مهدي كرمي، معاون بازرسي اصناف تهران، در گفتوگو با ايسنا با تأكيد بر اينكه تخممرغ را در نهايت شانهاي پنج هزار و دویست تومان ميتوان فروخت(!)، گفت: بيش از اين ميزان از نظر بازرسان سازمان بازرسي و نظارت شوراي اصناف تخلف گرانفروشي محسوب ميشود(!).
وي با تأكيد بر اينكه با گرانفروشي برخورد ميشود، اظهار كرد: تخممرغ به ميزان كافي در نمايشگاههاي ضيافت به قيمت چهار هزار و سیصد تومان عرضه ميشود.
كرمي ادامه داد: در صورت رویارویی با گرانفروشي، مشتريان ميتوانند با سامانه 124 تماس بگيرند و حداكثر تا نيم ساعت بازرسان به محل رفته و در صورت تخلف مطابق با قانون نظام صنفي برخورد ميكنند.
وي در مورد قيمت شكر نيز گفت: بستههاي نهصد گرمي در نمايشگاه ضيافت با قيمت هزار و 250 تومان عرضه ميشود و در سطح شهر نيز حداكثر تا هزار و پانصد تومان بايد فروخته شود و در صورت عرضه شكر با نرخ بيش از هزار و پانصد تومان برخورد ميشود.
كرمي تأكيد كرد: سازمان حمايت از مصرفكنندگان و توليدكنندگان دستورالعمل لازم را به همه كارخانهها داده است و بستهبنديهاي نهصد گرمي شكر نبايد با قيمت بيش از هزار و پانصد تومان عرضه شود.


