واکنش به رتبه کشورها در زمینه سرعت اینترنت

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: واکنش به رتبه کشورها در زمینه سرعت اینترنت

پست توسط SHAHRAM »

MiimA, عزیز
به هر حال قانون این چنین است و در اکثر موارد رعایت می شود.

در مورد دلیل سرعت پایین واقعیت فراتر از فرسوده بودن سیستم مخابرات است.مخابرات با بالا نگه داشتن قیمت پهنای باند برای شرکت های ارائه کننده اینترنت اصلا راهی برای کاهش قیمت نگذاشته است.سیاست کلی در مورد سرعت اینترنت کاملا از صحبت های وزرا دوران مختلف مشخص است:
"سرعت 128 برای کاربران خانگی کافی است".
فرای موضوع کمیتی سرعت اینترنت،کیفیت معضل اصلی هست.پینگ بسیار بالا اینترنت ایران روی کیفیت تاثیر عجیبی گذاشته که دلایل مختلفی براش گفته شده که نظر شخصی من اعمال سیستم ف-ی:ل{ت-ن-گ یکی از دلایل اصلی این موضوع هست.

به طور کلی به نظر من اینترنت 512 برای یک مصرف خانگی-دانشجویی کافیست اما نه با کیفیت امروزی.
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

در این چند روز تجربه ایی متفاوت داشتم استفاده 3 ساعتی از اینترنت 512 به جای اینترنت 64 .شاید برای دوستان سنجش سرعت واقعی انترنت مورد استفاده شان جالب باشد. یک تجربه شخصی را عرض می کنم : یک راه ساده در کنار انواع و اقسام برنامه های موجود برای این کار وجود دارد که کافی است میزان ترانسفر دریافتی در دانلود یک قطعه را از برنامه IDM خود بسنجید ( با بستن تمامی نرم افزاهای مرتبط با اینترنت).اینترنت 512 نهایت سرعت ترانسفر 250 کیلوبابت در ثانیه و اینترنت 64 نامحدود چیزی در حدود 10-12 کیلوبایت در ثانیه (نهایت سرعت دریافت) .حالا در زمانی که شما با شرکت مربوطه قراردادی را برای دریافت یک خط مثلا 124 امضا می کنید در انجا قید می شود سرعت دریافت دیتا 124 کیلوبایت در ثانیه و سرعت فرستادن دیتا 64 کیلوبایت چیزی که در عمل اصلا ماهیت حارجی ندارد.
این وضعیت شبکه خطوط پر سرعت ADSL و ADSL-2 و یا هر نمونه + دیگر است وای به حال اینترنت دیال اپ که به زور در ثانیه 3 کیلوبات را دریافت می کند همانطوری که دوستان میداند شیوه برنامه IDM خود به گونه ایی است که سرعت دریافت اطلاعات را بالاتر می برد پس اگه سرعت های واقعی کمتر از این مقدار هم باشند جای تعجب ندارد !.داشتن اینترنی با سرعت انتقال 2 مگابایت دیتا در ثانیه به نوعی داشتن یک اینترنت 1 گیگاباتی واقعی است .
البته تاییدی بر درست بودن حتمی چنین تخمین زدنی وجود ندارد که دوستان مطلع می توانند انرا صحیح , اصلاح و یا رد کنند.به هر حال
در مورد نحوه واگذاری دریافت خطوط پر سرعت بدون محدودیت 512 و یا 1 گیگاباتی هیچ گونه محدودیت قانونی وجود ندارد و صرفا برای دریافت خطوط بالاتر از 512 نیاز به یک سری مدارک اضافه تر وجود دارد.
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

shola,

البته این شیوه شما هم بد نیست اما به عوامل زیاد دیگری نیز بستگی دارد از جمله سرعت سرویس دهی سروری که از آنجا دانلود میکنید و مسیری که دانلود از ان صورت میگیرد.

شما با یک فایل تورنت امتحان کنید من با 256 تا 253 کیلوبایت برثانیه دانلود داشتم! بنابراین صرفا حجم دانلود بر ثانیه نمیتواند دلیل این باشد که عدد شما غیر واقعی است.

اما در مورد کیفیت کاملا با شهرام موافق هستم و به نظر من فیلترینگ بزرگترین آفت اینترنت کشور است چه از نظر فنی در شبکه چه از بعد محتوایی و اطلاعاتی سهم ما را از اینترنت کاهش داده است. اتفاقا مطلب اینترنت حلال را در همین راستا بود که نوشتم.

اینترنت حلال - تصور غلط از فساد کاربران اینترنت
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

البته تو شیراز من همین الان با 128 سرعت دانلودم تا 115 الی 129 میاد بالا البته با بعضی از سرورها مثل 4shared,mediafire که این سرعت نسبت به پارسال که به زور به 32 می رسید خیلی تفاوت داره و اینکه من دیشب یک فایل 10 مگی رو عرض 20 ثانیه دانلود کردم
البته چند ماهی هست که اینجوره و اگر چشم نزمش
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”