نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح میشود

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: نيروگاه بوشهر بزودي با حضور "مدودف" یا "پوتین" افتتاح می

پست توسط Sami 1993 »

همین جاست که باید سخن امام راحل رو طلا بگیریم که می گن .
امریکا از انگلیس بدتر, انگلیس از امریکا بدتر ,شوروی از هردو بدتر ....

هنوز دوستان سر اینه دعوا می کنند که ایا غرب بیشتر به ما ضرر زده یا شرق :-O :-O :-O
بابا ضرر زدن ، هر دو هم به ما ضرر زدن . چه یک ضرر چه صد ضرر .

هنوز دوستان دنبال لغو قرار داد فلانکر و فالکروم و فالکون و تامکت هستند ، هنوز دنبال این هستند که جنگنده غرب بدرد ما خورده یا جنگنده شرقی .
به خدا با اینجور بحثهای نیروی هوایی مون تقویت نمی شه . یک ذره بحث درباره موانع ، راهکارها و علوم مورد نیاز برای رسیدن به یک جنگنده بومی بکنید .

هنوز دوستان دنبال تاخیر نیروگاه بوشهر هستند . این نیروگاه تا یه مدت دیگه به طور کامل وارد مدار می شه . به فکر آینده باشید ، به فکر نیروگاهای بعدی باشید .

به جای دنباله روی از بیگانه ، بدنبال راهی باشید که بتونیم رو پای خودمون وایسیم .

ببخشید که پستم تنده ، ولی تحمل آدم تا یه حدیه ..................... به ویزه تو این شرایط حساس کشور :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

جناب چکا
ظاهرا شما نکته ای را فراموش کردید.قرارداد تانکها را دولت ایران کنسل کرد و قرارداد اس ۳۰۰ را روسها!!!
طرفی که قرارداد را کنسل می کند باید غرامت دهد . تمام قراردادهای پس از انقلاب با طرفهای غربی توسط دولت ایران و نه دولتهای آمریکا و یا انگلیس کنسل شدند.می توانید به تاپیک مربوط به اف ۱۶ در همین انجمن مراجعه کنید.
در مورد اس ۳۰۰ هم بنده منبع خودم و دلیل کذب بودن خبر بر مبنای اون منبع رو هم گفتم.ریس وقت گروه دفاعی خبرگزاری فارس!!!!شما هم هر وقت چیزی بیشتر از حدس و گمان و اظهار نظر مقامات ایرانی و روس و یک لانچر نمایش داده شده در رژه داشتید ارائه کنید.
جناب x.nima
شما از روسیه دفاع نمی کنید؟
ببخشید شما با نام MeTa Na در تاپیک بیست دلیل برای فروپاشی آمریکا با من بحث نکردید؟
سامان عزیز
من که به شخصه از روز اول و همیشه گفتم اون پولی که قبل انقلاب به جیب آمریکایی ها و بعد انقلاب به جیب چین و روسیه میره رو خرج جوونهای این مملکت کنند.اما کو گوش شنوا.....
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

با سلام خدمت همه دوستان...تصویر

typhoon نوشته شده:جناب x.nima
شما از روسیه دفاع نمی کنید؟
ببخشید شما با نام MeTa Na در تاپیک بیست دلیل برای فروپاشی آمریکا با من بحث نکردید.

1. مثل اینکه شما از اون دسته آدمایی هستین که باید هر حرفو بیشتر از یکبار زد. من از هیچ قشری دفاع نمیکنم و نکردم. سعی در شفافسازی اوضاع دارم فقط.اما بنظر یه عده نمیخوان...

2. بله.خودم هستم. ولی صلاحدید مدیریت بود که دوباره فعالیت کنم . شما میخوای به لطف و بزرگواری مدیریت سایت جناب اقا مهدی توهین کنی؟ایشون بخشنده هستند شما ناراحت نباش.

از جناب چکا هم بابت به انحراف کشیده شدن تاپیکشون عذر میخوام. نمیشه جواب نداد وقتی حرف ناحق زده میشه.

تصویرتصویرتصویر  
آخرین ويرايش توسط 2 on X.Nima, ويرايش شده در 0.
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

جناب typhoon

قبول کنید من نوعی که پشت کامپیوتر نشستم نمیتونم صحت حرف شما که میگی "منبع من رییس وقت گروه دفاعی فارس هست" رو تایید کنم ! من حتی نمیتونم صحت هویت خود شما (که بقول خودتون میفرمایید نویسنده ی مجله ی جنگ افزار هستید) رو تایید کنم ، برای همین لطفا از منابع و مستنداتی که قابل تایید هستند استفاده کنید !

در مورد قرارداد شیر ایرانی ، بله ظاهرا در این مورد خاص حق با شماست ، بقول دوستمون ، از ماست که بر ماست !
اما این مورد رو نمیشه به تمام قراردادها تعمیم داد، برای مثال قرارداد همین نیروگاه بوشهر رو آلمانی ها بطور یک طرفه لغو کردند و با پررویی تمام نه غرامتی دادند و نه بعدش نسبت به ارایه ی نقشه ها و اطلاعات فنی در مورد زیرساختهای تکمیل شده به کارشناسان ما اقدام کردند.
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سعی میکنم عکسی از خودم رو قرار بدهم در انجمن.اون رو با شماره آذر ۸۹ ماهنامه که بعد از نمایشگاه مطبوعات چاپ شد و عکس من در اون شماره چاپ شد مقایسه کنید.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

پست توسط kimia 55 »

cheka نوشته شده:در ضمن نیروگاه بوشهر تا زمانی که آلمانی ها فرار کردن فقط 30% پیشرفت داشت که همون 30% هم بخشیش بخاطر بمباران هوایی عراقی ها از بین رفت .
قرارداد ساخت نیروگاه بوشهر تقریباً در سال ۱۹۷۰ با آلمان بسته شد و ساخت آن در ماه می‌‌۱۹۷۵ توسط غولهای صنعتی "زیمنس" و " آاگ-تلفن کن‌" آغاز گردید.
قرار شده بود که هر دو واحد "رآکتور اول تا سال ۱۹۸۰ و رآکتور دوم تا سال ۱۹۸۱" تکمیل و در سال ۱۹۸۲ بهره برداری شوند.
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ ساخت نیروگاه متوقف میشود (واحد اول ۸۵%--واحد دوم ۵۰%)

نیروگاه بوشهر بر اساس نیروگاه اتمی‌ بیبلیس آلمان (PWR)طراحی شده بود_عکس پایین_

تصویر
cheka نوشته شده:با یه بررسی مختصر میتونیم بفهمیم که هدف ایران از خرید از روسیه تقویت نیروهایی بود که در زمان شاه توسط غرب خوب ساپورت نشده بود ، برای مثال تاکید غرب به نیروی هوایی و دریایی ارتش ایران رو هم از نظر هوایی بشدت تقویت کرد اما نیروی زمینی و پدافند ما چیزی نداشت و این ضعف در جنگ ایران و عراق هم خودشو نشون داد .
تصویر
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Kimia55

دلیل خنده تون رو متوجه نمیشم ! اگه چیز جالبی هست بگین ماهم بخندیم !

در مورد نیروگاه بوشهر هم همونطور که عرض کردم بسیاری از قطعاتی که آلمانی ها در ایران نصب کرده بودند هم بخاطر کارشکنی خود آلمانی ها و بمبارانهای هوایی از بین رفته و بلااستفاده شده بودند بطوریکه روسها تنها تونستند از [External Link Removed for Guests] در نیروگاه بوشهر استفاده کنند و در حال حاضر هم[External Link Removed for Guests] .

جناب Typhoon عزیز

متاسفانه بدی فضای مجازی و اینترنت اینه که به هیچ چیزی نمیشه اعتماد کرد ، من خودم به شخصه حرف شما رو سند قرار میدم اما تو بحث مهمی مثل اس-300 نمیشه یکی از مهمترین استنادات رو با این جور حرفها رد کرد مگر اینکه مدرک محکم و البته قابل تاییدی در دست باشه

جان.اف.کندی
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

پست توسط Thundertomcat »

MiimA نوشته شده:یک سوال اینجا میپرسم، دوستان کسی میداند شعار نه شرقی نه غربی ریشه اش در چه حادثه ای بود؟

درسته شعار نه شرقی نه غربی قبلا بوده اما الان جاش رو داده به نه شرقی نه غربی دولتهای عربی !!
تو رو خدا پاشین برین کپرنشینان جنوب کرمان رو ببینین ، ادم جگرش می سوزه که ایا اینها هموطنان ما هستند بعد دولتمردان می رند....
والا من که دلم طاقت نیاورد...
زندگی چه زیباست تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط kimia 55 »

منابع مختلف و زیاد هستند ،جوینده یابنده بود :shock: در پایین برخی‌ از منابع رو میتونید بررسی‌ کنید،البته حوصله زیاد می‌خواد
[External Link Removed for Guests]

اگر یکی‌ از دوستان زحمت بکشه و مطالب این آدرس رو ترجمه کنه خیلی‌ مفید و تقریبا کامل هستش,البته به آلمانی هست:

جناب چکا : دلایل شما در مورد ۳۳ در صد تکمیل نیروگاه توسط آلمانها و غیره از چه منبع ایست؟
دلیل خنده م مشخصه،!خریدهای نظامی و غیر نظامی ایران از روسیه بدین علت بوده و هست که مجبوره و نمیتونه از جایی‌ که خودش دوست داره خرید کنه .

جناب چکا عزیز،اگه کلمه‌ای و یا علامتی در نوشته ام دیده میشه که باعث رنجش خاطر شما میشه عذر میخوام،غرضی نیست و به دل‌ نگیرید :razz:

عکسی از نیروگاه بوشهر قبل از سال ۱۹۷۵ که در حال ساخت میباشد
تصویر
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
جناب چکا من فکر کنم دلیل خنده کیمیا رو بدونم.
در مسئله نیروی زمینی و دفاع هوایی به نظر من مسئله خوب ساپورت نشدن نبود و بلکه نوع متفاوت نگاه به این نیروها در سیستم غربی و البته کنسل شدن سفارش ها پس از انقلاب اشاره کرد.
برای نمونه اگر فرض کنیم که ۵ یا ۶ سال بعد از سال ۵۷ انقلاب می شد ما تانکهای شیر را در نیروی زمینی ،تعداد بیشتر سامانه های هاوک در پدافند و جنگندهای اف ۱۴ بیشتر و موشک فونیکس بیشتر و البته اف ۱۶ و آواکس هم داشتیم. در دریا هم ناوشکن های کوروش و زیردریایی کوسه!!!
آیا اگر این سامانه ها هم به سازمان رزم ما افزوده می شد باز هم می توانستیم از ضعف در پدافند هوایی و یا نیروی زمینی صحبت کنیم؟
در حقیقت در سیستم غربی دفاع هوایی بیشتر بر پایه پرندهای آواکس و هواپیماهای رهگیر قرار دارد و در سیستم شرقی بیشتر بر رادارهای زمینی و موشکهای سام.
این نه دلیل ضعف سیستم غربی است و نه سیستم شرقی!!!
همان گونه که در ویتنام و جنگ رمضان موشکهای سام خوش درخشیدند و در جنگ ما هم سالها تام کت سلطان بلامنازع آسمان بود!!!!
تام کتر عزیز
در اون مورد هم تا حدودی با شما موافقم.بایستی جدا به وضع این استان کرمان رسیدگی بشه. والا این دولت هم که رفت دو تا حرکت اونجا کرد شد گدا پرور!!!
ولی بحث رابطه با حزب الله و حماس و یا جریانهای شیعه در عراق بحث مهم و استراتژیکی است که ما نیاز به آن داریم.
این رو هم به شما بگم علت اون مسائل کمک به اعراب نیست و بلکه جیب و اشتهای پایان ناپذیر بعضی ها در داخل است!!!!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

دوست عزیز بنده منابع حرفهام مخصوصا سهم 24% (نه حتی 33 درصدی) کنونی قطعات آلمانی از نیروگاه بوشهر رو گذاشتم ، روی جمله ها کلیک کنید متوجه میشید .

در مورد منابعتون بنده در مقاله ی Journal Neo که حرفی از 85% زده نشده بود ، منبع وبسایت ویکیپدیا هم همون مقاله ی آلمانی هست که لینکشو گذاشتین (که البته کسی هم که آلمانی بلد نباشه میتونه ببینه حرفی از 85% و ... تو مقاله نیست)

عجیبه ! شما از کجا میدونی که ایران از کی دوست داره خرید کنه !! نکنه اونموقع پست و مقامی داشتی !؟ ایران اگر میتونست ، زمان شاه که بقول شما به جایی که دوست داشت هم دسترسی داشت ، یک تانک درست برای نیروی زمینیش میخرید نه یک غول به درد نخور که به زور از پس تی-64 های عراق بر میومد !

جناب Typhoon

البته من خودم در پستهای گذشته ام به تفاوت نگرشها در دکترین نظامی قبل و بعد از انقلاب اشاره کردم ، اما بازهم این دکترین دلیل بر پوشیده شده ضعف نیروی زمینی ارتش ایران نیست بخصوص با توجه به اینکه خط مقدم ما با شوروی زمینی بود . علاوه بر این برخلاف آمریکا بیشتر مرزهای ما زمینی بود .

جان.اف.کندی
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط kimia 55 »

cheka نوشته شده:دوست عزیز بنده منابع حرفهام مخصوصا سهم 24% (نه حتی 33 درصدی) کنونی قطعات آلمانی از نیروگاه بوشهر رو گذاشتم ، روی جمله ها کلیک کنید متوجه میشید .

در مورد منابعتون بنده در مقاله ی Journal Neo که حرفی از 85% زده نشده بود ، منبع وبسایت ویکیپدیا هم همون مقاله ی آلمانی هست که لینکشو گذاشتین (که البته کسی هم که آلمانی بلد نباشه میتونه ببینه حرفی از 85% و ... تو مقاله نیست)

در این منبع آلمانی اونجا‌هایی‌ را که با رنگ سرخ علامت گذاشتم دقیقاً نوشته شده:

"KWU" در جولای ۱۹۷۹ کاملا از ادامه پروژه دست کشید،در حالیکه یکی‌ از راکتور‌ها ۵۰% و دیگری ۸۵% تکمیل شده بود......می‌تونم همه متن رو ترجمه کنم ولی‌ متأسفانه فعلا کمبود وقت دارم

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”