پوتین : نفت لیبی تنها هدف ناتو از مداخله ی نظامی است

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: پوتین : نفت لیبی تنها هدف ناتو از مداخله ی نظامی است

پست توسط typhoon »

سلام
بسیار خوب
فرض رو بر این می زاریم که دو طرف بدون اسکورتهاشون با هم درگیر بشن.پس طرف آمریکایی ترکیبی از جنگنده های هورنت و گراول رو با پشتیبانی هاوک آی به سمت کازانتسوف می فرسته. مسلما برای دوستان روشنه که نسل جدید هورنت خصوصا در نبردهای فامد بر سوخوی ۳۳ برتری دارد.حال چه می شود اگر هر کدام از این جنگندها یک یا دو موشک هارم را با سرعت مافوق صوت به صورت همزمان به سمت کازانتسوف شلیک کنند؟یا اگر از نسل جدید بمب های جی دی ای ام بهره ببرند چطور؟با توجه به این استدلال در صورت بروز درگیری در آبهای آزاد ،به نظر من نیروی دریایی روسیه هیچ شانسی برای بقاء ندارد.
دوستان اگر تحلیلی دارند ،خوشحال می شوم که بشنوم.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

جناب Kimia55

لینک آخر مربوط به اواخر 2010 (یعنی همین چند ماه پیشه) که در مورد تکمیل شدن کار طراحی ناو هواپیمابر نسل جدید هست .

دوست عزیز Typhoon

موشک هارم یک موشک ضد رادار هست و سیستم دفاع هوایی کاشتان که به تعداد زیادی (8 دستگاه) روی کوزنتسوف نصب شده قابلیت هدف قرار دادن این موشکها از فاصله ی چند صد متری رو داره ، در مورد نبرد هوایی هم لازم به ذکر میدونم که سوخوها هم تحت پشتیبانی راداری و الکترونیکی هلیکوپترهای Ka-31 قرار دارند .
واضحه توان مانور جنگنده ی Su-33 بسیار بالاست و مانورهایی که این هواپیما تونسته ثبت کنه (مثل مانور کبرا) رو تنها هواپیمایی مثل F-22 و F/A-18 HARV تونستن انجام بده که البته مدل HARV جنگنده ی اف-18 هنوز عملیاتی نشده است ، سوخو-33 قابلیت هدفگیری مخفیانه (با استفاده از IRST و بدون استفاده از رادار) رو داره (میتونیم بعدا بطور مفصل اف-18 و سوخو رو مقایسه کنیم) ، همچنین F-18 ها مجبورند تا حد امکان از چتر پدافندی کوزنتسوف (موشکهای تور ام-1) دوری کنند که این یک برتری تاکتیکی برای سوخوها محسوب میشه .

در مقابل کوزنتسوف میتونه با استفاده از موشکهای ضد کشتی گرانیت حمله ی پرحجم موشکی بر علیه ناو دشمن ترتیب بده ، تصور کنید 12 موشک ضد کشتی Granit بطور همزمان بسمت ناو نیمیتز که حداکثر 4 دستگاه سیستم فالانکس داره شلیک بشه ، با Outnumber شدن سیستم دفاع نزدیک ناو نیمیتز در بدترین حالت 4-5 موشک P-700 به ناو اصابت خواهد کرد .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

با سلام :razz:

با توجه به اینکه زمان این جور جنگهایی که شما میفرمائید سر اومده وجود هواپیما‌هایی‌ مثلhawkeye, prowlerوgrowler برای اینایی که شما فرمودید کافی‌ هستش خیلی‌ تحلیل جالبی‌ کردید دیگه اینجوریشو ندیده بودیم حالا بحث مانور پذیری یه طرف ولی‌ خوشحال میشم یه تاپیک بزنید و این دوتارو باهم مقایسه کنید، در تمام اون لینک‌هایی‌ که قرار دادید به وضوح از ضعف نیروی دریایی‌ روسیه به خصوص زیردریاییها و ناو هواپیما بر اشاره شده، در اون لینک آخر هم نوشته که طرح تکنیکی ناو جدید تا آخر سال حاضر می‌شه که خوب خیلی‌ فاصله داره با ساخت هنوز با توجه به اینکه قرار بود این پروژه ساله ۲۰۱۰ کیلید بخوره و در آخر ناو مورد نظر روسیه از 50000تن تا 60000حد اکثر تن وزن داره که خوب خود گویایclass هستش.
ways of the West
wisdom of the East
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
من از جناب shaman تشکر می کنم.
جناب چکا
راستش همون طور که قبلا گفتم من به شکل تخصصی در مبحث هوانوردی سررشته ای ندارم. از اساتید گرامی مثل کاپیتان پایلوت عزیر و دوستانی مثل شهباز و شهریار و دانیل عزیز درخواست می کنم به طور تخصصی وارد بحث مقایسه هورنت و سوخوی ۳۳ بشوند. البته به نظر شخص خود من در نبرد های داگ فایت سوخوی روسی به علت دارا بودن سیستم های تغییر بردار رانش از برتری بالایی نسبت به هورنت برخورداره. اما آیا در نبرد فامد نیز به همین صورت است؟با جستجویی در اینترنت متوجه شدم که سوخوی ۳۳ موشکهای آر ۷۷ را حمل نمی کند.در ضمن هنوز رادارهای فاز آرایه نیز بر روی سوخوی ۳۳ نصب نشده است. آیا هورنت با نسل جدید رادارهای فاز آرایه و نسل جدید موشک امرام و همچنین سیستم شناسایی فروسرخ پیشرفته ای که حمل می کند توانایی ساقط کردن سوخوی ۳۳ را ندارد؟آیا حضور پرنده ای مثل گراول در این نبرد تاثیری ندارد؟آیا ئی ۲ دی ادونس هاوک آی را با بالگرد کاموف ۳۱ یکی می دانید؟
در مورد موشکها هم همون طور که دوستمون گفتند آیا فکر می کنید اون ناو اینقدر صبر می کند تا این شناور روسی به برد شلیک برسد؟
در مورد موشک هارم منظور من شلیک همزمان شاید بیش از ۱۰فروند هارم با سرعت بیش از ۲ ماخ است.
البته نکته ای که هست اینکه ما داریم محافظ ها رو کنار میزاریم و همون طور که دوستان قبلا گفتن،لااقل ناو نیمیتز هیچ وقت بدون محافظهای خود حرکت نمی کند.
دوست عزیز
آیا موشک های سری AGM-158 و یا بمبهای هدایت ماهواره ای و یا نسل جدید موشکهای هارپون و یا هارم با بردهای چند صد کیلومتری و استفاده از طراحی رادار گریز توانایی نفوذ به چتر دفاعی کازانتسوف را ندارند؟آیا اصلا لازم است که با توجه به برد چند صد کیلومتری موشکها ،پرنده های آمریکایی به محدوده عملیاتی کاشتان نزدیک شوند؟
البته به دلیل صحبت شما مبنی بر کنار گذاشتن محافظ ها بحثی از ایجیس و موشک استاندارد و زیردریایی های کلاس ویرجینیا نمی کنم.
جناب چکا
یک باره بفرمایید این شناور غرق ناشدنی است ،تا ما هم تکلیف خود را بدانیم.
با تشکر
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

جناب Typhoon

اولا لطفا انقدر از تکنیک سوالات پی در پی در پستهاتون استفاده نکنید ! ما اینجا برای بحث هستیم نه بازجویی ! اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید بقیه هم بهره ببرند .

در مورد تسلیحاتی که Su-33 حمل میکنه طبق شرکت سازنده این تسلیحات شامل موشک هدایت راداری R-27ER1 با برد 62 کیلومتر ، موشک حرارت یاب R-27ET1 با برد 80 کیلومتر و موشک فوق العاده مانور پذیر R-73E با برد 30 کیلومتر هست که موشک R-73E با مانورپذیری فوق العاده و استفاده از تکنولوژی های پیشرفته (مانند کنترل بردار رانش) عملا برتری جنگ نزدیک رو از آن سوخو میکنه
در رابطه با سیستم شناسایی فروسرخ هم باید عرض کنم که F-18 حتی در مدل سوپرهورنت هم سیستم شناسایی فروسرخ نداره و تازه امسال گفتن از سال 2012 مدل E/F اف-18 ها مجهز به سیستم IRST میشن در حالی که سوخو-33 سیستم IRST با برد 100 کیلومتر داره ، البته در مقابل تا وقتی که سوخوها به نسل جدید رادارهای AESA مجهز نشن برتری راداری با اف-18 است
در مورد پشتیبانی راداری هم من نمیخواستم Ka-31 رو با E-2 یکی بدونم فقط خواستم اشاره کنم که سوخوها هم در سایه ی پشتیبانی راداری Ka-31 عملیات میکنند .
در مورد موشکهای گرانیت کوزنتسوف هم مشخصه که نیمیتز باید از برد موشکهای کوزنتسوف دوری کنه چون در صورت حمله ی موشکی P-700 نابودیش قطعیه . کلا فقط اشاره کردم که این برتری ناو کوزنتسوف بسیار برای نیمیتز خطرناکه .
در ضمن من هم که نگفتم هواپیماهای آمریکایی میان تو برد سیستم کاشتان ! گفتم سیستم کاشتان اصلا برای هدف قرار دادن همین موشکهایی که شما میفرمایید نصب شده .

نکته ی آخر هم مربوط به سرعت موشک hAArm هست که در این مورد هر کدوم از منابع یه چیزی نوشتن ! مثلا نیروی دریایی آمریکا سرعت هارم رو یکم بیشتر از 1 ماخ گفته ، FAS بیش از دو ماخ و شرکت سازنده (Raytheon) هم اصلا سرعت موشک رو درج نکرده ! البته در مقابل سوخوها هم قابلیت استفاده از موشکهای ضد راداری Kh-31 با سرعتی بین 2.5 تا 3.5 ماخ (در آخرین مدل) و برد 50 کیلومتر میتونند سناریوی مشابهی برای رادارهای ناو نیمیتز پیاده کنند .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
حق با شماست.
کازانتسوف >۱۰ناو اتمی نیمیتز!!!!
قضاوت با دوستان!!!!!!