مردی از جنس شیطان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

Re: مردی از جنس شیطان

پست توسط ramin-am »

من نه حمایت میکنم نه چیزی ولی مطمئن باشید تاریخ رو پیروز جنگ مینویسه
هیچوقت من کارهای دیوانه هایی رو که مردم خودشون رو به اسم افتخار به کشتن بدن قوبل ندارم
عده ای اون زمان دنبال سلطه به تمام دنیا بودن یک عده هم فکر میکردن باید جلوشن وایسن و یک عده هم دنبال سهم خودشون بودن که جنگ راه میندازن و این میشه که یک کشور که با تلاش مردمش تا اوج تکنولوژی دوران خودش پیش رفته 20 سال عقب می افته میلیونها انسان از بین میرن چندین کشور مورد تاخت و تاز بیث هدف قرار میگیرن ایران هم یکی از اونها بوده .
امورز هم هنوز این اتفاقات رو میبینیم دیروز هیتلر امروز بن لادن فردا کی؟
هیچکس منکر جنایت های نازیسم نمیتونه باشه ولی کسی هم نباید از جنایات متفقین چشم پوشی کنه
نابودی شهر کلن با بمبهای فسفری و سرقت تکنولوژی های آلمانی ها سو استفاده از این علوم که تا سر حد جنگ اتمی پیش رفت ولی واقعا این مرد رو چرا باید شیطان بگیم وقتی کسی مثل وینستون چرچیل وجود داره
به نظرتون چرچیل با حیله هاش خاورمیانه رو به نابودی نکشوند ؟ آیا کارهای این فرد نبود که امروز شاهد جناید فجیعی توی فلسطین هستیم
من یک طرفه میگم منظورم این هستش .تاریخ واقعی اینه
کی میگه هیتلر تحصیلات کافی نداشت
اون یک نظامی نبود همین چرچیل رو هم گاهی معرفی کنید
استالین هم مرد خوبی نبود
اگه میخواید کسی رو اینطوری محاکمه کنید بهتره همه جوانبش رو ببینید .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

سلام... :razz:

دوست عزیز. حرفاتون تا حدودی درسته...

اما اینجا بحث راجع به هیتلر هست، نه استالینو چرچیلو ...
اما اگر هیتلر این جنگو براه نمینداخت، مسلما وضع دنیای امروز اینچنین نبود... جنایات المان ها تو اروپای شرقی، اروپای مرکزی و حتی در ایتالیا...

پس باید بهش بگیم شیطان... حتی بدتر از شیطان... والا ابلیسم اینطوری ادما رو سلاخی نمیکنه که هیتلر کرد!
:razz: :razz: :razz:
---------------------------------

بهر حال من قبلا هم گفتم، هرکسی آزاده از هر شخصی خوشش بیاد. نظر شخصی افراد به خودشون مربوطه، اما دفاع از جنایت های اینچنین افرادی غیر قابل تحمل هست.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوست عزیز :razz: :razz: :razz: ramin-am
هدف تاپیک چیز دیگریست و اصلا ربطی به چرچیل و استالین و ... نداره.مگه ما از اونها دفاع کردیم که شما اینجوری میگی؟
من میگم اگر هیتلر جنگ رو آغاز نمی کرد 55 میلیون نفر نمی مردند.کاری ندارم که این آدمها کجایی بودند و توسط چه کسی کشته شدند،میگم اگر هیتلر آغاز گر جنگ نبود اینچنین نمی شد.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

عجب!!!!

خواهشا تامل بفرماييد هفتاد سال پيش بود . تموم شد . ديگه نسل اون زمان هم داره منقرض ميشه شما هنوز ول كن معامله نيستي؟؟؟؟

55 مليون كشت خب تموم شد شما ميخواهيد زمان رو به عقب بكشيد؟
يه سوال؟؟
اگر الان تا 10 روز بشينين بحث كنيد واقعا چه اتفاق ميفيدي ميفته ؟ چيزي تغيير ميكنه؟

پس فراموش بفرماييد اين بند بسات رو

مخلص كلام : هميشه قسمت خالي ليوان را نبينيد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

HORLIKAN عزیز :razz: ، چنتا از اونایی که تو جنگ کشته شدن اقوام بنده بودن. چه بسا اگه اون جنگ براه نمیافتاد الان زندگی من متفاوت از الانم بود! حتی ممکنه اقوام خیلی های دیگه (حتی شما) هم تو اون جنگ کشته شده باشن...

اگه بخوایم بگیم خوب، تموم شد رفت که نمیشه... هرکی هرکار میخواد میکنه، بقیه هم میگن خوب تموم شد رفت!

:razz: :razz: :razz:
  ...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT   نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

HORLIKAN شما همیشه اینقد ساده از کنار اتفاقات میگذری؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

دوستان تصویر

درست است که اگر جنگ جهانی دوم اتفاق نمی افتاد ، شاید روند کلی زندگی خیلی ها تغییر می کرد . اما این در همه جنگ است ، منظور من این است که دیگر جنگها نیز روند کلی زندگی مان را تغییر داده است . همین جنگ 8 ساله خودمان . رخ دادنش چه تغییری در زندگی ما داد ، اگر رخ نمی داد زندگی ما چه تفاوتی با حالا می داشت .

هر جنگی با خود آسیبهاب گوناگون مالی ، انسانی و ............. با خود دارد . درست . اما از این مهمتر این است که ما دیگر نمی توانیم به گذشته ( مثلا قبل از آغاز جنگ جهانی دوم ) برگردیم و جلو اتفاقات تلخ ( اشغال ایران ، بمب باران اتمی ژاپن ، کشتار انسانهای بی گناه توسط نازیسم و.............. ) بگیریم .

ما اکنون باید به فکر حال و آینده باشیم . دوران هیتلر و استالین و موسیلینی و چرچیل و صدام حسین و شاهان قاجار و پهلوی و تزار سالهاست به سر امده است .

هم اکنون دور دوره آل سعود ، آل خلیفه ، قزافی ، صالح و بدتر از آنها رژیم صیهونیستی و امریکا و غرب و سرسپردگان آنها است .
کسانی که با جنایتهای خودشون ( جلوی چشم میلیارد ها انسان ) قبلی ها را رو سفید کردند .
کسانی که از طرفی دم از حقوق بشر و انسانیت و آزادگی می زنند و دیگران را متهم به نقض آن می کنند و در طرفی دیگر از هر جنایتی فرو گذار نیستند ، به هر کشوری لشکر می کشند ، سعی در نابودی کشورهای ازاده دارند ، انقلاب مردمی را به شدت سرکوب می کنند ، حقوق اولیه انسان را زیر پا می گذارند ، کانون فساد به هر شکلی هستند و....................

لااقل جنایات هیتلر نژادی بوده است ( برتری نژاد آریایی بر دیگر نژادها ) ولی بهانه کنونی جنایته کارها چیست ؟

من نمی گویم گذشته را مورد بررسی قرار ندهیم ، برعکس باید مورد بررسی قرار بدهبم چون طبق گفته حضرت امام خمینی (ره) تاریخ معلم انسانهاست .
ولی باید به این توجه کنیم که حالا ، همین حالا عده ای در این کره خاکی به جنایت مشغول اند و وظیفه هر انسان ازاده این است که در توان خود جلوی آن را بگیرد .
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوست عزیز سامان عزیزی :) :)
حق با شماست اما دلیل بر فراموش کردن گذشته نیست.همینجا،تو همین فروم برخی ایشون رو تحسین میکنند.اما با ال سعود و.... مخالفن و اظهار دشمنی دارند باهاشون.
چطور کسی که هیتلر رو تحسین می کنه دم از مخالفت با جنایت های کنونی میزنه؟؟؟؟
منم با شما موافقم که باید جلوی آنها رو بگیریم،مواففقم که اونام دارن بر ضد حقوق بشر اموراتشون رو میگذرونن،ولی تو این تاپیک مگر از دست ما کاری بر میاد؟؟؟
راجب جنایت های هیتلرم هم کاری از دست ما بر نمیاد.ما صرفا تو خونمون،محل کار و کافی نت و ... نشستیم پشت کامپیوتر و نظرات خودمون رو میگیم.
گفته هاتون از خارج از بحثه. :razz: :razz: :razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

بزرگترین گناه رایش سوم و کمونیستها و بسیاری دیگر از بد منهای فعلی دنیا این بود که باختند.روزی هم تشت روسوایی آمریکا و انگلستان از بام می افتد و آنها می شوند بد من قصه ها!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

saman azizi نوشته شده:دوستان تصویر
لااقل جنایات هیتلر نژادی بوده است ( برتری نژاد آریایی بر دیگر نژادها ) ولی بهانه کنونی جنایته کارها چیست ؟

سامان عزیز. تایید میشه... اما اشکان عزیز تقریبا حرفایی که میخواستم بگمو گفت.(منظورم به اونهایی است که از کارای هیتلر و هیتلر ها پشتیبانی میکنن/)

بله، البته توجیه یانکی ها برای لشکر کشی هاشون جالبه، چند وقت پیش بود که گفته بودن سربازای ما به دستور خدا! این کارهارو میکنن و در حقیقت ما نمایندگان خدا هستیم!!!تصویر

× راستی، یه نکته. عده ای بر این عقیده هستن که این که هیتلر گفته ایرانی ها و آلمانی ها هم نژاد هستن هم حاصل تبلیغات نازی ها برای یارگیری بوده. چون مشخصه که که اونا ژرمن هستن، اما ایرانی ها (اون هم فقط عده ای از ساکنین فعلی ایران) آریایی هست. کما اینکه بیش از نصف ما ایرانی ها آریایی نیستیم و از نژاد های اصیل دیگه هستیم...

typhoon نوشته شده:بزرگترین گناه رایش سوم و کمونیستها و بسیاری دیگر از بد منهای فعلی دنیا این بود که باختند.روزی هم تشت روسوایی آمریکا و انگلستان از بام می افتد و آنها می شوند بد من قصه ها!!!!

انشا الله هرچه زودتر... بنده که لحظه میشمارم که پته اونایی که با تبلیغات، از انسان ها و عقاید بزرگشون یه چهره منفی و منفور ساختن رو آب ریخته بشه...
[HR]
بازم از اشکان عزیز بابت مقاله مفیدش تشکر ویژه میکنم...

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر  

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

خواهش میکنم نیما جان :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
بعضیا فکر می کنند که هدف ایجاد تاپیک دعوا با کسایی هست که نظر متفاوت دارند.یادآوری میکنم که ما فقط اینجاییم که تبادل نظر کنیم.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط X.Nima »

این جناب هیتلر کارهای منفی دیگه هم داشتن. انشا الله سر فرصت چند مقاله دیگه راجع به جنایاتشون میزارمو مفصلا توضیح میدم. البته به کمک دوستان...
 تصویر

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر  

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”