خیر عزیز من اینکه سگ نیست.
ما که کلی سگ دیدیم تو روستا گردن این بیچاره دراز تر از یه سگه.تازه با کمی توجه میشه فهمید بال هاش عین مرغه و مخصوصا بوزه اش گنده تره.تازه دندوناشو چی میگی دندون جلو ایه دراز مگه اینکه سگ{شیر}دندان بلند باشه.
درضمن ما که همه جای کوه ها رو نگشتیم.شاید هم اون دوستمون درست میگه و اون سگه.
نوکرم
کشف یک جسد دایناسور با گوشت و پوست سالم در ایران
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
- محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
- سپاسهای ارسالی: 415 بار
- سپاسهای دریافتی: 344 بار
Re: کشف یک جسد دایناسور با گوشت و پوست سالم در ایران
چرا موجود عجیبوغریب مشکینشهر، یک سگ است؟ / اینفوگراف
به دنبال انتشار خبر موجود عجیبالخلقه در آغبولاق مشکینشهر، خبرآنلاین توضیح داد که این موجود چیزی جز لاشه متلاشیشده یک سگ نیست. دلایل کارشناس خبرآنلاین را در اثبات سگ بودن این لاشه بخوانید.
عرفان خسروی:. برای تشخیص این که این موجود یک سگ بوده و نه یک دایناسور یا کرکس، نیازی به دانستن تمام این جزئیات نیست. بهعلاوه بیشتر این مطالب از کتابهای درسی دوره دبیرستان قابل استنتاج است که البته نیاز به دقت در تصاویر و مطالب کتابهای درسی دارد. وانگهی، علاقهمندان در صورت کنجکاوی میتوانند به این دو کتاب مراجعهکنند و همین مطالب را به در آنها بیابند: شناسی مهرهداران؛ انتشارات دانشگاه پیام نور: ۱۳۸۸
فرهنگنامه دایناسورها؛ نشر طلایی خبر
://www.khabaronline.ir/news-150366.aspx
به دنبال انتشار خبر موجود عجیبالخلقه در آغبولاق مشکینشهر، خبرآنلاین توضیح داد که این موجود چیزی جز لاشه متلاشیشده یک سگ نیست. دلایل کارشناس خبرآنلاین را در اثبات سگ بودن این لاشه بخوانید.
عرفان خسروی:. برای تشخیص این که این موجود یک سگ بوده و نه یک دایناسور یا کرکس، نیازی به دانستن تمام این جزئیات نیست. بهعلاوه بیشتر این مطالب از کتابهای درسی دوره دبیرستان قابل استنتاج است که البته نیاز به دقت در تصاویر و مطالب کتابهای درسی دارد. وانگهی، علاقهمندان در صورت کنجکاوی میتوانند به این دو کتاب مراجعهکنند و همین مطالب را به در آنها بیابند: شناسی مهرهداران؛ انتشارات دانشگاه پیام نور: ۱۳۸۸
فرهنگنامه دایناسورها؛ نشر طلایی خبر
://www.khabaronline.ir/news-150366.aspx

بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید 

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
البته فردی که دامپزشک بود گفت روباهه ! بعد من عکسهای اسکلت روباه رو در نت جستجو کردم به خصوص سرش خیلی شبیه روباه بود
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 560 بار
ماجرای سگی که به دایناسور تبدیلشد! + عکس
[TABLE][TR][/TR] پژوهشگردیرینهشناس ضمن توضیح در مورد ماهیت واقعی آنچه به کشف بقایای دایناسوردر شهرستان مشکینشهر تعبیر شد، انتقادهایی را متوجه رسانهها وخبرگزاریها کرده است.

خبر:خبر عجیبی که طی یکی دو روز اخیر از همه رسانهها، خبرگزاریها وحتی بنگاههای خبری آنسوی اقیانوس مخابره شد، متأسفانه باز هم نمونهدیگری از قیلوقال و جنجال بر سر هیچ بود.
گویا «لاشه یک حیوان عجیبالخلقه» و «شبیه موجودات ماقبل تاریخ» درحوالی روستای آقبولاغ از توابع شهرستان مشگینشهر کشف شده است. به گزارشخبرنگار ایرنا لاشه این حیوان بیشتر شبیه «پرندگان گوشتخوار فیلمهایعلمیتخیلی (از نسل دایناسورهای پرنده!) میباشد». یکی از اهالی روستا هماین لاشه را پنهان ساخته و مأموران محیطزیست در تلاش برای دستیابی بهاین لاشه هستند. مقامهای محلی هم برای اطلاع از صحت و سقم این ماجرا بسیجشدهاند. در پایان نیز اظهار نظری بدینترتیب منعکس شده است: «این لاشهبسیار شبیه نسل منقرضشده دایناسورها و پرندگان گوشتخوار ماقبل تاریخاست. بر اساس تحقیقات علمی آخرین نسل دایناسورهای پرنده موسوم به تیرکس(عکس تیرکس را در اینجا ببینید) یا دایناسور ستمگر مربوط به دوره کرتاسهدر ۶۵ میلیون سال پیش میباشد».
واقعیت چیست؟
طی این چند روز، هر کس که اندکی با جانوران و تشریحآنها سر و کار داشته، و بسیاری از افرادی که نظرات خود را در مورد اینخبر در اینترنت منتشر کردهاند، فهمیدهاند که این موجود چیزی نیست جز سگیکه در شرایط خاص دچار پوسیدگی نامنظم در ناحیه سر و دستها شده است.ظاهراً جانوری درنده نیز پیدا شده و قسمتهایی از بدن این سگ را خورده وشاید همین مزید بر علت پوسیدگی نامنظم و بیرونزدن استخوانهای جمجمه ودستهای سگ باشد. برخی هم ظن به سوءاستفاده و جعل (مثلاً سوارکردن کله سگروی تن مرغ) زدهاند. اما از آنجا که استخوانهای دست حیوان آنطور که درعکسها دیدهمیشود مربوط به یک سگ است، این احتمال رد میشود.
چطور ممکن است سگ را با دایناسور اشتباه بگیرند؟
دانش تافونومی(Taphonomy) به فرایندهای مرگ، دفن و سنگوارهشدن جانداران میپردازد. اماتافونومیستها همیشه مسئول بررسی سنگوارهها نیستند و گاه در موردفرایندهای مربوط به پوسیدن لاشه انسانها و جانوران در شرایط خاص نظراتجالبی دارند. زیرا هر از چندی موجوداتی عجیب و غریب یافت میشوند که دچارعوارض ناشی از پوسیدگی نامنظم هستند و درنتیجه به تصور افراد معمولی ازلاشه درحال گندیدن حیوانات شبیه نیست.
یکی از عجیبترین این موارد، نمونهای کشفشده در فیلادلفیای آمریکابود که بسیار به سرستونهای تخت جمشید شبیه بود و برخی ایرانیان این خبررا مدتی در بوقوکرنا کردند. دوست سنگوارهشناسی که در آمریکا زندگیمیکرد، پس از چند ساعت جستجو و صحبت با چند نفر محلی، متوجه شد نمونهکشفشده چیزی نیست جز یک راکن که چند صباحی در آب دریاچه شناور مانده و بههمین دلیل هم موهایش ریخته و قسمت نوک پوزهاش با دندانهای نیشاش بیرونزده است. بدینترتیب راکن تبدیل به سرستون تخت جمشید میشود!
این تقریباً همان اتفاقی است که برای لاشه سگ حوالی روستای آقبولاغرخ داده و رطوبت محیط موجب پوسیدگی نامنظم در قسمتهای مختلف بدن سگ شدهاست.
چند پرسش بزرگ
شنیدن چنین اخباری در کشور ایران سابقه طولانی دارد.همیشه افرادی بودهاند که بر اساس حدسیات نادرست خود، شروع بهشایعهپراکنی کردهاند و پس از یککلاغ و چهلکلاغهای همیشگی، ناگهانخبری اعجاببرانگیز و چون کوس توخالی جنگیان، پرصدا بهراه افتاده و پس ازاندکی، فروکشکرده است.
این که چند روستایی با دیدن چنین لاشه عجیبی انگشت حیرت بگزند و فکرکنند در این کشف فتحالفتوحی کردهاند، هیچ اشکالی ندارد. بارها خود منمخاطب چنین افرادی بودهام که پس از دیدن عکسهایشان و توضیح در موردحقیقت ماجرا (که مثلاً این استخوانهای گراز یا خرگوش است) پذیرفتهاند ورفتهاند.
اما نوک تیز انتقاد به سمت خبرگزاریهایی است که بیدانش و بیپرسش،چنین اخباری را باد میکنند و به دنبال متخصصان معتبر بینالمللیزیستشناسی میگردند، درحالی که راه مکتب را در کشور خود بلد نیستند. ازآن طرفهتر رسانه ملی است که در انتشار چنین اخباری به جد میکوشد وبرنامه پر میکند. در این معرکه پرهیاهوی تجارت اخبار، کسی جز همان چند تنروستایی نبودند که دانستند باید سری به دانشگاه بزنند و از استادی بپرسندماجرا از چه قرار است.
تنها اخباری اینچنین در حوزه کاری جانورشناسی میتواند به طنزنامهایچندین صفحهای از تلخیات روزگار ما بدل شود. شاید دیگر نیازی به شرحماجرای دختر بااستعداد و معمای انیشتن و چندین و چند خبر نادرست دیگر درحوزههای گسترده علوم پایه نباشد.
سرانجام، باز هم از خود میپرسم جایگاه علوم پایه در کشور ما تا چه حدفراموش شده که در دستگاههای خبرپراکنی عریض و طویل ما، هیچ بازبینی علمینه وجود دارد و نه نیازی به متخصصان حس میشود. کاش مسئولین پایگاههایخبری متعدد ایرانی و به ویژه صداوسیما که در رونویسی از دست همدیگر استادشدهاند و بیمسئولیت هرچیزی از این قسم را نقل میکنند، این نوشته کوتاهرا هم بخوانند. البته اگر این دوستان کار خود را اصلاح کنند، خوراک خبریهم برای بنگاههای خبری نهچندان خیرخواه خارج از ایران درست نمیکنند.
[FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد
-
من هم دو سال پیش درست همین اتفاق برام افتاد و یه تاپیک در انجمن فارس جی اس ام زدم.
آخرش معلوم شد سگ بود!!!
البته همون موقع اون تاپیک بسته شد.
[External Link Removed for Guests]
عکسهای جالبی گرفته بودم!منم فکر میکردم یه دایناسور پرندست!
حیف که تاپیک از بین رفته و عکسش قابل بازیابی نیست.جالب بود اگه میدیدید!
همون لحظه که اخبار این تصویرو نشون داد من متوجه شدم سگه و کلی خندیدم.
آخرش معلوم شد سگ بود!!!
البته همون موقع اون تاپیک بسته شد.
[External Link Removed for Guests]
عکسهای جالبی گرفته بودم!منم فکر میکردم یه دایناسور پرندست!
حیف که تاپیک از بین رفته و عکسش قابل بازیابی نیست.جالب بود اگه میدیدید!
همون لحظه که اخبار این تصویرو نشون داد من متوجه شدم سگه و کلی خندیدم.