تصاویری از وقیحانه ترین سوء استفاده از کودکان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تصاویری از وقیحانه ترین سوء استفاده از کودکان

پست توسط Solver »

مگر همون امام علی نبود که گفت فقر که از در بیاد ایمان از پنجره میره بیرون . البته ما فقط از اسم ایشون استفاده میکنیم تا منششون :-(

منبع معتبر ؟

- - - - -
اول مبحث را خوندم اما سکوت کردم، اما با ارسال نظرات دوستان بد ندیدم مطلبی را بگم.

ما ایرانی ها بر خلاف ادعا و تصورمان هیچ گاه مردم با فرهنگ و پیشرفته ای نبوده ایم! وطن پرستان عصبانی نشوید، اصلا چرا نشوید، بشوید. اشکالی ندارد! این عصبانیت لازمه شکست این تصور غلط در ذهن ماست. من هم یک روز تصور خودم را شکستم.

کشور ثروتمند؟ کشوری که تو کل 200 گذشه فقط کوچک شده و غارت چه از داخل و چه از خارج و با این حال مردمش به تاریخ دروغین که ساخته ذهنشون است افتخار میکنند !

تمدن 2500 ساله! فرهنگ برتر!

ما واقعا مردمان عقب افتاده ای هستیم، این بی فرهنگی ها و عقب ماندگی ها اصلا ربطی به فقر و ثروت ، دین و مذهب و ... ندارد، تقصیر هیچ حکومتی هم نیست نه حاضر نه قبلی ها، ریشه اش فرهنگ مردم ماست کاریش هم نمیشود کرد جز اصلاح فرهنگ که فرد به فرد و با اراده فردی ممکن است.

قدم اولش هم این است که باور کنیم هیچ هستیم، هیچ بوده ایم و اگر کاری نکنیم هیچ می مانیم!

به قول کسی که من را بیدار کرد:

شما با استناد به تاریخی که به یونانی روی کاغذ های چینی نوشته شده مدعی فرهنگ و تمدن هستید؟
اسلام ویرانی آورد، کتابخانه را آتش زدند، آیا در سرزمین به اون پهناوری همه کتاب ها در یک جا بود؟ چرا در خانه ها کتابی نبود؟ دلیلش را نگید امکانات اون زمان، چون امروزه هم در خانه های ما اثری از کتاب و علم نیست!
ما کجا اهل مطالعه هستیم؟ ما کجا اهل علم و فرهنگ هستیم؟ فقط کارمان شده بگیم فلانی ... ایرانی بود، فلانی ایرانی است. اینکه دلیل نمیشود ایرانی ها با فرهنگ و تمدن هستند!

به نظر من ما خیلی با چیزی که خارجی ها ازمون متصور هستند فرق نداریم، فقط فرقش اینه اون ها با قصد سو استفاده دارن ما را شرح میدهند. اما کاش ما عاقلانه بخواهیم تغییر کنیم.

ضمناً اگر یک کار مثبت از ما سرزده باشد پس از این انقلاب همین رفتار با دیگر مستضعفان جهان است که میتواند قدم نخست برای با فرهنگ شدن ما باشد که به نظر به مزاج مردمان این سرزمین با تمدن 2500 ساله و بزرگترین امپراطوری و ... خوش نمیاد که اگر بیاد جای تعجب دارد.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

MiimA عزیز. فکر نمیکنم فقط با زدن دکمه تشکر بتونم از شما تشکر واقعی کنم.
واقعا بصورت کامل و شامل بیان کردید. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
آفرین بر شما.... :razz: :razz: :razz:
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

پست توسط kalafe2006 »

کسی که برای حرف های امام علی مدرک می خواد بهتره تشریف ببره کتابهای دینی بخونه هرچند که این حرف مدرک لازم نداره کافیه شما هم شکمت چند شب خالی بشه تا ببینیم چند مرد حلاجی : این یک.
دوم : احتمالا منظورتون از پیشرفته نبودن این بوده که زمانی که غربی ها تا قرن هجدهم برای دستشویی به درون جنگل ها می رفتند و یا در جاهایی مرتفع و نزدیک به دره ها دستشویی می ساختند در حالی که تخت جمشید از500 سال قبل از میلاد دارای سیستم فاضلاب بوده میشه . درسته ؟
سوم : منظورتون از بی فرهنگی هم احتمالا عکس زنهای برهنه در آثار تاریخی ما ، تجاوز به زنان و به بردگی گرفتن مردم ( برخلاف حمله اعراب به ایران ) و نداشتن اولین دانشگاه جهان و از بین رفتن اون توسط .... و نداستن تفاوت طلا و نقره و یا احتمالا عدم آشنایی با کافور و از بین بردن فرش بهارستان و ........ هست . درسته ؟
چهارم : اگر کشور ثروتمندی نیستیم پس چرا همه به دنبال غارت ما هستن ؟ ما که چیزی نداریم . نه نفت داریم . نه گاز داریم . نه معادن اورانیوم داریم . نه آب صادر می کنیم . نه خاک صادر می کنیم . توی دنیا ما از همه بدبخت تریم ولی نمی دونیم چرا همه می خوان کشور ما رو غارت کنن .
پنجم : اگر شما هیچ هستی بهتره به حساب بقیه نذاری . اگر هیچ نبودیم که رازی و ملاصدرا و ابن سینا و فارابی و خواجه نصیر و پروفسور حسابی و پروفسور میرزایی و .... نداشتیم . هیچ شدیم چون به کسانی اعتماد کردیم که پوچ بودند و هیچ می مانیم اگر از این پوچ ها بترسیم و افراد مثلا روشنفکر ما مثل شما باشند
شش : شما اهل مطالعه نیستی به من چه . ولی من اهل مطالعه هستم و کتاب هم خیلی زیاد دارم . بهتره بجای اراجیف گفتن در مورد ایران و فرهنگ ایرانی کمی مطالعه بکنی تا بدونی کی بودیم و بعد از حمله اعراب و مغول ها چه بر سر ما آورده شد . مخصوصا در مورد حمله مغول ها و اینکه وقتی به هر شهر رسیدند چکار کردند بخوانید تا از این حرفهای بی معنی نزنید .
کلام آخر : تا وقتی که زمان و ثروت این مملکت که متعلق به این مردم است صرف کشورهای دیگر خصوصا کسانی که دشمن ما هستند ولی بعضی ها دوست دارند آنان را دوست و برادر خطاب کنند ، شود و کسی هم دم نزند و بر عکس حمایت هم بکند نه تنها بر فرهنگ و تمدن ما افزوده نمی شود بلکه برعکس هر روز رجی از این دیوار فرهنگ و تمدن را به دست خودمان نابود کرده یم .
می دانستید تا 250 سال پیش فقط ما می توانستیم فولاد آبدیده درست کنیم ؟
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”