f14tomcat نوشته شده:دوست عزیزاتفاقامن هم نمی گم تکنولوژی روسی توانرژی هسته ای ضعیفه بلکه می گم کاش ازانواع جدیدراکتورهاکه خودش می سازه به مامی دادنه ازانواع ازرده خارجش.
دوست گرامی من. کاش منظورتو همون موقع واضحتر میگفتی تا من بد متوجه نشم دیگه

f14tomcat نوشته شده:ضمنااتفاقامدتهاست راجع به فوکوشیماداره همه جابحث می شه وکاربجایی رسیده که مجلس ودولت فدرال آلمان -به پیشنهادحزب سبز-تصویب کرده(حداکثر ظرف 10 سال) راههای جایگزینی انرژی هسته ای روپیداکنه حتی اگردوباره مجبوربشه بدلیل نبودجایگزین سوخت فسیلی مصرف کنه.(خبرروصداوسیمای خودمون گفت نه من وتو!)وجالبه که حزب سبزعلت این پیشنهادروفاجعه ژاپن دونسته.
کافیه چندشب CNNرومی دیدی تاببینی چطوردرموردش حرف می زدوضمناگذری به فاجعه ذوب هسته راکتوری درآمریکادردهه 70میلادی داشت.
به هرحال هرکسی نظرش محترمه چه من وچه شما.(پس کمی تحمل کن عزیزم مارو!)
موفق باشی.اگه هم چیزی گفتم که بدت اومد مامخلصیم وعذر میخوایم.
پیروزباشی.
دوست عزیز. منظورم این بود که در آینده بازم برنامه میدن یا نه. نه الان که خبرش داغه!
اروپایی ها عادت دان تا یه چیز میشه عکس العمل سریع نشون میدن(که همیشه هم بهش عمل نمیکنن.). همون موقع ها که چرنوبیل اتفاق افتاد چنتا کشور اروپایی تصمیمی مثل همی تصمیمی که آلمان گرفو گرفته بودن. یه مدتی هم در رابطه با این تصمیمشون پیش رفتن، اما الان میبینیم که دارن از انرژی هسته ای استفاده میکنن.
نه بابا، ناراحتی کدومه؟ فروم رو برای همین بحثا ساختن دیگه

بهر حال عذر منم بپذیر.
DJ Dani نوشته شده:جناب X.Nima.
لازم به خنده شما نیست دوست محترم.
چرا که در ایران هستند کسانی که Manoto را می بینند , بنده یکی از همان افراد هستم و با کمال رضایت آن را مطرح می کنم , همانطور که دیگران شبکه هایی مثل farsi1 و ... را می بینند.
فکر می کنم صحبت های بهتری برای ادامه دادن تاپیک و کش دادن آن وجود داشته باشد.
موفق باشید.

چه عجب، والا این روزا از هرکی میپرسی میگه نه! مایه مباهاته که شما صادقانه گفتین که میبینید.
بله، از اولشم یه عده تاپیکو اگه منحرف نمیکردن اینطوری نمیشد.
ممنون از شما.