نظر شما چیه ؟!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 76 بار
سپاس‌های دریافتی: 192 بار
تماس:

نظر شما چیه ؟!!!

پست توسط saghar130 »

به نظر شما غم انگیزترین جمله ای که می تونی از کسی تو زندگی بشنوی چیه ؟!!!

به نظر من
وقتی بفمی که خدا بهت می گه دیگه بهت کاری ندارم هر کاری دوست داری بکن !!!!تصویر
[FONT=Arial,sans-serif]من ترک عشق شاهد و ساغر نمی کنم صد بار توبه کردم و دیگر نمی کنم  
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم  
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

Re: نظر شما چیه ؟!!!

پست توسط masieh »

اتفاقا تنها کسی که ادم رو تنها نمی گذاره وگرنه بدبخت بودیم که
بدترین چیز اینه که از افرادی که بهشون محبت کردی بدترین زخم دل هارو بهت بزنن
اول علی اخر علی
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط saghar130 »

masieh نوشته شده:اتفاقا تنها کسی که ادم رو تنها نمی گذاره وگرنه بدبخت بودیم که
بدترین چیز اینه که از افرادی که بهشون محبت کردی بدترین زخم دل هارو بهت بزنن

درسته اون ما رو تنها نمی ذاره ولی ما اینقدر بد میشیم که دیگه لایق دریافت رحمت اون نیستیم شنیدین میگن خدا فلانی رو به حال خودش رها کرده این یعنی هر کاری دوست داری بکن دیگه کاری به کارت ندارم مثلا یه داستانی هست که میگه رسول خدا به خانه ای رفتند و تخم پرنده ای که روی دیوار ان خانه اشیانه کرد بود افتاد و نشکست اهل ان خانه به پیامبر گفتند در این خانه هیچ گاه اتفاق بدی نمیافتد پیامبر از ان خانه امدند و گفتند این خانه از رحمت خدا دور است چون حدیثی از امام صادق داریم که می فرمایند :امام صادق (ع) فرمود : « انَّ العَبدَ المُومنَ لَيَهتَمَّ في الدُّنيا حَتّي يُخرَج ٌمِنها و لاذَنبَ لَه » بي ترديد بنده مومن در دنيا دچار اندوه مي شود تا اين که وقتي از دنيا مي رود گناهي نداشته باشد .
یا "بر مومن چهل شب نمي گذرد مگر اين که اتفاقي مي افتد تا او اندوهگين شده و به سبب آن ياد آور حق شود"

پس بعضی وقتا که خیلی سر خوشیم فکر نکنیم خیلی ادم خوبی هستیم چون هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند
[FONT=Arial,sans-serif]من ترک عشق شاهد و ساغر نمی کنم صد بار توبه کردم و دیگر نمی کنم  
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم  
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

حرف شما کاملا درست اما به نظر من گاهی وقتا هست که خدا به ظاهر بنده اش رو رها میکنه اما باز حواسش به بنده اش هست تا یک زمانی بنده به خودش بیاد و به یاد خدا بیفته . . .
البته حساب قاتلین اهل بیت (ع‏)‏ و انسانهای سفاک و خونریز جداست اما باز خدا هیچ بنده ای رو فراموش نمیکنه
اول علی اخر علی
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط saghar130 »

masieh نوشته شده:حرف شما کاملا درست اما به نظر من گاهی وقتا هست که خدا به ظاهر بنده اش رو رها میکنه اما باز حواسش به بنده اش هست تا یک زمانی بنده به خودش بیاد و به یاد خدا بیفته . . .
البته حساب قاتلین اهل بیت (ع‏)‏ و انسانهای سفاک و خونریز جداست اما باز خدا هیچ بنده ای رو فراموش نمیکنه

این رو راست می گید حرف حقی است چون حدیث قدسی داریم که خداوند به حضرت داوود گفتند : اگر روی برگردانندگان از من بدانند که من چقدر انها را دوست دارم هر لحظه از شوق رسیدن به من بند بند بدنشان از هم پاره می شود
ولی خداییش ما دوست نداریم حتی به ظاهر خدا بگه دوست ندارم پس ظاهریشم ایشالله نصیب کسی نشه
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”