آیا اینجا ایران است ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

Re: آیا اینجا ایران است ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

پست توسط Mohammad.Jafar »

ashkansamie نوشته شده:با این نظر شما به جد موافقم،ولی...
ولی دلیل قانع کننده ای نیست که اگر خانمی بد حجاب در خیابان تردد میکرد مورد تجاوز قرار بگیرد.
جوان های ما تفریح نیاز دارند،تنوع طلب هستند.باور کنید این دخترهای 15-16 ساله ی ما فقط چون تفریح دیگری ندارند به این گونه لباس ها و ... روی آوردند.همینطور پسرها.
جوان 17-18 ساله وقتی در کنار خانواده و در محیط خانه هیچ تفریحی ندارد
وقتی در سیمای ملی فقط بحث و گفتگو داریم
وقتی برای دانلود کردن یک ترانه مجبوریم هزار جور فیلت... شکن استفاده کنم
وقتی بجای درس در مدارس،انواع و اقسام فیلم های مستهجن و ... بین دانش آموزان پخش میشود
وقتی حتی یک کودک 12-13 ساله به خود ارضایی دست میزند
و.....
پس طبعا به خیابان و روابط خیابانی کشیده خواهند شد.پس به تفریحات دیگر روی می آورند.دوست عزیز اگر برنامه های سیمای ملی جذاب بود،مردم پول اضافه دارندکه ماهواره بخرند؟
اگر تفریحات به جا داشته باشیم،دخترها تفریح پسرها قرار نمیگیرند.
نظام ما بر اساس آزادی است،اما نه آزادی نامحدود.آزادی پیرامون رعایت احکام الهی.اکنون به جای ارتش 20 میلیونی باید بگوییم جمیع معتادان 20 میلیونی.

من خودم را عرض میکنم.تمامی دوستان من سیگار مصرف میکنند(مقطع دوم دبیرستان را تمام کردم)،تا الان چندین بار به من پیشنهاد شده.چرا باید اینگونه باشد؟؟؟
چرا باید جوانان 17-16 ساله ی ما سیگار بکشند؟؟؟
قصد ندارم به قول معروف ادای بابابزرگ ها را در بیاورم،ولی این واقعیت امروز کشور من،جمهوری اسلامی ایران است.

دوست من حق با شماست ولی همه می دانیم که "نرود میخ آهنین در سنگ!"
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

آقا این نگرش های رومانتیک هم انصافاً معضلی شده ها!!

یکی میگه دادگاه اینجور و اونجور...

یکی میگه چرا جنگ و کشتار ، اصلاً ایران چرا باید موشک بسازه؟

بابا یه کم تعادل داشته باشید، روحیه انسانی خوبه ولی به جاش و به اندازه

همون امیرالمومنین(ع) که برای یتیم های کوفه زار زار گریه میکرد همون امیرالمومنینی بود که حدود اسلامی رو بر محکومین اجرا میکرد...

.....

اندازه نگه دار که اندازه نکوست ، هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

یا حق
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

saeedjiji نوشته شده:آقا این نگرش های رومانتیک هم انصافاً معضلی شده ها!!

یکی میگه دادگاه اینجور و اونجور...

یکی میگه چرا جنگ و کشتار ، اصلاً ایران چرا باید موشک بسازه؟

بابا یه کم تعادل داشته باشید، روحیه انسانی خوبه ولی به جاش و به اندازه

همون امیرالمومنین(ع) که برای یتیم های کوفه زار زار گریه میکرد همون امیرالمومنینی بود که حدود اسلامی رو بر محکومین اجرا میکرد...

.....

اندازه نگه دار که اندازه نکوست ، هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

یا حق

کسی در مورد اینکه نباید گناهکاران واقعی را به سزای اعمالشان رساند صحبت کرد؟
حد شرعی هم بیشتر از اینکه مجازات خود عمل باشد مجازات علنی کردن آن است و بنده هم به شخصه فکر نمی کنم که زمان خلافت حضرت علی(ع) هر روز گوشه گوشه ی شهر کوفه کسی را شلاق می زدند. (اول انقلاب همینطوری بود)

و البته که چندین مورد بوده که امام علی(ع) با قاطعیت هر چه تمام حد را اجرا کرده اند و حضرت علی (ع) هم به جای اینکه شبها بروند و مچ افراد را بگیرند که چرا فلان کار را می کنی می رفتند و به یتیمان کوفه می رسیدند
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط alpacino67 »

90ریشه درصد تمام بدبختی ها اقتصادی هستش کافیه یه نگاه به کشورهای مرفه بندازین و آمار جرم و جنایتش رو با کشورهای دیگه مقایسه کنین دوستان جوری حرف میزنن انگار هر کی که موی سرش معلوم بود واجب التجاوزه همین قضیه اصفهان مطمین باشین اون اشرار اگه چیزی برای باختن نداشتن با علم به مجازات سنگین این کار دست به همچین عملی نمیزدن اگر در جامعه ای برای افراد کار و آموزش وجود داشته باشه افراد بسیار بسیار کمی پیدا میشن که با همچین اعمالی زندگی خودشون رو به فنا بدن اون طرح خانه های عفاف هم بد نیست در جامعه ما که به هر حال این چیزا مکررا انجام میشه حالا چه آشکار و چه نیمه آشکار اسمش رو هم میزاریم خانه عفاف اسلامی میشه یه چیزی مثل بانکداری اسلامی که 30 درصد از ملت سود میگیره ولی خوب اسلامیه دیگه به هر حال هر خونه ای به یه دستشویی نیاز داره در ضمن فکر نکنین مرگ مال همسایه است
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live  [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or  [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard 
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

حمله به یک استاد دانشگاه در روز روشن!

«علی سایه میری»، دانشجوی سال آخر دکترای اقتصاد دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام، در منطقه پل مدیریت تهران، مورد حمله اراذل و اوباش قرار گرفت.

به گزارش«تابناک»، این استاد دانشگاه ایلام که در حال رفتن به منزل بود، توسط دو نفر مرد قوی هیکل تعقیب و تهدید می شود. این دو مرد از «سایه میری» می خواهند که هر چه دارد، زمین گذاشته و از محل دور شود؛ اما وی که لپ تاپ و نتیجه پنج سال تحقیقاتش برای پایان نامه دکترا و دیگر فایل های علمی اش را به همراه داشته، حاضر به تسلیم نمی شود.

وی که از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس نیز هست، به خواسته زورگیرها تن نداده و با توجه به اینکه نتیجه چندین سال زحمات خویش را بر باد رفته می دید، با اراذل و اوباش درگیر می شود تا آنها را از خود دور کند؛ اما یکی از اراذل با قمه به وی حمله و به شدت او را مجروح می کند.

بر پایه این گزارش، با مقاومت وی که دچار خونریزی شدید نیز شده بود، مردم حاضر در صحنه جرأت یافته و به حمایت از وی دخالت می کنند تا بار دیگر، شاهد حادثه ای شبیه حادثه میدان کاج نباشیم.

این گزارش حاکی است، پس از لحظاتی، این استاد دانشگاه ایلام بیهوش و توسط یک راننده پراید به بیمارستان منتقل می شود.
این گزارش یادآور می شود، شرایط عمومی وی مساعد است.

همچنین به گفته دکتر معالج، اگر حتی برای دقایقی در رساندن وی به بیمارستان تأخیر ایجاد می شد، وی جانش را از دست داده بود.
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 155 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

پست توسط amir1391 »

داداش برداست سیاسی نداره.
از نظر اسیب شناسی اجتماعی و روانشناسی اجتماعی وجود جرم تو هر کشوری طبیعیه(البته به اندازه)زمان پیامبر هم این مسائل بود.داستان اون پسر که به دختر مرده زمان پیامبر تجاوز کرده بود رو به خاطر بیارید.برداشت سیاسی چیه هم اسم این تایپینگ غلطه(اگر بهم نمیگی که برداشت سیاسی دارم)هم موضوعش.جنایت طبیعیه و باید تلاش کرد کمش کرد و البته هیچ وقت صفر نمیشه.این مسائل همه جای دنیا هست و این فرد حتتتتما یه فکری چیزی داشته.
خدا داند
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط mohsen_tooti »

ریشه اکثر مشکلات تو خانواده است و اکثر مشکلات خانواده ها هم به پول برمیگرده و با این اوضاع بد مالی انتظار بیشتر از اینها را هم باید داشت
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

دوستان جوری حرف میزنن انگار هر کی که موی سرش معلوم بود واجب التجاوزه

نه واجب التجاوز نیست ولی خودش هم بی تقصیر نیست!
کسی که داره رانندگی میکنه ممکنه یه لحظه چشمشو از جاده بگیره و این کار به قیمت جون خودشو همه سرنشینا تموم بشه بله میشه همه تقصیرهارو انداخت گردن جاده و شرکت خودروساز و قوانین راهنمایی رانندگی و ... ولی حتی اگه همه موارد بالا رو هم دخیل بدونیم باز خودش عامل این تصادف بوده.

کسی که نقشه تجاوز میریزه طعمه اش رو از کسانی انتخاب می کنه که به نحوی خودشون مشکل داشتند! خیلی هایی که مورد تجاوز قرار گرفتند همونهایی بودند که به خیال یه گردش کوتاه داخل شهر و سرگرمی، سوار اتومبیل گران قیمتی با راننده خوشتیپش میشن در حالی که نیت شوم راننده چیز دیگه هست!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

نویسنده مطلب روشن است،

این لغت خاکستری و انسان خاکستری بدجور من را یاد کمیته حقوق بشر فعال در ایران و اطلاعیه هایش انداخت !

نکوهش این اعمال با هدف بسیار ناپسند نشان دادنشان است، اما بعد از آن نه تنها همه مردم که میاد قاضی را با اون مجرم یک جا میکند و می گوید فرقش 1 ساعت است !

نخیر دوست عزیز،
فرقش یک عمر است، تربیت اون پسر در کل عمرش است که تعیین می کند اون یک ثانیه چطور رفتار کند!

ما می توانیم انسان باشیم می توانیم حیوان باشیم! شما اول انسانیت را در این مجرمین اثبات کن، بعد رنگشون را با دیگر انسان ها قیاس کن!

حداقل ما که مسلمان هستیم (اونها را میگم که با اطلاع مسلمان هستند نه صرف پدر و مادر) بر قضیه جرم و اینها خوب باید واقف باشیم و فکر نکنم هیچ کدام از ما بتونه اینطور خودش را گول بزند که یک لحظه بود و نفهمیدم چه شد ... غفلت چیزیست که کم در آموزه های دینی نکوهش نشده ...

درست مثال بالا که دوستمون زدند، بنابراین هر آن که غافل چره ، غافل خوره تیر! تازه با فرض بر این که این اعمال محصول غفلت افراد بوده باشد نه نفسانیت یا مثلا شهوت.

خوب و بد آدمها را باید با هم دید،
اما معناش این نیست همه آدم ها بدون اعمال بد خود مثل هم می شوند و یک رنگ!

چون خوبی های آدم ها نیز با هم متفاوت است، البته این هم ریشه اش باز یک دید لیبرالی است که عملا کمک کردن و خوبی کردن را کاری بیخودی می داند و اساسا یک معیار قیاسی حسابش نمی کند. برابر دانستن آدمها منهای اعمال بدشان یعنی همین نادیده گرفتن خوبی هایشان.

کلاً تحلیل جمله جمله متن، ریشه های تفکری نویسنده و هدفش را آَشکار می کند. بدون تعارف اصلا قضیه تحلیل و اشاره به این مسائل نبوده و نیست. 

پراکندگی جرم ها هم خودش باز دلیل دیگری است که نویسنده هدفش مثلا آسیب شناسی و امثالهم نبوده، خوب مشکل جوانانی که در خیابان همدیگر را می کشند نداشتن سرگرمی است! اساسا چون سرگرمی ندارند چاقو حمل می کندن یا مثلا در ایران جونان برای اوقات فراقت به خیابان میر وند و به زنان شوهر دار تجاوز می کنند، و دختران ایران چون سرگرمی ندارند به هرزگی می پردازند! این هم ربط عنوان به تاپیک و پاسخ های مثلا علمی دوستان در دفاع از پست نخست !

- - - مبحث قدیمی است اما بحثش خیر، ضمنا اون روزها من خدمت بودم، حالا قسمت شد شرکت کنم درش تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on Solver, ويرايش شده در 0.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

تاپیک ۲سال پیش اومد بالا :grin:
hikmat313.blogfa.com

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”