نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح میشود

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح می

پست توسط typhoon »

جناب MiimA
منظور من شما نیستید!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

typhoon نوشته شده:اما جواب شما:
جواب شما اینکه یک زمانی ما به آمریکایی ها هزار جور امتیاز دادیم و در نتیجه شدیم صاحب اف ۱۴ و نیروگاه اتمی.
بعد از انقلاب هم خواستیم آقا و نوکر خودمون باشیم،اول غربی ها ما را تحریم کردند و آقا خرسه هم ما رو تیغ زد. و گرنه این که در برابر کار و یا جنس پول بدهیم که حرفی نیست..

این معنی تیغ زدن رو میشه بفرمایید ؟!

شما خودتون دارید اعتراف میکنید اینهمه نوکری کردن آمریکا که به به بهای از بین رفتن استقلالمون و پایگاه زدن غربی ها در خاک کشورمون تموم شد نتیجه اش شده اف-14 و یک نیروگاه اتمی (که البته نمیدونم دقیقا منظورتون کدومه ، راکتور 140 مگاواتی تهران رو میفرمایید شاید) عوضش بعد از انقلاب با حفظ استقلال و ... رفتیم 4 تا قرار داد امضا کردیم نتیجه اش شد کارخونه ی ذوب آهن اصفهان ، نیروگاه بوشهر و تسلیحات خیلی پیشرفته تر و در تعداد بیشتر که به قیمت اصلی، نه کمتر و نه بیشتر از روسیه خریدیم . بطوریکه که الان نصف نیروهامون تسلیحات روسی دارند . حالا کدوم معامله پرسود تر بوده ؟
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

یک سوال اینجا میپرسم، دوستان کسی میداند شعار نه شرقی نه غربی ریشه اش در چه حادثه ای بود؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

والا
تا جایی که من می دونم کارخانه ذوب آهن که ماله قبل انقلابه. تسلیحات روسی هم در مقایسه با چیزهایی که قبل از انقلاب گرفتیم لااقل در بخش هوایی که بسیار بهتر از چیزی بوده که از روسها گرفتیم.در بخش پدافند هوایی هم راد�ری مثل نبو سامانه تور ام یک ،البته سامانه های پیشرفته ای هستند که اگر اس ۳۰۰ های مدل جدید هم می آمد دفاع هوایی ما را بسیار به روز تر و نیرومند تر می کرد.
تیغ زدن هم یعنی این بهانه ها پی در پی یعنی به قول خودتان تاخیر سه ساله. یعنی بستن قرداد و گرفتن بخشی از پول و بعد کنسل کردن آن.
منظور من از نیروگاه بوشهر بود که تا سال ۵۷ نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت داشت و احتمالا تا سال ۶۰ یا ۶۱ فعال می شد.
دقیقا هم به علت همین تاکید بر حفظ استقلال و ندادن امتیازات خاص است که روابط ما با روسها این همه کش و قوس پیدا کرده و گرنه اگر ما می خواستیم روسیه را جایگزین آمریکا کنیم که پس چرا انقلاب کردیم و ۸ سال جنگندیم؟
در مورد شعار نه شرقی نه غربی فکر کنم اگر اصول اولیه قانون اساسی جمهوری را مطالعه کنید به جواب می رسید.
فعلا نه غربی آن در حال اجراست کی به نه شرقی برسیم خدا می داند!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوست عزیز MiimA
اینم مثل باقی شعارها بی ریشه و پایه و اساسه
باور کنید دشمنی که جلوی ادم باشه هزارا بار از دشمنی که کناره ادم باشه بهتره.دشمن تو لباس یه دوست.
همین وسا اگه بتونن خونه ایرانی جماعتو تو شیشه میکنن.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

بله قرارداد ذوب آهن قبل از انقلاب بسته شد اما بعد از انقلاب هم روسها (برخلاف غربی ها که در رفتند) موندند و کارشون رو تموم کردند نه مثل آلمانی ها که در رفتند و با این کارشون صنعت اتمی مارو سالها عقب انداختند .

در زمینه ی تسلیحات هم خود شما اقرار دارید که تسلیحاتی که از روسیه خریدیم بهتر بوده ، در مورد تاخیر یا مواردی که از کنسل شدن قرارداد فرمودید ، تاخیر بوشهر که دلیلش مشخصه ، قرارداد اس-300 هم اگر واقعا کنسل شده باشه روسیه که اعلام کرده بود پیش پرداختی که ایران داده برمیگردونه ، اسم اینا تیغ زدنه یا اون حسابهای ارزی ایران که در آمریکا و فرانسه بلوکه شد ؟ یا اون تانکهای چلنجری که با پول ایران تو ارتش انگلستان رفت ؟! (فکر کنم تاپیک چلنجرهای ایران که رفتن به خدمت ارتش انگلیس رو خودتون زده بودین!)

در ضمن نیروگاه بوشهر تا زمانی که آلمانی ها فرار کردن فقط 30% پیشرفت داشت که همون 30% هم بخشیش بخاطر بمباران هوایی عراقی ها از بین رفت .

جان.اف.کندی
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

جناب Cheka.
با اینکه بنده در پست خودم نهایت تلاشم را انجام دادم که روی صحبتم به طرف شما نباشد اما از آنجا که جنابعالی دفتر حافظ منافع روسیه در سنترال کلابز هستید و این انجمن را با آن اشتباه گرفته اید مجبور شدم برخلاف میل باطنی جواب مطلب شما را بدهم.
هرچند اکثر کاربران با طرز تفکر جناب عالی و همفکران شما آشنا هستند و نیازی به بحث های بی موردنیست , چرا که دوستان بسیار با معلوماتی نسبت به بتده در همین انجمن حاضر هستند که تا به امروز خویشتن داری به خرج داده اند و وارد صحبت های بی سر و ته شما نشده اند وگرنه به خوبی توانایی پاسخ دادن و کوبیدن شما را دارند.
100 ها بار گفته شده است که این انجمن یک محل علمی است نه دفاع از گروه و شخصیت خاصی.
:-o
اما در مورد تسلیحات روسی.
شما فرمودید که روسیه در طی جنگ به ما سلاح داده و قبول نکردیم.
الله اکبر...روسیه که اجازه ورود سیم خاردارهای خریداری شده از یوگوسلاوی را به داخل مرزهای ما در آذربایجان فعلی نداد و مدت ها این محصولات در پشت مرز باقی ماند...دیگر این موضوع را همه می دانند که در طی جنگ ما از همه کشورهایی که امکان گرفتن تسلیحات از آنها وجود داشت خرید کردیم چون نیاز داشتیم...
چین , برزیل , سوییس , لیبی , کره شمالی , سوریه و نهایتا کار به جایی می رسد که با واسطه یا بدون واسطه از اسرائیل خرید قطعات می کنیم.
برای تهیه قطعات تسلیحات غربی نیز با واسطه و از طریق بازار سیاه به آمریکا , انگلیس و کشورهای سازنده دسترسی پیدا کردیم.
حال در چنین شرایطی به تسلیحات روسی پشت می کنیم,آن هم دو دستی به ما بدهند و ما بگوییم نمی خواهیم.

در مورد خرید سلاح در دهه 90 , بله شوروی تمایل داشت اما جناب عالی که اطلاعات کامل را از کشور مورد علاقه تان دارید حتما این موضوع را هم مطلع هستید که در آن زمان به واسطه درگیری موجد بین دو ابرقدرت و البته نیاز شوروی به پول ایران به دلیل اقتصاد آسیب دیده با درخواست های ما موافقت شد.
پس در چنین شرایطی خرید سلاح درایت می خواهد.
بعد از آن فروپاشی شوروی رئیس جمهور یلستین قرارداد های باقی مانده را به دلیل رضایت مندی آمریکا و تحت فشار آن کنسل کرد...اما بعد از آن چه شد؟
پشتیبانی بسیار ضعیف از تسلیحات خریدداری شده صدای همه را در آورد.
برای مثال به نیروی هوایی حتی کاتالوگ های جنگنده ها و کتب فنی نیز به طور کامل تحویل داده نشد...با اینکه گروه خریداری کننده ایرانی تمام جوانب را رعایت کرده و مقدار زیادی قطعه یدکی و سلاح سفارش داده اند بازهم به مشکل خوردیم.
آموزش هایی که مستشاران روسی انجام می دادند به گونه ای بود که کشورمان را به صورت استعمارشده نگه دارند.
خودشان جنگنده را تعمیر کنند و ...
آمار سقوط جنگنده های روسی در دهه 90 خصوصا Su-24 کاملا واضح است که چقدر دوستان روسی در قبال ما خوب عمل کرده اند , خدا را شکر که افرادی همچون امیر علوی (معاونت عملیات نیروی هوایی) به حرف آمدند که روس ها خیلی از کاربری جنگنده ها را به ما آموزش نداده اند , بعد شما اینگونه دفاع می کنید؟
کدام تسلیحات پیشرفته آن هم به تعداد زیاد؟
اگر دو اسکادران سوخو 24 و سه اسکاردان میگ 29 کل دارایی نیروی هوایی باشد که فاتحه خوانده شده است...هنوز که هنوز است ستون فقرات نهاجا را تسلیحات غربی تشکیل می دهند و حتی آموزش و نگهداری جنگنده ها به سبک غربی می باشد و کلیه کتب و تجهیزات مختلف هواپیما به زبان انگلیسی بازگردانده شده است.
اصلا چرا راه دور برویم...با این همه جنگنده روسی در طی رژه هوایی چرا کل آنها از یک دسته هواپیمای غربی هم کمتر است...؟
نکند جنگنده ها برای روز مبادا در آشیانه ها خاک می خورند؟
امروزه نیروی هوایی به دنبال یکسان سازی تسلیحات غربی بر روی جنگنده ها شرقی است...آن هم با این پشتیبانی فعال روس ها!!!
اگر امروز یک جنگنده شرقی در نیروی هوایی فعال است بازهم می گویم تنها و تنها به دلایل از خود گذشتگی فرزندان خودمان است وگرنه اگر به روس ها بود دیگر سلاحی وجود نداشت.

در مورد سایر بخش ها مثلا نیروی زمینی هنوز که هنوز است در اکثر بخش ها تسلیحات غربی خریداری شده استفاده می شود.
حال یک تولید تحت لیسانس T-72 در ایران که همه ارتش را در بر نمی گیرد یا چند تا BM-21 کاتیوشا که کل توپخانه نمی شود.
در بخش دریایی چی؟
هنوز ناوگان غربی با تنها سه زیردریایی کیلو کلاس...هوانیروز و هوادریا هم که دیگر جای بحث ندارد.
در بخش موشکی هم جرقه این کار با موشک های اهدایی لیبی و محدود موشک های اسکاد پیش از انقلاب زده شد اما بعد از آن نهایت پیشرفت ما توسط کشور خودمان و دانش ایرانی است.
شما چند سلاح شرقی مانند T-72 , Su-24/25 , Mig-29 , Mil-17 را کل نیروهای مسلح نبین و برای خودت قضاوت نکن.
و در پایان...شما چه نظری در مورد قرارداد های کنسل شده S-300 و Su-27 دارید؟
هردوی این قرارداد ها در سالهای 2000 تا 2002 بسته شد , سوخو 27 که در سال 2004 و اس 300 هم سال گذشته کنسل شد , دلیل آن چیست؟
چرا این همه طول داده شد و از ارائه تسلیحات به کشورمان طفره رفتند تا با این بهانه از دادن آن خودداری کنند , نکند دلشان به حال ما سوخته و یا بازهم ما کنسل کردیم؟
باقی قرارداد های دهه 90 و عدم پشتیبانی مناسب روس ها را چگونه توجیح می کنید؟

بنده واقعا از تمامی کاربران عذرخواهی می کنم که مجبور شدم این گونه پستم را صریح و البته طولانی بنویسم.
هرچند می دانم که تمام این بحث ها بی فایده است و اصطلاحا مرغ یک پا دارد اما دیگر نمی توانیم خودمان را گول بزنیم با این حال این آخرین پست بنده در این تاپیک است چرا که وقتم بیش از اینها ارزش دارد که در جهت تفکرهای عجیب دیگران به هدر رود.
تا امروزم خدا را شکر حداقل در بخش نظامی کشورمان چیز های زیادی را دیده ام و از روی هوا حرف نمی زنم.
در پایان اگر کشورهای غربی در مقابل ما ایستاده اند لا اقل تکلیفشان مشخص است اما امثال روسیه هر روز یک بازی را با ما در می آورند و اینجاست که آرزو می کنیم ای کاش کمی بیشتر به خودمان بها دهیم که محتاج چند آفتابه و لگن دیگران نباشیم.
موفق باشید.
:razz:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام
دوستان کسی میداند شعار نه شرقی نه غربی ریشه اش در چه حادثه ای بود؟

1343 ، امام خمینی ، کاپیتولاسیون ؛ امام خمینی :امریکا از انگلیس بدتر, انگلیس از امریکا بدتر ,شوروی از هردو بدتر ....

اگر چنانچه كسی سگ امریكائی را زیر بگیرد باز خواست از او می كنند، اگر شاه ایران یك سگ امریكائی را زیر بگیرد باز خواست می كنند و

اگر چنانچه یك آشپز امریكائی شاه ایران را زیر بگیرد، مرجع ایران را زیر بگیرد،بزرگتر مقام را زیر بگیرد هیچ كس حق تعرض ندارد ...!

جالب این جا است که امام شاید به سبب کمونیسم بودن شوروی آن را بدتر از همه می داند ...

کاپیتولاسیون ، آبان ماه سال 1343 است و فضا کاملا در اختناق ؛ مرد و دل شیر میخواهد این طور حرف زدن و وقتی پی به عمق شجاعت

امام می بریم که در سال 42 و وقتی که در دولت کشورش پشتیبانی ندارد و دو ابر قدرت شرق و غرب رو این چنین زیر سوال میبرد :

امریکا از انگلیس بدتر, انگلیس از امریکا بدتر ,شوروی از هردو بدتر .... همه از هم بدتر همه از هم پلیدتر , اما امروز سر وکار ما با این خبیث

هاست ؛ با امریکاست....

سخنرانی امام سال 1343 :

[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 2 on oweiys, ويرايش شده در 0.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نا کجا آباد
سپاس‌های ارسالی: 1039 بار
سپاس‌های دریافتی: 531 بار

پست توسط Ass@ss!N »

از تمام این بحثها فقط به بی کفایتی مسوولان ایرانی می رسیم که با سیاستهای اشتباه خود باعث شده اند در مجامع بین المللی به این راحتی حق و حقوق ما را پایمال کنند و ما هم هیچ کاری از دستمان بر نمی اید ان وقت هم از این طرف دم از ابر قدرت بودن و مستقل بودن می زنند و بعدش پشت پرده برای خرید یک کالای ساده به هزار کشور التماس می کنند تا ان را بخرند ان هم به چندین برابر قیمت و کیفیتی پایین تر اگر مسوولان ایرانی هم مانند سایر کشورها به فکر منافع ملی کشورشان باشند و کمی تدبر به خرج دهند هیچ کشوری نمی تواند با ما چنین رفتارهایی داشته باشد
آخرین ويرايش توسط 1 on Ass@ss!N, ويرايش شده در 0.
سرزمني که اسطوره هاي خويش را فراموش کند به اسطورهاي کشورهاي ديگر دلخوش مي کند فرزندان چنين دودماني بي پناه و آسيب پذيرند .

ارد بزرگ
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

از دانیال عزیز متشکر هستم.
جناب چکا
قرارداد پروژه شیر ایران توسط دولت موقت کنسل شد و نه دولت انگلستان.
در مورد تسلیحات روسی بنده به دو مورد مشخص اشاره کردم وگرنه در باقی موارد تسلیحات غربی خودمان را ترجیح می دهم.
لطفا نظرات دیگران را تغییر و مصادره به مطلوب نکنید.
در مورد بوشهر و پیشرفت و افتتاح آن در اوایل دهه ۶۰ منبع من کتاب چهره واقعی علم از آقای محمود طلوعی می باشد.شما اگر منبعی دارید بفرمایید.
در مورد حساب بلوکه شده هم همان گونه که گفتم تکلیف ما با غرب همیشه روشن بوده و بازی یک بام و دو هوای ما اکنون با روسهاست و نه غربی ها.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Dj Dani

با اینکه پست شما رسما روند تاپیک رو به سمت یک موضوع دیگه منحرف کرده ، لازم میدونم برای اطلاع شما و بقیه دوستان جواب بدم ، اول اینکه بنده از هر بحثی استقبال میکنم شما هم اگر اطلاعات دارید با بقیه دوستان به اشتراک بذارید که اطلاعات همه میره بالا (هدف این انجمن هم همینه)

در مورد عرایضتون مربوط به جنگ ایران و عراق ، بله شما درست میفرمایید ، شوروی بطور مستقیم به ما هیچ چیزی نمیداد اما دلیل این حرکت رو هم گفتم ، ما اون زمان بطور غیرعلنی داشتیم با شوروی در افغانستان میجنگیدیم ! چطور انتظار دارید شوروی بیاد دشمن خودش رو مسلح کنه ولو به سیم خاردار وقتی میدونه هر چیزی که بده تو افغانستان علیه نیروهای خودش استفاده میشه ؟ (البته اینم بگم که یوگوسلاوی جز اتحاد جماهیر شوروی نبود و مسکو هم روش زیاد نفوذ نداشت)

در مورد خریدهای دهه ی 90 هم باز بنظر من تمایل خود روسها (به دلایلی که خودتون فرمودید)رکن اصلی بود وگرنه مسئولان ما هرچقدر هم درایت میداشتند نمیتونستد نظر کرملین رو عوض کنند .

در مورد تسلیحاتی هم که الان داریم شما فکر کنم چون با ارتش بیشتر تعامل دارید متوجه اثر این خریدها نشدید ! در حال حاضر تقریبا تمام نیروی زرهی و قوای زمینی ما بر پایه ی تسلیحات شرقی یا تسلیحات ساخته شده بر مبنای تکنولوژی شرقی هست ، تانک تی-72 و نفربرهای BMP در حال حاضر ستون فقرات نیروی زمینی ما هستند ، در زمینه ی پدافند هوایی (که فکر کنم در شرایط فعلی مهمترین بخش نیروهای مسلح ما هست) میتونم بگم بیش از 90% سیستمهای ما روسی هستند ! واقعا اینها چیزهای کمی هستند؟؟

در مورد نیروی هوایی هم که اگر چه تمام نیروی هوایی به تسلیحات شرق مجهز نشد اما میگ-29 ها الان یکی از پیشرفته ترین رهگیرهای ما هستند ، سوخو-24 هم که در نقش حمله ی زمینی هست . در نیروی دریایی هم بخش زیادی از موشکهای ضد کشتی ما مثل نور ، هوت و ... با تکنولوژی شرقی ساخته شدند ، بهترین زیردریایی های ما هم که اشاره کردید ، زیردریاییهای Kilo

با یه بررسی مختصر میتونیم بفهمیم که هدف ایران از خرید از روسیه تقویت نیروهایی بود که در زمان شاه توسط غرب خوب ساپورت نشده بود ، برای مثال تاکید غرب به نیروی هوایی و دریایی ارتش ایران رو هم از نظر هوایی بشدت تقویت کرد اما نیروی زمینی و پدافند ما چیزی نداشت و این ضعف در جنگ ایران و عراق هم خودشو نشون داد .

در مورد پشتیبانی و خدمات پس از فروش ، بنده تعجب میکنم ، شما چطور انتظار دارید کشوری که تازه فروپاشیده بیاد برای بقیه کشورها پشتیبانی پس از فروش تجهیزات نظامی بذاره ! روسیه خودش تا اوایل قرن 21ام برای تامین قطعات ارتش خودش مشکل داشت چه برسه به اینکه بیاد برای ایران یا بقیه کشورها خدمات پس از فروش بذاره ! ربطی هم به تمایل یا تمایل نداشتن روسها به ارایه ی خدمات نداره ، تو جنگ قره باغ با اینکه روسها میخواستند آذربایجان رو پشتیبانی نظامی کنند نمیتونستند قطعات یدکی رو فراهم کنند علتش هم آشفتگی روسیه ی بعد از فروپاشی بود . اصلا راه دور نریم ، همین ایران خودمون بعد از انقلاب وضع پشتیبانی نیروهاش چطور بود !؟

در مورد قراردادهای کنسل شده هم اگر در مورد قرارداد سوخو-27 منبعی دارید بفرمایید چون من فقط شایعاتی در مورد خرید سوخو-30 شنیده بودم که اونهم منبعش روزنامه های اسراییلی بودند ، در مورد قرارداد اس-300 هم نظر شخصی بنده اینه که اس-300ها به ایران تحویل شده اند اما بخاطر برخی بازی های سیاسی روسیه مجبور شده "بطور صوری" قرارداد رو فسخ کنه ، البته برای این حرفهم دلایل و استناداتی هم دارم که قبلا مطرح کردم . اما خوب وقتی بعضی از دوستان اسم استنادات رو میذارن "شیرین عسل بازی" خوب ما هم حرفی نداریم !

در مورد بحث تکراری "مشخص بودن غرب" و نامشخص بودن شرق هم پستهای صفحات قبل همین تاپیک (مخصوصا پستهای جناب Mima) رو مطالعه بفرمایید بد نیست.

جناب Typhoon عزیز !

شما نمیگفتید هم ترجیح و گرایشتون برای همه مشخص بود !

دولت موقت قرارداد رو فسخ کرد اما پولش رو که نبخشید ! انگلیس باید پولی که ایران پرداخت کرده بود رو برمیگردوند (مثل روسیه که 166 میلیون پیش پرداخت قرارداد اس-300 رو برگردوند)نه اینکه باهاش بره تانک برای ارتش خودش بسازه.

"دولت انگلستان نیز که فرصتی بهتر از این نمی توانست بیابد، تنها با پرداخت مبلغی بسیار کم شیر ایرانی را تصاحب کرد و با نام چلنجر وارد خدمت نمود.
امروزه نیز این تانک ساخت شده با پول ایران در جنوب عراق لوله های خود را به سمت کشورهای مسلمان نشانه رفته است."

این بخشی از تاپیکی هست که خود شما در مورد این قرارداد زده اید.

هدف من از گفتن حسابهای بلوکه شده مقایسه ی چیزی که شما بهش "تیغ زدن" میگی با یک تیغ زدن واقعی بود ، بحث مشخص بودن یا نبود تکلیف هم خیلی وقته که حل شده شما هم با تکرار اظهار نظرهای مبهمتون بحث رو متشنج نکنید لطفا
آخرین ويرايش توسط 1 on cheka, ويرايش شده در 0.

جان.اف.کندی
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

typhoon نوشته شده:اما جواب شما:
جواب شما اینکه یک زمانی ما به آمریکایی ها هزار جور امتیاز دادیم و در نتیجه شدیم صاحب اف ۱۴ و نیروگاه اتمی.
بعد از انقلاب هم خواستیم آقا و نوکر خودمون باشیم،اول غربی ها ما را تحریم کردند و آقا خرسه هم ما رو تیغ زد. و گرنه این که در برابر کار و یا جنس پول بدهیم که حرفی نیست.مشکل شما هم آنی است که در تاپیک دیگری عرض کردم.
پشت عباراتی مثل پروپاگاندای غرب و من وتو و وی او ای پنهان شدید و در این انجمن از روسیه دفاع میکنید.ببینم از اولی که در این انجمن عوض شدید چند مطلب آموزنده برای کاربران قرار دادید؟یک بار هم که به خاطر این حرفها و پستهای بی ربط اخراج شدید و باز هم که ادامه می دهید.

سلام به همگی... تصویر

اگر روسیه مارو تیغ زد(البته بقول شما - من با این لحن حرف زدن در یک انجمن مخالفم...)، کشور های غربی که کلا مارو رنده کردن...!
لطفا اشاره کنید کدام تاپیک، یادم نمیاد با شما بحثی کرده باشم جایی.
من از روسیه و امثالهم دفاع نمیکنم و نخواهم کرد. من با حرفای بی منطق و عوامی مخالفم. اما نکنه شکا تبلیغات غربو نادیده میگیرید؟

لازم نیست شما ببینی، اونایی که من بهشون کمک کردمو مطالب مفید گذاشتم میدونن. کافیه به تعداد تشکر های شده از من (با توجه به تاریخ عضویتم که به دو ماه هم نمیرسه) توجه کنید. البته من وظیفم میدونم که اطلاعات ناچیزمو در اختیار دوستای گرامی بزارم. پس نه منتی هست، نه نیازی به جواب پس دادن به شما...

اگه منظورتون به منه... جل الخالق!!!!!!! پروردگارا...می کی بن شدمو نمیدونم؟؟؟(درحالی که شما میدونی!) شما به همه تو حرفاتون اینطوری تهمت میزنید؟تصویر

کم کم دلیل اینکه وضع مملکت اینطوریه رو دارم درک میکنم...
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”