مدیرکل آموزش راهنمایی وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزاری زنگ نماز در همه مدارس راهنمایی و متوسطه در سال تحصیلی جدید اجباری شد.
منوچهرفضلی خانی در گفتگو با مهر افزود: در برنامه هفتگی دانش آموزان دوره راهنمایی و متوسطه زنگی به نماز اختصاص یافته است که از سال تحصیلی جدیداجرا می شود.
وی ادامه داد: همه مدیران به ویژه مدیرانی که برنامه هفتگی شان را پنج روزه بسته اند باید 20 دقیقه از زمان اوقات شرعی را به نماز اختصاص دهند که این موضوع را جدی پیگیری می کنیم که حتما اجرا می شود.
مدیرکل دفتر راهنمایی وزارت آموزش و پرورش گفت: امیدواریم همه دانش آموزان در این زنگ نمازشان را اقامه کنند تا شاهد ترویج فرهنگ نماز در همه جامعه باشیم.
زنگ نماز در مدارس اجباری شد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 90 بار
- محل اقامت: فکه
- سپاسهای ارسالی: 384 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
- تماس:
Re: زنگ نماز در مدارس اجباری شد
fardinstst نوشته شده:یعنی نماز هم زوری شده؟![]()
حالا شاید یکی مسلمون نباشه باید چیکار کنه؟؟؟
با سلام.متن بالا رو با دقت بخونید گفته قرار دادن وقتی برای نماز خواندن دانش اموزان(علاقه مند) اجباری است .چون در بعضی از مدارس وقتی برای نماز خواندن دانش اموزان نیست.
روز فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویستنم
-
ww3 من با دقت خوندم ولی این حرفه و در عمل یه چیز دیگست حتی در دبستان هم ما که بودیم زوری بود راهنمایی هم همینطور و این حرف های ایشون اصلا واقعیت ند
اره و نماز رو زوری کردن لا اقل در شهر ما اینجوریه

- سپاسهای ارسالی: 4791 بار
- سپاسهای دریافتی: 1452 بار
- تماس:
نماز که چیز بدی نیست شاید با اجباری شدن خیلی ها بهش علاقه پیدا کنند و شایدم همین امر جلوی کلی فساد تو جامعه رو تو آینده بگیره البته این نظر بنده هستش.
نقل کردن که امام صادق (ع) در حال احتضار (مرگ) بود به همسر گرامیش خانم حمیده گفته بود تمام فامیل و خویشانمو به کنار من بیاورید،خانواده امام (ع) این امر رو اجابت کردن وقتی همه جمع شدن امام صادق (ع) تکانی به بدن نازنینشان دادن و رو به حُضار کردن و فرمودن هر کس نماز را سبک بشمارد شفاعت ما هرگز شامل او نخواهد شد.
منبع : داستان و راستان
نقل کردن که امام صادق (ع) در حال احتضار (مرگ) بود به همسر گرامیش خانم حمیده گفته بود تمام فامیل و خویشانمو به کنار من بیاورید،خانواده امام (ع) این امر رو اجابت کردن وقتی همه جمع شدن امام صادق (ع) تکانی به بدن نازنینشان دادن و رو به حُضار کردن و فرمودن هر کس نماز را سبک بشمارد شفاعت ما هرگز شامل او نخواهد شد.
منبع : داستان و راستان
- تماس:
fardinstst نوشته شده:ww3 من با دقت خوندم ولی این حرفه و در عمل یه چیز دیگست حتی در دبستان هم ما که بودیم زوری بود راهنمایی هم همینطور و این حرف های ایشون اصلا واقعیت ند
با سلام .والا ما هم ابتدایی گذروندیم هم راهنمایی و هم دبیرستان(البته تازه سال سومم تموم شده و دارم میرم چهارم

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
برای ما هم توی دبستان اجباری بود . یادش بخیر چقدر سر نماز خنده مون می گرفت و چقدر بعدش کتک می خوردیم . تازه ما مبصر نماز هم داشتیم که اسم کسایی رو که می خندیدن یا از نماز خوندن فرار میکردن می نوشت میداد به ناظم مدرسمون تا خدمتشون خوب برسن و به مسلمونی برشون گردونن 

زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
-
- تماس:
fardinstst نوشته شده:ولی ما که برامون اجباری بود و هنوز هم برای داداشم اجباریه
با سلام.اجباری بودن نماز گاهی اوقات باعث علاقه مند شدن و گاهی اوقات باعث متنفر شدن میشه.اگر بتونن وقتی باسه نماز میارنشون روی مخشون کار کنند و بتونند اونها رو قانع کنند کمتر کسی متنفر میشه.ولی متاسفانه امروزه توجه به نماز و نماز خوانی در بیشتر خانواده ها کم شده و چون دانش اموز در بیشتر مواقع پدر و مادرشو الگو قرار میده در ذهنش دارای دو گانگی های ارزشی میشه که متاسفانه در بعضی اوقات باعث تنفر میشه.ولی در کل طرح دارای معایب و فوایدی است.