تعدادی از مردم قبایل در کلمبیا و دیگر کشورهای آفریقایی به عقاید خرافی گذشتگان خود در مورد جنگیری با شیوههای سنتی پایبند هست. یکی از جنگیران، معروف به برادر هرمس بیست سال است که به این کار اشتغال دارد و از این طریق کسب درآمد میکند.
او مشتریان مختلف و با ردههای سنی گوناگون دارد. Luis Robayo، عکاس خبرگزاری فرانسه که در کلمبیا مستقر است این تصاویر را از مراسم خرافی جنگیری برادر هرمس تهیه کرده است.
[External Link Removed for Guests]
عکس هایی ترسناک از مراسم جن گیری عجیب !! (18+)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
عکس هایی ترسناک از مراسم جن گیری عجیب !! (18+)
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5880 بار
Re: عکس هایی ترسناک از مراسم جن گیری عجیب !! (18+)
حلول جن در وجود یک انسان ( البته فقط ادم های خاصی با ویژگی های خاص) صحت دارد اما این روش هایی که می بینیم بکار میبرند فایده چندانی ندارد البته جن زدگی گاهی مقطعی است و گاهی دائمی مثلا فرد غضب الودی که نعره زده و عربده می کشد و چیزها را می شکند و سعی می کند به دیگران صدمه بزند هم جن زده است اما ممکن است مقطعی باشد و بعد که خشم فرد از بین رفت بر طرف شود اما گاهی هم دائمی است و فرد همیشه در حالت خشم و نارضایتی و انجام حرکات نا معقول و نا مربوط است و دائما سعی دارد به خود یا دیگران ضرر بزند بعض انها طوری وانمود می کنند که مثلا افراد ی نرمال و عادی هم هستند اما در واقع تسخیر شده اند
در این باره سخنی را که در نهج البلاغه خوانده ام از حضرت امیرالمومنین علی (ع) را بیاد دارم که می فرمایند :
. الحدت من الجنون فان صاحبه یندم و ان لم یندم فجنونه مستحکم
خشم ( خشم نامعقولی که منجر به ضرب و جرح وضرر به دیگران شود) از جنون است اگر صاحب خشم بعد از ان پشیمان شود و اگر پشیمان نشود جنون او حتمی است
بهرحال خواستم بعرض برسانم جن زده ها فقط اینگونه افراد نیستند افرادی ناراضی و غضب پیشه ای هم که دست به جرم و جنایت می زنند نیز مبتلا هستند
.
در این باره سخنی را که در نهج البلاغه خوانده ام از حضرت امیرالمومنین علی (ع) را بیاد دارم که می فرمایند :
خشم ( خشم نامعقولی که منجر به ضرب و جرح وضرر به دیگران شود) از جنون است اگر صاحب خشم بعد از ان پشیمان شود و اگر پشیمان نشود جنون او حتمی است
بهرحال خواستم بعرض برسانم جن زده ها فقط اینگونه افراد نیستند افرادی ناراضی و غضب پیشه ای هم که دست به جرم و جنایت می زنند نیز مبتلا هستند
.

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
shafagh 2 نوشته شده:حلول جن در وجود یک انسان ( البته فقط ادم های خاصی با ویژگی های خاص) صحت دارد اما این روش هایی که می بینیم بکار میبرند فایده چندانی ندارد البته جن زدگی گاهی مقطعی است و گاهی دائمی مثلا فرد غضب الودی که نعره زده و عربده می کشد و چیزها را می شکند و سعی می کند به دیگران صدمه بزند هم جن زده است اما ممکن است مقطعی باشد و بعد که خشم فرد از بین رفت بر طرف شود اما گاهی هم دائمی است و فرد همیشه در حالت خشم و نارضایتی و انجام حرکات نا معقول و نا مربوط است و دائما سعی دارد به خود یا دیگران ضرر بزند بعض انها طوری وانمود می کنند که مثلا افراد ی نرمال و عادی هم هستند اما در واقع تسخیر شده اند
.
سلام بر شما دوست عزیز .
از ایات قرآنی اینطور استخراج میشود که جنیان در دنیایی دیگر زندگی می کنند و کاری به کار ما ندارند ...(پرده ببین ما و انها وجوددارد)
منظور حضرت علی (ع) از جنون ، همان معنی لغوی ان (یعنی دیوانه .) است .
من به همه دوستان پیشنهاد می کنم دور اطراف چنین کارهای نروند ، که به احتمال زیاد باعث انحراف خودشان خواهند شد .( جن ، جن زدگی و .. اینجور مسائل سرگرم کنند و منحرف کننده)
خداوند رحمان در سوره حجر آیه 42 به شیطان می فرمایید.
إِنَّ عِبَادِي لَيْسَ لَكَ عَلَيْهِمْ سُلْطَانٌ إِلاَّ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْغَاوِينَ
در حقيقت تو را بر بندگان من تسلطى نيست مگر كسانى از گمراهان كه تو را پيروى كنند
( منظور خداوند از تسلط ، تسلط فکری است ، نه تسلط جسمی )
باتشکر

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5880 بار
sinaset عزیز
بحثهای علمی و منطقی در این باره زیاد است اما بدلیل انکه معمولا صحبت از جن موضوع سحر و کهانت و جفر و اسطرلاب و رمال ها و دعانویس ها و غیره را به خاطر می اورد نمی توان حتی بر پایه های علمی و منطقی نیز زیاد به بیان این موضوعات پرداخت به همین سبب
انصراف از ادامه این مقوله ارجح است.
موفق باشید
بحثهای علمی و منطقی در این باره زیاد است اما بدلیل انکه معمولا صحبت از جن موضوع سحر و کهانت و جفر و اسطرلاب و رمال ها و دعانویس ها و غیره را به خاطر می اورد نمی توان حتی بر پایه های علمی و منطقی نیز زیاد به بیان این موضوعات پرداخت به همین سبب
انصراف از ادامه این مقوله ارجح است.
موفق باشید