نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح میشود

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح می

پست توسط Solver »

typhoon,

شما مطلب من را کامل خوندید؟ برای پاسخ به اکثر سوالات شما لازم نیست مطلب جدیدی بزارم فقط از پست قبل خودم برای هر جمله شما یک برش بزارم، متاسفانه این مسئله نشان میده شما خیلی عجولانه و بدون تفکر در گفته های من جواب دادین.

بخش هایی که توسط غرب از ایران جدا شد توسط انگلستان بود و زمانی بود که آمریکایی وجود نداشت.

1. من هم نگفتم آمریکا جدا کرد، گفتم انگلیس جدا کرد.

2. زمانی بود، یعنی چون گذشته بود مهم نیست؟ ماله روسیه جدید هست؟ کسر سرزمین توسط غرب که جدیدتر از شرق است!

من که گفتم:

ظاهرا شما جدایی آذربایجان و تاجیکستان و گرجستان و قردادهای ترکمانچای و گلستان و امتیاز شیلات شمال را نادیده می گیرید.

بنده خودم در همین سنترال مطلبی در مورد قرادادهای قاجار گذاشتم و کلی از این دوستان وطن پرست هم به به و چه چه کردند، اما واقعیت های روسیه و ایران را هر کجا گفتم، شدم مدافع روسیه و به قول برخی دوستان خائن!

بنده اشاره بهش کردم، شاید یکی از کامل ترین مقالات در این مورد را که میشه تو اینترنت یافت بنده گردآوری کردم، در سنترال هم منتشرش کردم: اینجا

پس خیالتان راحت من اگر اندازه شما از ماجرا مطلع نباشم اما بی اطلاع بی اطلاع نیستم.

غرب به ما ظلم کرد،صحیح است و بر منکرش لعنت.اما ظاهرا شما اقدامات این خرس کثیف شمالی را نادیده گرفته اید.

من که گفتم:

... توهین به دیگر اقوام فقط بیانگر عقب ماندگی ما است که ریشه اش در بی سوادی و تنگ نظری ماست. هر چه سطح سواد بالاتر رود درک انسان نسبت به دیگران گسترده تر است و هر چه سواد کمتر ...

تکرر بر بی ادبی در بحث، احتمالا باعث ترک بحث خواهد شد.

آمریکایی لااقل تکلیفش مشخص است. زمانی که با ما رابطه داشت اف ۱۴ می فروخت و الان هم می گوید تحریم هستید و چیزی به شما نمی فروشم. از یک طرف نمی گویند روابط حسنه و از طرف دیگر پشت هم قراردادها را کنسل کند.

تکلیف آمریکا مشخص است؟ با ما دوست است یا دشمن؟ اگر دوست است پس چرا تحریم. اگر دشمن است پس پیام تبریک نوروز فارسیش و دلسوزیهایش چیست؟ و باز من که گفتم:

همین تحریم ها خنده دار ترین موارد هست. بر فرض ما حکومت فاسد و ظالمی داریم، آیا تحریم قطعات مصرفی مردم ایران توسط غرب، آسیبش به حکومت ما خواهد رسید یا به مردم؟ آیا پذیرفته است که بگوییم میخواهند ما را متوجه کنند که باید علیه حکومت اقدام کنیم تا تحریم شکسته شود؟

چطور تناقض به این بزرگی در سیاست تحریم که خود سیاستمداران آمریکایی گاهی بهش معترف هستند را نمیتونید مشاهده کنید.

می گویم اگر روابط ما حسنه و دوستانه است پس این داستان بوشهر و اس ۳۰۰ و میگ ۲۹ و غیره چیست؟

1. بنده هرگز نگفتم روابط ما با روسیه حسنه است، که همگان آگاهاند در حال حاضر جنگ بزرگ بین ابر قدرت خاورمیانه و ایران که در آستانه ابر قدرت شدن یا حداقل مدعی آن است وجود دارد، از گاز گرفته تا خزر و ...

2. داستان بوشهر و اس 300 و ... خیلی واضح است وقتی مورد 1 را در نظر بگیریم. روسیه هم پیمان ما نیست! بر علیه ما در سازمان ملل رای میدهد، کجای این پشت پرده بازی کردن است. اگر به نفع ما رای دهد و در عمل علیه ما باشد باید گفت سیاست پشت پرده دارد. مانند کاری که زمان خاتمی فرانسه و ایتالیا در برخی موارد با ما کردند. حمایت در محافل بین الملل اما کنار کشیدن وقت عمل.

اما من نمی دونم میگ های ۲۵ و تانکهای تی ۷۲ موشکهای اسکاد صدام از کجا آمد؟

واقعا نمیدونید؟ تصویر

مستشاران روس و آلمان شرقی و کوبا از کجا آمدند؟
ابر پایگاه های عراق ساخت یوگوسلاوی از کجا آمد؟
روسها اگر واقعا حسن نیت داشتند،انبارهای تسلیحاتی صدام رو پر نمی کردند.جهت اطلاع شما ارتش عراق و خصوصا نیروی زمینی آن با سیستم روسی تسلیح شده بود.

1. باز بند اشاره کرده که:

... این جنگ هشت ساله ریشه اش غرب بود اگر چه روس ها سمت ما نبودند اما فتنه از غرب بود...

روس ها سمت ما نبودند، پس کمک به دشمن ما برایشان یک خیانت به حساب نمیاد، اما سوال اساسی این است که در همین جنگ غرب بیشتر خسارت به ما زد یا شرق؟ غرب بیشتر به عراق سلاح داد یا شرق؟

اصلاً پول سلاح های شرقی را هم که همین اعراب به تحریک غرب به عراق دادند. شروع جنگ هم که خودتان قبول دارید به اندیشه غرب بوده، پس با وجود دانستن واقعیت بر سر چه چیزش بحث دارید. واقعیت این است در جنگ غرب بیشتر از روسیه به ما خیانت کرد.

خصوصا وقتی امروزه در اسناد مختلف (در ویکیپدیا) آمریکا عضو بیطرف جنگ است و رقم کمک مالی بشر دوستانه اش به ایران بیش از کمک به عراق ثبت شده است! این میشود خیانت نه روسیه که جزو کشورهای حامی عراق فهرست شده است.

در ضمن بنده هیچ وقت ادعا نکردم همه چیز می دانم.شما هم لطف کنید و برای ادعا خود مبنی بر باز پرداخت وام های زمان قاجار مدرکی بیاورید.

این ادعا نیست، کافی است در اینترنت جستجو کنید، مطالب زیادی خواهید یافت که اگر خودتان جستجو کنید با ارزش تر خواهد بود. بنده اصراری ندارم هیچ کدام از گفته هایم را تائید یا پذیرش کنید. اگر به مطلب اول بنده بی توجه نبودید و بدون تفکر در موردش شروع به نظر دادن نکرده بودید احتمالا این مطلب من شامل لینک هایی در این مورد می بود اما الان ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

حسن نیت !!؟! روابط حسنه !؟!

خیلی جالبه نمیدونم دوستان واقعا چه نگرشی به سیاست دارن که فکر میکنند روسیه باید با این همه تنش در روابطی که خودمون بعضی وقتا باعثش بودیم باید نسبت به ما حسن نیت داشته باشه !!! مگه ما براشون چیکار کردیم که انقدر توقعاتمون ازشون بالاست ؟ گفتن چیزهایی مثل حسن نیت و ... تو سیاست بین المللی واقعا خنده داره ! دوستان خواهشا از این تفکرات سطحی بیاین بیرون ، هر کشوری الان فقط و فقط منافع خودش رو در نظر میگیره ، همین .

دکتر زیباکلام یه موقعی حرف جالبی زد ، گفت (دانشجوهای روابط بین الملل اولین چیزی که یاد میگیرن اینه که "هیچ کشوری تا ابد دوست ما نیست و هیچ کشوری هم تا ابد دشمن ما نیست") دوستان فکر میکنند چون دو تا قرار داد نظامی و قرارداد نیروگاه بستیم دیگه روسیه باید تا نیم قرن دیگه هرچی خواستیم تامین کنه .

خنده داره که دوستان اونهمه قرارداد نظامی که در دهه ی 90 امضا کردیم و نیروهای مسلحمون الان بر پایه ی همونا پابرجا هستند رو نتیجه ی درایت مسئولان (و نه تمایل خود روسها) میدونند و امتناع (اونهم ظاهری) روسها در تحویل اس-300 و غیره رو نتیجه ی پلیدی روسیه میدونند !

جناب Typhoon

ما باهم چند بار در مورد ماجرای اس-300 و نیروگاه بوشهر حرف زدیم و شما خودتون هم قبول کردین که الان ما اس-300 ها رو داریم ، در مورد نیروگاه بوشهر هم که علل تاخیرش مشخصه ، معلوم هم نیست دوستان بر چه اساس میگن ما اندازه ی 5 تا نیروگاه ازشون پول گرفتیم ، دیگه شما چرا خونت باز به جوش میاد ؟!

شوروی زمان جنگ به عراق کمک میکرد ؟ بله ! ولی دلیلش رو هم بگین که چرا کمک کرد .

قابل توجه دوستان که شوروی ابتدای جنگ موضعش نسبتا بیطرف بود و حتی به ایران هم پیشنهاد فروش تسلیحات داد ، اما ما نه تنها قبول نکردیم بلکه انقدر با کمک کردن به مجاهدین افغان کفر شوروی رو در آوردیم که تصمیم گرفت برای اینکه توجه ایران رو از افغانستان منحرف کنه زرادخانه های صدام رو به جدیدترین تسلیحات مجهز کنه ، حالا مقصر این قضیه ما هستیم یا شوروی !؟

در زمان شاه هم اتفاقا اونطور که دوستان فکر میکردن نبود که تا ما روی کاتالوگ تجهیزات تیک بزنیم آمریکاییها فرداش بی چون و چرا بهمون بدن ! یادمه تو کتاب "روابط ایران و غرب" خوندم که زمانی که ایران درخواست خرید جنگنده های اف-4 رو به آمریکا داد ، اولش آمریکایی ها مخالفت کردند . شاه هم وقتی دید اینطوریه رفت با شوروی چندتا قرارداد صنعتی و نظامی بزرگ (که فکر کنم مجتمع ذوب آهن اصفهان هم جزش بود) امضا کرد ، آمریکا هم از ترس اینکه شاه به شرق متمایل بشه اف-4 رو قبل از اینکه تو خود ارتش آمریکا عملیاتی بشه به ایران فروخت !
آخرین ويرايش توسط 1 on cheka, ويرايش شده در 0.
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

روس ها سمت ما نبودند، پس کمک به دشمن ما برایشان یک خیانت به حساب نمیاد، اما سوال اساسی این است که در همین جنگ غرب بیشتر خسارت به ما زد یا شرق؟ غرب بیشتر به عراق سلاح داد یا شرق؟

اگر بحث موشک و تجهیزات زمینی است ، شرق بیشتر به ما آسیب زده است. موشکها اسکاد و فراگ
بخشی که غرب به ما صدمه بیشتری زد حضور میراژیهای فرانسوی مسلح به موشکهای اگزوست و بمب های هدایت لیزری بودند که آسیبهای شدیدی به کشتی رانی و تاسیسات نفتی ما زدند.
البته بیشتر آسیب وارده به غیر نظامیان در جنگ حاصل اسکاد و میگ 25 بود.
اگر روسیه هم پیمان نیست ، پس این اضهار نظرهای مسئولین ایرانی و روس مبنی بر روبط حسنه که صبح تا شب صدا و سیما را پر کرده چیست؟
درباره ابر قدرتی ایران هم فقط می تونم بگویم:
هر وقت دست از سر جنگنده های دهه 50 و 60 آمریکایی برداشت و چتربازان تیپ 55 هم به جای سی 130 از پرنده ای ساخت وطن پریدند و چترهای تی 10 آمریکایی و یوزی اسراییلی و ژ3 آلمانی در ارتش این ابرقدرت جایگزین محصولات وطنی شد من اونوقت این حرف رو باور می کنم.و گرنه این حرفها به درد اخبار 20:30 می خورد.راستش بعد از دیدن توپهای ساخت 1945 آمریکا توی ارتش نظرم عوض شد.
کدام دلسوزی؟
یک پیام نوروزی داده است به امید دلخوش کردن عده ای در درون این کشور که بله ما با شما هستیم ، اما لااقل با حکومت ایران تکلیفش معلوم است.
کشوری که خودش در خطوط هوای خود از پرنده غربی استفاده می کند و بعد برای فروش پرنده های خود به ما ناز می کند وضع و حالش مشخص است.

جناب چکا
لطفا اگر حرفی از قول کسی می گویید درست و کامل بفرمایید.بنده بارها گفته ام و باز هم می گویم که به احتمال زیاد تعداد محدودی سامانه اس 300 به ایران وارد شده است اما به هر دلیلی اکنون به یگانهای عملیاتی تحویل نشده و در انبارها وجود دارند و ممکن است هر چند سال یک بار در رژه ها دیده شوند.
در ضمن در سال 1972 و یا 1973 در جریان سفر ریچارد نیکسون به ایران قردادی مابین دو کشور امضاء شد که بر اساس آن ایران می توانست هر سلاحی به جز سلاح های کشتار جمعی را از آمریکا خریداری کند.
من هم تمام مدت می خواهم همین حرف را بزنم که هرکس به فکر خود است اما ضاهرا عده ای در این انجمن قبله شان یا واشنگتن است و یا مسکو.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

جناب Typhoon

شما دارید به دید نظامی و تسلیحاتی به همه چیز نگاه میکنید ! شما میگین بیشتر ارتش عراق از سلاحهای روسی استفاده میکرد اما نمیگین کی به صدام وامهای میلیاردی میداد که این تسلیحات رو بخره ! در مورد تصمیم شوروی برای تسلیح همه جانبه ی عراق هم عرض کردم مقصر کی بوده !

دوست عزیز من خوب هیچ کدون نمیان بگن روابط ما باهم بده که ! اینا حفظ ظاهرهاییه که همه سیاستمدارها دارند ، آمریکا و روسیه هم با همه ی مشکلاتی که باهم دارند وقتی تو کنفرانس دیروز G-8 همدیگره میبینن میگن روابط حسنه داریم ! حالا این دلیل میشه ؟!

در مورد حرفتون هم من فقط همون قسمتی که قبول کردید "ایران در حال حاضر اس-300 رو داره" گفتم که عین حرف شما بود ، بعدشم فکر نکنم دلیل اینکه چرا اس-300 ها عملیاتی نمیشن (که البته منبع این حرف شما هم مشخص نیست) به اونطرف ماجرا بستگی داشته باشه .

در مورد اون قرارداد هم باید عرض کنم که قضیه ی خرید اف-4 توسط ایران مربوط به 1965 هست
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

پست توسط wild-bear »

سلام با اجازه تصویر

دوست من مجتبی عزیز و بزرگوار جوابتان را در نقل قول بند به بند نوشتم.
امیدوارم جسارتی نکرده باشم.

typhoon نوشته شده:سلام
منظور من شما نبودید.
بخش هایی که توسط غرب از ایران جدا شد توسط انگلستان بود و زمانی بود که آمریکایی وجود نداشت.

کاپیتولاسیون و تاراج منابع ملی توسط یانکیها در دوره پهلوی دوم از قلم افتاد.یکی از بزرگترین مردان این مملکت دکتر بزرگوار مصدق و همچنین قانون مندترین دولت تاریخ این مملکت به پشتوانه همین امریکا با یک کودتای ناجوانمردانه کنار گذاشته شد.بلوکه کردن اموال این مملکت و زدن هواپیمای مسافربری و ...................چطور
آیا امریکا وجود داشت؟؟؟

ظاهرا شما جدایی آذربایجان و تاجیکستان و گرجستان و قردادهای ترکمانچای و گلستان و امتیاز شیلات شمال را نادیده می گیرید.

به هیچ عنوان نمیشه نادیده گرفت ولی مهمتر از همه نادانی و خیانت بزرگ خودیها را چطور از یاد ببریم .اشتباه از شاه این مملکت بود که وارد جنگی دو سر باخت شد.نمونش الان در مورد تنگه و غیره زده میشه.
در نتیجه از ماست که بر ماست!!!

غرب به ما ظلم کرد،صحیح است و بر منکرش لعنت.اما ظاهرا شما اقدامات این خرس کثیف شمالی را نادیده گرفته اید.

دوست من هر کشوری دنبال منافع خودش هست که اگز غیر از این باشد جای سوال دارد روسیه از ما گرفت جهت منافع خودش و مردمش..
ما نباید به آنها باج میدادیم.

اما در رابطه با تحریم
آمریکایی لااقل تکلیفش مشخص است. زمانی که با ما رابطه داشت اف ۱۴ می فروخت و الان هم می گوید تحریم هستید و چیزی به شما نمی فروشم. از یک طرف نمی گویند روابط حسنه و از طرف دیگر پشت هم قراردادها را کنسل کند.

دست امریکا درد نکنه موقعی میشه گفت رفیق خوب که میومد 4تا کارخانه واسه این مملکت میساخت نه جنگ افزار دانگرید شده و البته برای استفاده زیر نظر مستشارای غربی.
دوست من امریکا هم اگر تسلیحات داد فقط برای مقابله با شوروی بود مثل 80-90 بمب اتمی تو ترکیه .
تحریمات امریکا کمر این مملکتو و مردمو شکست چطور اینقدر راحت میگویید تکلیفشون مشخصه؟؟؟

در زمان شاه ما با مشارکت اسراییل پروژه غنی سازی اورانیوم با غنای بالای ۹۰٪ برای سلاح اتمی داشتیم و آمریکا هم مسلما این مسئله رو می دونست و چون ما متحد آمریکا بودیم مشکلی نبود. حالا هم شدیم دشمن آمریکا پس نباید این فناوری را داشته باشیم.لااقل آمریکا و غرب پس از سال ۱۳۳۲ تا الان همیشه با ما رو بازی کردند و تکلیف خود را با ما روشن کرده اند و ما هم متقابلا می دانیم که با چه چیز روبه رو هستیم.اما روسیه چطور؟

اتفاقا این پروژه بنام [COLOR=#000000]رز بود که هر دو کشور ایران و اسراییل امریکا رو دور زدند و امریکا خبری نداشت.همچنین از تاریخ 1332 با اون کودتا کثیف بود که امریکا خیانت به این کشور را آغاز کرد.واقعا دولت دکتر مصدق از نظر شما بی ارزش است ؟؟؟
از همانجا عقب گرد ما شروع شد دوست من.

بنده کاملا مشخص است
می گویم اگر روابط ما حسنه و دوستانه است پس این داستان بوشهر و اس ۳۰۰ و میگ ۲۹ و غیره چیست؟

در این موارد بارها بحث کردیم
با اینکه در یک فضای عمومی نباید این مباحث را گفت ولی S-300 داریم اونم از نوع مرغوبش .موشکهای اسکندر هم داریم.یاخونت هم داریم و خیلی چیزای دیگه.منبعی هم ذکر نمیکنم شما بزار رو حساب کذب گفتن بنده
تصویر

داستان بوشهر هم بر میگردد به نگفتن واقعیت از طرف مسئولین.بزرگترین اشتباه تکمیل این نیروگاه بود هم از لحاظ تکنیکی و هم هزینه ها و زمان .ساختن یک نیروگاه جدید خیلی خیلی به صرفه تر بود .کمی از دوستان اهل فن سوال کنید روسها نظرشان چیز دیگری بود.باز هم اشتباه از خودمان است
از ماست که برماست.

فتنه جنگ از طرف غرب بود ،صحیح.
فتنه جنگ نه ...
شما بگو کمر به خاک و خون کشیدن جوانان این مرزو بوم از طرف غرب بود
.

اما من نمی دونم میگ های ۲۵ و تانکهای تی ۷۲ موشکهای اسکاد صدام از کجا آمد؟
مستشاران روس و آلمان شرقی و کوبا از کجا آمدند؟
ابر پایگاه های عراق ساخت یوگوسلاوی از کجا آمد؟
روسها اگر واقعا حسن نیت داشتند،انبارهای تسلیحاتی صدام رو پر نمی کردند.جهت اطلاع شما ارتش عراق و خصوصا نیروی زمینی آن با سیستم روسی تسلیح شده بود.

بزرگترین متحد روسیه عراق بود اگر غیر از این میکرد جای تعجب داشت.دلیل‌ اش هم واضح است؛ زیرا رژیم صدام به هیچ وجه یک رژیم غربی و وابسته به آمریکا نبود و عراق به همراه روسیه دو رژیم چپ گرای ضد آمریکایی بودند. زمانی که جنگ شروع شد اتحادیه شوروی سابق شریک سیاسی و استراتژیک عراق بود و روس‌ها میلیاردها دلار در عراق سرمایه گذاری کرده بودند. آن وقت انتظار ما این بود روسیه متحد خود را رها کند و از ایران که شعار مرگ بر شوروی می‌داد دفاع کند. مسلم است که مسکو از عراق حمایت می‌کرد، چنانچه که کرد و ما به اشتباه می‌گوییم که روس‌ها از پشت به ما خنجر زدند.
دوست من کل دنیا به عراق کمک کردن نه فقط روسیه همین چین یکی از بزرگترین حامیان عراق بود.
از جمله کمک های چین به عراق می توان به کمک های زیر ساختی مانند ساختن پل ۶۶۶ متری بر روی رودخانه ی دجله اشاره کرد، همچنین می توان به فروختن و پشتیبانی از عراق در مورد موشک های بالستیک و پرتاب آنها به ایران اشاره کرد. چین یکی از بزرگترین صادر کننده های اسلحه به عراق بوده تا جایی که حدود ۱۲ درصد ( به ارزش ۵٫۱۹۲ میلیارد دلار ) از اسلحه های عراق توسط چین تامین شده است. فرانسه.آلمان ..امریکا..انگلیس نیز کمکهای بسزایی کردند.

در ضمن بنده هیچ وقت ادعا نکردم همه چیز می دانم.شما هم لطف کنید و برای ادعا خود مبنی بر باز پرداخت وام های زمان قاجار مدرکی بیاورید.

در آخر دوست من به گفته های دکتر زیبا کلام دقت کن:

وی با اشاره به تصور غلط دستگاه دیپلماسی ایران از نظام بین الملل اظهار کرد: «اتفاقا آقای احمدی‌نژاد به همراه همه کسانیکه روسیه را به جفا کاری متهم می‌کنند، دچار اشتباهات فاحشی هستند. اولین اشتباه این است که چرا آنها این باور را دارند که روسیه منافع ملی ندارد و تعهد داده است منافع ملی کشور خود را رها کرده و به منافع ملی ایران بچسبد. من نمی‌دانم که رهبران روسیه کجا و کی این حرف را زده‌اند. طبیعی و بدیهی است که روس‌ها باید به فکر منافع ملی خودشان باشند. حجم مبادلات تجاری و سیاسی و کلا اهمیتی که آمریکا و اتحادیه اروپا برای روسیه دارد یک هزارم آن را هم ایران ندارد. بنابراین، این چه خواسته نابجایی است ما از روسها داریم که باید در مناقشه بین ما و آمریکا، آمریکا را رها کرده و جانب ایران را بگیرد.»

این تحلیل گر مسایل بین الملل افزود: «اشتباه دیگر دولت این است که مسئله را از دید خود می‌نگرند و موضوع را هیچ وقت از منظر روس‌ها نمی‌بینند. بر خلاف احساسات ما ایرانیان، روس‌ها نه تنها خود را فریب‌کار، دودوزه باز و خنجر از پشت زن نمی‌دانند بلکه بر عکس روس‌ها از ما طلب کار هم هستند. چرا که استدلال می‌کنند اگر مقاومت ما روس‌ها نبود تحریم‌های آمریکا علیه ایران خیلی بیشتر از این ‌بود و شما بجای تشکر از ما روس‌ها، ناسپاسی و نمک نشناسی هم می‌کنید و از ما ناراحت هستید.»

وی در مورد اشتباه دیگر گفت: «از طرف دیگر روس‌ها می‌گویند که ما هیچ دینی به ایران نداریم. در بسیاری از موارد شما از ما کالا، ماده اولیه و ماشین آلات خریدید و این ما روس‌ها هستیم که باید سر شما ایرانی‌ها منت بگذاریم. زیرا به دلیل تحریم‌ها هیچ کشور دیگری حاضر نیست این کالا‌ها و ماشین‌آلات را در اختیارشما قرار دهد و اگر شما می‌توانستید احتیاجات خود را از جای دیگری تهیه کنید اصلا سمت ما نمی‌آمدید. حالا که سراغ ما آمده‌اید از بد حادثه است؛ برای اینکه دنیا شما را تحریم کرده و ما به شما لطف و احسان می‌کنیم. در واقع روسیه ماجرا را این‌گونه می‌نگرد.»
زیبا کلام همچنین درباره تاخیر در راه اندازی نیروگاه بوشهر از جانب روس‌ها ادامه داد: «در خصوص نیروگاه اتمی بوشهر هم باید روسیه راه اندازی نیروگاه را کش دهد. چرا که با این کش دادن هم از ما هزینه بیشتری طلب می‌کنند و هم از آمریکایی‌ها امتیاز می‌گیرند.»
............................................................

نتیجه گیری
در این دنیای وانفسا فقط منو تو هستیم که باید به فکر این گربه تنها باشیم.توقع بیجا از کشورهای ابر قدرت و نوشتن یادگیری برروی دیوار این کشورها سرانجامی جز سرنگونی و عقب افتادگی

ندارد چه شرق و چه غرب فکر منافع خود هستند .نگاهی به صدام و حسنی مبارک و شاه ایران خیلی از مسایل را روشن خواهد کرد.

از کلیه دوستان عذر خواهی میکنم و همچنین بابت انحراف تاپیک از دوست عزیز چکا حلالیت میطلبم.
برقرار باشید تصویر
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
من هم مدتهاست در این انجمن اینها را می گویم. ولی ظاهرا عده ای یا می خواهند غرب را تطهیر کنند و یا شرق را.
در ضمن بنده نگفته ام که تحریم غرب برای ما مشکل درست نکرده است. بنده می گویم تکلیف ما غرب مشخص است و باید به همین صورت تکلیف خود را با روسها روشن کنیم. نباید اجازه دهیم ما را بچاپند.اگر واقعا مسئولین به شعار نه شرقی و نه غربی ایمان داشتند این گونه نمی شد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

اما حرفاتون چیز دیگه ای میگه!

تکلیف با روس ها هم مشخص هست. این شمایید که قضیه رو پیچیده میکنید دوست عزیز.
روس ها(یا هر کشور دیگه ای) برای ما کار انجام میدنو کالا میفروشن، ما هم دستمزد و هزینه رو میپردازیم. من این وسط چیزی به اسم چاپیدن نمیبینم. :x

:razz: :razz: :razz:
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

x.nima
در جواب شما تنها باید سکوت کرد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

غرب ستیزی، شرق ستیزی، حتی جدا از بعد صنعتی همین عرب ستیزی ... همگی طرز تفکرهایی هستند که دلیلشون پایین بودن سطح سواد هست. به عقیده من این حس ستیزه جویی که هیچ چیز جز محروم کردن خودمان ندارد رفتار نادرستی است.

به عبارتی، ما جدا از فشارهایی که دیگر کشورها برای دست یابی به منافع خودشان بر ما وارد کرده اند، برای ارضا میل ستیزه جویی خودمان و مقصر دانستند دیگران، خودمان را از برخی مقدورات محروم میکنیم.

خاتمی تو مناظره اش با ناطق نوری در زمان انتخابات ریاست جمهوری خودش چه خوب و درست گفت:

ما اینقدر که خودمان را سانسور میکنیم دشمنان را سانسور نمیکنیم ...

حالا من میگم، این قدر که ما دنبال تحریم کردن خودمان هستیم، دشمنان ما را تحریم نمی کنند!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

typhoon نوشته شده:x.nima
در جواب شما تنها باید سکوت کرد.

همینه دیگه. میگم حفتون یه چیزه، عملتون چیز دیگه...

پس چرا جواب دادی؟تصویر

[HR]
البته اصولا حرف حساب ه که جواب نداره....
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

اما جواب شما:
جواب شما اینکه یک زمانی ما به آمریکایی ها هزار جور امتیاز دادیم و در نتیجه شدیم صاحب اف ۱۴ و نیروگاه اتمی.
بعد از انقلاب هم خواستیم آقا و نوکر خودمون باشیم،اول غربی ها ما را تحریم کردند و آقا خرسه هم ما رو تیغ زد. و گرنه این که در برابر کار و یا جنس پول بدهیم که حرفی نیست.مشکل شما هم آنی است که در تاپیک دیگری عرض کردم.
پشت عباراتی مثل پروپاگاندای غرب و من وتو و وی او ای پنهان شدید و در این انجمن از روسیه دفاع میکنید.ببینم از اولی که در این انجمن عوض شدید چند مطلب آموزنده برای کاربران قرار دادید؟یک بار هم که به خاطر این حرفها و پستهای بی ربط اخراج شدید و باز هم که ادامه می دهید.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

typhoon,

هان؟ تصویر

مطمئن هستید اخراج هم شدم؟ تصویر