مصحلت اندیشی + عدالت در انجمن چگونه ؟( پیشنهاد دهید )

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

مصحلت اندیشی + عدالت در انجمن چگونه ؟( پیشنهاد دهید )

پست توسط Present »

سلام به دوستان خوب انجمن cc
لابد برای شما هم بارها پیش آمده که می خواهید در بحثی شرکت کنید و مدیران و یا کاربران انجمن در ادامه بحث رو به pm موکول کرده و تاپیک رو قفل کرده اند . همان طور که می دانید در pm بیشتر از دو نفر نمی توانند به بحث و تبادل نظر بپردازند و شاید شما هم دوست داشته باشید در بحث شرکت کنید ولی ...

از همه دوستان خواهش می کنم ( از جمله مدیران ) که در این تاپیک شرکت کرده و پیشنهادات خود در مورد این مشکل رو بیان کنند به صورتی که هم به مصلحت انجمن باشد و هم جلوگیری از فیلترینگ انجمن بشه .
خودم هم دارم روی این موضوع فکر می کنم و به جاهایی رو هم رسیدم ولی هنوز کامل نیست و چگونگی انجامش برام سئواله که در پست بعدی خود بیشتر به این مهم می پردازم .
منتظر پست های مفید شما هستم.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: مصحلت اندیشی + عدالت در انجمن چگونه ؟( پیشنهاد دهید )

پست توسط typhoon »

سلام
عمده مشکلات برای بحثهای بخش :سایر گفتگوها ، اخبار و حوادث و بعد از اون هم بخش های نظامی و هوافضا است که بیشتر جنجالی میشه.در بیشتر مواقع یک پست بی ربط و سیاسی شدن تاپیک و ...............
بحث این که کشور ما بنا به دلایلی که همه کم وبیش از اون اطلاع داریم دارای محدودیتهایی می باشد(به حق یا ناحق) بارها هم در رابطه با این ماجرا بحث کردیم اما نتیجه ای حاصل نشده.به هر حال عده ای از دوستان حاضر در انجمن با سیستم حاکم بر کشور مشکلات بنیادی دارند و بعضی از این دوستان سعی می کنند که یک سری از اون حرفها رو توی سنترال مطرح کنند.یک سری از دوستان هم در مقام دفاع وارد می شوند و باز هم...................
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

typhoon, منم به همین منظور سعی دارم با همکاری دوستان بتونیم روشی رو پیدا کنیم که اینقدر بحث و جدل های بی ربط ارسال نشه
یکی از راه کارها می تونه این باشه که وقتی کسی دکمه گزارش مطلب نامناسب رو می زنه پست مورد نظر محو بشه تا زمانی که به تائید شورای نظارت برسه
این چه جور می تونه باشه ؟
یا برگزاری جلساتی با شورای نظارت و بعضی از کاربران رده بالا به صورت عمومی ولی با تایید شورای نظارت
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

موافقم با مورد اول مثلا در مورد شعری که ارسال شده بود که در مورد فقر بود که به دکتر شریعتی منصوب بود می خواستم شاعر اصلی رو معرفی کنم دیدم تاپیک به طور کامل تیر باران شده ! ( حتی بدون دادگاه صحرایی ! )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”