بسم الله الرحمان الرحیم
تلویزیونی مختارنامه این هفته در قسمت ۳۵ خود روایت گر جنگ خشن و پُر حادثه «حروراء» است. طبق اعلام روابط عمومی صحنه های مربوط به نبرد حروراء به دلیل تاکید کارگردان بر وقایع گرایی و نزدیکی به حقیقت، خشونت زیادی دیده می شود و به همین دلیل روابط عمومی سریال مختارنامه توصیه کرده افرادی که بیماری قلبی و یا مشکلات عصبی و روحی دارند، قسمت دوم جنگ حروراء را که در بیست دقیقه پایانی قسمت ۳۵ پخش می شود را تماشا نکنند.
اساس این خبر در قسمت ۳۵ سریال مختارنامه دچار شدن بخشی از سپاه مختار به «تعصب عربی» مشکلات جبران ناپذیری برای سپاه مختار پیش می آید. همچنین در ابتدای قسمت ۳۵ جاسوس آل زبیر ـ که نقش او توسط مسعود میّمی مدیر برنامه ریزی سریال ایفاء شده ـ به دستور احمر بن شمیط گوش، چشم و زبانش بریده و راهی سپاه آل زبیر می شود که دیدن این منظره روحیه سپاهیان آل زبیر را تضعیف کرده و به هم می ریزد. در این میان «مُهّلب» که همچنان در تلاش برای ایجاد تفرقه میان سپاه عرب ها و ایرانیان سپاه مختار است، فردی را برای صلح نزد سپاه مختار می فرسد اما تلاش هایش در ابتدا بی نتیجه می ماند و به مرور به نتیجه می رسد.
قسمت پایان بازی یکی از بازیگران مطرح سریال مختارنامه نیز خواهد بود.
[External Link Removed for Guests]
بیماران قلبی ۲۰ دقیقه آخر قسمت ۳۵ مختارنامه را تماشا نکنند!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Re: بیماران قلبی ۲۰ دقیقه آخر قسمت ۳۵ مختارنامه را تماشا نکن
اینجور که پیشنمایش های قسمت بعدیش نشون میداد احتمالا کیان کشته میشد! 

خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
این سریال تنها چیزیکه نداره حقیقتگرایی و طبیعی بودن است.

- سپاسهای ارسالی: 754 بار
- سپاسهای دریافتی: 315 بار
به نظر من این سریال بهترین سریالی که تو ایران ساخته شده (منظورم بین سریال های تاریخی) در مقایسه با سریال های قبلی خیلی هم طبیعیتره (مطمئنا در مقایسه با فیلم های هالیوودی کم میاره). ساخت این سریال پیشرفت خوبی بود در فیلم سازی ایرانی.
هر جا که دیدی سایه آدم های کوچک بزرگ است، بدان که خورشید در حال غروب کردن است...

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
بیشتر توجه هالیوود به جلوه های ویژست ولی در ایران بیشتر بر مبنای نیروی انسانیهمثل گریمر ... باید توجهمونو ببریم روی کارهای گرافیکی شاید 10 فیلم اول مسخره شن ولی با بدست اوردن تجربه کارها به هالیوود هم میرسه ولی متاسفانه بدلیل بودجه کم فرهنگی این اتفاق نمیفته
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست

- سپاسهای ارسالی: 2278 بار
- سپاسهای دریافتی: 1686 بار
- تماس:
این سریال یک ویژگی خاص داره از نظر من و اون هم اهنگ سازی و موسیقی بسیار زیبای اون هست
اما بعضی قسمت های سریال برخلاف واقعیت بود برای مثال قسمت مربوط به هلاکت رسیدن حرمله لعنت الله بود که طبق اون چیزی من خوندم کلا تفاوت داشته البته شاید بخاطر اینکه صحنه مربوطه خیلی چیز بوده .
در کل از حق نگذریم که سریال جذابی هستش و توانسته برای اولین بار حوادث کربلا را واقع نگاری بکنه تا حدودی
اما بعضی قسمت های سریال برخلاف واقعیت بود برای مثال قسمت مربوط به هلاکت رسیدن حرمله لعنت الله بود که طبق اون چیزی من خوندم کلا تفاوت داشته البته شاید بخاطر اینکه صحنه مربوطه خیلی چیز بوده .
در کل از حق نگذریم که سریال جذابی هستش و توانسته برای اولین بار حوادث کربلا را واقع نگاری بکنه تا حدودی
اول علی اخر علی

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
دوستان حتما فيلم اره رو ديدن
زيرش نوشته +17
بعد الان...........
اي خدا هيييييييييييييييييييييييييييي
از دست اين هم كيشان
زيرش نوشته +17
بعد الان...........
اي خدا هيييييييييييييييييييييييييييي
از دست اين هم كيشان
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
فکر کنم همه ی ما حداقل یم مشکل روحی داشته باشیم.اونایی هم که ندارند کشکل قلبی دارند(قبلا اونقد داشتند که دیگر الان ندارند)
پس دیدن این قسمت از سسریال برای بینندگان گرامی ممنوع.
پس دیدن این قسمت از سسریال برای بینندگان گرامی ممنوع.

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
من معتقدم که مختار نامه یکی از موفق ترین و بهترین سریال های تاریخی ساخته شده است. به واقعیت نزدیک و احساسات را به خوبی بر می انگیزد. بر اساس منابع خود هم حقایق را بیان کرده است.هر چند با کارشکنی هایی هم در پخش روبه رو شد اما هنوز موفق است.
اگر دقت کرده باشید چیدمان نام بازگیران در ابتدای فیلم را عوض کرده اند.
هنوز هم که هنوز است از سانسور کردن قسمت خاطره آب شاکی هستم! تعصبات بیجا مانع از ارائه کامل این سریال زیبا شد.
اگر دقت کرده باشید چیدمان نام بازگیران در ابتدای فیلم را عوض کرده اند.
هنوز هم که هنوز است از سانسور کردن قسمت خاطره آب شاکی هستم! تعصبات بیجا مانع از ارائه کامل این سریال زیبا شد.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار