مگر همون امام علی نبود که گفت فقر که از در بیاد ایمان از پنجره میره بیرون . البته ما فقط از اسم ایشون استفاده میکنیم تا منششون
منبع معتبر ؟
- - - - -
اول مبحث را خوندم اما سکوت کردم، اما با ارسال نظرات دوستان بد ندیدم مطلبی را بگم.
ما ایرانی ها بر خلاف ادعا و تصورمان هیچ گاه مردم با فرهنگ و پیشرفته ای نبوده ایم! وطن پرستان عصبانی نشوید، اصلا چرا نشوید، بشوید. اشکالی ندارد! این عصبانیت لازمه شکست این تصور غلط در ذهن ماست. من هم یک روز تصور خودم را شکستم.
کشور ثروتمند؟ کشوری که تو کل 200 گذشه فقط کوچک شده و غارت چه از داخل و چه از خارج و با این حال مردمش به تاریخ دروغین که ساخته ذهنشون است افتخار میکنند !
تمدن 2500 ساله! فرهنگ برتر!
ما واقعا مردمان عقب افتاده ای هستیم، این بی فرهنگی ها و عقب ماندگی ها اصلا ربطی به فقر و ثروت ، دین و مذهب و ... ندارد، تقصیر هیچ حکومتی هم نیست نه حاضر نه قبلی ها، ریشه اش فرهنگ مردم ماست کاریش هم نمیشود کرد جز اصلاح فرهنگ که فرد به فرد و با اراده فردی ممکن است.
قدم اولش هم این است که باور کنیم هیچ هستیم، هیچ بوده ایم و اگر کاری نکنیم هیچ می مانیم!
به قول کسی که من را بیدار کرد:
شما با استناد به تاریخی که به یونانی روی کاغذ های چینی نوشته شده مدعی فرهنگ و تمدن هستید؟
اسلام ویرانی آورد، کتابخانه را آتش زدند، آیا در سرزمین به اون پهناوری همه کتاب ها در یک جا بود؟ چرا در خانه ها کتابی نبود؟ دلیلش را نگید امکانات اون زمان، چون امروزه هم در خانه های ما اثری از کتاب و علم نیست!
ما کجا اهل مطالعه هستیم؟ ما کجا اهل علم و فرهنگ هستیم؟ فقط کارمان شده بگیم فلانی ... ایرانی بود، فلانی ایرانی است. اینکه دلیل نمیشود ایرانی ها با فرهنگ و تمدن هستند!
به نظر من ما خیلی با چیزی که خارجی ها ازمون متصور هستند فرق نداریم، فقط فرقش اینه اون ها با قصد سو استفاده دارن ما را شرح میدهند. اما کاش ما عاقلانه بخواهیم تغییر کنیم.
ضمناً اگر یک کار مثبت از ما سرزده باشد پس از این انقلاب همین رفتار با دیگر مستضعفان جهان است که میتواند قدم نخست برای با فرهنگ شدن ما باشد که به نظر به مزاج مردمان این سرزمین با تمدن 2500 ساله و بزرگترین امپراطوری و ... خوش نمیاد که اگر بیاد جای تعجب دارد.