درخواست adsl+2

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: درخواست adsl+2

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز سلام.
خیر.از شرکتی که فرمودید اطلاعی ندارم.
اما در مورد مودم الان حداکثر سرعت اینترنت در ایران 4Mbit هست.و حد اقل سرعت مودم ها 54Mbit هست.
اگر از مودم وایرلس خودتون فقط برای اینترنت استفاده میکنید TP-Link TD-W8901G هم برای شما کافی هست.
اما اگر برای انتقال فایل بین 2 سیستم.بازی تحت شبکه و یا انتقال فایل بین گوشی و کامپیوتر هم استفاده میکنید مدل TP-Link TD-W8950ND پیشنهاد میشه.
چون مدل اولی سرعتش حدود 54 مگابیت هست.برای اینترنت کافیه اما برای انتقال فایل یک مقداری کم هست.
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

پست توسط nima-rad »

nima-rad نوشته شده:D-LINK DSL-2640U حدوداً 50

TP-Link TD-W8901G حدوداً 45

TP-Link TD-W8950ND حدوداً 55-60

با توجه به اینکه گوشی C7 از WIFI سری n که جدید است پشتیبانی میکنه پیشنهاد من گزینه آخره (TD-W8950ND) چون 2تای اول فقط از سری a/b/g پشتیبانی میکنند.

من با همشون کار کرده ام و هر 3 تا مودم خوبی است.

اما در رابطه با سوال اینکه مودم وایرلس با مودم عادی در ضمینه سرعت با هم فرق دارند ، را متذکر میشم که فرقی در سرعت ADSL در آنها نیست ( در شرایط مناسب آنتن دهی )

* اگه از شاتل می خواهید سرویس تهیه کنید این رو یاد آور بشم که مودم که اونها در اختیار ما میزارن Zyxel است که مودم هایی خوبی هستند. فقط از قیمت بازار یکم بیشتر با شما حساب می کنند تصویر تصویر

Zyxel NBG-419N این مودم هم از سری n پشتیبانی می کنه (قیمت 65 تا 70)

بازم سوالی بود در خدمتم تصویر تصویر تصویر

نمی دونم چرا نمیتونم تاپیکــــم رو ویرایش کنم !!!!! TP-LINK TD-W8960N رو از قلم انداختم و بهتره به لیست بالا اضافه بشه ، چون دارای دو آنتن با برد فوق العاده است قیمت هم حدوداً 70
آخرین ويرايش توسط 1 on nima-rad, ويرايش شده در 0.
 [External Link Removed for Guests] 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

از‏ ‏تمام‏ ‏دوستان‏ ‏به‏ ‏خصوص‏ ‏مهدی‏ ‏ونیم‏ ‏عزیز‏ ‏تشکر‏ ‏می‏ ‏کنم :razz: :razz:
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”