از اینترنت تا رسیدن به جایگاه واقعی ایران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون - شمرون!
سپاس‌های ارسالی: 198 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار
تماس:

از اینترنت تا رسیدن به جایگاه واقعی ایران

پست توسط Persian-Empire »

تصویر   

بهره‌گيري از اینترنت و بستر IT در صنعت گردشگري تقریباً از دهه 90 میلادی آغاز گشت و کم کم روابط کاری این صنعت را درجهان به کلي متحول ساخته و باعث شده که اين صنعت به عنوان يک صنعت بين‌المللي و بزرگ‌ترين توليدکننده مشاغل روي کره زمين در مقابل بسياري از صنايع ديگر عرض‌اندام نمايد. به دلیل سرعت و دقت و نیز پرستیژ استفاده از آخرین فناوری ها در صنعت گردشگری این گونه خدمات به سرعت جلودار رویه سنتی دفتر داری و داد و ستدهای مسافرتی سالیان قبل گشت .

استفاده از موتورهای جستجوگر ، پهنای باند مناسب برای دیدن امکانات اقامتی و نیز مطالبه واقعی آنچه از آن تبلیغ میشود مسافرین را دیگر به یک بنگاه مسافرتی با مسئولیت اندک متصل نمیکند بلکه شرکتها و دفاتر مدیریت مقصد (DMMO) در پس این ماجرا قرار میگیرند و این رویه خود به خود به گسترش این صنعت و نیز کسب رضایت مشتری و مسافر مداری خدمات مسافرتی میگردد . هرچند نادیده گرفتن موقعیت های مناسب کاری به دست آمده برای کارکنان شرکت های اینترنتی ، انجمن ها و حتی مهندسین و برنامه نویسان امکان پذیر نمیباشد.

فناوري اینترنت باعث ميشود که گردشگران به اطلاعات دقيق و با ثباتي دسترسي پيدا کنند و در يک مقطع زماني مشکل اقامتی خود را حل کرده و از دغدغه های سفر خود بکاهند . اين فناوري کاربرها را در عملکرد و انتقال اطلاعات توليدشده کنار هم قرار ميدهد، بطوري که ميان هر گردشگري با گردشگر ديگر که آميزه اي از تجربيات ويژه، انگيزه ها و تمايلات متفاوت است تفاوت ميگذارد، تا اندازه اي که هر مسافر جديد، به عنوان يک تجربه جديد به حساب مي آيد. گردشگران مناطق مختلف و عمده جهان، مسافرين دائمي مي‌شوند و مهارتهاي زبانشناسي و تکنولوژيکي پيدا مي‌کنند و ميتوانند در کشورهاي بيگانه و چند فرهنگي کار کنند و برای زیبا ترین قسمت یک حرکت توریستی که همانا تقریب فرهنگها برای داشتن دنیایی بهتر است حرکت مثبت و رو به جلو حساب میگردد.

اينترنت در تغییر رفتار مسافران در کشورهاي در حال توسعه مثل ایران تاثير بسزايي دارد و به مسافران کمک مي‌کند که انتخابهاي بسيار زيادي داشته باشند. اگرچه از طريق اينترنت انتخابهاي زيادي در اختيار مشتريها قرار داده ميشود، اما اغلب، سدهاي رواني مانع ميشود که مشتريها معامله را با اينترنت به پايان برسانند. از دلايل مهم که مصرف کنندگان خريد خود را از طريق اينترنت انجام نميدهند، نبود خدمت شخصي، موضوعات امنيتي، تجربه وصرف وقت مي‌باشد.
بیشتر در این باب سخن خواهیم گفت...

تالیف : مهدی اسودی

این فرهنگسازی را در سایه گسترش پرداختن به موضوعاتی از این دست در محیط شیکه میدانم و با توجه به فرمایشات دوست عزیز جناب امیر اعتصام در باب دغدغه های مدیران این انجمن بزرگ در باب بسط دادن حقایق این مرز و بوم توسط یک رسانه بی طرف میهنی امید آن دارم فروم مخصوص مسائل گردشگری و جهانگردی به زودی آغاز به کار کند . در پایان خدمت تمام دوست داران این بوم کهن عرض میکنم که امروز اگر میخواهیم در جهان به جایگاه واقعیمان برسیم تنها راهش ورود توریست است و گسترش مقوله جهانگردی . تصویر

شاد و مانا باشید
[FONT=arial black,avant garde]  پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

Re: از اینترنت تا رسیدن به جایگاه واقعی ایران

پست توسط wild-bear »

سلام و عرض خیر مقدم خدمت شما استاد و کارشناس گرامی تصویر

جای بسی خوشحالی دارد که شما نیز پی به پتانسیل بالای این سایت وزین در تمامی عرصه ها بردید و در نهایت شاهد حضور گرم شما در این خانه نارنجی هستم این حضور با توجه به شناخت شما برای بنده افتخار میباشد در نتیجه از دوستان متین و بزرگوار خودم خواهش میکنم به شما بعنوان یک کارشناس در این حیطه (گردشگری ) بنگرند. تصویر

دوستان جناب آقای مهدی اسودی یکی از سر گروهها و کارشناسان صاحب قلم در عرصه صنعت گردشگری میباشند.بنده افتخار اینرا داشتم که در چند سفر نسبتا طولانی اما بسیار پر خاطره در کنار ایشان و تیم متخصص زیر مجموعه ایشان باشم.

واقعا به جد میتوان گفت که در کار و رشته خود صاحب نظر و سبک میباشند .ایشان جزو معدود جوانان این مرزوبوم بودند که رخت سفر بستند و به جنوبی ترین و محرومترین نقاط این خاک پر گهر جهت احیای صنعت گردشگری و همچنین ایجاد اشتغال و درآمدزایی حاصل از توریسم پا به این مناطق گذاشتند.

پروژه های ایشان نحت عناوین:

ساماندهی و ایجاد مناطق رفاهی و گردشگر پسند در بندر گناوه
طرح ایجاد تفریحات سالم و شوق آور در زابل/کیش/قشم...(ایشان یکی از مشاورین جوان گروه گردشگری مهندس بیانی میباشند)
انتقال تجربیات کشور همسایه و شاید دوست ترکیه به ایران و تالیف مقالات و تجربیات ترکها به فارسی در این عرصه
سفر و نگارش تجربیات از کهن ترین کشورها و تمدن ها در منطقه خاورمیانه
شرکت و مشاوره در طرح های توریسم غرب کشور و دادن نظراتی موثر در احیا شهرهای نقده و بانه جهت رفاه و همچنین رغبت عزیزان ساکن در کشورهای منطقه جهت حضور در این شهرهای مرزی
مدیریت یکی از آژانسهای سیستماتیک در این عرصه و تدریس و آشنا کردن این رشته به علاقه مندان
و...

(البته بنده جهت این تعاریف مواخذه خواهم شد)ولی اینرا گفتم تا دوستان کمی با ایشان آشنا شوند و زمان شناختن این عزیز را با این پست کمی کوتاه کردم.

راستی ایشون بسیار خوش مشرب و شیرین مزاج هستند.(بقول خودمانیش شوخ طبع) تصویر تصویر

در نهایت امیدوارم با توجه به شناختی که از سیستم مدیریتی این سایت وزین سراغ دارم تمهیداتی در نظر گرفته شود تا شاهد حضور گرم و همچنین تخصصی شما و دیگر دوستانتان در این امر مهم باشیم.

نمیدانم گفتن و یا دادن نظر در مورد ایجاد انجمن تخصصی گردشگری و... در این تاپیک درست است یا نه ولی به جهت داشتن خلوص نیت و همچنین استفاده بردن از اطلاعات ناب این عزیز کارشناس در نهایت احترام از مدیریت عزیز جناب آقای مهدی خواهشمندم قدمی جهت اعتلای گردشگری میهنمان بردارند.

امیدوارم جسارت بنده را از باب نیکی بنگرید.

موفق باشید. تصویر
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”