با سلام و خسته نباشید <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
به دلیل دیدن خوابهای مکرر و تقریبا با یک موضوع مشابه ( دریافت هدیه) بر آن شدم که از شما در مورد تعبیر آنها کمک بگیرم - لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. <o:p></o:p>
من مدتهاست که در خواب ، از یکی از اساتیدم هدیه یا شی ای رو دریافت می کنم که این اشیا در خوابهای مختلف من متفاوت بوده اند : 1- دیدن دو جعبه کادو صورتی رنگ با ربان سرخابی که یکی از آنها به من توسط این شخص داده شد. 2- یک هدیه با کاغذ کادو گل دار با زمینه سفید 3- دو تا کلاسور یکی به رنگ سبز مغز پسه ای و دیگری به رنگ آبی پررنگ و کم رنگ که آبی رنگ به من داده شد 3- حوله های رنگی که من بین مهمامان که به نظر میرسید همه از بزرگان فامیل هستند ، توزیع کردم و برای خودم بنفش رنگ برداشتم و دو تا حوله باقی موند که باید به صاحبش بر میگردوندم که متوجه شدم صاحب حوله ها همون شخص استاد بوده و باید به ایشان برمیگردوندم . 4- دو تا جعبه شریینی باهم بسته شده که خواستند به من بدهند. 5- یک کیف چرم مشکی با تکه ای از چرم قهوه ای روی آن که گفته شده از طرف ایشان برای من فرستاده شده <o:p></o:p>
با تشکر از رهنمود شما
تعبیر خواب
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: بندرعباس
- سپاسهای ارسالی: 239 بار
- سپاسهای دریافتی: 56 بار
Re: تعبیر خواب
سلام
دوست عزیز مشخص نکردین که استادتون مونث بوده یا مذکر حداقل تعیین جنسیت هم میتونه کمک خوبی برای تعبیر کننده خوابتون باشه
ولی هر چی هست انگار منتظر رسیدن چیزی از دوستی یا کسی هستی
دوست عزیز مشخص نکردین که استادتون مونث بوده یا مذکر حداقل تعیین جنسیت هم میتونه کمک خوبی برای تعبیر کننده خوابتون باشه

ولی هر چی هست انگار منتظر رسیدن چیزی از دوستی یا کسی هستی
[HIGHLIGHT=#76923c]همه برای استفاده از این منابع سرشار خدادادی آفریده شده اند نه گروه خاصی .
[HIGHLIGHT=#76923c]ما مردمی داریم دلیر و شجاع اگر با مردم ما آنطور که سزاوارش هستند برخورد شود ایرانی خواهیم داشت پر از شور و نشاط پر از صفا و صمیمیت.
[HIGHLIGHT=#76923c]آنانکه همواره خود را قیم و سرپرست ملت معرفی میکنند بدانند که سخت در اشتباهند .
[HIGHLIGHT=#76923c]ما مردمی داریم دلیر و شجاع اگر با مردم ما آنطور که سزاوارش هستند برخورد شود ایرانی خواهیم داشت پر از شور و نشاط پر از صفا و صمیمیت.
[HIGHLIGHT=#76923c]آنانکه همواره خود را قیم و سرپرست ملت معرفی میکنند بدانند که سخت در اشتباهند .
- سپاسهای ارسالی: 3433 بار
- سپاسهای دریافتی: 3949 بار
Re: تعبیر خواب
, سلام بر شما 
دوست عزیز لطفاً اطلاعات بیشتری بدهید
برای مثال
وضعیت کلی روحی و جسمی تون در طی این دوره که خواب های مشابه دیده اید
فواصل زمانی خواب ها
وضعیتتون جسمی و روحیتون قبل از خواب
و همچنین بیشتر در مورد رابطتون و سطحش با استادتون توضیح بدید
اگر مایل به پاسخ هستید در پیام خصوصی هم می تونید توضیحات رو بدهید.
در پناه حق موفق باشید

دوست عزیز لطفاً اطلاعات بیشتری بدهید
برای مثال
وضعیت کلی روحی و جسمی تون در طی این دوره که خواب های مشابه دیده اید
فواصل زمانی خواب ها
وضعیتتون جسمی و روحیتون قبل از خواب
و همچنین بیشتر در مورد رابطتون و سطحش با استادتون توضیح بدید
اگر مایل به پاسخ هستید در پیام خصوصی هم می تونید توضیحات رو بدهید.
در پناه حق موفق باشید