آقاي صالحي كسي كه در آغوش شماست . . .

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

آقاي صالحي كسي كه در آغوش شماست . . .

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

اکبر صالحی وزیر امورخارجه دیروز در حاشیه نشست سالیانه سازمان ملل متحدد با همتای بحرینی خود دیدار کرد که نکات عجیب و قابل پرسشی را به همراه داشت. 
  حالی که مردم مسلمان کشور بحرین توسط رژیم فاسد و ظالم آل خلیفه و آل سعود سرکوب می شوند دیدار وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران که از سوی افکار عمومی به عنوان حامی مستضعفین و مظلومان این کشور محسوب می شود، معانی غم انگیز و تعجب آوری را به همراه دارد. 

تصویر 

دیدار صالحی با خالد بن احمد آل خلیفه همتای بحرینی وی، در چهارچوب برنامه های دیپلماتیک تنظیم شده بود ولی نکته دردآور آنجاست که صالحی در این دیدار هیچ اشاره ای به جنایات آل خلیفه در بحرین نمی کند و فقط دو طرف را به خویشتنداری و مذاکره دعوت می کند. 
  در حالی با همتای بحرینی خود دیدار و رژیم متبوع وی را به مذاکره با مردم دعوت می کند که دو گروه “۱۴ فوریه” و “جنبش آزادگان” به عنوان گروه های مرجع در قیام مردم بحرین، از اساس با هر نوع مذاکره با رژیم نامشروع آل خلیفه مخالفند و تنها بر برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه تأکید می کنند. 
  از صالحی پرسید که آیا جا نداشت به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران که بزرگ ترین حامی معنوی مردم به پاخواسته مسلمان محسوب می شود، حداقل کلامی در نفی جنایات آل خلیفه بیان شود؟ ولی متاسفانه انگار اینگونه تحرکات انقلابی در دستگاه دیپلماسی جای خود را با تعارفات سیاسی عوض کرده است. 
  جا باید دید که چرا در این دیدار کلامی از مردم بحرین و حق آنان به میان نمی آید. رییس دستگاه دیپلماسی باید پاسخ دهد که چرا و با چه تفکری به این دیدار رفته و چرا درصدد دفاع از مردم بحرین بر نیامده اند؟ 
  دیدار نکات عجیب دیگری هم دارد. با این وجود که وزیر امور خارجه کشورمان هیچ واکنشی به قتل کودکان و مردم بی گناه در کشور بحرین نشان نمی دهد ولی وزیر امور خارجه بحرین با جسارت تمام تلویحا ادعای دخالت در امور داخلی خود از سوی دیگر کشورها ( بخوانید ایران) را مطرح و از ایران می خواهد در امور داخلی این کشور دخالت نکند. 
  بعدی آنکه در عکس منتشرشده از این دیدار، صالحی با همتای بحرینی خود به نحوی خوش و بش کرده که تنها برای کشورهای دوست و هم پیمان به کار می رود در حالی که می توانست به یک مصافحه رسمی اکتفا کند. 
  رسمی بحرین نیز با شادی این خبر و عکس را منتشر و مطمئناً در ادامه از این دیدار بهره برداری سیاسی خود را در داخل بحرین خواهد کرد. 
  شک انتشار اخبار این دیدار برروی افکار عمومی مسلمانان بحرینی تأثیر شدیدی بگذارد و آنها را نسبت به همسویی جمهوری اسلامی با آرمان مسلمانان به پاخاسته دچار تردید کند. 
  انتها باید اشاره کرد که رژیم آل خلیفه از ابتدای قیام مردم این کشور همواره به دخالت های ایران در امور داخلی بحرین تأکید داشت و بارها این اتهام واهی را مطرح کرد ولی دریغ جوابی قاطع از سوی مسؤولان امر! 

[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: آقاي صالحي كسي كه در آغوش شماست . . .

پست توسط saeedjiji »

در همین گفتگو وزیر خارجه بحرین از ایران درخواست کمک کرد تا در مورد مسائل این کشور میانجی گری کند.

عزیزم مسائل سیاسی با گفت و گو حل بشه خیلی بهتره چون منابع انسانی و مادی کمتری تلف میشه.

مشابه این پیشنهاد رو رئیس جمهور ، چند ماه قبل به قذافی داد ولی این حیوون! راه درگیری و جنگ رو پیش گرفت ، نتیجه چی شد؟

بیش از 100هزار نفر کشته و نابودی بسیاری از زیرساخت‌های کشور لیبی نابود شد ، خودش هم با ذلت گم و گور شد.
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

Re: آقاي صالحي كسي كه در آغوش شماست . . .

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

خارجه بحرين با اشاره به ديدارش با وزير خارجه ايران در نيويورك اظهار داشت: مي‌توانم بگويم «چندين گام ديپلماتيك اتخاذ شده» و ديدار اخير «سرآغاز خوبي» است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، شيخ خالد بن احمد بن محمد آل خليفه درباره نتايج ديدارش با همتاي ايراني‌اش در نيويورك گفت: واقعاً ديدار مهمي بود كه من و وزير خارجه ايران از چند روز قبل نسبت به آن توافق كرده و ترتيب ديدار را داده بوديم، زيرا از زماني كه با ايران در مورد مساله حوادث بحرين اختلاف پيش آمد، اين اولين ديدار در اين سطح است و ملاقات صريح و جدي بود.

وي با تشكر از علي‌اكبر صالحي اظهار كرد: آقاي صالحي نيز در بازگرداندن و عادي سازي روابط بين دو كشور به همان اندازه جديت داشتند. ما در اين ديدار توافق كرديم كه گام‌هايي را جهت تقويت اعتماد سازي برداريم، چه در سطح رسانه‌اي و يا ساير زمينه‌ها، من كاملا اطمينان دارم كه ما وقت خود را در اين جلسه هدر نداده‌ايم.

وزير خارجه بحرين ادامه داد: در حال حاضر مي‌توانم بگويم چندين گام سياسي وجود دارد، شايد نتوانم آنها را مشخص كنم زيرا صحبت‌هايي را كه انجام داديم بايد به رهبران منتقل شود. البته گام‌هاي ديپلماسي بين دو كشور برداشته شده و گام‌هايي در ديدارهاي بيشتري برداشته خواهد شد كه موجب تقويت همكاري‌ها مي‌شود. مي توانم بگويم اين جلسه سرآغاز خوبي بوده و نشان دادن تصاوير اين ديدار براي مردم بحرين و ايران آثار مثبتي در جهت آرامش امور در همه جا خواهد داشت.

آل خليفه درباره خواسته‌هاي ايرانيان از بحرين گفت: من موضوع رسانه‌ها را با ايشان مطرح كردم و بايد به اين نكته اشاره كنم كه ما نمي‌خواهيم رسانه‌هاي آزاد را ساكت كنيم. رسانه‌هاي آزاد، آزاد هستند، ولي سخن ما از رسانه‌هاي رسمي است كه همه ما مي دانيم سخنگو و بيانگر نظرات دولت است. ما در اين موضوع صحبت كرديم و نسبت به مساله خوشبين هستم.

وي ادامه داد: در اين ديدار آنها در مورد بحرين مواضعي داشتند و من براي آنها توضيح دادم و ايشان نيز تلاش مخلصانه‌اي براي توضيح مواضع جمهوري اسلامي ايران مبذول داشت كه ما از ايشان تقدير مي كنيم، من نمي توانم بگويم كه خيلي خوشبين هستم ولي مي توانم بگويم كه احساس من اين است كه بعد از ديدار وضعيت بهتر شده است.

وزير خارجه بحرين با اين ادعا كه ايران در امور ايران دخالت مي‌كند گفت: همه ملت‌ها در مرحله تحول با وضعيت حساسي مواجه مي باشند و در معرض دخالت قرار مي‌گيرند، بنابر اين ما هميشه مواظب بوديم كه هيچ طرفي در امور داخلي ما دخالت نكند. ولي لزوما به اين معنا نيست كه ما طرفهاي رسمي ايران را متهم كرده باشيم، لذا براي ما مهم بود كه موضع رسمي ايران واضح باشد و در امور داخلي ما دخالت نكند.

آل خليفه در ادامه با بيان اين ادعا كه برخي از اعضاي پارلمان، برخي از روزنامه‌ها و نويسندگان و برخي در خطبه‌ها در امور داخلي بحرين دخالت كرده‌اند، گفت: اكنون به نظر مي رسد كه بايد اين موضوع متعاقبا حل شود، «جناب آقاي» صالحي، وزيرامور خارجه جمهوري اسلامي ايران به من تاكيد كردند كه ايشان نيز همان جديت را دارند، و اين مساله براي من و ايشان، فضاي اعتماد و اطمينان را فراهم مي كند، كل منطقه در حال خروش است و هر حادثه اي ممكن است بر ما و ايشان تاثير داشته باشد، مي توانيم اين ديدار را گامي در راستاي اعتماد سازي بهتر و روابط بهتر تعبير كنيم و عملا گامي برداشته شده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه مي دانم كه شما نمي خواهيد از حوادث پيش رويد، ولي چه چيزي مي تواند باعث افزايش اعتماد بين طرفين شود؟ گفت: چنانچه به صورت ملموس ملاحظه كنيم معمولا پس از ديدارها، رهبران ايران رسانه‌هاي رسمي را توجيه مي كنند، ما همه چيز را مراقبت خواهيم كرد و آنها نيز همه چيز را مراقبت خواهند كرد، اين امر اعتماد ايجاد خواهد كرد و زمينه را براي گامهاي بيشتر فراهم خواهد نمود، سفراي دو كشور هريك دركشور خود حضور دارند و اين صحيح نيست، سفير مهم است و در بازگرداندن امور و ترتيب آن نقش اساسي دارند، بدون ترديد وقتي ادبيات مثبتي را ملاحظه كنيم اين امر منجر به افزايش نمايندگي ديپلماسي فيمابين خواهد شد. البته در مورد هر گامي بايد به مردم خود توضيح دهيم كه منجربه گشايش واقعي خواهد شد، ولي اگر گشايش شكلي باشد آنها از آن خسته شده اند و ما نيز از آن خسته شديم.

وي در پاسخ به اين كه كدام طرف چنين ابتكاري را انجام داده و خواستار برگزاري اين ملاقات شده است؟ گفت: ما در اجلاس گفتگوي آسيايي ديدار داشتيم و صحبت كرديم و توافق كرديم ديداري داشته باشيم، و از طريق نمايندگي هاي دائم ترتيب اين ملاقات داده شد، من از ايشان درخواست نكردم وايشان نيز از من درخواست نكرد، چنين مسايلي بين ما وجود ندارد.

وزير خارجه بحرين در پاسخ به اين كه تا چه حد معتقديد كه ايران مي‌تواند در گشايش داخلي تاثير داشته باشد، بويژه در خصوص برگزاري گفت‌وگوي ملي و گامهاي آينده؟ گفت: هرگونه گشايش واقعي با ايران تاثير مثبت خواهد داشت، وضعيت در كشور ما از لحاظ مذهبي بسيار حساس شده است و اين مساله‌اي است كه كل منطقه از آن رنج مي‌برد، اين مساله را بحرين ايجاد نكرده و در بحرين بوجود نيامده است، هرگونه گشايشي به مردم بحرين اطمينان خواهد بخشيد، اگر ببينند كه بحرين و يك قدرت اصلي در منطقه مثل ايران با جديت پيرامون ثبات در منطقه با هم صحبت مي كنند، متوجه خواهند شد كه ما در حالت خصومت نيستيم، زيرا حالت خصومت منجر به عواقب ناخشنودي در داخل و بين كشورها خواهد شد. 

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”