آيا نستله واقعاً صهيونيستي است؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: آيا نستله واقعاً صهيونيستي است؟

پست توسط oweiys »

سلام

براستی چرا هر جنس خوب و مفید فایده در پشت سرش عنوان صهیونی و یهودی را پیش می کشد؟ پس ما مسلمان ها چه می کنیم؟

تمرکز بر اقتصاد ، انگیزه فروش ولو مادی و غیر معنوی ، زیر ساخت اقتصاد خصوصی و ....

امام خمینی (ره): شما نگاه نکنید الان نمی تونید میگ بسازید ....

پی نوشت:امیر حسام ؛ بگم خداچیکارت کنه که دست میزاری رو مسائلی که آدمو یاد خودش میندازه!

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 131 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط Mohsen1441 »

Mr.Amirhessam نوشته شده:
میلاد عزیز اشاره کرد که هند وقتی پیشرفت کرد که مستقل شد و خودش رو از غیر بی نیاز دید.
هند فقط فکرش اقتصاد و رشد کشورش بود، از انگلیس و بقیه استعمارگرها خودش رو جدا کرد(و دیدیم که چه رشدی هم داشت)

متاسفانه برداشت شما و میلاد عزیز در مورد هند رو بنده قبول ندارم،در مورد خیلی از کشورهای مشابه هند هم قبول ندارم!
هند کشور تماما وابسته است که از نظام سیاسی مستقلی هم بهره نمی برد،صنایع دفاعی و هوایی ان با وجود کمک های سنگین و همه جانبه امریکا ،اسرائیل،فرانسه و روسیه رو به پیشرفت است!
زبان و فرهنگ مردم ان کشور وابستگی شدیدی به فرهنگ و زبان انگلیسی دارد...
بگذریم از فقر و گرسنگی و امار کارتن خواب های هندوستان مستقل...

نمی دانم در این مورد مطالعه داشته اید یا خیر

اما مقاله ای می خواندم که سند از یک سرهنگ انگلیسی اورده شده بود،که قبل از فروپاشی استعمار انگلستان بر هند،انگلیسی ها به فکر افتادند که دوره استعمار نظامی پایان یافته است،و باید گونه جدیدی از استعمار را بنیان نهاد از همین رو فوج فوج اندیشمندان و دانشمندان و نخبگان و اقازادگان هندی راهی هندوستان شده و با فرهنگ و مدل خواست انگلستان رشد پیدا کردند،میتوان گفت که در حقیقت فکر هندی ها استعمار شده بود،فکر کسانی که در اینده دانشمند،سیاستمدار و ... خواهند شد...
"این مدل فکر در کشور ما هم وجود داره و تحصیل 3000 تا 4000 ایرانی البته از نخبگان و اقازادگان عزیز در انگلیس از همین روست"

هر زمان ما از بردگی فکری انگلستان و کشورهای استعماری رهایی یافتیم میتوانیم مستقل باشیم! برای مثال منویات رهبری در باب علوم انسانی و ...

اما ما از دو جنبه باید خودمون رو بی نیاز به نستله و کلا محصولات اسرائیلی کنیم : 1.جنبه شرعی و اسلامی 2.جنبه اقتصادی
این صحبت شما غلط هست که اگه نستله نیومده بود، ما الان باید 20 تا 22 تومن پول شیرخشک میدادیم. چه بسا اگر نستله وارد نمی شد و ما مجبور میشدیم خودمون تولید کنیم، الان خودمون محصول باکیفیت تر از نستله به قیمت ارزون تر تولید و عرضه می کردیم ...

متاسفانه شما دقت نمی کنید،در بالا اشاره کردم شرکت مامانا در ایران وجود داشت،اما توان تولید محدودی داشت،این شرکت رو به ورشکستگی گذارد و اگر همین نستله نبود تولید داخلی ما در ایران برای همیشه نابود می شد... یادم هست اخرین روزهای نفس کشیدن شیر خشک قاچاق در ایران این محصول قیمتی بین 8 تا 10 هزار تومان داشت در ایران،حالا تو خود بخوان حدیث اینده این قیمت را...!

بسته شدن نستله برای یک عده در داخل سود اور است به هر قیمتی! همانطور که شرکت های لاستیک سازی دانه دانه تعطیل می شوند،ماجرای لاستیک دنا و ... را که نیک میدانید؟ راستی سری به بازار همین لاستیک زده اید؟ انواع لاستیک های وارداتی،از چین،هند،تایوان،ژاپن و ....
پس مسئله چیز دیگری است و متاسفانه باز هم دین بهانه ای شده برای مطامع مالی برخی در داخل...

یک مسئله شرعی رو با هم مرور کنیم:
اگر انسان در مشقت و سختی گرفتار شده(مانند بیابان) و غذایی برای خوردن پیدا نکند تا جان خود را نجات دهد، خوردن گوشت سگ نیز برای او حلال خواهد شد ...

بحث کامپیوتر که می فرمایید اسراییلی هست، چون ما راهی برای استفاده از کامپیوتر غیر اسراییلی نداریم. به ناچار باید در زمان ضرورت استفاده کنیم، اما اگر ما خودمون تونستیم سی پی یو تولید کنیم دیگر چنین مثالی صادق نخواهد بود ...

حرف شما دست است اما!
ما برای نخوردن این گوشت سگ چه کرده ایم؟
به قول شما و بنده اینتل و ای ام دی یهوی هستند که نیستد و قابل اثبات هم نیستند چون این ها شرکت های سهامی هستند!
اگر بخواهید به یک عضو یهودی از هیئت مدیره هر شرکت اشاره کنید و ان را یهودی بدانیم که باید با نصفه دنیا قطع رابطه کنیم...
در مورد سی پی یو :

Intel- IBM- AMD -
Cyrix- Motorola- IDT- IIT- NEC- Nexgen- Rise- Metaflow- Chips & Technology و ... سی پی یو تولید می کنند...

پس چرا؟؟؟

بحث گسترده است،به قول شما نستله بد است و صهیونی!

چرا حکومت اسلامی به رفع این فتنه کمک نمی کند،البته سندی در باره صهیونیستی بودن این شرکت موجود نیست و به صرف کمک به اسرائیل و مسائل پش پا افتاده نمیتوان ان را اسرائیلی خواند،البته کمک به دشمن مسلمانان به هر نوعی محکوم است...

چرا برادران بازرگان و سرمایه دار ما که پولشان از پارو بالا می رود،در این زمینه ها سرمایه گذاری نمیکنند تا صهیون ها را از حداقل ایران بیرون برانند...
براستی چرا هر جنس خوب و مفید فایده در پشت سرش عنوان صهیونی و یهودی را پیش می کشد؟ پس ما مسلمان ها چه می کنیم؟

---------------------------------------

اگر هم می گید نمیشه و نمیتونیم و ...
حتما به صحبت های آقا با مسئولین گوش بدید، نکات بسیار جالبی درباره جوان ایرانی و توان او فرمودند ...

صوت:
[External Link Removed for Guests]

متن:
[External Link Removed for Guests]

بنده صحبت های حضرت اقا رو بارها مطالعه کردم ام... ما توان هر کاری را داریم ،چون بنده باور دارم به این مسئله،اما باید با قدرت و پیشرفت رقیب را از صحنه حذف کرد،نه با بهانه و زور...[/quote]

این منطقی نیست که شما پیشرفت تعدادی از کشور ها رو به خاطر یکسری دلیل عام که در هر کشوری موجود هست، منکر بشید ...

فرهنگ و زبان مردم هند که از همون زمان مستعمره بودنشون باقی مونده و دلیلی بر انگلیسی بودنش نیست یقینا

فقر و گرسنگی هم که ما تو ایران داریم نشان از اینه که ما هم مستعمره بودیم یا پیشرفت نکردیم؟!! اندک اندک نه یکدفعه ...

ضمنا وقتی من به هند اشاره میکنم و اینطور صحبت می کنم، منظورم این تفکر هست. تقکر بی نیازی و آزادگی(تو کشور خودمون نمونه های زیادی از این مقوله هست ولی متاسفانه این نوع تفکر هنوز به اینچنین محصولات نرسیده) ...

نمی دونم تا چه حد صحبت های دکتر عباسی رو دنبال می کنید ، اما ایشون بارها در صحبت هاشون این بحث رو مطرح کردند ...

اما نکته بسیار بسیار مهم این هست که: وقتی ما آزادگی فکری پیدا می کنیم، که از محصولات (اعم از اغذیه و البسه ی) کثیفی که فکر و زندگی ما رو تشکیل میده بی نیاز بشیم ...

----------------------------

راجع به تولید داخلی هم سوالی که مطرح میشه اینه که اگر ما نستله رو وارد نمی کردیم و مجبور بودیم همون شرکت مامانا رو مجددا تقویت کنیم و بسازیم، شاید اولش مجبور بودیم 5 برابر قیمت نستله رو بپردازیم اما مدتی بعد یقینا مناسبتر از نستله تهیه میشد ....

پیرامون بحث اسلام و شرع هم که من مطرح کردم، شما منظور من رو متوجه نشدید ظاهرا ...

پیرو فتوای ولی امر مسلمین: "خرید هرگونه کالایی که موجب تقویت صهیونیست شود، جایز نیست." وقتی این موضوع به وضوح قابل رویت هست. فکر نمی کنم جنبه شرعی اون مخفی مونده باشه ...

البته وقتی شما کمک چند میلیارد دلاری نستله و کوکاکولا و امثال این شرکت ها رو به گلوله هایی که تو سر بچه های فلسطینی آروم میگیرند، "مسایل پیش پا افتاده" میدونید مطرح کردن جنبه شرعی این موضوع کار درستی نیست ...

---------------------------

راجع به بحث سی پی یو هم من به عنوان نمونه سی پی یو رو عرض کردم ... و الا از گستره شرکت های صهیونیستی اطلاع دارم ...

اما نکته و بحث همینجاست که خودمون نخواستم با وارد نکردن نستله به مامانا کمک کنیم، یا با وارد نکردن موتورالا خودمون بیسیم بزنیم یا با وارد نکردن لورآل خودمون لوازم بهداشتی تولید کنیم یا ....

خودمون نخواستیم و این عیب ماست ...

---------------------------

نمی دونم صحبت های رهبری معظم رو راجع به آزادگی و بی نیازی از غرب گوش دادید یا نه، اما شما که نمی پذیرید این شرکت ها با این سابقه درخشان صهیونیست هستند بیاید به خاطر غربی بودنشون تهیه نکنید ...
الهم عجل لولیک الفرج
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

من یک سوال برام پیش اومد.یک زمانی هست شما برای خرید نوشابه و شیر خشک و آب معدنی می روید که هم این گونه اجناس هست و هم اجناس تولید داخل.آیا شرکت دیگری به غیر از اینتل سی پی یو تولید می کند؟یا زمان جنگ:ما کم تسلیحات اسراییلی داشتیم و البته استفاده هم کردیم.حرف بر سر این است که لااقل درباره این محصولات پیش پا افتاده این مسائل را رعایت کنیم.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6708 بار
سپاس‌های دریافتی: 12102 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اینتل نستله و ... همه شرکتهای سهامی عام هستن اگه ما هم عرضه داشتیم می تونستیم کاری کنیم اینتل کارخانه ای هم در ایران بسازه همونطور که در اسراییل کاستاریکا مالزی و ... داره ! در ضمن من ترجیح میدم نوشابه با برند پپسی یا کوکاکولا ساخت داخل بخرم تا اینکه برم نوشابه سه تا هزار تومنی پشمک نمکی ! بخرم که اصلا معلوم نیست چه استانداردی داره !
تجارت جهانی همینه الان دیگه شرکتهای بزرگ وابسته به یک کشور نیستن مثلا آیا سونی فقط متعلق به ژاپنه ؟ بحث تولید داخلی رو هم دیدیم که اگر رقابت نداشته باشن چه آت و آشغالهایی به دست مردم می دن نمونش رو در صنعت به شدت عقب افتاده خودرو سازی کشور دیدیم ! کشور ما به شدت از سو مدیریت رنج میبره و برای اثباتش نیازی به مدرک نیست کمی نگاه کردن به دور اطراف خودمون کاملا نشانگر این موضوع هست !
برای من به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست که الان خودروهای چینی رو در بازار ایران میبینم ! در صورتی که ما خیلی از اونها جلوتر بودیم ولی افسوس ...
این که الان یه عده ای جهت دار به نستله گیر میدن هدفش چیز دیگه ای هست ! وگرنه ورود نستله به ایران ( یا هر شرکت دیگه به ایران ) در این حجم وسیع کشکی نیست و اگر دستی پشت پرده باشه دستگاه اطلاعاتی کشور مطمعنا از من و شما بیشتر به اون اشراف داره . اگر قرار باشه این شرکت با رفتنش باعث تعطیلی چند کارخانه بشه و آقای ایکس با انحصاری کردن واردات کالای Y به لطف حمایتهای فلان و فلان به قیمت بیکاری چندصد کارگر و مهندس و ... ثروت چند ده میلیاردی خودش رو افزایش بده !!! من ترجیح میدم نستله اسراییلی در ایران تولید بشه و اون رو مصرف کنم تا اینکه محصولات کشور دوست و برادر چین رو به قیمت بیکاری و نابودی صنایع و ... وارد بشه !!! چیزی که کم شاهدش نبودیم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

پست ها طولانی بود در این مبحث، انشا الله پست من خسته کننده نباشد.

در مورد نیمی از چرا های پرسیده شده، بنده در پست اول اشاره کردم:

لژ هایی درون کشور است که تمایل به نفوذ صهیونیست دارد، بنابراین دستگاه های اطلاعاتی یا ... اگر زیر نفوذ این لژ ها نیستند به داد صدا و سیما برسند و آرم شبکه هایش. به داد اخبار رسانه ملی برسند که مقلد BBC شده است.

بحث هند و ...، یا بهتر است گفت اینکه چرا ما از رایانه که بالای 90% آن ساخت کشورهایی است که ما آنها را دشمن می نامیم استفاده میکنیم و آن وقت بر سر استفاده کردن از یک محصول اینطور بحث میکنیم.

مثال زیر را بخوانید،

کسی که هر روز با آزانس به محل کارش برود و در نتیجه احساس نیاز نکند و ماشینش را از پارکینگ خانه بیرون نیاورد، هرگز رانندگی یاد نخواهد گرفت. اما نمی توان به کسی که اصلا ماشین ندارد خرده گرفت که با آژانس به محل کار رفتنش مانع یادگیری رانندگی وی شده است.

بنابراین 2 موضوع مطرح است. اگر ما ظرفیت تولید در واحدی را داشته باشیم، حتی با کیفیت پایین تر و قیمت بالاتر، ارزش آن را دارد که در رقابت با محصولات خارجی خصوصا تولیدات آن کشورهایی که به هر دلیل ما آنها را دشمن می نامیم، از تولیدات خودمان حمایت کنیم.

همین هند یک زمان لنت های ماشین را با پایین ترین کیفیت میزد، اما روزی رسید که بهترین لنت های ترمز ماشین مدل هندی اون شد! این چرخه که نسبتاً سر زبان ها هم افتاد کمتر از 10 سال طول کشید. اما همان روز اول این چرخه کم نبودند افرادی که فکر میکردند اگر لنت انگلیسی وارد نشود مردم کشور هند باید محصول بی کیفیت داخل را گران بخرند. (معادل مثل شیر خشک شما)

نکته حائز اهمیت در مورد تفاوت شرق و غرب، همچنین علت تکیه ما به شرق در بعد واردات

ما قبول کنیم یا نکنیم در بسیاری از موارد همانند مثال بالا اساسا ماشینی نداریم که بخواهیم رانندگی آن را یاد بگیریم و تا زمان به دست آوردن زیر ساخت های لازم برای تولید داخلی محصول نیازمند واردات آن هستیم. اما بهتر است در این واردات دقت لازم صورت بگیرد. این دقت به چه معناست؟

چرا واردات از شرق؟
چون شرق فقط محصولاتش را به میفروشد و آنچه را که ما می خواهیم. هر چند قیمتش بالاتر و گاهاً کیفیتش پایین تر است.

چرا از غرب تهیه نکنیم؟
غرب در بیش تر موارد، محصولاتی با کیفیت بالاتر و البته با قیمت ارزان تر به ما ارائه خواهد کرد.

اما متاسفانه عادتی که دارد این است که همراه محصولاتش یک سری هدایای ناخواسته هم به ما میدهد، که ما اگر آنها را نپذیریم از فروش اون محصولات با کیفیت به ما خودداری خواهد کرد. برخی از خصوصیات اشانتیون های غرب:

• کاستن میل تولید داخلی.
  • گسترش فرهنگ غرب و تخریب فرهنگ بومی.
  • ایجاد توهم عقب ماندگی در کشور وارد کننده و برعکس در مورد کشور صادر کننده.
  • تلاش برای گسترش نیازمندی کشور وارد کننده. یعنی نفوذ به بازارهایی که کشور وارد کننده در انها خودکفا است.
  • و ...
و همانطور که گفتم بدون پذیرفتن این هدیه ها در کنار محصول مورد نیاز، غرب از فروش محصول مورد نیاز به چندین برابر قیمت هم خودداری می کند.

در یک زمان بود که برای حکومت ایران این موضوع اهمیت نداشت، پس کالای با کیفیت را با قیمت ارزان خرید میکرد. اما پس از انقلاب اسلامی، به دلیل آن که این مسئله برای جکومت اهمیت پیدا کرد، با توجه به آموزه های دینی این نتیجه گیری شد که خرید محصول با کیفیت بالا و ارزان تر + هدیه های ناخواسته غربی آسیب فرهنگیش بیشتر از نفع اقتصادیش است، ضمن آن که در دراز مدت نفع اقتصادی ظاهری کنار رفته و وابستگی کامل اقتصادی را شاهد خواهیم بود. پس به ناچار از شرق محصول با کیفیت پایین تر و گران تر را می خریم.

حداقل اینطور هیچ ایرانی را مشاهده نمی کنید که اصطلاحات روسی، چینی، کره ای یا ژاپنی را به خاطر داشتن محصولات این کشور در منزلش استفاده کند، بر خلاف محصولات آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و خصوصا آمریکایی و انگلیسی. بد نیست مقالات دلایل توسعه زبان های غربی را مروری بنمائید. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

تمام صحبت هایی که دوستان عزیزم میکنند سالهاست مورد بحث هست اما نتیجه؟...فقط تئوری هست و به نظر شخصی من بی بازده

صحبت دوستان بر سر بومی سازی هست اما به چه قیمت؟...ایا تمام کشورانی که در موردشون بحث شد در هم لنت،هم شیر خشک،هم... رتبه 1 و بهترین هستند؟
ما هیچ وقت نمیتونم در تمام صنایع به بومی سازی برسیم،...چون هنوز قدیمی ترین صنعتمون که کشاورزی هست به این نحو و در مرحله بحران در حال اداره شدن هست تا.....

من قصد نا امیدی کردن ندارم،اما واقعیت به نظر برای من خیلی تلخ بوده

:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

SHAHRAM,
حق با شماست. از بزرگترین مشکلات ما در بومی سازی همین تفکر غلط است. تفکر مارکسیستی ما باید در همه چیز اول باشیم. در حالی که کشورهای موفق الزاما در همه چیز اول نیستند بلکه توان به دست آوردن بهترین ها را دارند.

مثلا آمریکا در صنعت فولاد و خودرو سازی قدرتمند است، اما نه به این معنا که با خودروسازان آلمانی و ژاپنی همکاری نکند یا از آنها واردات نکند.

متاسفانه در کشور ما عده ای هم هستند که از این طرف بام افتاده اند و اگر بهوشن اجازه داده شود می خواهند دور تا دور کشور را دیوار بکشند که به قول لنین امواج رادیو های بیگانه هم به داخل سرزمین نیاید!

البته سو تفاهم نشود، قصدم زدن یک مثال بود که انگار بحث ماهواره ما دقیقا پیاده سازی همین نظر لنین هست. عجب تصادفی ::ss

پیش تر رفتن هم بحث را سیاسی میکند. فقط خواستم اشاره کنم منظور بنده سازندگی میانه است نه تندروی که حاصلش انزوا باشد، نه کند روی که بشویم عربستان و امارات ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”