هدیه مار سمی به دختر دانشجو !!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
Re: هدیه مار سمی به دختر دانشجو !!
راستش رو بگید! اعتراف کن!
حاضر بودید دختر به دنیا می اومدید؟
این دخترهای بیچاره اینقدر مشکلات دارند که مهریه(که به نظر من غلط اندر غلطه) تفاوت زیادی رو ایجاد نمی کنه. هرچند سیستم مضحک مهریه که منبع درامدی شده برای یه عده ظلم بزرگیهدر حق پسرها.
ما ایرانی ها هم که، همه کارامون غلطه. یا باید از این ور دیوار بیافتیم یا از اون ور!
حاضر بودید دختر به دنیا می اومدید؟
این دخترهای بیچاره اینقدر مشکلات دارند که مهریه(که به نظر من غلط اندر غلطه) تفاوت زیادی رو ایجاد نمی کنه. هرچند سیستم مضحک مهریه که منبع درامدی شده برای یه عده ظلم بزرگیهدر حق پسرها.
ما ایرانی ها هم که، همه کارامون غلطه. یا باید از این ور دیوار بیافتیم یا از اون ور!
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
چقد خصمانه به پیشواز دختر میرین.دوست عزیز Mohammad 1985 شما که کلا یه Anti girl اورجینالی.2011
حرفی نیست.شما فقط به همه اطرافیانت توصیه کن که اسید دور و برت نذارن.چون به اولین دختری که برسی....
یکم مهربون باشید.
همه چیز خوب و بد داره بخدا. 

یکم مهربون باشید.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
منم با این که مشکلات دختران ربع پسران حرفی ندارم ولی با Mohammad 1985 هم تا حدودی موافقم و هم مخالف
منم یک حرف دیگه که دارم همیشه می گم که ای کاشک دختران رو در ایران به سربازی می بردن
منم یک حرف دیگه که دارم همیشه می گم که ای کاشک دختران رو در ایران به سربازی می بردن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
FREE MAN نوشته شده:دوست عزیز من چشمام تازه باز شده . شما از این ظلمها چندتا بگو تا من هم از اونطرفش رو بهتون بگم .
دوست عزیزم.
اگه بخوایم وارد این بحثا بشیم بلافاصله تاپیک قفل مشه!(با توجه به اینکه مساله یکمی دینی و مذهبی میباشد...)

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- محل اقامت: واوان
- سپاسهای ارسالی: 3246 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
- تماس:
ببین وضعیت دانشگاههای ما به کجا کشیده شده ...!
خوبه من همون پنجم دبستان که رد شدم، ترک تحصیل کردم تا وارد این محیط نامناسب و غیر اخلاقی نشوم!
خوبه من همون پنجم دبستان که رد شدم، ترک تحصیل کردم تا وارد این محیط نامناسب و غیر اخلاقی نشوم!
[External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
من هنوز منتظرم چندتا از ظلمهایی که به خانمها میشه رو بهم بگید.همه فقط میگن به خانمها ظلم شده ولی یک نفر یک دونش رو ننوشته.
شماها فقط دارید حرفهایی رو که از ظلم به زنها و بدبختیهاشون شنیدید رو تکرار میکنید ولی واقعیت چیز دیگه ای هست . شاید توی جاهای دور افتاده و عقب مونده یه زمانی به زنها خیلی ظلم میشده ولی حالا همه چیز برعکس شده و اونقدر توی گوش مردا خوندن شماها ظالمید که ماهام باورمون شده و فکر میکنیم به خانمها بدهکاریم . برادر من الان قانون کاملا به نفع خانمهاست . اونهان که در خیلی موارد دارن به مردا ظلم میکنن . قضیه خانمها دقیقا مثل هلوکاست اسرائیلیهاست که فکر میکنن تمام دنیا به خاطر اینکه یه زمانی بهشون ظلم شده الان بهشون بدهکارن . X.Nima عزیز یعنی فقط از نظر دینی به خانمها ظلم شده ؟
شماها فقط دارید حرفهایی رو که از ظلم به زنها و بدبختیهاشون شنیدید رو تکرار میکنید ولی واقعیت چیز دیگه ای هست . شاید توی جاهای دور افتاده و عقب مونده یه زمانی به زنها خیلی ظلم میشده ولی حالا همه چیز برعکس شده و اونقدر توی گوش مردا خوندن شماها ظالمید که ماهام باورمون شده و فکر میکنیم به خانمها بدهکاریم . برادر من الان قانون کاملا به نفع خانمهاست . اونهان که در خیلی موارد دارن به مردا ظلم میکنن . قضیه خانمها دقیقا مثل هلوکاست اسرائیلیهاست که فکر میکنن تمام دنیا به خاطر اینکه یه زمانی بهشون ظلم شده الان بهشون بدهکارن . X.Nima عزیز یعنی فقط از نظر دینی به خانمها ظلم شده ؟
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
عزیز، یه سوال، ایا شما توانایی اینو دارین ضمانت منو بکنید که اگه بحث به جاهای باریک کشیده شد، برای من اتفاقی نیفته تو این سایت؟ نمیتونید دوست عزیز... پس منم میسپارم ریسک نمیکنم تو این موارد بدیهی...
تا حدودی(بیشتر از نصف ) دینی هست. اما باقیش بر میگرده به جامعه کشور ما... واقعا همه چیز بدیهی هست. نمیگم فقط به خانم ها ظلم میشه و به مردا نه. اما به خانم ها بیشتر میشه. همیشه برای اقایون راه فرار هست، اما برای خانم ها نه. محدودیت، حقوق، طرز برخورد با اونها و... واقعا اینقدر زیادن که نمیشه گفت...

تا حدودی(بیشتر از نصف ) دینی هست. اما باقیش بر میگرده به جامعه کشور ما... واقعا همه چیز بدیهی هست. نمیگم فقط به خانم ها ظلم میشه و به مردا نه. اما به خانم ها بیشتر میشه. همیشه برای اقایون راه فرار هست، اما برای خانم ها نه. محدودیت، حقوق، طرز برخورد با اونها و... واقعا اینقدر زیادن که نمیشه گفت...

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
پس بخاطر زیاد بودنشون نمیشه گفت

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
شک نکنید 

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
FREEMAN عزیز
فقط یه نمونشو من میگم.تو جامعه ما دیدگاه عموم نسبت به یه خانم مطلقه یا بیوه چیه؟درصورتی که خیلی خانم محترمی هم باشه.
مردا همیشه میتونن کنار بیان.جنس مونث نیمه عاطفی و لطیف انسانه.مرد هم نیمه قویه انسانه.درواقع مشکلات رو مرد راحت تر تحمل میکنه تا زن.
درسته،خیلی از ماها ضربه هایی خوردیم و یا اطرافمون دیدیم و میبینیم.ولی ولی ولی همه یکی نیستند
سربلند باشید

فقط یه نمونشو من میگم.تو جامعه ما دیدگاه عموم نسبت به یه خانم مطلقه یا بیوه چیه؟درصورتی که خیلی خانم محترمی هم باشه.
مردا همیشه میتونن کنار بیان.جنس مونث نیمه عاطفی و لطیف انسانه.مرد هم نیمه قویه انسانه.درواقع مشکلات رو مرد راحت تر تحمل میکنه تا زن.
درسته،خیلی از ماها ضربه هایی خوردیم و یا اطرافمون دیدیم و میبینیم.ولی ولی ولی همه یکی نیستند

سربلند باشید
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
واقعا این بحث در مورد دختران اینقدر مهمه ؟ دربارش اینقدر بحث بشه ؟ از من باشه قانونی تصویب می کنم هیچ دختری حق بیرون اومدن از خونه رو نداشته باشه !!! تمام مشکلات دنیا حل میشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
بنده هم هر چی بیشتر با قوانین آشنا شدم نظرم بیشتر شبیه نظرات FREE MAN شد. به نظر من هم در حال حاضر به زن ها به طور عمومی ظلمی که روا نیست هیچ حقوقی مازاد بر حقشان در اختیارشان داده شده است که نقض کننده عدالت اجتماعی است این کاملا جدا از بعد مذهبی موضوع است که اگر بخواهید میتونیم وارد بحث بشیم در موردش.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]