ایرانیوم !! اگر ایرانی بودنت برات مهمه بخونش !!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 46
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲ فروردین ۱۳۹۰, ۲:۰۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 76 بار
سپاس‌های دریافتی: 192 بار
تماس:

ایرانیوم !! اگر ایرانی بودنت برات مهمه بخونش !!!

پست توسط saghar130 »

  [COLOR=#201c1c]تصویر
 
   [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#1c2121]             
  [COLOR=#366092] 
نام فیلم مستندی است که توسط رافائل شور - یک محافظه کار خاخام اسرائیلی – کارگردانی شده است. فوند کلاریون تولیدکننده مستند جهاد سوم، در جدیدترین پروژه “ایران هراسی اتمی” با تلفیق دو واژه ایران و اورانیوم، مستند “ایرانیوم” را ساخته که ایران را خطرناک‌ترین تهدید اتمی جهان معرفی کرده است. کارگردان ایرانیوم،ایران را به عنوان یک خطر هسته ای برای جامعه جهانی معرفی کرده است. در سایت اختصاصی این فیلم مستند ادعا شده است:  «از شروع انقلاب اسلامی در سال ۱۹۷۹ ایران دشمنی تمام عیاری را برای غرب به نمایش گذاشته و با ایدئولوژی افراطی خود بیشتر از ۳۰ سال است که جهان را تهدید می‌کند و ما معتقدیم که این مستند مهمترین و به موقع‌ترین فیلمی است که ما می‌توانیم درحال حاضر بسازیم.تهيه كنندگان اين مستند ادعا كرده اند: فيلم 45 دقيقه‌اي ما اصول انقلاب را توضيح مي‌دهد و به صورت تصويري دشمني و خشونت ابراز شده توسط رهبران ايران را به نمايش مي‌گذارد، فيلم به طور مستند نيات سوء رفتاري رژيم نسبت به شهروندان را به ترتيب تاريخي شرح خواهد داد و استفاده رژيم از ترور در خارج براي تحميل كردن ضربات مرگبار نسبت به دشمنان خود ساخته را به تصوير مي‌كشد.
در اين مستند كه دقيقاً با هدف ايران هراسي تهيه شده، ادعا شده است: اكنون 30 سال از شروع انقلاب ايران مي‌گذرد و ايران در آستانه هسته‌اي شدن مي‌باشد، بر اساس بعضي تخمين‌ها، ايران كمتر از يك سال ديگر تا توليد يك سلاح هسته‌اي فاصله دارد و شايد هم كمتر، ايران به طور نامتناقض سعي در پنهان كردن نيات و پيشرفتش در برنامه هسته‌اي‌ خود دارد و يك بازي محتاطانه و در عين حال تهاجمي و زيركانه را به صورت ديپلماسي فريبنده در دستور كار قرار داده است.
تهيه كنندگان مستند ايرانيوم همچنين مدعي شده‌اند: توسعه برنامه هسته‌اي ايران فقط به خطرات بزرگ قبلي ايران اضافه مي‌كند، سناريوهاي تهديدات متعدد مطرح شده از طريق يك ايران هسته‌اي نيز كاملا واقعي و وحشت‌انگيز است، در تمام اين مدت، قدرت‌هاي غربي و به ويژه آمريكا نسبت به مقاصد سوء رژيم ايران هشدار داده‌اند اما در عين حال بانك‌هاي غرب، شركت‌ها و حتي دولت‌ها به خاطر ميادين نفتي و ديگر منافع اقتصادي از انقلاب ايران حمايت كردند.
همچنين تهيه كنندگان در سايت ايرانيوم ادعا كرده‌اند كه همه اين مسائل دلايلي است كه باعث شده مذاكرات ديپلماتيك با ايران از سال 1979 شكست بخورد و احتمالاً باز هم شكست خواهد خورد.
تهيه كنندگان ادعا كردهاند: اين فيلم يك سري پيشنهادات براي مقابله با اين تهديد ارائه مي‌كند، فيلم گروه‌هاي ذينفع و ذينفوذ و تصميم گيرندگان آمريكا را مورد هدف قرار مي‌دهد. بعد از ديدن فيلم، عموم مردم قادر خواهند بود كه ذات خطرناك تهديدات را درك كنند و جنبشي كه هدفش جلوگيري از پيشرفت بيشتر نظام ايران و زرادخانه هسته‌اي اين كشور است، تقويت شود.
در پايان اين مستند ادعا شده است: با مداركي كه پشت ايدئولوژي اسلامي رهبران ايران است، "ايرانيوم " سناريوهايي را كه ممكن است در صورت هسته‌اي شدن اين كشور تندرو با آن مواجه شويم را به تصوير مي‌كشد و توضيح مي‌دهد
  شهره آغداشلو بازیگر ایرانی الاصل مقیم آمریکا که پیش از این فیلم ضد ایرانی سنگسار ثریا میم را در کارنامه خود داسته است، اینبار در مستند ایرانیوم، در مقام راوی قصد دارد جهان را نسبت به خطر ایران و ایرانی هشدار بدهد. آغداشلو پیش از انقلاب با فیلم هایی مثل “گزارش” و “سوته دلان“ به شهرت رسید و در ۱۹۷۸ پس از خروج از کشور به انگلیس رفت و سپس از آنجا به لس آنجلس نقل مکان کرد. او پس از انقلاب با بازی در فیلم های سنگسار ثریا میم، فصل چهارم سریال ۲۴ و خانه;ی صدام و خانه ای از شن و مه فعالیت خود را ادامه داد.       تصویر          ایرانی ها واقعا باید خیلی مواظب باشیم و دشمن شناسی مون قوی باشد البته این رو در نظر داشته باشیم که دشمن در لباس دوست زیاد داریم حالا این خانوم که فقط ایرانی ولی مقیم امریکا بوده کسایی ادم رو بیشتر می سوزنند که تو خاک وطن زندگی می کنن بعد میرن اون ور و میشن ضد ایران و اسلام    


  راستی خیلی خوبه که راجع به این طور مسایل حساس باشیم و این دسته از خبرا ها رو پخش کنیم که همه اگاه بشن تا دشمن بفهمه یک ایرانی مسلمان هیچ وقت از غفلتش ضربه نمی خوره !!!          
[FONT=Arial,sans-serif]من ترک عشق شاهد و ساغر نمی کنم صد بار توبه کردم و دیگر نمی کنم  
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1407
تاریخ عضویت: جمعه ۳ شهریور ۱۳۸۵, ۱:۳۱ ق.ظ
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

Re: ایرانیوم !! اگر ایرانی بودنت برات مهمه بخونش !!!

پست توسط airplane »

دوستان حتما و حتما به ادرس زیر برن و تحلیل فیلم 2012 رو دانلود کنن.

حتما برید تا در این مستند بفهمید.

[External Link Removed for Guests]
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود


برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید


[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت



 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”