شما مطلب من را کامل خوندید؟ برای پاسخ به اکثر سوالات شما لازم نیست مطلب جدیدی بزارم فقط از پست قبل خودم برای هر جمله شما یک برش بزارم، متاسفانه این مسئله نشان میده شما خیلی عجولانه و بدون تفکر در گفته های من جواب دادین.
بخش هایی که توسط غرب از ایران جدا شد توسط انگلستان بود و زمانی بود که آمریکایی وجود نداشت.
1. من هم نگفتم آمریکا جدا کرد، گفتم انگلیس جدا کرد.
2. زمانی بود، یعنی چون گذشته بود مهم نیست؟ ماله روسیه جدید هست؟ کسر سرزمین توسط غرب که جدیدتر از شرق است!
من که گفتم:
ظاهرا شما جدایی آذربایجان و تاجیکستان و گرجستان و قردادهای ترکمانچای و گلستان و امتیاز شیلات شمال را نادیده می گیرید.
بنده خودم در همین سنترال مطلبی در مورد قرادادهای قاجار گذاشتم و کلی از این دوستان وطن پرست هم به به و چه چه کردند، اما واقعیت های روسیه و ایران را هر کجا گفتم، شدم مدافع روسیه و به قول برخی دوستان خائن!
بنده اشاره بهش کردم، شاید یکی از کامل ترین مقالات در این مورد را که میشه تو اینترنت یافت بنده گردآوری کردم، در سنترال هم منتشرش کردم: اینجا
پس خیالتان راحت من اگر اندازه شما از ماجرا مطلع نباشم اما بی اطلاع بی اطلاع نیستم.
غرب به ما ظلم کرد،صحیح است و بر منکرش لعنت.اما ظاهرا شما اقدامات این خرس کثیف شمالی را نادیده گرفته اید.
من که گفتم:
... توهین به دیگر اقوام فقط بیانگر عقب ماندگی ما است که ریشه اش در بی سوادی و تنگ نظری ماست. هر چه سطح سواد بالاتر رود درک انسان نسبت به دیگران گسترده تر است و هر چه سواد کمتر ...
تکرر بر بی ادبی در بحث، احتمالا باعث ترک بحث خواهد شد.
آمریکایی لااقل تکلیفش مشخص است. زمانی که با ما رابطه داشت اف ۱۴ می فروخت و الان هم می گوید تحریم هستید و چیزی به شما نمی فروشم. از یک طرف نمی گویند روابط حسنه و از طرف دیگر پشت هم قراردادها را کنسل کند.
تکلیف آمریکا مشخص است؟ با ما دوست است یا دشمن؟ اگر دوست است پس چرا تحریم. اگر دشمن است پس پیام تبریک نوروز فارسیش و دلسوزیهایش چیست؟ و باز من که گفتم:
همین تحریم ها خنده دار ترین موارد هست. بر فرض ما حکومت فاسد و ظالمی داریم، آیا تحریم قطعات مصرفی مردم ایران توسط غرب، آسیبش به حکومت ما خواهد رسید یا به مردم؟ آیا پذیرفته است که بگوییم میخواهند ما را متوجه کنند که باید علیه حکومت اقدام کنیم تا تحریم شکسته شود؟
چطور تناقض به این بزرگی در سیاست تحریم که خود سیاستمداران آمریکایی گاهی بهش معترف هستند را نمیتونید مشاهده کنید.
می گویم اگر روابط ما حسنه و دوستانه است پس این داستان بوشهر و اس ۳۰۰ و میگ ۲۹ و غیره چیست؟
1. بنده هرگز نگفتم روابط ما با روسیه حسنه است، که همگان آگاهاند در حال حاضر جنگ بزرگ بین ابر قدرت خاورمیانه و ایران که در آستانه ابر قدرت شدن یا حداقل مدعی آن است وجود دارد، از گاز گرفته تا خزر و ...
2. داستان بوشهر و اس 300 و ... خیلی واضح است وقتی مورد 1 را در نظر بگیریم. روسیه هم پیمان ما نیست! بر علیه ما در سازمان ملل رای میدهد، کجای این پشت پرده بازی کردن است. اگر به نفع ما رای دهد و در عمل علیه ما باشد باید گفت سیاست پشت پرده دارد. مانند کاری که زمان خاتمی فرانسه و ایتالیا در برخی موارد با ما کردند. حمایت در محافل بین الملل اما کنار کشیدن وقت عمل.
اما من نمی دونم میگ های ۲۵ و تانکهای تی ۷۲ موشکهای اسکاد صدام از کجا آمد؟
واقعا نمیدونید؟

مستشاران روس و آلمان شرقی و کوبا از کجا آمدند؟
ابر پایگاه های عراق ساخت یوگوسلاوی از کجا آمد؟
روسها اگر واقعا حسن نیت داشتند،انبارهای تسلیحاتی صدام رو پر نمی کردند.جهت اطلاع شما ارتش عراق و خصوصا نیروی زمینی آن با سیستم روسی تسلیح شده بود.
1. باز بند اشاره کرده که:
... این جنگ هشت ساله ریشه اش غرب بود اگر چه روس ها سمت ما نبودند اما فتنه از غرب بود...
روس ها سمت ما نبودند، پس کمک به دشمن ما برایشان یک خیانت به حساب نمیاد، اما سوال اساسی این است که در همین جنگ غرب بیشتر خسارت به ما زد یا شرق؟ غرب بیشتر به عراق سلاح داد یا شرق؟
اصلاً پول سلاح های شرقی را هم که همین اعراب به تحریک غرب به عراق دادند. شروع جنگ هم که خودتان قبول دارید به اندیشه غرب بوده، پس با وجود دانستن واقعیت بر سر چه چیزش بحث دارید. واقعیت این است در جنگ غرب بیشتر از روسیه به ما خیانت کرد.
خصوصا وقتی امروزه در اسناد مختلف (در ویکیپدیا) آمریکا عضو بیطرف جنگ است و رقم کمک مالی بشر دوستانه اش به ایران بیش از کمک به عراق ثبت شده است! این میشود خیانت نه روسیه که جزو کشورهای حامی عراق فهرست شده است.
در ضمن بنده هیچ وقت ادعا نکردم همه چیز می دانم.شما هم لطف کنید و برای ادعا خود مبنی بر باز پرداخت وام های زمان قاجار مدرکی بیاورید.
این ادعا نیست، کافی است در اینترنت جستجو کنید، مطالب زیادی خواهید یافت که اگر خودتان جستجو کنید با ارزش تر خواهد بود. بنده اصراری ندارم هیچ کدام از گفته هایم را تائید یا پذیرش کنید. اگر به مطلب اول بنده بی توجه نبودید و بدون تفکر در موردش شروع به نظر دادن نکرده بودید احتمالا این مطلب من شامل لینک هایی در این مورد می بود اما الان ...