MiimA نوشته شده:typhoon, بهداری؟
خوب جسارت نشود اما شما تجربه خدمت در نیروی زمینی را نداشتید، اگر در گردان های پیاده خدمت خودتون را گذرانده بودید نظرتان کاملا برعکس بود.
ضمنا این که آمار فرار ناجا بالاتر است نیز کاملا نادرست است. اتفاقا یاد خبر BBC اقتادم زمان انتخابات که به دلایل کاملا روشن چنین خبری داد!
در صورتی که خدمت نیروی انتظامی خیلی ساده تر از آن است که اصلا قابل قیاس با نیروی زمینی ارتش باشد البته به شرط خدمت در ارتش. ما 3 برادریم، یکی سپاه بود، یکی نیروی انتظامی و من هم ارتش.
بهداری، حفاتی، بازرسی، عقیدتی و کلا قرارگاه، خدمات و پس، پهـ و امثالهم فقط درصد کوچکی از هر پادگان هست عمده سربازها در حال خدمت در گردان های پیاده و رزمی هستند. اگر تجربه یک اردوگاه با گردان پیاده را داشته باشید نظرتان کاملا عوض خواهد شد.
ضمنا به طور غیر رسمی، چیزی که من در اطراف خودم دیدم بالاترین آمار فرار مربوط به ارتش است و بعد از اون هم سپاه و آخر از همه نیروی انتظامی! البته همین شکل هم منطقی تر است چرا که نیروی انتظامی فرار اصلا معناش متفاوت میشود چون فضای بسته ای مانند ارتش در اونجا حاکم نیست که بحث فرار مطرح باشد.
واقعا با توجه به اینکه خدمت سربازی را پشت سر گذاشته اید جای تعجب داره نظراتتون!این کشورای دیگه بس که عقب افتاده ان سربازی اجباریو برداشتن. ولی دم خودمون گرم که جونامونو رها نمیکنیم و این جوری ازشون پذیرایی میشه
فعلا که در کشور گاهی دوست و گاهی برادر اسرائیل، خدمت مثل ما که هیچ بسیار جدی تر و عجیب و غریب تر برقرار و عمومی بوده است. آخرین بارش یادمه از یک رنج سنی به مدت 30 سال، هر سال 2 ماه باید در یک یگان نظامی حاضر میشدند که در نوع خودش یعنی شما هر سال 10 ماه برای خودت زندگی میکنی!
پس بالاخره اسراییل کشور شد که شما مارو باهاش مقایسه می کنی!!؟؟. تو اکثر کشور های دیگه ام همینه و جووناشون چندین سال سربازیه اجباری دارن!!