[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]نیروی انتظامی و شهرداری محترم، جانبار هفتاد درصد با پلاک ویلچری هستم که در این خودرو زندگی میکنم، لطفاً با جرثقیل حمل نکنید.....[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]
واقعا حقش نیست، بخدا حقش نیست.این بنده ی خدا بخاطر ما و امثال ما 70% از جون و تنشو داده، اونوقت ... امیدوارم با انتشار این عکس ها هرچه سریعتر مردم و دولت به فکر بیفتند و کاری بکنند. , عزیز واقعا ممنونم
خدا از ما نخواهد گذشت قهرمانان کشورمون رو رها کردیم و کمک های میلیون دلاری بلا عوض به ..... می کنیم اونوقت عده ای هم داد می زنند که گفتن" چراغی که به مسجد رواست به خانه حرام است " اشتباهه حالا بیان ببینن کمک به چه کسی اشتباهه و به چه کسی درست کافیه یک شبکه خارجی این تصاویر رو ببینه تا به همه جای دنیا جار بزنه که ما با قهرمانامون چکار می کنیم
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند. کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمیآیند.
با سلام.واقعا نمیدونم چی بگم .من جانباز میشناسم فکر کنم دیپلم داره جزو معاونین وزیر اقتصاده اونوقت این اقا... از این ها بدترم خیلی هست .خیلی از مادر شهیدا تو خونه کاه گلی زندگی میکنند ولی بعضیا........... در صورت ادامه درد دلام بحث سیاسی میشه بهتره ادامه ندم تا تاپیک قفل نشه
روز فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویستنم