تصاویر اولین مهمانی شام ۱۶۸۰۰۰ تومانی در تهران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

Re: تصاویر اولین مهمانی شام ۱۶۸۰۰۰ تومانی در تهران

پست توسط shadro »

ماکه پول این جور جاها رو نداریم و به همون ساندویچ کثیف که با رفقا دور هم میزنیم بر بدن و میخندیم اکتفا میکنیم :grin:
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

این که میگم واقعا دعوت شدم ولی با کمال قدرت رد کردم :-)
حداقلش این بود که اون شب رفتیم یکی از رستوران های خوب تهران و 5 نفر شام خوردیم و شد حدود 90 تومان حالا تفاوت قیمت رو میشه حس کرد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط farhadiannn »

یک ادم پرخور پیدابشه بره حال اینا رو بگیره.هرچی دارن بخوره! :::P
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

بهتر بود دوستان گرامی در راستای اهداف انجمن و در جهت افزایش بار علمی, مقایسه ای در بین قیمت و امکانات رستوران های بین المللی و هم رده را همراه با خدمات و سایر موارد به انجام میرساندند و در صورت امکان کمی از تجریبات خود را به اشتراک میگذاشتند تا کمی بر دانسته های خود بیافزاییم.

به عنوان مثال:

برج العرب در شهر دبی و واقع در منطقه بسیار زیبای Jumeira و در داخل آب های نیلگون خلیج فارس, دارای 4 رستوران با 5 ستاره تشریفاتی از موسسه گردشگری اروپا میباشد که هریک از آنها در جایگاه خود به مراتب برتر از رستوران گردان برج میلاد هستند. کمترین قیمت و شارژ ورودی به میزان 200 درهم (حدود 55 دلار) متعلق به رستوران طبقه اول میباشد که متاسفانه نام آن را به خاطر ندارم. این مبلغ در گرانترین رستوران برج و تحت عنوان "المنتها" یا همان Ultimate (حد نهایی) در ارتفاع 220 متری از سطح زمین, به میزان 400 درهم (حدود 110 دلار) میرسد.

[External Link Removed for Guests]
Ultimate

همچنین هتل Atlantic واقع در جزیره Palm دبی و همراه با 7 ستاره واقعی, دارای 8 رستوران و کافی شاپ میباشد که 3 مورد از آنها مختص صرف وعده نهار و شام تشریفاتی میباشند. رستوران Ossiano به عنوان گرانترین رستوران, در طبقه 1- و در امتداد آکواریوم قرار دارد و مهمانان در طول مدت زمان صرف غذا میتوانند نظاره گر کوسه ها و ماهی های بسیار زیبا باشند! شارژ ورودی و دریافت منوی مخصوص در این رستوران مبلع 300 درهم (حدود 80 دلار) تعیین گردیده است و در صورت سفارش منوهای خاص دریایی (همچون خاویار ایران و شاه میگو استرالیایی), این میزان تا 980 درهم (حدود 270 دلار) نیز افزایش میابد.

Ossiano

دومین رستوران تحت عنوان Rostang با تلفیقی از معماری فرانسوی و ایتالیایی در طبقه سوم قرار دارد و حداقل شارژ ورودی حدود 200 درهم و حداکثر حدود 450 درهم میباشد. بطور کلی غذاهای این رستوران بیشتر مورد توجه مهمانان غربی و البته هموطنان عزیزمان میباشد. در این رستوران هریک از مهمانان دارای یک پیشخدمت اختصاصی هستند که از ابتدای ورود تا لحظه غم انگیز تسویه حساب (!) همراه آنها است.

Rostang

سومین رستوران مجلل این هتل تحت عنوان Nobu مخصوص طبخ غذاهای شرقی (چینی, ژاپنی, تایلندی و ....) میباشد و شارژ ورودی جهت منوی پایه حدود 500 درهم (140 دلار) تعیین گردیده است و در صورت ثبت سفارش غذاهای خاص (همچون نوعی از جلبک های بسیار کمیاب اقیانوس آرام) این میزان تا 1300 درهم (حدود 360 دلار) نیز افزایش میابد. بطور کلی غذاهای این رستوران چندان با ذائقه مهمانان غربی سازگار نمیباشند.

Nobu

حال باید بررسی نمود آیا خدمات رستوران گردان برج میلاد اعم از: فضای داخلی, منوی غذا و ... ارزش حقیقی پرداخت مبلغ 168.000 تومان (حدود 160 دلار) را دارا میباشد ؟!

پ.ن: شاید برای علاقه مندان به مسائل هوایی جالب باشد تا بدانند شرکت هواپیمایی Emirates جهت اقامت کلیه خلبانان خود در دبی, با این هتل (Atlantic) قرارداد دارد.

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, من همچنین جاهایی که هر کس هر چقدر بخواد بتونه برداره بودم ولی اگر از صبح هم چیزی نخوری و ک هفته گشنگی به خودت بدی بیشتر از یک حدی نمی تونی بخوری
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

امان از دست CAPTAIN PILOT که ادم هرجقدر می خواد جلوی خودش رو بگیر باز نمیتونه از کنار این پستها بگذره.

بابا دمت گرم . عالی بود .راستی شما خودتون اینجا رفتین
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون - شمرون!
سپاس‌های ارسالی: 198 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار
تماس:

پست توسط Persian-Empire »

کاپیتان عزیز با شما به شدت موافقم ... پستهای خبری با اینکه در نگاه کلی دید و معلومات را ارتقا میدهند اما پس از اندکی در هر سایت و انجمن و وبلاگی یافت میشوند ولی امری که باعث ارتقا تمایز این انجمن با سایر تقلیدکده های مجازی میشود همین تحلیل ها و ابراز عقاید است.

شاید برای هرکس پیش نیاید در چنین محیطی وعده غذایی صرف کند اما با مقایسه تجارب و اطلاعات سایر دوستان تجربه ای ناب به دست میاید.
[FONT=arial black,avant garde]  پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 68 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار

پست توسط PATAFA... »

اگه قراره چون ما كشوري انقلابي هستيم ازاين امكانات و بناهاي زيبا استفاده نكنيم پس بهتره هممون بريم زير كپر چادر زندگي كنيم تا اصالتمون حفظ بشه تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط farhadiannn »

جناب CAPTAIN PILOT همیشه بهترین پستها را میدهند.از ایشان بخاطر وقتیکه میگذارند و اطلاعات خوبی به مخاطب ارائه میکنند تشکر میکنم.

اگه قراره چون ما كشوري انقلابي هستيم ازاين امكانات و بناهاي زيبا استفاده نكنيم پس بهتره هممون بريم زير كپر چادر زندگي كنيم تا اصالتمون حفظ بشه

بحث حفظ اصالت نیست.انقلاب کشور ما بنا به گفته بنیانگذاران ان انقلاب پابرهنگان و مستضعفین نام دارد و پابرهنگان هم به اینگونه رستورانها نمی روند.این تجملگرایی با این قیمتهای نجومی که حتی در دنیا کم نظیر است برای همه عجیب و با توجه به وضع اقتصادی جامعه حتی مضحک است.انوقت میگویند چرا توریست نمیاد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

بابا پاشین بیَین اصفان خودمون یه رستوران هست به نام زاگرس تو دلی کوه ساختنش ماشاالله خبم ساختن.
ارتفاعشم خیلی از این میلادی بیشترس.
نمای کل اصفانم دارید
نفری حداکثر 20 تومن خرجدون میشد.

باید با لهجه اصفانی بوخونید :grin: :-)
هر کی هر جاش را نتونس بوخوند بیگد تا فارسی اش را بنویسم
( این یعنی اینکه لهجه ما خودش یه زبونه به این میگن پان اصفهانیسم)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 223 بار

پست توسط conarmis »

به جای فارسی اش باید بنویسی فارسیشا را میبری که ؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 560 بار

پست توسط شترگاو پلنگ »

HORLIKAN نوشته شده:
Present نوشته شده:منو بکشی حاضر نیستم اینجور جاها پیدام بشه حتی اگر دعوتم کنند چون نه خوشم میاد از این جور ول خرجی ها و نه این جور تشریفاتی که اینا دارند اجرا می کنند رو بلد نیستم و نمی خواهم هم یاد بگیرم

:x

به كجاي كاري

به من بگن با كله ميرم

بچه محل هام ميگم بيان

168 هزارتومنه چيزي نيس كه خرج يه باك بنزينه ديگه

=================================================

چه باکه بزرگی داره ماشینتون .! تصویر
 [FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”