نمیدونستم این تاژیکو کجا بزنم
یه سوال دارم
ایا در ایران و همچنین خارج از کشور رشته ای برای ساخت بازی های کامپیوتری وجود داره؟
سوال در مورد بازی سازی
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: سوال در مورد بازی سازی
سلام...
فکر نکنم. اما بنظر میاد از زیر شاخه های برنامه نویسی یا کدنویسی یا هوش مصنوعی باشن. آخه بازی سازی یه کار ترکیبی گسترده هست.
البته من زیاد اطلاع ندارم، اگه دوستان میدونن لطف کنن بگن. ممنون میشیم.

فکر نکنم. اما بنظر میاد از زیر شاخه های برنامه نویسی یا کدنویسی یا هوش مصنوعی باشن. آخه بازی سازی یه کار ترکیبی گسترده هست.
البته من زیاد اطلاع ندارم، اگه دوستان میدونن لطف کنن بگن. ممنون میشیم.

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
Re: سوال در مورد بازی سازی
سلام
همونطور که دوست خوبم نیما خان گفتن زیر مجموعه ای از برنامه نویسی و ... هست.
برای فعالیت تو این زمینه میتونید به آموزشگاه ها مراجعه کنید.البته نه هنرستان و ...
آموزشگاه هایی مخصوص هستش که بعد از اتمام تحصیل کارتون هم همونجا شروع میشه.البته به علت کم بودن این رشته تو ایران هم رابطه لازمه،هم پول زیاد برای شروع.
البته بطور حرفه ای هستش.برای مبتدی همین برنامه نویسی معمولی با یکمی تجربه انیمیشن کافیه.

همونطور که دوست خوبم نیما خان گفتن زیر مجموعه ای از برنامه نویسی و ... هست.
برای فعالیت تو این زمینه میتونید به آموزشگاه ها مراجعه کنید.البته نه هنرستان و ...
آموزشگاه هایی مخصوص هستش که بعد از اتمام تحصیل کارتون هم همونجا شروع میشه.البته به علت کم بودن این رشته تو ایران هم رابطه لازمه،هم پول زیاد برای شروع.
البته بطور حرفه ای هستش.برای مبتدی همین برنامه نویسی معمولی با یکمی تجربه انیمیشن کافیه.