دختربچه ای ناز كه كارگـر ساختمان است

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

دختربچه ای ناز كه كارگـر ساختمان است

پست توسط airplane »

با مراجعه خبرنگار دنیای اقتصاد برای پیگیری ماجرا به محل فعالیت این کودک؛ مشخص شد که به علت فقر مالی این دختر بچه روزانه 8 ساعت به همراه پدرش در ساختمان‌های در حال ساخت در نقش یک کارگر ساختمانی فعالیت می‌کند.

پدر این دختر بچه –یگانه – می‌گوید: چون کسی را ندارم مجبورم دخترم را روزانه به سر ساختمان بیاورم که با توجه به اینکه زمان رفت و آمدم به شهر مامازن 6 ساعت است به شدت دخترم خسته و اذیت می شود.
او می‌گوید: در مامازن یک اتاق اجاره کرده که ماهانه 100 هزار تومان اجاره می‌دهد.
پدر یگانه می‌گوید: به دلیل اینكه یگانه را روزها سر ساختمان می‌آورم، او نیز پا به پای من كار می‌كند و فعالیت‌های سبكی همچون حمل‌ كیسه‌های مصالح ساختمانی را انجام می‌دهد. او می‌گوید: یگانه چند روز پیش به خاطر گرد و خاک ناشی از گچ و سیمان مریض شده و یک شب تمام تب کرده است.

این کارگر كوچك ساختمانی امیدوار است که مسوولان و شرکت‌های ساختمانی برای استخدام پدرش به عنوان یک سرایه‌دار از خانواده‌اش حمایت مالی كنند.

تصویر 

زیرگفت‌وگو با این کودک 5 ساله است، دختری که اگر چه فقیر است، اما پدرش برای تربیت او نهایت تلاش خود را کرده است.
یگانه! چرا اینجا کار می‌کنی؟
پدرم مریض است و پول نداریم. من هر روز با او می‌آیم که در خانه تنها نباشم. پدرم پایش درد می‌کند هر وقت کیسه‌های سیمان را بلند می‌کند اذیت می‌شود و شب‌ها از شدت درد خوابش نمی‌برد. من زور ندارم، اما کمکش می‌کنم که کمتر اذیت شود.
خانه‌تان کجاست؟
خیلی دور است ما در خانه‌مان یخچال و تلویزیون و تلفن نداریم.
چرا پیش مادربزرگ یا خاله‌ات نمی‌روی؟
مادرم مرده است. تازه مادربزرگم هم مرده و خاله و عمه هم ندارم.
چه درخواستی از مسوولان داری؟
پدرم نمی‌تواند کار کند، اما اگر کار نکند پول نداریم. هیچ‌ کس کمکمان نمی‌کند. پدرم می‌گوید اگر سرایدار یک ساختمان شود زندگی‌مان خوب می‌شود.
تلفن تماس و آدرس محل سكونت پدر یگانه در گروه مسكن دنیای‌اقتصاد موجود است.

منبع : bultannews.com

آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 762 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

Re: دختربچه ای ناز كه كارگـر ساختمان است

پست توسط Hiddenway »

فقط می تونم بگم خاک بر سر مدعیان...

خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
خداااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 427 بار

پست توسط azarbod »

چه عجب فقیرهای آمریکا واروپا رورهاکردین یادی از فقرای هموطن نمودین
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 41 بار
سپاس‌های دریافتی: 249 بار

پست توسط farhadiannn »

نمی دانم چطور برخی می توانند شبها اسوده بخوابند یا توی چشم بچه خودشون نگاه کنن در حالیکه این طفل معصوم.....
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 223 بار

پست توسط conarmis »

قابل توجه دوستانی که چند روز پیش توی سایت هوار میزدن که شام 168000 تومانی برج میلاد اشکالی نداره ما که میگفتیم ایراد داره تندرو و ضد پیشرفت و ......... بودیم و اونها آخر بلوغ فرهنگی و ......... دوستی که از شام گرانقیمت طرفداری میکردی حالا روت میشه بری شام 168000 تومانی بخوری ؟ دوباره میخواهی روضه بخونی که هر چیز جای خودش ؟ برای ارتقائ ایران و ایرانی این رستورانها لازمه ؟ فقر همه جا هست و ........... یکی میمرد از درد بی نوایی یکه میگفت خانم ............
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 286 بار

پست توسط Helios »

هرچند منکر وجود اینگونه مسائل در ایران نیستم، اما بد نیست بدونید اینگونه گزارشها جهتدار و برای تخریب عده ای خاص درست شده.

کی باورش میشه که این بچه ازش کار قابل توجهی بر بیاد.

این کاستیها یکشبه و یکی دو ساله بوجود نیومده اما جدیدا بیشتر گزارش میشه.

conarmis نوشته شده:قابل توجه دوستانی که چند روز پیش توی سایت هوار میزدن که شام 168000 تومانی برج میلاد اشکالی نداره ما که میگفتیم ایراد داره تندرو و ضد پیشرفت و ......... بودیم و اونها آخر بلوغ فرهنگی و ......... دوستی که از شام گرانقیمت طرفداری میکردی حالا روت میشه بری شام 168000 تومانی بخوری ؟ دوباره میخواهی روضه بخونی که هر چیز جای خودش ؟ برای ارتقائ ایران و ایرانی این رستورانها لازمه ؟ فقر همه جا هست و ........... یکی میمرد از درد بی نوایی یکه میگفت خانم ............

اگه غیر از این باشه اشتباهه؛

دوست من کسی که پول داره باید بنحوی پولش از دستش خارج بشه، حالا این میتونه شام 168000 تومنی باشه یا ماشین آخرین مدل و الی آخر...
تو این دنیا قیمت اجناس و خدمات نسبت به اندازه جیب مردم تغییر میکنه و چنانچه دنبال پز و فخر فروشی نباشید فرق چندانی با هم نمیکنه و جفتش یه کار رو براتون انجام میده
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

چی شده؟
همه چیز جهتدار شده حتما برای تخریب کارهای مثبت؟همه چیز جای خودش .
نه آقا من خودم خجالت میکشم اینطوری چیزها رو میبینم چون الان یه شام خوب خوردم .
بله درسته از قدیم گفتن دارنگی و برازندگی ولی چقدر؟ اونقدر که یادمون بره کسانی محتاج یک نگاه ما هستن؟ این مرد برای اینکه دخترش رو بزرگ کنه و مراقبش باشه نیاز به کاری بهتر داه نه صدقه عده ای تازه به دوران رسیده که که با ثروت باد اورده خودشون .
دوستانی هم که جناح گیری میکنن خواهشا جایی که به ضرر جناح شما هستش بحث سیاسی رو ممنوع نکنید .

فقط وای بر من وای که کورم و نمیبینم .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

بادیدن این بچه یاد دختر خودم افتادم انشالله با درایت مسولین محترم کار باباش درست میشه
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”