هدیه مار سمی به دختر دانشجو !!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

Re: هدیه مار سمی به دختر دانشجو !!

پست توسط farhadiannn »

منم با FREE MAN موافقم ظلمی به زنها نمیشه فقط در پوشش به دلایل مذهبی محدود هستند که ان را هم به طرق مختلف جبران کرده اند.در گذشته به دلایل فرهنگی و نه مذهبی زنها خیلی محدود بودند اما الان به نظر من از نظر قانونی کفه ترازو به نفع خانمهاست که باعث شده خیلی از اقایون در ازدواج محتاط باشند.مخصوصا در ایران این موضوع قوز بالاقوز شده و دخترهای ایرانی با وجودیکه در عرصه کار و علم و مسئولیتهای اجتماعی و خانوادگی و...اصلا پا به پای اقایان جلو نمی روند و خیلی عقبند تقریبا از حقوقی بیشتر برخوردارند که برخلاف عدالت است.به نظر من قوانین ایران نیاز به بازنگری جدی در این موارد دارد زیرا قوانین ما براساس فقه اسلامی است که در ان شرایط زن بسیار با امروز متفاوت است.من با برابری حقوق زن و مرد به شرط برابری تکالیف انها موافقم اما متاسفانه برابری حقوق را از غرب و شرق یادگرفته اند اما برابری تکالیف را خیر.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

farhadiannn نوشته شده:منم با FREE MAN به نظر من قوانین ایران نیاز به بازنگری جدی در این موارد دارد زیرا قوانین ما براساس فقه اسلامی است که در ان شرایط زن بسیار با امروز متفاوت است.من با برابری حقوق زن و مرد به شرط برابری تکالیف انها موافقم اما متاسفانه برابری حقوق را از غرب و شرق یادگرفته اند اما برابری تکالیف را خیر.

تا حدودی تایید میشه.تصویر
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

در بین هردو گروه خوب و بد وجود داره......

اما در کل در بین دخترها مار صفت و موش صفت و دورویی و خیانت و .... بیشتر وجو داره....

پسران بیشتر پایبند وعده هاشون هستند اونجور که تجربه دارم.......

دخترا دروغگوی خوبی هستن
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

big-man نوشته شده:
پسران بیشتر پایبند وعده هاشون هستند اونجور که تجربه دارم.......

مطمئنید؟تصویر
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”