طول این مدت بارها و بارها گفتم و باز هم می گم ،روسیه کشوری تواناست ولی در حال حاضر پول ندارد.!!!
یک بحثی هم دارم در تکمیل بحث احساسات ضد روسی در ایران:
دوستان این بحث چیزی شبیه به قانون سوم نیوتون است. عمل و عکس العمل.اگر بخواهیم به شکل محترمانه بگوییم ،باید بگوییم که در داستان نیروگاه بوشهر روسها شدیدا کم کاری و کم لطفی کرده اند.در زمینه قرداد اس ۳۰۰ هم که به طمع چند وام و قرداد اقتصادی این قرداد را کنسل کردند. دیگه از ماجرای رادار میگ ۲۹ و سوخترسان برای سوخوی ۲۴ هم بگذریم که تکرار مکررات است. اگر بخواهید از خارج از ایران هم برای شما مثال می زنم. کشور هندوستان سالها به عنوان یکی از اصلی ترین مشتری های سلاح های روسی در جهان شناخته می شد. اما در چند سال اخیر چطور؟من به چند نمونه اشاره می کنم:
سفارش هواپیماهای سی ۱۳۰ و سی ۱۷،شرکت دادن شرکت های اروپایی و آمریکایی در مزایده ۱۲۶ جنگنده میان وزن نیروی هوایی هند،سفارش جت های آموزشی هاوک ،مشارکت های گسترده با اسراییل در امور نظامی،تعویض سیستم های جنگ الکترونیک هواپیماهای سوخوی ۳۰ با نمونه های اسراییلی و هندی،تعویض رادار سیستم آواکس آ ۵۰ با رادار باند ال ساخت شرکت التای اسراییل،رقابت بین موشکهای ضد تانک جاولین و اسپایک برای جایگزینی موشکهای آ تی ۵ و.........
جناب چکا
ناو های هواپیمابر شناور هایی نیستند که بتوان آنها را به تنهایی به دریا فرستاد و بایستی حتما دارای محافظ باشند.اصولا در سیستم نیروی دریایی آمریکا تهاجم ضد کشتی بر پایه هواپیما های ناو هواپیمابر و یا موشکهای ضد کشتی که توسط کشتی های اسکورت کننده حمل می شود می باشد و ناو اصلی به وظایف دیگری می پردازد. در مورد سوخوی ۳۳ خصوصا در دورانی که به اون اشاره کردم هم ،نمی دونم آیا حریف زوج هاوک آی و تام کت می شد؟نگاهی به برد رادار و موشکها فکر می کنم جواب شما را بدهد.
CAPTAIN PILOT: با سپاس از یکایک دوستان عزیز و مخصوصا" زحمات جناب typhoon گرامی, چنانچه این بحث بی ارتباط و منحرف ادامه یابد مجبور به قفل تاپیک خواهیم بود. کاربران گرامی لطفا" رعایت نمایند.