قهرمان بهای جوانمردی و انسان دوستی خود را پرداخت

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5876 بار

قهرمان بهای جوانمردی و انسان دوستی خود را پرداخت

پست توسط shafagh »

.

اگرچه من مرحوم روح الله دادشی را جز از طریق تلوزیون از نزدیک ندیده بودم اما روحیات اینگونه قهرمانان متین و جوانمرد را بخوبی می شناسم همانطور که روحیات اراذل پست و ناجوانمرد را می دانم . هنگامی که ان فرد ولگرد خیابانی با دادشی روبرو می شود و کارد بدست می گیرد تا به ان قهرمان فقید حمله ور شود قرائن و شواهد نشان می دهد که دادشی بر اساس قدرت و نیرویی که در خودش می دیده و با ان روحیه تواضعی که داشته است نمی خواسته به ان جوان اوباش صدمه ای بزند. او در ان مرحله تنها سعی داشته بدون وارد کردن ضربه به ان ولگرد دست او را که مسلح به کارد بوده بگیرد و کارد را از دست او خارج نماید چون اگر ان الواط به چنگ دادشی می افتاد قدرت کوچکترین حرکتی هم نمی داشت و مثل گنجشک در کف ان قهرمان اسیر می شد اما تمام سعی مرحوم ان بوده که بر اثر خشم به ان ولگرد صدمه ای نرساند غافل از ان که ان پلنگ تیز دندان با تمام وجود در پی قتل اوست . پزشکی قانونی اعلام کرده که جای چند زخم و خراش چاقو بر روی ساعد مرحوم دادشی مشهود بوده که زمان ان جراحت ها قبل از برخورد کارد به گردن ایشان بوده است و همین نکته ثابت می کند که دادشی در پی گرفتار کردن ان اوباش در دست های خود بوده و نه حمله و یورشی کوبنده . در حالیکه دادشی بر اساس عملی باز دارنده در پی منصرف کردن ان نوجوان ولگرد بوده در عوض ان اوباش برای اینکه در چنگ دادشی نیفتد مرتب کارد را به چپ و راست حرکت می داده و عقب می رفته که در همین حین لبه کارد با دست دادشی تماس می گیرد اما با نزدیکتر شدن قهرمان به او در یک لحظه کوتاه خود را به جلو پرتاپ کرده و بطور اتفاقی کارد با گردن مرحوم دادشی بر خورد می کند . لذا می توان گفت ان ولگرد با سوء استفاده از متانت و خودداری مرحوم دادشی از حمله موثر، در کوتاهترین فرصت مناسب سعی می کند کارد را به صورت یا گردن ان قهرمان ملی بزند که متاسفانه در هنگام پیشروی ان قهرمان نیت شوم ان ولگرد به نتیجه رسیده و کارد به گلوی او می خورد در حالیکه اگر روح الله دادشی خواسته بودبا تمام وجود و قصد کامل به ان اراذل حمله کند می توانست با چند ضربه مشت صورت ان ولگرد را در هم خرد کرده وحتی گردن اورا بشکند بهرحال این نکته نشان می دهد که ان یل متین و مردم دوست بهای جوانمری و رادمردیش را با خون خود پرداخت.
اما بزودی چوبه دار در همان محل بر پا شده و بنا بر حکم قصاص اوباش ناجوانمرد دیگری از تبار اشرار بوسیله طناب دار بالا کشیده خواهد شد و بدین ترتیب عدالت اجرا خواهد شد . بنده معتقدم اعدام اینگونه اراذل بایست با تبلیغات کامل تا لحظه اخر مرگ انها فیلمبرداری و رسانه ای شود تا جرات و جسارت اراذلی که مستعد تکرار چنین جنایاتی هستند سلب شده و جامعه به امنیت کامل برسد. اگر دوستانی در صحنه اعدام حاضر شدند سعی کنند از ان فیلمبرداری کرده و در یک سایت قرار دهند . بنظر من برای انکه رسانه های استکباری از اعدام اینگونه جنایتکارها سوء استفاده نکنند یک پلاکارد بزبان انگلیسی بالای چوبه دار نصب شود که جنایت محرز اینگونه افراد قاتل درشت بر روی ان نوشته شود.

.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

Re: قهرمان بهای جوانمردی و انسان دوستی خود را پرداخت

پست توسط Mohammad 1985 »

جالبه که گفته نمی خواستم بزنم ! پس چاقو برای میوه پوست کندن حمل میکردی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 138 بار

پست توسط gsm_nazari »

من مرحوم داداشی رو خوب نمیشناسم ولی یقین انسان خوبی بوده که ازش تعریف میکنن . حرفم اینجاست که تو اعترافات متهم گفته که داداشی اول ضر به به صورتم زد که از دهنم خون اومد و گفت که منو میشناسی کیم ؟
من کار اون جون رو مبنی بر قتل تایید نمیکنم و یقین با تو جه به مدارک پرونده قاتل رو میتوان در ردیف اراذل و اوباش قرار داد . ولی موضوع در مورد قهرمانان ملی کمی فرق داره انتظار بیشتری میره
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

gsm_nazari نوشته شده:من مرحوم داداشی رو خوب نمیشناسم ولی یقین انسان خوبی بوده که ازش تعریف میکنن . حرفم اینجاست که تو اعترافات متهم گفته که داداشی اول ضر به به صورتم زد که از دهنم خون اومد و گفت که منو میشناسی کیم ؟
من کار اون جون رو مبنی بر قتل تایید نمیکنم و یقین با تو جه به مدارک پرونده قاتل رو میتوان در ردیف اراذل و اوباش قرار داد . ولی موضوع در مورد قهرمانان ملی کمی فرق داره انتظار بیشتری میره

یکی از خصائص اراذل ان است که مثل ریگ دروغ می گویند ، وقتی با قمه و کارد شروع به عربده کشی و ارعاب مردم می کنند مراعات هیچ شخصی را نمی کنند مثل گرگی که دهانش از شدت هاری کف اورده باشد به اولین کسی که خیال کنند (فقط خیال کنند) به انها نزدیک شده و یا نگاه چپ می کند حمله و فحاشی می کنند و به او زخم می زنند حتی اگر در بین تماشاچیان صحنه کسی را در قالب دشمن خود فرض کنند علیه او اقدام می کنند در ان لحظات سراسر وجود انها عضب و میل به خونریزی است و هیچ کس را بالاتر از خود نمی بینند ( به استثناء نیروهای پلیس که یکباره انجا حاضر شوند - همگی در می روند) لابد شعار معروف این اوباش را شنیده اید که ضمن چرخاندن قمه در هوا فریاد می زنند - آهای نفس کش !! - این بدان معناست که در ان لحظات حتی نباید صدای نفس کشیدن کسی هم شنیده شود. انها دربین خودشان سازماندهی شده اند و بقول معروف هر یکی هوای یک جانب را دارد اما یکی رییس و میدان دار است و معمولا جهت اضطرار راه فرار و محل اختفای خود را هم از قبل تعیین کرده اند البته اکثر اراذل با همان ذره عقلی هم که برایشان مانده بیشتر به زخمی کردن اکتفا می کنند (از زندان بیمی ندارند) و لی از ترس چوبه دار کار به قتل نمی رسد اما اوباشی که دست به این جنایت زد لااقل همان مقدار عقل را هم نداشت.با توجه به کتک زدن و مجروح کردن بی دلیل راننده پرادویی که قبل از این واقعه توسط این اوباش صورت پذیرفته در مورد اینکه مرحوم دادشی قبلا مشت به صورت او زده (و مطالبی که من گفتم) مسلم است که دروغ می گوید همانطور که در مورد موقعیت ماشین اشان نسبت به ماشین مرحوم دادشی دروغ گفته بود و قاضی پرونده با شهادت شهود عینی دروغ او را ثابت کرد اما ما بایست یک چیز را مسلم بدانیم طناب قصاص نفس که بر گردن این شرور می افتد در اصل طناب بی عقلی و رذالت های خود اوست
. گذشته از این مورد ، امیرالمومنین علی (ع) در باره اراذل می فرمایند :

. اذا اجتمعوا ضروا و اذا تفرقوا لم یعرفوا

. وقتی یکجا جمع می شوند ضرر می رسانند و وقتی پراکنده شدند شناخته نمی شوند

.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

گذشته از این مورد ، امیرالمومنین علی (ع) در باره اراذل می فرمایند :

. اذا اجتمعوا ضروا و اذا تفرقوا لم یعرفوا

. وقتی یکجا جمع می شوند ضرر می رسانند و وقتی پراکنده شدند شناخته نمی شوند

با عرض معذرت در مورد سخن نورانی حضرت علی(ع) اصل جمله مبارک را این بنده حقیر اشتباه نوشته بودم که اشتباه خود را تصحیح می نمایم اصل جمله شریف چنین است :

. اذا یجتمعوا ضروا و اذا یتفرقوا لم یعرفوا
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”