بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومیم...حکم لازم!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومیم...حکم لازم!!!

پست توسط wild-bear »

چه زود به نامردی زندگی باختم و اکنون لرزشهای آن میرود که کمرم را بشکند..
نمیدونم چه کردم یا چه خواستم...
اما اینرا میدانم و میگویم :
ای زندگی ..ای داور و حاکم بزرگ
آنروز که تو حکم لازم کردی من کودکی بیش نبودم.حکم تو که همانا تقدیر من بود قامت راستینم را خمیده کرد.
آیا تو نمیبینی؟؟؟
آیا نمیدانی نمیشه این همه غمو درک کرد؟؟؟
حکمی که عشق منو تو قبری زیر خروارها خاک دفن کرد...
.
.
ای حاکم بزرگ خستم.
خسته از هرچی حکم و حاکم......................
ای کاش به حرمت دلی که تو میدونستی پاکه هنگام حکم لازم منو محکوم نمیکردی!!!
ولی چاره ای نیست:
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومیم..حکم لازم!!!
و من پس از این حکم لازم چه زود کت شدم و باختم....

..................................................
سلام
دوستان بدلیل سیاه پوش شدن کمی فعالیتم کم شده است اما بزودی به جمع گرمتان میپیوندم....
این پست را بدلیل احساس و نزدیکیم به خانه نارنجی زدم .امیدوارم خوش و خرم باشید.
التماس دعا. تصویر
احسان امیراعتصام
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومیم...حکم لازم!!!

پست توسط SHAHRAM »

امیر اعتصام عزیز ، تسلیت عرض می کنم.

راهی جز صبر نیست...

تصویر

انشا الله غم اخرتان باشد.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

واقعا شوکه شدم نمیدونم چی بگم. احسان عزیز، حکم برادر بزرگرمو داری.

بخدا تن و بدنم بی حس شده وقتی اازت شنیدم. کم مونده اشکم بیاد...

تسلیت میگم عزیز. رسیدن به سعادت ساده نیست، گاهی مسیر سخت و طولانی میشه. اما اینجاست که انسان های لایق و شایسته از نالایقان تمیز میشن. مطمئنم که خدا با تو هست. امیدوارم قم اآخرت باشه و همچنان تو زندگیت پیشرفت کنی. صبر و انضباط نفس از نشانه های شایستگان در طول تاریخ بوده، من به شخصه هردو رو در تو دیدم. پس سعی کن به زندگیت ادامه بدی و از این امتحانات سرسختانه زندگی کاملا سربلند بیرون بیای.

شاید نتونم شرایطت رو درکت کنم، اما فقط میتونم آرزوی موفقیت کنم برات...

نمیدونم چی نوشتم./ بهم ریختم،ببخشید یکمی بد نوشتم.
نیما، برادر کوچکترت، ارادتتت مندت. :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

احسان جان من هم تسلیت می گم.
خداوند به شما صبر عطا کند انشالله... تصویر
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: طهرون-شمرون
سپاس‌های ارسالی: 4127 بار
سپاس‌های دریافتی: 2798 بار
تماس:

پست توسط wild-bear »

دوستان خستم خسته خسته...نمیدونم چرا امشب از اینجا سر در آوردم شاید از بی کسی
ولی این سایت جزئی از مشکلات من و همسرم بود ..همیشه میگفت بسه دیگه نی نیت باباشو میخواد ولی من فقط پست میزدم ..باور کنید نمیدونستم آخر دنیا اینقدر نزدیکه همیشه میگفتم فقط 30 مین عزیزم ..به نظرتون منو میبینه میدونه من نیتم فقط همون 30 مین بود میدونه تو همون 30 مین هم یادش بودم
بخدا من چیزی نمیخواستم حاظر بودم همه هست و نیستمو واسش بدم خیلی فکرا واسش داشتم خودش گفت بچه بیاریم مثل همه ولی آخرش هم خودش رفت هم امیر عرشیام آخه خدا چرا مگه من کیم .
رفقا بنظرتون منو داره میبیننه تو رو خدا راستشو بگید شدم مثل بچه ها شکستم خرد شدم کارم شده اشک و فکر ولی اینو به من بگید همه میگن احسان تو مقصری غزال مشکل قلبی داشت تو نباید رضایت میدادی ولی من ده ها دکتر بردم گفتن چیزی نیست ولی آخرش من موندمو هزار و یک سوا بی جواب..
من به گردن خدا حق دارم من16 سالگی راهی که گفتو رفتم ولی آخرش همه جوونیم شد خاطره...
تورو خدا بگین منو میبینه میخوام بهش بگم ببخشید غلط کردم گه خوردم...چرا بخوابم نمیاد من تنها شدم اصلا روز و شبو نمیبینم ..چرا بخوابم نتمیاد ..خودمو یادم رفته چرا چیزیم نمیشه 2 هفتس نمیتونم رو پاهام وایسم اینارو میبینه اتاق بچشو میبینه با هزار ذوق این اتاقو چید آخه چقدر دنیا نامرده .همه زندگیمو بنامش کرده بودم کادو تولد امیرعرشیا بهش بدم ولی آخرش دو تا بدن بی جون کادو گرفتم.
تو رو به اون خدایی که میپرستید از دستم ناراحت نشید دلم خیلی گرفته نمیدونم چجوری خالیش کنم
خدایا من کوچیکتم من مخلصتم من ضعیفم من نمیتونم با این صداهایی که یک هو صدام میکنن زندگی کنم منم بگیر راهت کن..
بچه ها جان عزیزانتون اگر از من دلحورید حلالم کنید بخدا من بد نیستم خدا منو زد من غلط کردم واسم دعا کنید همه ولم کردن میگن بهم قاتل من نمیخواستم خودش گفت بچه میخوام ولی میگن نه تو نباید رضایت میدادی..یعنی حق من یک بچه نبود مگر چی خواستم من.بخدا دکترا گفتن مشکلی نیست چرا هیچکس نمیفهمه من خرد شدم نه اونا
بخاطر حداقل 4 تا پستی که براتون زدم از خدا بخوایید منو راحت کنه ..همش یکی صدام میکنه صداش خیلی شبیه غزال زندگیمه من دارم دیوونه میشم بخدا نیتم خیر بود
خودش گفت من از زندگیم راضی بودم
یعنی میشه به خوابم بیاد بگه میدونم که تو دوستم داری .به پای کی باید بیفتم تا خوابشو ببینم
خدایا من بنده بدی نبودم منم ببر راحت کن اگر هستی
بچه ها من از 16 سالگی دیدمش یادش بخیر بابام میگفت بچه ای تو از سیبیل نداشتت ماست میچیکه گفتم نه نامزد بعدش ازدواج
وای چقدر جنگیدم آخرش اون رفت من موندمو هزاران آرزوی نرسیده به کی بگم اون نفس من بود پاشنه آشیلم بود رفت
چرا من سبک نمیشم کی نفرینم کرد کی ..من غلط کردم من اگر کاری کردم نفهم بودم ایها الناس من گه خوردم من بیجا کردم
خدایا همه چیمو میدم فقط یکبار ببینمش
رفقا تورو خدا دعا کنید یه بار به خوابم بیاد فقط یه بار..شماها پاکید من همه زندگیمو گذاشتم تا پول دربیارم واسه عشقم خرج کنم شاید تو این راه دلی شکونده باشم شما دعا کنید فقط یه بار بخوابم بیاد ایتقدر صدام نکنه من دارم دیوونه میشم اگر کسی هست میتونه مشکلم حل کنه من تا صبح یه اتاق پول بهش میدم فقط یه دعایی بکنه من غزالمو ببینم هیچی دیگه نمیخوام .یه امامزاده یا یه روح ظاهر کن یا یه دعانویس به من معرفی کنه نمیدونم هر راهی که من فقط یه بار ببینمش همین بهش بگم نامرد رفتی من موندم با یه دنیا بی کسی
تو رو خدا شما ترکم نکنید هر کی هر گرفتاری داره بگه من مخلصشم فقط واسم دعا کنید هیچی نمیخوام .من دیوونه نشدم هنوزم میبینم میفهمم یادمه پست میزدم آخریش درجات نظامی بود پس هنوز حواصم هست واسم دعا کنید تا اینی که صدام میکنه دیگه نکنه یا راحت شم شب بخوابم صبح پا نشم من قاتل نبودم
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

تصویر
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

برادر خوبم زندگی همینه باید صبر کرد و فقط صبر مرهم همه دردها و فراق هاست که تو این دنیا نصیبمان میشه
امیدوارم خداوند قدرتی بشما عنایت کنه که بتوانی تحمل کنی این فراق را. .
اول علی اخر علی
New Member
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط amir-reza »

شايد منم جاي شما بودم تحمل نميكردم ولي ميگن شاه كليد همه مشكلات صبر است .خدا صبرت بده عزيزم :?
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

دوست عزیزم تسلیت میگم . امیدوارم غم آخرتون باشه .
احسان جان ، دنیا همینه . توی این دنیا هر اومدنی یه رفتنی داره و این قانون حیاته .کاریش نمیشه کرد . به قول حضرت علی " ( "لست بسابق اجلک و لا مرزوق ما لیس لک" دو چیز محال عقلی است :مردن پیش از وقت معلوم،‌ خوردن بیش از رزق مقسوم. " این یعنی اینکه زمان مردن و روزی ما از جایی دیگر تعیین شده و ما در همون مسیر تعریف شده داریم حرکت می کنیم . و وقتی پیمانه عمر کسی سر بیاد فرشته مرگ راه انجام دستور الهی رو پیدا میکنه . شما نباید خودتون رو مقصر بدونید .شما که بدون هماهنگی با پزشکان کاری نکردید . خیلی از افراد سالم و بدون هیچ مشکلی در هنگام زایمان فوت میکنن . در اون مواقع کی مقصره . پسر یکی از همسایه های ما که ورزشکار وخیلی قوی هم بود از کنار خیابون داشت رد میشد که یه ریگ از زیر تایر یه ماشین عبوری می پره و به گیجگاه سرش برخورد میکنه .بنده خدا درجا تموم میکنه .اینرو چطور توجیه میکنید .اینجا کی مقصر بوده.غیر از اینه که پیمانه عمر اون جوون سر اومده بوده . از حرف نزدیکان دلخور نشید چون همه حالا داغدارند و ناراحت و در این مواقع فکر آدم درست کار نمیکنه با این کار به یه نوعی دارن ناراحتیشون رو سر شما خالی میکنن غافل از اینکه شما حالتون از همه خرابتره . از خدا طلب صبر کنید تا بتونید این ایام رو پشت سر بگذارید. راضی باشید به رضای خدا و صبر کنید که گذشت زمان بهترین مرهم دل شکسته است.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

اقا احسان سلام،واقعا تسلیت عرض میکنم خدمتتون. :razz:
امیدوارم هرچه زودتر با غمتون کنار بیاید.
آرزوی بهترین ها برای شما :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

نمی دانم چه می خواهم بگویم ،زبانم در دهان باز بسته است
درتنگ قفس باز است و افسوس که بال مرغ آوازم شکسته است :K:L :K:L :K:L :K:L :K:L

خداوند به شما در این مصیبت عظیم صبری عظیم تر عنایت کند.متاسفانه در این شرایط کاری از دست کسی برنمی آید و بایستی صبوری کرد،صبوری......................
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 276 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط night triper »

نمیدونم تسلیت گفتن به کسی که تمام زندگیش با عشق زندگی کرده درسته نمیدونم درسته ناراحت کسی بود که عشق و شناخته من بهت تسلیت نمیگم برای اینکه مطمعنم در جایی هزاران مرتبه بهتر از این دنیا با بزرگان و نیکان محشور شده چرا باید غم کسی و خورد که در مخیله همه چیزی جز الهه پاکی نیست بزار چیزی و بهت بگم که شاید از دستم ناراحت بشی اون پاک بود صاف بود صادق بود طی طریق کرد الی الارض الی الحی تو هم سعی کن پیدا کنی لیاقت رسیدن به مقصودو
استغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم ذوالجلال و الاكرام و اتوب اليه
در ضمن اگر فکر میکنی من نمیتونم حالتو بفهمم و درکت کنم یه پخ بزن تا برات بگم حال این روزای من چه قدر ابرییه
به سلامتی بعضی حرفا که پست نمیشن بغض میشن
آخرین ويرايش توسط 2 on night triper, ويرايش شده در 0.
تصویر
[FONT=Times New Roman]منتظران مهدی بدانند حسین را منتظرانش کشتند!! 
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

بخدا دیشب خواب به چشام نیومده. هنوزم تو شوکم.
احسان جان، دوستان گفتن، مرگ حقه، دیرو زود داره. سوختو سوز نداره.
پروردگار دوستت داره، شاید اگه نمیشنیدی الان حالت بدتر بود. همیشه خاطره ها تو ذهن میمونند. احسان، تو نباید اینطوری حرف بزنی. نا امید نباش.باید از مشکلات سربلند بیرون بیای. تا الان هم از پس مشکلای سخت و زیادی سربلند بیرون اومدی، پس به یاری پروردگار، با این مساله کنار میای. هرچند شاید هیچکدوم از ما نتونیم درکست کنیم. به حرفای دیگران با دقت گوش بده، اما قاضی، خدای تو و خود تو هستین، پس از حرفایی که مربوط به تو نیست دلخور نشو. زن داداش من که همسر مرحوم محترم شما باشه، از این دنیای کثیف رفت و به دیار باقی، جایی که همه ما بهش متعلق هستیم، رفت. امیدوارم به آرامشی که شایسته ش بوده و هست رسیده باشه. مردگان(زندگان حقیقی!) شاهد احوال ما هستن. پس نگرانیو بزار کنار پسر، وجدانت راحت باشه. تو که اشتباهی نکردی. خدایی وجود داره، تو تنها نیستی، مسلط باش.

این آهنگو سعی کن گوش کنی. متنشم بخون.
music-lyrics-english-language-music-t77855.html#p312008
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”