پوتین : نفت لیبی تنها هدف ناتو از مداخله ی نظامی است

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: پوتین : نفت لیبی تنها هدف ناتو از مداخله ی نظامی است

پست توسط typhoon »

سلام
نه بابا،چرا ناراحت!!!
اما تا جایی که من خوندم دقیقا تنها جنگنده ای که حریف سوخوی ۳۵ می شود همین اف ۲۲ است. رادار APG77 در اف ۲۲ و توانایی پنهانکاری آن ،این پرنده را بالاتر از هر جنگنده عملیاتی دیگری قرار می دهد. در ضمن همین سوخوی ۳۵ هم هنوز وارد خط تولید نشده!!!!بنده در طول این مدت بارها و بارها گفتم و باز هم می گم ،روسیه کشوری تواناست ولی در حال حاضر پول ندارد.!!!
یک بحثی هم دارم در تکمیل بحث احساسات ضد روسی در ایران:
دوستان این بحث چیزی شبیه به قانون سوم نیوتون است. عمل و عکس العمل.اگر بخواهیم به شکل محترمانه بگوییم ،باید بگوییم که در داستان نیروگاه بوشهر روسها شدیدا کم کاری و کم لطفی کرده اند.در زمینه قرداد اس ۳۰۰ هم که به طمع چند وام و قرداد اقتصادی این قرداد را کنسل کردند. دیگه از ماجرای رادار میگ ۲۹ و سوخترسان برای سوخوی ۲۴ هم بگذریم که تکرار مکررات است. اگر بخواهید از خارج از ایران هم برای شما مثال می زنم. کشور هندوستان سالها به عنوان یکی از اصلی ترین مشتری های سلاح های روسی در جهان شناخته می شد. اما در چند سال اخیر چطور؟من به چند نمونه اشاره می کنم:
سفارش هواپیماهای سی ۱۳۰ و سی ۱۷،شرکت دادن شرکت های اروپایی و آمریکایی در مزایده ۱۲۶ جنگنده میان وزن نیروی هوایی هند،سفارش جت های آموزشی هاوک ،مشارکت های گسترده با اسراییل در امور نظامی،تعویض سیستم های جنگ الکترونیک هواپیماهای سوخوی ۳۰ با نمونه های اسراییلی و هندی،تعویض رادار سیستم آواکس آ ۵۰ با رادار باند ال ساخت شرکت التای اسراییل،رقابت بین موشکهای ضد تانک جاولین و اسپایک برای جایگزینی موشکهای آ تی ۵ و.........
جناب چکا
ناو های هواپیمابر شناور هایی نیستند که بتوان آنها را به تنهایی به دریا فرستاد و بایستی حتما دارای محافظ باشند.اصولا در سیستم نیروی دریایی آمریکا تهاجم ضد کشتی بر پایه هواپیما های ناو هواپیمابر و یا موشکهای ضد کشتی که توسط کشتی های اسکورت کننده حمل می شود می باشد و ناو اصلی به وظایف دیگری می پردازد. در مورد سوخوی ۳۳ خصوصا در دورانی که به اون اشاره کردم هم ،نمی دونم آیا حریف زوج هاوک آی و تام کت می شد؟نگاهی به برد رادار و موشکها فکر می کنم جواب شما را بدهد.

CAPTAIN PILOT: با سپاس از یکایک دوستان عزیز و مخصوصا" زحمات جناب typhoon گرامی, چنانچه این بحث بی ارتباط و منحرف ادامه یابد مجبور به قفل تاپیک خواهیم بود. کاربران گرامی لطفا" رعایت نمایند. تصویر
Old soldiers never die.They just fade away
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

با سلام

ناو هواپیمابر و کلاسش از ناوهواپیمابر نیمیتز متفاوت و حتی میشه گفت بالاتره چون کوزنتسوف برخلاف بقیه ناوهای هواپیما بر از تمامی تجهیزات درگیری (درگیری با ناو ، هواپیما و....) بهره میبرد . اما بقیه ناوها تقریبا بطور کامل بی دفاع هستند .

ناو کلاس نیمیتز در مقایسه با سایر کلاس های ناو هواپیمابر ؛ خودتان قضاوت کنید :

[External Link Removed for Guests]

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط mahdi11 »

با اجازه دوستان.تاریخ نشون داده بدترین ادمهای تاریخ دوستان روسین.بدقول دروغگو. به تمام معنا حلبی ساز. بی ارزش برا جون ادمها.امروزم که تو سازمان ملل پشت حافظ اسد درومد که با تانک بره رو ادما مگه جنگ عراق برا نفتش نبود؟؟؟الان که داره پولشو جلو جلو میدن.;k751 یا کورسک چیشدن.کاش تاریخ رو دقیق میخوندیم از افسانه کشتار ارتش المان از مردم عادی روسیه که تجاوز ارتش سرخ به زنان وکودکان برلینی رو ماستمالی کنن.امریکا بد اما کجا شما یک دستداوردپزشکی وکمک بشر دوستانه یک ملیونر تازه بدوران رسیده روسی به کشوری واختراعی وادم خیری از این روسا میبینید.فقط ودکا بخورن تا خرخره ورولت روسی بازی کنن.دست هر ادمکش ونسلکش چیزی جز کلاشینکف میبینید.سالگرد چرنوبیله .بخونید از اون راکتوری که افتخارشون بود.از مخفیکاریشون که نسلهای رو با سیه روزی تا صد هاسال طرفکرد.روسا جز دزدان تکنولوزی چیزی نیست مثا چینیها.حلا که پشت کشور مان تا بچاپن وسربزنگاه ولمونکنن.کدوم کشور با کمک روسا چیزیشدن .خوشون اگه کمک امریکا نبود تو جنگو بعدش ادمیخوردن.دروغ+ نامردی= روسیه.تو لیبی حمام خونبود .اگه دست اونا بود مثل حافظ اسد دولتا باید ادمارو زیر تانک میکردن تا رعیت بمونن.بیدینی=روسیه :?
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 938 بار

پست توسط vahid_kh »

mahdi11 نوشته شده:با اجازه دوستان.تاریخ نشون داده بدترین ادمهای تاریخ دوستان روسین.بدقول دروغگو. به تمام معنا حلبی ساز. بی ارزش برا جون ادمها.امروزم که تو سازمان ملل پشت حافظ اسد درومد که با تانک بره رو ادما مگه جنگ عراق برا نفتش نبود؟؟؟الان که داره پولشو جلو جلو میدن.;k751 یا کورسک چیشدن.کاش تاریخ رو دقیق میخوندیم از افسانه کشتار ارتش المان از مردم عادی روسیه که تجاوز ارتش سرخ به زنان وکودکان برلینی رو ماستمالی کنن.امریکا بد اما کجا شما یک دستداوردپزشکی وکمک بشر دوستانه یک ملیونر تازه بدوران رسیده روسی به کشوری واختراعی وادم خیری از این روسا میبینید.فقط ودکا بخورن تا خرخره ورولت روسی بازی کنن.دست هر ادمکش ونسلکش چیزی جز کلاشینکف میبینید.سالگرد چرنوبیله .بخونید از اون راکتوری که افتخارشون بود.از مخفیکاریشون که نسلهای رو با سیه روزی تا صد هاسال طرفکرد.روسا جز دزدان تکنولوزی چیزی نیست مثا چینیها.حلا که پشت کشور مان تا بچاپن وسربزنگاه ولمونکنن.کدوم کشور با کمک روسا چیزیشدن .خوشون اگه کمک امریکا نبود تو جنگو بعدش ادمیخوردن.دروغ+ نامردی= روسیه.تو لیبی حمام خونبود .اگه دست اونا بود مثل حافظ اسد دولتا باید ادمارو زیر تانک میکردن تا رعیت بمونن.بیدینی=روسیه :?

اشتباه نکنید من به عنوان یک بی طرف در بین این جبهه شرق و غرب که شما راه انداختین باید یاداور بشوم

که روسیه میراث دار بزرگترین نویسندگان و دانشمندان جهان است .

همانند : نویسندگانی مثل پوشکین و داستایوفسکی و چخف و تولستوی و ....................

دانشمندانی مثل مندلیف و لامانوسف و زوکوفسکی و ..............................
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

ببخشید این حرف رو میزنم البته شاید بعضی دوستان به حرف من بگن ادبیات کوچه بازاری
اخه چه بحثیه که کدوم قوی ترند کدوم تکنولوژی پیشرفته تری دارند مگه قراره وقتی ثابت شد که کدوم قویتره بیاد به ما پیشکش کنه تکنولوژی شو همه ما میدونیم که از این خبر ها نیست اما میتونستیم با یک سیاست حساب شده از این فناوری ها بهره ببریم اون هم در راه صلح امیز این در حالیه که تمام دنیا رو در حال حاضر دشمن خودمون میدونیم و به قول شخص محترمی که فرمود اینها کی کی هستن اینها چی چی هستن واسه همه شاخه شونه میکشیم و نتیجه اش این میشه که روسیه میخواد تصمیم بگیره که ایا به ما هواپیما بده یا نده و از نظر سیاستمدارهای فعلی اصلأ اصلا غربی وجود نداره اونها فقط دشمن محسوب میشن اصلا مذاکره کردن گناه محسوب میشه  
کاش میشد یک روزی مسئولان اون کاری که لازمه پیشرفت مملکتم هست رو انجام بدن تا معنی نه شرقی نه غربی تحقق پیدا میکرد
اول علی اخر علی
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط mahdi11 »

اقی پوتین منظورش اینکه سهم نفت نداده رو بگیره .صدالبته روشنفکران روسیه از سیه روزی مردمشون نوشتن از فقرو نداری از ظلم از ارباب ورعیتی مردم.پوتین جان فعلا مردم جونشون میخان نجات بدن از دست دیوانه ای که خودش رو خدای مردم میدونه.قذافی بخدا دیوانس بخونید کاراشو.چرا از سوریه چیزی نمیگه؟.سیبری جای خوبیه برای مردان ازادهتو. چچن چطور مسلمانکشی کرد.سربازان لهستان رو تو جنگل خاک کرد. کم هم بما ظلم نکرده تو اذربایجان ما چکارکرد.اولین اخطار اتمی امریکا به استالین برا رفتنش از کشور مابود.ظلم بده چه تو لیبی سوریه یا فلسطین :shock:
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط alpacino67 »

اون دوستمون كه گفت يادتون مياد كه روسيه جنايت كرده باشه ديگه خيلي جالب بود جنايات روسها تو چند تا كتابم جا نميشه حتي به مردم خودشون هم رحم نكردن جالبه بعضي وقتها حتي نسل كشي ميكردن ميزاشتن پاي هيتلر مثل كشتن اون لهستاني هاي بيچاره آقا غرب زده ديده بودم اين مدليش نوبره
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live  [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or  [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام به تمام دوستان عزیز CAPITAN PILOT
من از شما به خاطر حضور همیشگی در تاپیکهای هوا و فضا و اطلاع رسانی به موقع و صحیح و روشن گری هاتون متشکرم.اما چند انتقاد دوستانه هم از شما و مدیریت سایت دارم:
دوست عزیز،وقتی که من می بینم در انجمنی با بیش از ۲۰۰ هزار نفر عضو ،عضویت دارم و عده ای از کاربران با هر قصد و نظری که دارند سعی می کنند مطالب خلاف واقع را بیان کنند ،من نمی توانم سکوت کنم. دوست عزیز،وقتی در صفحه قبل کاربری با هر قصد و نظری هزینه های یک زیر دریایی اتمی را با یک ناو هواپیمابر اتمی با بیش از ۸۰ جنگنده و بیش از ۵۵۰۰ نفر خدمه برابر می داند،من نمی توانم سکوت کنم. وقتی کسی موشکی با برد ۷۵۰ کیلومتر را با موشکی با برد ۲۵۰۰ کیلومتر مقایسه می کند و رای به برتری اولی می دهد نمی توانم سکوت کنم. وقتی کسی یک ناو غیر اتمی که بیشتر حامل بالگردهای ضد زیردریایی است را با ناو هواپیمابر اتمی که دارای پیشرفته ترین هواپیماهای رهگیر و تهاجمی ناو نشین جهان است مقایسه می کند و دومی را بی دفاع می نامد نمی توانم سکوت کنم.وقتی کسی می خواهد از نقش نبردهای مدیترانه و اقیانوس آرام و شمال آفریقا به راحتی بگذرد نمی توانم سکوت کنم.وقتی می بینم کسی می خواهد از نقش شوروی در پیشرفت علوم فضایی چشم بپوشد نمی توانم سکوت کنم.وقتی کسانی سعی در زیر سوال بردن اس۳۰۰ و یا تور ام یک می کنند ،نمی توانم سکوت کنم. وقتی کسانی می خواهند از کنار نبرد استالینگراد و کورسک که تاثیر بسزایی در جنگ دوم جهانی داشت بگذرند ،نمی توانم سکوت کنم. وقتی می بینم عده ای در این انجمن صبح تا شب کاری به جز مسخره کردن دستاوردهای داخلی را دارند نمی توانم سکوت کنم.وقتی می بینم که جوان ایرانی با شنیدن نام هارپ تمام وجودش به لرزه می افتد و حاضر است همه چیزش را از دست بدهد تا از دست هارپ!!!! در امان باشد نمی توانم سکوت کنم. وقتی می بینم هموطنم از ترس اف ۱۱۷ ای که ۵ سال پیش بازنشسته شده شبها کابوس می بیند نمی توانم سکوت کنم.نهایتا کاری که می توانم انجام دهم یا نوشتن در ماهنامه جنگ افزار است و یا صحبت و نوشتن در این انجمن. به لطف دوستان در این مدت به القابی چون مزدوری غرب امپریالیسم و شرق کمونیست و حکومت طالبانی !!!!! جمهوری اسلامی نیز مفتخر شدیم.به خاطر دفاع از مردم مظلومی که کارد به استخوانشان رسیده و با کمترین امکانات سالهاست در برابر عده ای خونخوار متجاوز برای آزادی و سرزمین اجدادی خود مبارزه می کنند به مدافع اعراب سوسمار خور تبدیل شدم.این تمام قصد من از نوشتن در این انجمن بوده و هست و خواهد بود. حال اگر صلاحدید مدیریت سایت بر خاموشی من و قفل این تاپیک است،من دیگر صحبتی ندارم.
با تشکر از تمام دوستان و مدیریت سایت
تایفون.................
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

نمیدونم چرا سنترال اینجوری شده.تا میایم یه بحثی کنیمو به نتیجه ای برسیم یا تهدید به قفل تاپیک میشه،یا کلا قفل میشه...!
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

دوستان عزیزم, لطفا" توجه داشته باشید چنانچه بنده و یا سایر مدیران محترم, گاهی اقدام به اعمال قوانین و یادآوری آنها مینماییم, این اعمال تماما" در چارچوب قوانین سراسری انجمن و تعهداد مدیریتی مندرج در (آئین نامه مدیران) میباشند. پس بهتر است با خواندن مجدد قوانین سراسری انجمن و مصلحت اندیشی های اتخاد شده, از بروز مشکلات و این قبیل انحرافات جلوگیری نمائیم.

جهت یادآوری, چند قانون را مرور مینماییم:

قانون شماره 11) هر موضوع باید حاوی یک مبحث یا سؤال باشد. طرح چند سوال يا بحث غير مرتبط با مبحث در یک موضوع ممنوع است.

قانون شماره 13) ارسال مطالب بی محتوا و غیر متناسب با موضوع اصلی که موجب شلوغی و منحرف شدن آن مبحث شود، ممنوع است.

قانون شماره 18) هر گونه بي احترامي یا تمسخر به كاربران ديگر و مديران و مسئولان پایگاه ممنوع میباشد. و طبق قوانین با متخلف برخورد خواهد شد.

قانون شماره 21) در صورت وجود هرگونه اعتراض به عمل کرد کاربران به ویژه مدیران مراتب باید در پیام خصوصی با مدیر پایگاه مطرح شده و از همین طریق دنبال شود. طرح چنین مواردی در موضوعات عمومی ممنوع است.

قانون شماره 22) در صورت تشخیص هرگونه مورد خلاف قوانین و مقررات ابتدا باید از طریق امکان "گزارش نوشته نامناسب" که در پائین هر پست وجود دارد موارد به مدیر پایگاه ارجاع شود و در صورت لزوم نیز می توان از طریق پیام خصوصی موضوع را دنبال نمود. ارسال اعتراض به صورت پاسخ آن ارسال در موضوع عمومی ممنوع است.

قانون شماره 23) هرگونه بحثی‌ که موجب انحراف موضوع ها از مسیر اصلی‌ خود شود به تشخیص مدیران، تاپیک و یا بحث های اضافه حذف شده و موضوع قفل خواهد شد. بنابراین کاربران موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری نمایند. در صورتی‌ که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی‌ شما شد میتوانید پیوند موضوع را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

جناب Typhoon

بیانیه ی پرشوری بود ! اما بحث رو خیلی کلی کرد . در ضمنباید خدمتتون عرض کنم که منظور بنده چیزهایی که شما گفتید نبود و فکر میکنم در مورد حرفهای من برداشت دیگه ای کردین.
نمیدونم منظورتون از پست آخرتون دقیقا چی بود اما در بعضی جاها دقیقا به حرفهای خودتون انتقاد وارد کردید ! برای مثال در بحث جنگ جهانی اگر به نوشته های خودتون رجوع کنید متوجه میشید که خود شما میخواستین با چندتا جنگی که در آفریقا و جبهه ی غرب اروپا رخ داد تمام درگیریهای شرق اروپا که همونطور که گفتم بیش از 70 درصد قوای آلمان در اونجا متمرکز بود رو به حاشیه ببرید . در مورد بحثهایی که روی نیروی دریایی صورت گرفت هم قصد من این نبود که 750 رو بزرگتر از 2500 نشون بدم ولی همونطور که گفتم مقایسه روی خود ناوهای هواپیمابر بود نه ناوهای محافظشون .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
در مورد ناوها به نمودارهایی که جناب اویس قرار دادند ، مراجعه کنید.
در مورد جنگ دوم جهانی ، همان طور که بار ها گفتم به نظر من هر 3 کشور آمریکا و شوروی و انگلستان سهم مهم و غیر قابل انکاری در جنگ دوم جهانی داشتند.
در مورد بیانه پرشور
این حرفهایی بود که نزدیک 5 سال بر روی قلبم سنگینی می کرد و اکنون که این حرفها رو زدم احساس سبکی می کنم.
لطفا اگر در این موارد صحبت دیگری دارید ، یا تاپیک جدیدی ایجاد کنید و یا با من در پی ام ادامه دهید.
از مدیریت نیز به خاطر ادامه دادن تاپیک عذر خواهی می کنم.
با تشکر
تایفون....
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”