گاف بكام در مراسم عروسي سلطنتی! (+عکس)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 173
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹, ۸:۵۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 560 بار

گاف بكام در مراسم عروسي سلطنتی! (+عکس)

پست توسط شترگاو پلنگ »

       پيشاز شروع مراسم ديويد بكام به همراه همسرش ويكتوريا آدامز به كليساي وستمينيستر رسيدند. در حالي‌كه بكام مدال سلطنتي انگليس را به جاي سمت چپ درسمت راست كت خود آويخته بود! و بسياري با مشاهده وي متعجب شدند.   ديويد بكام كه تنها فوتباليست دعوت شده به مراسم عروسي نوه ملكه انگليس بود، در آويختن مدال سلطنتي روي لباسش دچار اشتباه شد.

به گزارش فارس و به نقل از ديلي ميل، نشريه‌هاي انگليس با تيترهاي مختلفي اشتباه بكام را زير ذره‌بين بردند.

روزنامههاي انگليسي با درج تصوير بكام روي صفحه اول رسانه هايشان، در مورد گاف وينوشتند: "بكام عروسي را خراب كرد "، "او تنها فوتباليست دعوت شده بود وليهمه چيز را زير سوال برد "، "ويليام و كيت ممكن است جدا شوند!‌ "،"بريتانيا ويران شد " و بالاخره روزنامه ديلي ميل نوشت: "همه چيز تقصيرديويد بكام است "

پيش از شروع مراسم ديويد بكام به همراه همسرشويكتوريا آدامز به كليساي وست مينيستر رسيدند. در حالي‌كه بكام مدالسلطنتي انگليس را به جاي سمت چپ در سمت راست كت خود آويخته بود! و بسياريبا مشاهده وي متعجب شدند.

بكام در سال 2003 اين مدال را دريافتكرده ولي به نظر مي‌رسد نحوه استفاده از آن را تا كنون نمي‌دانسته است. درعكس‌هاي بعدي كه از وي در مراسم عروسي منتشر شده است، گويا شخصي اين موضوعرا به وي گوشزد كرده و بكام بلافاصله مدال را در جاي درست نصب كرده است.

كاپيتانسابق تيم ملي انگليس با گذشت اندكي از زمان مدال را در سمت چپ كت خودآويخت،‌ اما در حضور رسانه هاي متعدد در مراسم ديگر دير شده و بكام بهسوژه اصلي تبديل شده بود. تصاوير بكام با كتي كه استفاده درستي از مدالسلطنتي نداشته در سايت ها و روزنامه ها منتشر شد و گاف تنها فوتبالي حاضردر مراسم بازتاب گسترده اي را پيدا كرد.

گفتني است بكام پس از شركتدر مراسم عروسي، به سرعت انگليس را ترك كرد و به آمريكا رفت تا در ديدارلوس‌آنجلس گالاكسي برابر دالاس شركت كند.

 [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
 
 [External Link Removed for Guests]   
 [FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد  
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

Re: گاف بكام در مراسم عروسي سلطنتی! (+عکس)

پست توسط HORLIKAN »

بابا بسه دیگه خیلی خندیدیم

واقعا چه معنی داره این فارس هم الافه ؟؟؟دیگه این دنیا خبر نداره که بند کردین به ارم سلطنیتی :-O

بجا راست بسته روی شانه چپ

این گونه خبر ها منبع فارس رو بی ارزش میکنه ها از ما گفتن بود

ولی خودمونیما عجب گاف بدی بودا کلا مجلس بهم ریخت :-P :-P
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2732
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۵, ۱۰:۳۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

Re: گاف بكام در مراسم عروسي سلطنتی! (+عکس)

پست توسط كيارش »

شاید اگر به کارهای اخیر این فرد توجه کنید گاف نامیدن این عمل زیاد منطقی به نظر نرسه
گویا به کابالا گرویده و .... :-(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”