آبمیوه های خارجی متعددی در بازار ایران وجود دارند که اکثرا از شرکتهای مستقر در حاشیه خلیج فارس به ایران وارد شده یا حتی دارای شعبه بازسازی آبمیوه تحت لیسانس شرکت مادر هستند و حتما متوجه هستید که در این شرایط سود اصلی به جیب شرکت مادر خواهد رفت.
مثلا برروی ابمیوه پرتقالی یکی از این شرکتها که یکی از پرطرفدارترینهاست موارد زیر را می توانید مشاهده نمایید:
کنسانتره (به نظر شما در حاشیه خلیج فارس چقدر پرتقال کاشته می شود؟)
آب
اسید سیتریک (تقریبا در همه نوشیدنیهای میوه ای با پایه پرتقال مشترک است)
اسید آسکوربیک (اگرچه ممکن است با اسید آسکوربیک که بعنوان ویتامینC شناخته می شود اشتباه شود ولی تنها یک ایزومر آن در بدن قابل استفاده است. این ترکیب در صورت افزودن به مواد غذایی بعنوان افزودنی و نگهدارنده نباید به عنوان ویتامین معرفی گردد)
بتا کاروتن (رنگ طبیعی، برای افزایش رنگ آبمیوه و بازارپسندی به آن اضافه شده است ولی به نظر شما نمی تواند عیوب کیفی آبمیوه را بپوشاند؟ اکنون احتمالا دلیل رنگین تر بودن این آبمیوه ها را نست به آبمیوه های دیگر می توانید بیابید. برخی آنرا به غلیظ تر بودن تعبیر می کنند!!!)
اسانس پرتقال: برای افزایش و تشدید عطر و طعم اضافه شده است کاری که در اکثر آبمیوه های داخلی انجام نمی شود. این عامل هم می تواند بعنوان فاکتوری برای پوشاندن عیوب تولید و کیفیت پایین کنسانتره مورد استفاده قرار گیرد.
شکر: در اکثر آبمیوه ها موجود است بدون وچود شکر آب پرتقال نسبتا تلخ خواهد بود.
حال سئوالی از هموطنان عزیز دارم
چرا با وجود کارخانجات معروف ایرانی در بازار که حتی محصولاتشان به اروپا صادر می شود این آبمیوه ها در بازار ایران رشد کرده اند؟ به نظر شما بهتر نیست حالا که سطح کیفی کارخانجات داخلی تا این حد رشد کرده پول خود را صرف کمک به هموطنان، اشتغال زایی و کارخانجات داخلی کنیم؟ آیا بهتر نیست پول ایرانی صرف ارتقای صنعت و کیفیت محصول ایرانی شود؟
کارخانجاتی مانند سن ایچ، تک دانه ، شادلی و ...
حال یک مقایسه ساده با یکی از کارخانجات بزرگ داخلی که شاید به اندازه آبمیوه های خارجی شناخته شده نباشد:
آب سیب 100 درصد طبیعی با پالپ و بدون تغلیط و رقیق سازی مجدد با پیشرفته ترین تکنولوژی روز اروپا
آب پرتقال بدون شکر همراه با پالپ
آب انار 100 درصد طبیعی
آب پرتقال قرمز همراه با پالپ
حتی آبمیوه های داخلی که ما فکر می کنیم طبیعی نیستند تنها دارای شکر، آب و اسید سیتریک می باشند. بدون رنگ و اسانس. حال چقدر ما از آبمیوه های داخلی استفاده می کنیم؟
شاید این نکته به یاد ما بیاید:
"روی زیبا را حاجت مشاطه نیست"
هدف من از این پست تبلیغ یا تحریب شرکت خاصی نیست، تنها هدف آن است که با آگاهی بیشتری مصرف کنیم علاوه بر اینکه خود من حضور برندهای مختلف و رقابت را بهترین راه برای ارتقای سطح کیفی تولیدات می دانم.
آبمیوه داخلی
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
آبمیوه داخلی
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی

-
- سپاسهای ارسالی: 234 بار
- سپاسهای دریافتی: 123 بار
Re: آبمیوه داخلی
اتفاقا برام جالب بدونم چه شرکت هایی آبمیوه های طبیعی تر و با کیفیت تری دارن؟؟؟!!!!
برای مثال آب پرتغال پاکبان به نظر باکیفیت تر و طبیعی تر از سایر برند هاست
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم...
برای مثال آب پرتغال پاکبان به نظر باکیفیت تر و طبیعی تر از سایر برند هاست
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم...

من دقيقا از برندي كه شما نام ميبريد اطلاع ندارم ولي ميتوانيد به اجزاي تشكيل دهنده آن كه در پشت ظرف درج شده مراجعه نماييد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد

-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
این برندهای با کیفیت رو بگید که بازار داخلی رو هم تغذیه میکنن نه فقط اینکه تولیدشون بر عهده ایران هستش
بله وجود داره این شکرتها ولی برای جیب صاحبانشون و مزاج اروپایی ها کار میکنن نه برای داخل
من آبمیه داخلی خریدم رنگ هم نداشت یعنی آب و کمی طعم دهنده
بله وجود داره این شکرتها ولی برای جیب صاحبانشون و مزاج اروپایی ها کار میکنن نه برای داخل
من آبمیه داخلی خریدم رنگ هم نداشت یعنی آب و کمی طعم دهنده
به رویاهایت بی اندیش ..........

بین نوشیدنی های میوه ای که اصطلاحا در بازار به نام "ساندیس" معروف است و آبمیوه ها تفاوت زیادی است. در مورد ساندیس (اگرچه ساندیس یک برند است ولی این تیپ نوشیدنیها به این نام معروف شده اند و منظور برند ساندیس نیست که خوشبختانه جدیدا محصولات متنوعی روانه بازار کرده است) کیفیت بالا نیست ولی باقی آبمیوه ها کیفیت خوبی دارند.

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
یک سوال :
قیمت میوه های مختلف متفاوت و گاهی این اختلاف بسیار بالاست. حال چطور ممکن است آب این میوه ها در حجم برابر و با غلظت برابر به یک قیمت به فروش برسد؟
اشاره: آب میوه ها اگر طبیعی باشند، در یک برند و حجم برابر باید به نسبت میوه مورد استفاده در قیمت نیز متفاوت باشند.
حدود 2 سال پیش من هم برام سوال بود کدام آب میوه ها واقعاً مقوی هستند و ... که فردی متخصص سوال بالا را ازم پرسید و بعد هم خودش جواب داد و چند برند خارجی و داخلی را مثال زد که قیمت آب میوه های مختلفش فرق داره!
خودش مسئول QC یکی از کارخانجات داخلی بود که ما برای نصب سیستم های اتوماسیون و امنیتی کارخانه اش اونجا بودیم. البته کاراخانه خودشان هم طبق الگوریتم بالا از برند های با کیفیت به حساب نمی رفت.
چند وقت بعد در بازار گناوه و دیلم / همینطور خ امیری آبادان که این قبیل محصولات فراوان است بررسی کردم و مبنا خرید را همین قرار دادم. آب انبه، پرتقال و آناناس را با 3 قیمت مختلف اما از یک برند خریدم و البته پس از مصرف به صحت گفته ایشان رسیدم.
البته برخی نوشیدنی های پالپ دار هستند که از نظر حجم با هم برابر نیستند! اما خوب تمام میوه ها به یک قیمت می باشد.
قیمت میوه های مختلف متفاوت و گاهی این اختلاف بسیار بالاست. حال چطور ممکن است آب این میوه ها در حجم برابر و با غلظت برابر به یک قیمت به فروش برسد؟
اشاره: آب میوه ها اگر طبیعی باشند، در یک برند و حجم برابر باید به نسبت میوه مورد استفاده در قیمت نیز متفاوت باشند.
حدود 2 سال پیش من هم برام سوال بود کدام آب میوه ها واقعاً مقوی هستند و ... که فردی متخصص سوال بالا را ازم پرسید و بعد هم خودش جواب داد و چند برند خارجی و داخلی را مثال زد که قیمت آب میوه های مختلفش فرق داره!
خودش مسئول QC یکی از کارخانجات داخلی بود که ما برای نصب سیستم های اتوماسیون و امنیتی کارخانه اش اونجا بودیم. البته کاراخانه خودشان هم طبق الگوریتم بالا از برند های با کیفیت به حساب نمی رفت.
چند وقت بعد در بازار گناوه و دیلم / همینطور خ امیری آبادان که این قبیل محصولات فراوان است بررسی کردم و مبنا خرید را همین قرار دادم. آب انبه، پرتقال و آناناس را با 3 قیمت مختلف اما از یک برند خریدم و البته پس از مصرف به صحت گفته ایشان رسیدم.
البته برخی نوشیدنی های پالپ دار هستند که از نظر حجم با هم برابر نیستند! اما خوب تمام میوه ها به یک قیمت می باشد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

آبمیوه مقوی نیست چرا که در حین فرآیند بسیاری از ویتامینهای آن مانند C,B (group و ... تخریب می گردند. در عین حال بعنوان منبع پروتیین و چربی نیز قابل استفاده نیستند و قطعا میوه تازه با دارا بودن فیبر و مواد معدنی و ویتامین بهتر است ولی در بین آبمیوه ها باید با شناخت بهتری قضاوت کرد.