پیرترین دو قلوهای بهم چسبیده جهان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1407
تاریخ عضویت: جمعه ۳ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۳۱ ق.ظ
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پیرترین دو قلوهای بهم چسبیده جهان

پست توسط airplane »

 [External Link Removed for Guests]   و دونی حالا ۶۰ ساله بوده و بعنوان پیرترین دو قلوهای مرد بهم چسبیده جهان زندگی پر فراز و نشیبی را گذرانده اند اما هرگز از موقعیت خود احساس بدی پیدا نکرده اند و حتی بدلیل مشهور شدن و مورد توجه جهانیان قرار گرفتن، خوشحال نیز هستند.

تیم های مستند سازی جلوی خانه آنها در دایتون اوهایو صف کشیده تا بتوانند رازهای زندگی آندو را به تصویر بکشند.

جیم برادر جوانترشان می گوید رونی و دونی چهار دست و چهار پا دارند و از این نظر به یکدیگر کمک کرده تا بر مشکلات زندگی غلبه نمایند. مائورین و وسلی پدر و مادر دوقلوها بارها تقاضای پزشکان را برای جداسازی آنها رد کردند و حاضر به ریسک پذیری نشدند.

پدر انها حتی حاضر نشد در قبال نشان دادن آنها در معرض دید عموم پول دریافت کند اما بعدا با بالا رفتن هزینه های پزشکی با آن موافقت کرد.

اجازه بدهید خدا ما را از هم جدا کند. این جمله ای است که بارها از زبان رونی و دونی و والدین آنها شنیده شده است.
 
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود


برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید


[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت



 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”