حرفهای خودمونی
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
Re: حرفهای خودمونی
بی خیال
از ایستگاه مترو صادقیه تا ایستگاه علم و صنعت رو مغز رفیقم کار کردم که یه کاری و برام انجام بده
تا راضی شد یهو یه دختر سیریش فال فروشی اومد , رفیقم یه فال خرید , تا فال رو خوند گفت " علی بی خیال , من که از اولش گفتم انجام نمی دم "
و پا شد رفت , فال و ورداشتم دیدم توش نوشته
" پیشنهادی به شما می شود از طرف یک گرگ دوست نما , شخصی با قامت بلند
چشمان درشت , مژه های فر , اصلا نپذیرید که تمامش ضرر است "
فقط مونده بود حافظ تو فال یه نامی هم از علی ببره ...
از ایستگاه مترو صادقیه تا ایستگاه علم و صنعت رو مغز رفیقم کار کردم که یه کاری و برام انجام بده
تا راضی شد یهو یه دختر سیریش فال فروشی اومد , رفیقم یه فال خرید , تا فال رو خوند گفت " علی بی خیال , من که از اولش گفتم انجام نمی دم "
و پا شد رفت , فال و ورداشتم دیدم توش نوشته
" پیشنهادی به شما می شود از طرف یک گرگ دوست نما , شخصی با قامت بلند
چشمان درشت , مژه های فر , اصلا نپذیرید که تمامش ضرر است "
فقط مونده بود حافظ تو فال یه نامی هم از علی ببره ...
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
تفاوت خرید ماشین در ایران و اروپا
اروپا: سال اولی که یه مدل جدید ماشین میاد بیرون نخرید که کمپانی ایراداشو بفهمه برطرف کنه بعد سال دوم بخریدش.
ایران: سال اولی که یه مدل جدید ماشین میاد بیرون سریع بخرید تا هنوز کمپانی فرصت نکرده گند بزنه بهش!
اروپا: سال اولی که یه مدل جدید ماشین میاد بیرون نخرید که کمپانی ایراداشو بفهمه برطرف کنه بعد سال دوم بخریدش.
ایران: سال اولی که یه مدل جدید ماشین میاد بیرون سریع بخرید تا هنوز کمپانی فرصت نکرده گند بزنه بهش!
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
چیزهایی که خداوند در مورد آنها از تو سوال نمی کند!
1- خداوند از تو نخواهد پرسید که چه اتومبیلی سوار می شدی ، بلکه خواهد پرسید که چند نفر را که وسیله نقلیه نداشتند را به مقصد رساندی؟
2- خداوند از تو نخواهد پرسید زیربنای خانه ات چند متر بود ، بلکه خواهد پرسید به چند نفر در خانه ات خوشامد گفتی؟
3- خداوند از تو نخواهد پرسید که چه لباس هایی در کمد داشتی ، بلکه خواهد پرسید به چند نفر لباس پوشاندی؟
4- خداوند از تو نخواهد پرسید بالاترین میزان حقوق تو چقدر بود ، بلکه خواهد پرسید آیا سزاوار گرفتن آن بودی ؟
5- خداوند از تو نخواهد پرسید عنوان و مقام شغلی تو چه بود ، بلکه خواهد پرسید آیا آن را به بهترین نحو انجام دادی ؟
6- خداوند از تو نخواهد پرسید چه تعداد دوست داشتی ، بلکه خواهد پرسید برای چند نفر دوست و رفیق بودی ؟
7- خداوند از تو نخواهد پرسید در چه منطقه ای زندگی می کردی ، بلکه خواهد پرسید چگونه با همسایگانت رفتار کردی ؟
8- خداوند از تو نخواهد پرسید پوست تو چه رنگ بود ، بلکه خواهد پرسید که چگونه انسانی بودی ؟
9- خداوند از تو نخواهد پرسید چرا اینقدر طول کشید تا به جست و جوی رستگاری بپردازی ، بلکه با مهربانی تو را به جای دروازه های جهنم به عمارت بهشتی خود خواهد برد .
10- خداوند از تو نخواهد پرسید که چرا این نوشته را برای دوستانت نخواندی ، بلکه خواهد پرسید آیا از خواندن آن برای دیگران در وجدان احساس شرمندگی می کردی؟
1- خداوند از تو نخواهد پرسید که چه اتومبیلی سوار می شدی ، بلکه خواهد پرسید که چند نفر را که وسیله نقلیه نداشتند را به مقصد رساندی؟
2- خداوند از تو نخواهد پرسید زیربنای خانه ات چند متر بود ، بلکه خواهد پرسید به چند نفر در خانه ات خوشامد گفتی؟
3- خداوند از تو نخواهد پرسید که چه لباس هایی در کمد داشتی ، بلکه خواهد پرسید به چند نفر لباس پوشاندی؟
4- خداوند از تو نخواهد پرسید بالاترین میزان حقوق تو چقدر بود ، بلکه خواهد پرسید آیا سزاوار گرفتن آن بودی ؟
5- خداوند از تو نخواهد پرسید عنوان و مقام شغلی تو چه بود ، بلکه خواهد پرسید آیا آن را به بهترین نحو انجام دادی ؟
6- خداوند از تو نخواهد پرسید چه تعداد دوست داشتی ، بلکه خواهد پرسید برای چند نفر دوست و رفیق بودی ؟
7- خداوند از تو نخواهد پرسید در چه منطقه ای زندگی می کردی ، بلکه خواهد پرسید چگونه با همسایگانت رفتار کردی ؟
8- خداوند از تو نخواهد پرسید پوست تو چه رنگ بود ، بلکه خواهد پرسید که چگونه انسانی بودی ؟
9- خداوند از تو نخواهد پرسید چرا اینقدر طول کشید تا به جست و جوی رستگاری بپردازی ، بلکه با مهربانی تو را به جای دروازه های جهنم به عمارت بهشتی خود خواهد برد .
10- خداوند از تو نخواهد پرسید که چرا این نوشته را برای دوستانت نخواندی ، بلکه خواهد پرسید آیا از خواندن آن برای دیگران در وجدان احساس شرمندگی می کردی؟
اون دنیا خدا نمیپرسه مدل ماشینت چیه؟ میپرسه چندتا پیاده رو سوار کردی؟
(قابل توجه دختر خانومهایی که نمیدونن نیت پسرها الهیه)
زوج خوشبخت : زن لال ـ مرد کر
زوج غریبه : زن کارمند ـ مرد کارمند
زوج مبارز : زن با سواد ـ مرد بیسواد
زوج با تفاهم : زن زشت ـ مرد زشت
زوج شکاک : زن خوشگل ـ مرد خوشتیپ
... زوج بدبخت : زن پولدار ـ مرد بی پول
زوج عاقل : زن مجرد ـ مرد مجرد
زوج ایده آل :یافت نمی شود ...
یه قانون نانوشته میگه :
اگه یه هفته ام وقت داشته باشی
باید کل کتابو شب امتحان بخونی !
دختر 14 ساله تو فیسبوک نوشته "از همه مردا متنفرم"
فک کنم دوست پسرش چیپسش رو خورده... آخی!!!
با توجه به نزدیک شدن قیمت نان به سکه، بزودی نان به شکل :
ربع نان، نیم نان، تمام نان،
طرح قدیم (برشته)،
طرح جدید (دور خمیری)
عرضه می گردد.. . . .
زن از شوهرش می پرسه: عزیزم! تو زن خوشــــــگل دوست داری یا زن با شعور؟
شوهرش می گه: هیچ کدوم عزیزم! من تورو دوست دارم!!
آیا از کمبود شخصیت رنج میبرید؟
آیا انسان بی مزه ای هستید؟
آیا از داشتن لهجه شهر و دیار خود رنج میبرید؟
اصلا نگران نباشید!
شما با خرید یک خودرو 200-300 میلیون تومانی با شخصیت ترین و با مزه ترین فرد روی کره زمین میشوید!
تازه به شما مهندس و دکتر هم میگن.!!
اینو شخصا دیدم که میگم!!!
چی شد که مشروط شدی؟
به نام خدا اینترنت!!
دختره استاتوس زده :
یادش بخیر, یه زمانی بود انقدر فراوونی بود، روزی چنتا شماره می گرفتم...از توش یکی رو انتخاب می کردم زنگ می زدم، بقیشم میدادم مستحق ... الان یه شماره گیر میاری میفهمی سه تا از دوستاتم دارن !!!
ینى واقعا قحطى اومده....!!؟
آیا نامزدتان وقت آزاد بسیار دارد؟ آیا دائم به شما زنگ و اس ام اس میزند و از کار و زندگی می افتید؟
کافیست یک بار به او بگویید: چقدر چاق شدی قطعا وقتش با شرکت در کلاسهای ایروبیک پر خواهد شد!!!
به سلامتی پسری که اگه قشنگ ترین دختره دنیارو هم تو خیابون ببینه سرشو میندازه پایین و زیرلب میگه: ......
میرم جلوتر شاید بهترشو دیدم...!!
یک پسر اگر ۲۴ ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه افسرده میشه
اما یک دختر اگر ۲۴ ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه با اون یکی دوست پسرش صحبت می کنه!!
وقتی با دوست دخترت میری بیرون آنجلینا جولی با لکسوز واست بوق میزنه !!
اما وقتی تنهایی یه پیرزن که رو ویلچر نشسته هم نمیذاره ببریش اونور خیابون...!
دیدین سر جلسه امتحان وقتی رو یه سوال گیر میکنی تمام خاطرات زندگیت یادت میاد جز همون یه سوال ..
بعد کافیه برگتو تحویل بدی کلمه به کلمش یادت میاد!!
نانوایی ها بعد از هدفمند شدن:
سلام. به سیستم گویای نانوایی شاطر اکبر خوش آمدید؛
جهت اطلاع از قیمت نان عدد 1،
ثبت نام خرید نان به صورت قسطی عدد 2،
طرحهای تشویقی رنگی عدد 3 و شرکت در قرعه کشی پنج نان رایگان در هفته عدد 4 را فشار دهید....!!!
عضنفر به دوس دخترش :
عزیزم اگه موبایلت زنگ نمیزنه بدون منم... چون شارژ ندارم!
آقایون محترم توجه کنید :
وقتی دوست دخترتون ازتون میپرسه :
اگه یه روز ازدواج کردی،من به عروسیت دعوت میکنی ؟
بدون اینکه حرفی بزنید صحنه رو ترک کنید !!!
سوال در نهایت ِ حیله گری طراحی شده!!!
شاعر میگه: زن زیبا بود در این زمونه بلا
درجایی دیگر: بلا ای بلا دختر مردم...
در جایی دیگر: بلا ملا بلا بلا بلا...میخرم واست طلا ملا
نتیجه: شاعر نداریم که یه مشت دیوونه داریم...!!
قبلنا پسرا از پدرشون یاد میگرفتن چطور باید ریشاشونو بزنن
الان از ماماناشون یاد میگیرن چطور ابرو وردارن
به کجا داریم میریم چنین شتابان!!!
زن : عزیزم ، دنبال چی میگردی ؟
شوهر : هیچی
زن : هیچی !؟
یه ۴ ساعتی هست زل زدی به اون قباله ازدواج مون!
شوهر : دنبال تاریخ انقضا شم !
بعضی وقتها عقل آدم یه چیز میگه و دلش یه چیز دیگه
اصلاً هر دو شون غلط کردن آدم باید ببینه زنش چی میگه...!!!
ارسطو را گفتند: ادب از که آموختی؟
ارسطو قدری نگریست و گفت :
نه ! وجدانا کجای قیافه ی من به لقمان می خوره ؟!
اینقده بدم میاد وقتی دارم روی آهنگ میخونم خوانندهه اشتباه میخونه!!
سالها پس از گران شدن نان:
.مادر به دختر: دختر لگد به بختت نزن! پسره نون خشکیه!!
(قابل توجه دختر خانومهایی که نمیدونن نیت پسرها الهیه)
زوج خوشبخت : زن لال ـ مرد کر
زوج غریبه : زن کارمند ـ مرد کارمند
زوج مبارز : زن با سواد ـ مرد بیسواد
زوج با تفاهم : زن زشت ـ مرد زشت
زوج شکاک : زن خوشگل ـ مرد خوشتیپ
... زوج بدبخت : زن پولدار ـ مرد بی پول
زوج عاقل : زن مجرد ـ مرد مجرد
زوج ایده آل :یافت نمی شود ...
یه قانون نانوشته میگه :
اگه یه هفته ام وقت داشته باشی
باید کل کتابو شب امتحان بخونی !
دختر 14 ساله تو فیسبوک نوشته "از همه مردا متنفرم"
فک کنم دوست پسرش چیپسش رو خورده... آخی!!!
با توجه به نزدیک شدن قیمت نان به سکه، بزودی نان به شکل :
ربع نان، نیم نان، تمام نان،
طرح قدیم (برشته)،
طرح جدید (دور خمیری)
عرضه می گردد.. . . .
زن از شوهرش می پرسه: عزیزم! تو زن خوشــــــگل دوست داری یا زن با شعور؟
شوهرش می گه: هیچ کدوم عزیزم! من تورو دوست دارم!!
آیا از کمبود شخصیت رنج میبرید؟
آیا انسان بی مزه ای هستید؟
آیا از داشتن لهجه شهر و دیار خود رنج میبرید؟
اصلا نگران نباشید!
شما با خرید یک خودرو 200-300 میلیون تومانی با شخصیت ترین و با مزه ترین فرد روی کره زمین میشوید!
تازه به شما مهندس و دکتر هم میگن.!!
اینو شخصا دیدم که میگم!!!
چی شد که مشروط شدی؟
به نام خدا اینترنت!!
دختره استاتوس زده :
یادش بخیر, یه زمانی بود انقدر فراوونی بود، روزی چنتا شماره می گرفتم...از توش یکی رو انتخاب می کردم زنگ می زدم، بقیشم میدادم مستحق ... الان یه شماره گیر میاری میفهمی سه تا از دوستاتم دارن !!!
ینى واقعا قحطى اومده....!!؟
آیا نامزدتان وقت آزاد بسیار دارد؟ آیا دائم به شما زنگ و اس ام اس میزند و از کار و زندگی می افتید؟
کافیست یک بار به او بگویید: چقدر چاق شدی قطعا وقتش با شرکت در کلاسهای ایروبیک پر خواهد شد!!!
به سلامتی پسری که اگه قشنگ ترین دختره دنیارو هم تو خیابون ببینه سرشو میندازه پایین و زیرلب میگه: ......
میرم جلوتر شاید بهترشو دیدم...!!
یک پسر اگر ۲۴ ساعت با دوست دخترش صحبت نکنه افسرده میشه
اما یک دختر اگر ۲۴ ساعت با دوست پسرش صحبت نکنه با اون یکی دوست پسرش صحبت می کنه!!
وقتی با دوست دخترت میری بیرون آنجلینا جولی با لکسوز واست بوق میزنه !!
اما وقتی تنهایی یه پیرزن که رو ویلچر نشسته هم نمیذاره ببریش اونور خیابون...!
دیدین سر جلسه امتحان وقتی رو یه سوال گیر میکنی تمام خاطرات زندگیت یادت میاد جز همون یه سوال ..
بعد کافیه برگتو تحویل بدی کلمه به کلمش یادت میاد!!
نانوایی ها بعد از هدفمند شدن:
سلام. به سیستم گویای نانوایی شاطر اکبر خوش آمدید؛
جهت اطلاع از قیمت نان عدد 1،
ثبت نام خرید نان به صورت قسطی عدد 2،
طرحهای تشویقی رنگی عدد 3 و شرکت در قرعه کشی پنج نان رایگان در هفته عدد 4 را فشار دهید....!!!
عضنفر به دوس دخترش :
عزیزم اگه موبایلت زنگ نمیزنه بدون منم... چون شارژ ندارم!
آقایون محترم توجه کنید :
وقتی دوست دخترتون ازتون میپرسه :
اگه یه روز ازدواج کردی،من به عروسیت دعوت میکنی ؟
بدون اینکه حرفی بزنید صحنه رو ترک کنید !!!
سوال در نهایت ِ حیله گری طراحی شده!!!
شاعر میگه: زن زیبا بود در این زمونه بلا
درجایی دیگر: بلا ای بلا دختر مردم...
در جایی دیگر: بلا ملا بلا بلا بلا...میخرم واست طلا ملا
نتیجه: شاعر نداریم که یه مشت دیوونه داریم...!!
قبلنا پسرا از پدرشون یاد میگرفتن چطور باید ریشاشونو بزنن
الان از ماماناشون یاد میگیرن چطور ابرو وردارن
به کجا داریم میریم چنین شتابان!!!
زن : عزیزم ، دنبال چی میگردی ؟
شوهر : هیچی
زن : هیچی !؟
یه ۴ ساعتی هست زل زدی به اون قباله ازدواج مون!
شوهر : دنبال تاریخ انقضا شم !
بعضی وقتها عقل آدم یه چیز میگه و دلش یه چیز دیگه
اصلاً هر دو شون غلط کردن آدم باید ببینه زنش چی میگه...!!!
ارسطو را گفتند: ادب از که آموختی؟
ارسطو قدری نگریست و گفت :
نه ! وجدانا کجای قیافه ی من به لقمان می خوره ؟!
اینقده بدم میاد وقتی دارم روی آهنگ میخونم خوانندهه اشتباه میخونه!!
سالها پس از گران شدن نان:
.مادر به دختر: دختر لگد به بختت نزن! پسره نون خشکیه!!
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
یارو با رفیقش داشتن فیلم جنگی میدیدن، فیلم که تموم میشه سینه خیز میره تلویزینو خاموش میکنه، بر میگرده میبینه رفیقش تیر خورده مرده
تنها فایده ای که گرفتن مدرک مهندسی واسه پسرا داره اینه که،
توی فوتبال با دوستا همه داد میزنن:مهندس پاس!
خواستم بپرسم: چند فروختي ؟
يادم آمد گفته بودي: مفت هم گران است
بي معرفت!
من همين يك دل را داشتم ......!
اين روزها قيمت تن عريان ارزونتر از تخم مرغ شده،نمي دونم منظور از استقلال آزادي ....همين بود!!!
به دختره میگم خانوم میتونم شمارتونو داشته باشم؟
میگه برای چه کاری؟
- برای بحث و تبادل نظر درمورد مسایل مربوط به خاورمیانه ومذاکرات اتمی ایران و غرب :|
سرمو به چی بکوبم الان :|
عــــــزیـــــزم !
وقــــــــتی گنـــــــــد زدى به زنـــــدگــــِی طــــــرف ،
حداقــــــل وقـــــتِ رفــــــتن ، دهــــنِتو بــــــــبند ،
نگــــــو قسمــــــت نشــُــــــــــــــد!!!!
امام علی وسط نماز تیر از پاش درآوردن ،نفهمید.
بعد مامانم وسط نمازش بلند میگه الله اکبر یعنی سعید اون در یخچالُ انقدر باز و بستش نکن هیچی توش نیست پ*د*ر*س*گ ))))))))
بچگی یعنی :
وقتیکه فاصله ی دستشویی تا اتاقو می دویدیم
و از اینکه لولو ما رو نمی خورد فریاد می زدیم، ھـــــوراااا...
تنها فایده ای که گرفتن مدرک مهندسی واسه پسرا داره اینه که،
توی فوتبال با دوستا همه داد میزنن:مهندس پاس!
خواستم بپرسم: چند فروختي ؟
يادم آمد گفته بودي: مفت هم گران است
بي معرفت!
من همين يك دل را داشتم ......!
اين روزها قيمت تن عريان ارزونتر از تخم مرغ شده،نمي دونم منظور از استقلال آزادي ....همين بود!!!
به دختره میگم خانوم میتونم شمارتونو داشته باشم؟
میگه برای چه کاری؟
- برای بحث و تبادل نظر درمورد مسایل مربوط به خاورمیانه ومذاکرات اتمی ایران و غرب :|
سرمو به چی بکوبم الان :|
عــــــزیـــــزم !
وقــــــــتی گنـــــــــد زدى به زنـــــدگــــِی طــــــرف ،
حداقــــــل وقـــــتِ رفــــــتن ، دهــــنِتو بــــــــبند ،
نگــــــو قسمــــــت نشــُــــــــــــــد!!!!
امام علی وسط نماز تیر از پاش درآوردن ،نفهمید.
بعد مامانم وسط نمازش بلند میگه الله اکبر یعنی سعید اون در یخچالُ انقدر باز و بستش نکن هیچی توش نیست پ*د*ر*س*گ ))))))))
بچگی یعنی :
وقتیکه فاصله ی دستشویی تا اتاقو می دویدیم
و از اینکه لولو ما رو نمی خورد فریاد می زدیم، ھـــــوراااا...
ژاپن که بودم یه روز دوشنبه رفتم سر کار دیدم تو خیابون پر پلیس و شلوغه؛ وضع غیر عادی بود. یه کم پرس و جو کردم دیدیم یکی خودکشی کرده.
البته اینقدر تو ژاپن خودکشی زیاد بود که دیگه خیلی جای تعجب نداشت. پرسیدم: چرا طرف خودکشی کرده؟ فهمیدم طرف مهندس پیمانکار یه ساختمان بوده. قرار بود روز جمعه ساختمان رو طبق قرارداد تحویل صاحبش بده.
روز جمعه ساختمان کارش تموم نشده بود مهندس پیمانکار از صاحب ساختمان دو روز شنبه و یکشنبه مهلت میخواد که ساختمان رو ساعت هشت روز دوشنبه اول روز کاری بهش تحویل بده.
تو این ۴۸ ساعت مهندس و تیمش هر کاری میکنند نمیتوانند کارهای نیمه تمام ساختمان رو تمام کنند و ساختمان رو آماده تحویل کنند.
روز دوشنبه که صاحب ساختمان برای تحویل خونه میاید با جسد حلق آویز شده مهندس پیمانکار مواجه میشه. حالا نکته جالب اش می دونی واسه من چی بود؟
این ساختمان فقط نصب پریز برق و نظافتش مونده بود. به دوستان ژاپنی به تعجب میگفتم این چه آدمی بود خب چرا خودکشی کرده برای همچین موضوع کوچکی. این دیگه خودکشی نداره که.
آنها با دهان باز نگاه میکردند میگفتند خودکشی نداره؟ این آینده شغلیاش به پایان رسیده بود. دو بار زیر قولش زده دیگه کسی بهش کار نمیداد
چقدر شبیه ایرانیان هستند!!!!؟
البته اینقدر تو ژاپن خودکشی زیاد بود که دیگه خیلی جای تعجب نداشت. پرسیدم: چرا طرف خودکشی کرده؟ فهمیدم طرف مهندس پیمانکار یه ساختمان بوده. قرار بود روز جمعه ساختمان رو طبق قرارداد تحویل صاحبش بده.
روز جمعه ساختمان کارش تموم نشده بود مهندس پیمانکار از صاحب ساختمان دو روز شنبه و یکشنبه مهلت میخواد که ساختمان رو ساعت هشت روز دوشنبه اول روز کاری بهش تحویل بده.
تو این ۴۸ ساعت مهندس و تیمش هر کاری میکنند نمیتوانند کارهای نیمه تمام ساختمان رو تمام کنند و ساختمان رو آماده تحویل کنند.
روز دوشنبه که صاحب ساختمان برای تحویل خونه میاید با جسد حلق آویز شده مهندس پیمانکار مواجه میشه. حالا نکته جالب اش می دونی واسه من چی بود؟
این ساختمان فقط نصب پریز برق و نظافتش مونده بود. به دوستان ژاپنی به تعجب میگفتم این چه آدمی بود خب چرا خودکشی کرده برای همچین موضوع کوچکی. این دیگه خودکشی نداره که.
آنها با دهان باز نگاه میکردند میگفتند خودکشی نداره؟ این آینده شغلیاش به پایان رسیده بود. دو بار زیر قولش زده دیگه کسی بهش کار نمیداد
چقدر شبیه ایرانیان هستند!!!!؟
دوستت دارمها را نگه میداری برای روز مبادا
دوستت دارمها را نگه میداری برای روز مبادا، دلم تنگ شدهها را، عاشقتمها را…
این جملهها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمیکنی! باید آدمش پیدا شود!
باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش، پشیمان نخواهی شد!
سنت که بالا رفت کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده، که خرج کسی نکردهای
و روی هم تلنبار شدهاند!
فرصت نداری صندوقت را خالی کنی! صندوقت سنگین شده و نمیتوانی با خودت بکشیاش …
شروع میکنی به خرج کردنشان ...
توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی،
توی رقص اگر پا به پایت آمد اگر هوایت را داشت اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند،
توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد،
در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خندهات انداخت و اگر منظرههای قشنگ را نشانت داد.
برای یکی، یک دوستت دارم خرج میکنی برا ی یکی، یک دلم برایت تنگ میشود، خرج میکنی.
یک چقدر زیبایی، یک با من میمانی؟
بعد میبینی آدمها فاصله میگیرند متهمت میکنند به هیزی، به مخزدن به اعتماد آدمها،
به سوء استفاده کردن، به پیری و معرکهگیری.
اما بگذار به سن تو برسند!
بگذار صندوقچهشان لبریز شود آن وقت حال امروز تو را میفهمند بدون اینکه تو را به یاد بیاورند.
غریب است دوست داشتن
و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن
وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد
و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛
به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر.
تقصیر از ما نیست؛ تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند.
دکتر علی شریعتی.
دوستت دارمها را نگه میداری برای روز مبادا، دلم تنگ شدهها را، عاشقتمها را…
این جملهها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمیکنی! باید آدمش پیدا شود!
باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش، پشیمان نخواهی شد!
سنت که بالا رفت کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده، که خرج کسی نکردهای
و روی هم تلنبار شدهاند!
فرصت نداری صندوقت را خالی کنی! صندوقت سنگین شده و نمیتوانی با خودت بکشیاش …
شروع میکنی به خرج کردنشان ...
توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی،
توی رقص اگر پا به پایت آمد اگر هوایت را داشت اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند،
توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد،
در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خندهات انداخت و اگر منظرههای قشنگ را نشانت داد.
برای یکی، یک دوستت دارم خرج میکنی برا ی یکی، یک دلم برایت تنگ میشود، خرج میکنی.
یک چقدر زیبایی، یک با من میمانی؟
بعد میبینی آدمها فاصله میگیرند متهمت میکنند به هیزی، به مخزدن به اعتماد آدمها،
به سوء استفاده کردن، به پیری و معرکهگیری.
اما بگذار به سن تو برسند!
بگذار صندوقچهشان لبریز شود آن وقت حال امروز تو را میفهمند بدون اینکه تو را به یاد بیاورند.
غریب است دوست داشتن
و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن
وقتی میدانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد
و نفسها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛
به بازیش میگیریم هر چه او عاشقتر، ما سرخوشتر، هر چه او دل نازکتر، ما بی رحم تر.
تقصیر از ما نیست؛ تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شدهاند.
دکتر علی شریعتی.
صداقت
در این که ما ایرانی ها جوگیر هستیم که جای هیچ شکی نیست
و دلیل اصلی شکستهای گروهیمان در طول تاریخ برمیگردد به همین جوگیری!
ولی بعضی وقتها این جوگیر بودنمان موجب انبساط خاطر میشود.
مثلا همین کنسرت اخیر استاد علیزاده و اجرای آثارش توسط ارکستر سمفونی ملی ایران را برایتان تعریف کنم.
از شانس خوبمان برای روز آخر اجرا بلیطی در همان جلوهای سن نمایش نصیبمان شد
در سالن برج میلاد. قسمت اول کنسرت ارکستر سمفونی بود و قسمت دوم هم ابتدا
ارکستر نواخت و در اواسط کار استاد علیزاده با سه تارش به روی سن آمد که
بسیار مورد تشویق حضار قرار گرفت. همگان به افتخار استاد از جای برخاستند و شروع به کف زدن کردند.
بعد استاد بروی صندلی جای گرفت و شروع به نواختن کرد و ارکستر هم همراهیش میکرد.
در همان یکی دو دقیقه اول استاد چهار پنج باری به نقطه ای در سالن نگاه می انداخت.
ناگهان دست از ساز زدن کشید و به همان نقطه انتهای سالن خیره ماند و بعد از چند ثانیه سری تکان داد
و یک کلمه را با کمی اندوه و ناراحتی گفت:" صداقت". ناگهان غریو سوت و دست زدن بود که در سالن پیچید.
استاد با دست جمعیت را دعوت به سکوت کرد و دوباره این بار بلند تر گفت " صداقت".
باز جمعیت این بار بلندتر و با شور بیشتری شروع به دست زدن کردند و جمعیت با ریتم دست زدنشان
به تکرار کلمه صداقت پرداختند. و به بغل دستیشان لبخندی میزدند و استاد را با چشم به هم نشان میدادند
و میگفتند صداقت و سری تکان می دادند که یعنی" ببین استاد چی گفت ها، صداقت".
یکی از وسطهای جمعیت داد زد:" جانا سخن از زبان ما میگویی"
یک روز جوگیر میشویم و زنده باد میگوییم فردایش باز جوگیر میشویم و مرده باد میگوییم.
یک روز یکی را می کنیم مراد و پیشوا، فردایش از بردن نامش حالمان بد میشود
استاد علیزاده این بار با تعجب باز جمعیت را به سکوت دعوت کرد
و به میکروفون جلوی سه تارش اشاره کرد و این بار واضح تر کلمه قبلی را گفت که تازه جمعیت
و مسئولین سالن فهمیدند استاد چی میگفته ... "صدا قطعه!" !!!!!
در این که ما ایرانی ها جوگیر هستیم که جای هیچ شکی نیست
و دلیل اصلی شکستهای گروهیمان در طول تاریخ برمیگردد به همین جوگیری!
ولی بعضی وقتها این جوگیر بودنمان موجب انبساط خاطر میشود.
مثلا همین کنسرت اخیر استاد علیزاده و اجرای آثارش توسط ارکستر سمفونی ملی ایران را برایتان تعریف کنم.
از شانس خوبمان برای روز آخر اجرا بلیطی در همان جلوهای سن نمایش نصیبمان شد
در سالن برج میلاد. قسمت اول کنسرت ارکستر سمفونی بود و قسمت دوم هم ابتدا
ارکستر نواخت و در اواسط کار استاد علیزاده با سه تارش به روی سن آمد که
بسیار مورد تشویق حضار قرار گرفت. همگان به افتخار استاد از جای برخاستند و شروع به کف زدن کردند.
بعد استاد بروی صندلی جای گرفت و شروع به نواختن کرد و ارکستر هم همراهیش میکرد.
در همان یکی دو دقیقه اول استاد چهار پنج باری به نقطه ای در سالن نگاه می انداخت.
ناگهان دست از ساز زدن کشید و به همان نقطه انتهای سالن خیره ماند و بعد از چند ثانیه سری تکان داد
و یک کلمه را با کمی اندوه و ناراحتی گفت:" صداقت". ناگهان غریو سوت و دست زدن بود که در سالن پیچید.
استاد با دست جمعیت را دعوت به سکوت کرد و دوباره این بار بلند تر گفت " صداقت".
باز جمعیت این بار بلندتر و با شور بیشتری شروع به دست زدن کردند و جمعیت با ریتم دست زدنشان
به تکرار کلمه صداقت پرداختند. و به بغل دستیشان لبخندی میزدند و استاد را با چشم به هم نشان میدادند
و میگفتند صداقت و سری تکان می دادند که یعنی" ببین استاد چی گفت ها، صداقت".
یکی از وسطهای جمعیت داد زد:" جانا سخن از زبان ما میگویی"
یک روز جوگیر میشویم و زنده باد میگوییم فردایش باز جوگیر میشویم و مرده باد میگوییم.
یک روز یکی را می کنیم مراد و پیشوا، فردایش از بردن نامش حالمان بد میشود
استاد علیزاده این بار با تعجب باز جمعیت را به سکوت دعوت کرد
و به میکروفون جلوی سه تارش اشاره کرد و این بار واضح تر کلمه قبلی را گفت که تازه جمعیت
و مسئولین سالن فهمیدند استاد چی میگفته ... "صدا قطعه!" !!!!!
- سپاسهای ارسالی: 894 بار
- سپاسهای دریافتی: 718 بار
داريم تو جهنم زندگي مي کنيم و کرايه ي بهشت رو مي ديم...
بنزين اندازه ي اروپا....درآمد اندازه گينه ي بيسائو....
ماشينا قراضه در حد سومالي اما قيمتش در حد بنز!!!
مرغ هم شده سيمرغ و داره به شاهنامه ميپيونده..
آمریکا فک می کنه ما الآن نگرانه ناوهای اونیم تو خلیج فارس!
زرشک پلو بدونه مرغ نخورده که بفهمه نگرانی یعنی چی
دیگه یواش یواش استارت انتخابات سال دیگه ارو زدن، از بعد مارمضون گشت ارشادم جمع میکننُ سایت ها رفع فیلتر میشنُ سیب زمینی رایگانم توزیع میکنن
آقای عزیز، خانم محترم. اگه میخواهی روزه بگیری بعد با مردم طلبکارانه، بی حوصله و بد اخلاق باشی روزه نگیر کلا .گناهش با من
امروز یه صحنه ی ویران کننده! دیدم
یکی داشت خلال دندون میکرد، یه چیزی از لای دندونش درآورد..یه نیگا بهش کرد بعد خوردش!!
هههههییییییی یه تیکه مرغ بود
بنزين اندازه ي اروپا....درآمد اندازه گينه ي بيسائو....
ماشينا قراضه در حد سومالي اما قيمتش در حد بنز!!!
مرغ هم شده سيمرغ و داره به شاهنامه ميپيونده..
آمریکا فک می کنه ما الآن نگرانه ناوهای اونیم تو خلیج فارس!
زرشک پلو بدونه مرغ نخورده که بفهمه نگرانی یعنی چی
دیگه یواش یواش استارت انتخابات سال دیگه ارو زدن، از بعد مارمضون گشت ارشادم جمع میکننُ سایت ها رفع فیلتر میشنُ سیب زمینی رایگانم توزیع میکنن
آقای عزیز، خانم محترم. اگه میخواهی روزه بگیری بعد با مردم طلبکارانه، بی حوصله و بد اخلاق باشی روزه نگیر کلا .گناهش با من
امروز یه صحنه ی ویران کننده! دیدم
یکی داشت خلال دندون میکرد، یه چیزی از لای دندونش درآورد..یه نیگا بهش کرد بعد خوردش!!
هههههییییییی یه تیکه مرغ بود
- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
راستش
اتو ی شلوار پدر ما هندونه قارچ می کرد و ما شدیم این حالا خودتون حساب کنید که فرندان اونهایی که زیر ابرو بر می دارن چی میشن
خداییش من که فکرم دیگه هنگ کرد خدا به شما رحم کنه
اتو ی شلوار پدر ما هندونه قارچ می کرد و ما شدیم این حالا خودتون حساب کنید که فرندان اونهایی که زیر ابرو بر می دارن چی میشن
خداییش من که فکرم دیگه هنگ کرد خدا به شما رحم کنه
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار
- تماس:
ديشب يه پشه رو تو هوا گرفتم،
تا اومدم تو مشتم لهش كنم ديدم دستم خيس شد، فك كردم خونه، دستمو وا كردم
ديدم داره گريه ميكنه،
گفتم چته؟! خودتو زدي به موش مردگي؟
يهو بغضش تركيد و گفت: اي بابا! گوشت كه خيلي وقته نميخوريد، مرغ هم كه شده
كيلوئي 8000 تومن، اونم ديگه كسي نميخوره، خوناتون مزه ترب سفيد ميده...
ما خودمون ميخوريم ولي بچه هامون يه هفتهاس لب به خون نزدن ...
ديگه بغض امونش نداد مـُرد !.
تا اومدم تو مشتم لهش كنم ديدم دستم خيس شد، فك كردم خونه، دستمو وا كردم
ديدم داره گريه ميكنه،
گفتم چته؟! خودتو زدي به موش مردگي؟
يهو بغضش تركيد و گفت: اي بابا! گوشت كه خيلي وقته نميخوريد، مرغ هم كه شده
كيلوئي 8000 تومن، اونم ديگه كسي نميخوره، خوناتون مزه ترب سفيد ميده...
ما خودمون ميخوريم ولي بچه هامون يه هفتهاس لب به خون نزدن ...
ديگه بغض امونش نداد مـُرد !.