زلزله تهران-خرافات يا حقيقت-؟!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
سعيد جان، مي خوام موضوعي رو بيان کنم که شايد برخي بهش اعتقاد نداشته باشن.
من از چند تا پيشگو پرسيدم، اونها گفتن تهران در اثر يک زمين لرزهء بسيار مهيب از بين ميره
طوري که بعدها، کسي که از تهران عبور مي کنه، باور نمي کنه که اين منطقه زماني شهر بزرگي بوده.
غرض از اين مطلب اين بود که ج ا ا به اون نبرد هيچ وقت نخواهد رسيد چون در اثر زلزلهء 8.2 ريشتري
در گسل شمال تهران، به تاريخ ملحق ميشه و نبرد بزرگي که شما و من اعتقاد داريم، به وسيلهء
حکومتي منتخب امام 12 انجام خواهد شد. از علائم زمين لرزهء بزرگ تهران که سالها پيش به من گفته
بودن چهار تا بود که سه تاشون محقق شده:
1) زلزلهء شديد در شهري در مرکز ايران (احتمالن بم)
2) اشغال عراق به دست نيروهاي صليبي (مسيحي)
3) وقوع زلزله اي خفيف در اطراف تهران (زلزلهء 8 خرداد 1383)
4) اشغال شام (سوريه) به دست همان نيروها (اتفاق نيفتاده)
چند ماه پس از نابودي ري (تهران)، فردي از نژاد اسماعيل (امام آخر) به قدرت مي رسه و ...
(منابع: حلية المتقين و بحارالانوار) :sad:
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

اينها همش خرافات هست. :D

ولي اين گفته شما منو ياد يه خاطره جالب مي اندازد؟!
يه روزي در کلاس درس استايتک يکي از دانشجوها سوالاتي از استاد درباره نيروها و ... مي پرسد.
در حالي که اين فرد حتي اصول اوليه فيزيک و نيروها را بلد نيست!
سوالش هم اين بود که چرا نقطه اثر فلان نيرو را نياريم کنار اون يکي نيرو تا با هم برآيندشون را بگيريم؟! :::P
استاد هم در پاسخ و در آخر گفتند که اگر قرار بود به همين راحتي نقطه اثر نيروها را جابجا مي کرديم يک نيروي عظيم تو دشت مغان ايجاد مي کرديم و نقطه اثر اونو مي برديم به واشنگتن تا کاخ سفيد ويران شود!

حالا بهتره ما سعي کنيم تا نطقه اثر اون زلزله را ببريم به نيويورک تا آمريکا ويران شود. :grin:
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

Colonel Chazan, من هيچ اعتقادي به اون خرافات مزخرف ندارم. چرا که همين پيشگويي در دين اسلام
رد شده و نمونه اش مرد پيشگويي بود که به حضرت علي گفت که امروز به فلان جنگ نبايد بريد چرا که بر اساس
پيشگويي من شکست مي خوريد، حضرت علي در جواب فرمود که شکست يا پيروزي من در دست خداست و ان
شاالله با کمک او پيروز خواهم شد و اتفاقاً پيروز هم شد و آن مرد پيشگو هم ديگر به پيشگويي ادامه نداد.

اگر ما از همين الان بنشينيم و دست روي دست بذاريم که ده سال ديگه تهران ويران ميشه پس بذار ما کار نکنيم
و زندگي نکنيم و هيچ يک از مشکلاتمون رو حل نکنيم اون وقت هست که ايمانمون رو از دست داديم و کارها رو
به دست پيشگويي سپرديم و در حقيقت حرف پيشگويان رو بر فرموده خداوند ترجيح داديم. :-o
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

کلنل چازان عزيز
يکسري حقايق وجود دارند که ذکر کردن اونها جز خيالپردازي و تشويش اذهان عمومي نتيجه در بر نداره...
حقايقي که ذکر اونها فايده اي براي کسي نداره و مطمئنا در موقع خودش به وقوع مي پيونده...
من هم از شما معذرت مي خوام
خودم هم بعد از گذاشتن پست پشيمون شدم و شما به دادم رسيديد...
ممنون
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

من خودم اصلا اعتقادي به خرافات و پيش گويي و ... ندارم.
يه حرفي هست که ميگه از هر چي بترسي به سرت مياد!
دليلش هم خود شخص هست که کارهايي مي کنه که آخرش شکست هست.

بلکه ،
انسان بايد با استفاده از تجربيات گذشته و تلاش در زمان حال ، آينده را آنطور که خود مي خواهد بسازد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

سعيد عزيز...
پيشگويي، خرافات نيست اما شاخ و برگ هايي که به اون مي دن به صورت غير واقعي تبديلش مي کنه و از حقيقت دورش مي کنه...
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

خرافات يعني چه؟ يعني چيزهاي غير واقعي ساخته شده توسط افراد مختلف!

به هر حال من فقط به امکانات موجود و زمان حال + تجربيات گذشته اعتقاد دارم و سعي مي کنم آينده را دلخواه خود سازم ولي اصلا به پيشگويي اعتقاد ندارم.
پيشگويي تنها کار پيامبران و امامان هست و الان هم که تنها امام ما در غيبت هستند پس پيشگويي کلا منتفي هست.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

مي دونم که اين موضوع ربطي به اين تاپيک نداره اما براي روشن شدن بحث عرض مي کنم ...
نکته اول: خرافات و يا اون چيزي که شما به عنوان خرافات ازش ياد مي کنين، کاملا هم غير واقعي نيستند بلکه مانند پوشش هايي از جنس توهم و خيالپردازي هستند که به دور هسته اي از حقيقت تنيده شده اند، يعني تا حقيقتي وجود نداشته باشه در موردش خيالپردازي و توهم بافي نميشه و در نتيجه به خرافه تبديل نميشه، پس هميشه حقيقتي وجود داره که توهم بافي در موردش به خرافه تبديلش مي کنه (مثل خرافاتي که در مورد روح و خيلي چيزهاي ديگه وجود داره که به صرف خرافه بودن اونها نميشه حقيقت روح رو زير سوال برد)

نکته دوم اينکه آينده يک حقيقت از قبل خلق شده است، يعني چيزي به عنوان آينده وجود نداره و هرچه هست زمان حال و جاري هست و زمان حال نيز يک حقيقت خلق شده است و کسي قادر به تغيير اون نيست...
اين همون بحث قضا و قدره که متاسفانه به خاطر علم کمي که در موردش وجود داره تا به حال در موردش بحث نشده
همه ما ضرب المثل :از تو حرکت از خدا برکت رو شنيديم و با تکيه بر اون چنين نتيجه مي گيريم که آينده در دست انسانه و بايد براي ساختن اون تلاش کرد و بر پايه تلاش و تصميم تو آينده شکل ميگيره و بر همين پايه مکاتبي در غرب با عنوان "تکنولوژي فکر" و استفاده از اين تفکر غلط جيب يک مشت انسان "دور مانده از اصل خويش" رو خالي مي کنند و به تنها چيزي که فکر نمي کنند خدا و مردمه...
زمان رو مي توان به شکل مجموعه به هم تنيده از عناصر مرموز و پيچيده اي تصور که همانند جاده اي از بي نهايت به بي نهايت و تنها در محدوده کوچکي از آگاهي بشري قرار داره و انسان هايي که در اين محدوده باريک از آگاهي قرار دارند بر روي آن در حرکتند.به عنوان مثال افرادي که در سطح زمين و با آگاهي عادي بشري زندگي مي کنند در مسير و خط زماني کره زمين قرار دارند و سرنوشتشون با سرنوشت انسان هاي ديگر در اين سطح از آگاهي گره خورده...
با گذر از اين محدوده باريک آگاهي که قريب به اتفاق افراد در گير اون هستند و قدرت خروج از اون رو ندارند، زمان به موضوعي وهمي و غير واقعي تبديل ميشه و به زبان ساده تر زماني وجود نخواهد داشت و محو خواهد شد...
انساني که به اين سطح از آگاهي فوق بشري و بالاتر از آن رسيده ، مانند خلبان يک هواپيماي جنگنده مي مونه که از روي يک جاده آسفالته مملوء از افرادي که بر روي آن با پاي پياده حرکت مي کنند عبور مي کنه، اين خلبان به راحتي مي تونه به شما بگه که در طي دو روز آينده در طول اين مسير شما به چه صحنه هايي بر مي خوريد و يا با چه موانعي روبرو خواهيد شد، هرچند به نظر شما يک امر غيرواقعي و دروغين به نظر مياد اما از نظر اون خلبان اين يک امر کاملا طبيعي و عاديه، چون گستره ديدش با شما کاملا فرق مي کنه...
بحث پيشگويي و گزارش از آينده هم فرقش تفاوت در همين سطوح آگاهيه، فرد پيشگو همانند اون خلبان ديد وسيعتري نسبت به بزرگراه زمان داره و به راحتي اتفاقاتي رو که در مسافت خيلي دور و باورنکردني از شما در حال رويدادنه مشاهده مي کنه...
يادمون باشه، آينده اي وجود نداره و همه زمان ها زمان حاله...
بازهم براي روشن شدن بحث اگر يک پيشگوي واقعي جنگي در آينده(از لفظ آينده استفاده کردم چون کلمه براي زمان حال در مسافت دورتر نداريم) رو پيشگويي کنه، اين جنگ در زمان حال(در جاده زمان) در حال وقوعه و فرد با سطح آگاهي بالايي که داره مي تونه اون رو ببينه، حالا مي تونه با همون سرعت بالا از روي آن رد بشه يا مي تونه بر گرده و خبرش رو به شما بده و بگه در مسيري که حرکت مي کنيد جنگي در حال وقوعه و شما چند سال ديگه بهش مي رسيد...
به عنوان مثال اگر همون خلبان به شما بگه که در فاصه 10 کيلومتري شما يک دره خيلي عميق قرار داره، چون شما که در حال پياده طي کردن مسير هستيد اون رو نمي بينيد براتون غير واقعيه اما روز بعد که وقتي به گستره اي از ديد رسيديد که اون دره روبروتون پديدار شد، به حقيقت موضوع پي مي بريد...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: آسمان بي نهايت
سپاس‌های دریافتی: 122 بار
تماس:

پست توسط Colonel Chazan »

رضا جان با عرض معذرت از شما بابت اينكه پست شما از قلم انداخته شد.

Reza6662,

Saeid12345,
حديثي از پيامبر اكرم هست كه ايشون فرمودند: حتا يك شب در ري نخوابيد 8)

Colonel Chazan,

Reza6662,
رضا جان از نظر علمي كه اين احتمال وجود دارد اما از ساير ابعاد
به هر حال معماهايي وجود دارد كه علم قادر به حل آنها نبوده است

آرمان,
تا حدي با شما موافقم.
يكي از اهداف چنين تبليغاتي مطمئناً منفعل كردن وايجاد رعب در بين عوام است.
البته اين مسئله را بايد به طريق علمي و صحيح حل كرد و چاره اي انديشيد.
قضاوت كار ما نيست.دوستان بهتر مي توانند به نتيجه گيري در مورد اينگونه مسايل بپردازند.
[font=Verdana]May they rest in peace, those graceful masters of the sky

Happiness is Tomcat-Shaped

I love the smell of jet fuel in the morning

تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

Reza6662,
:razz: من کاملا" موافقم :grin:
که زلزله اي بزرگ قراره در تهران بياد
اصلا" بگيم خرافات اومديم اين خرافات به واقعيت پيوست
همين زلزله ي بم کي خبر داشت که قراره همچين زلزله اي بياد ولي زلزله بم اگه بيشتر ادامه داشت کرمان هم خراب مي کرد
من هيچ وقت اون لحظه رو يادم نميره که داشتم فرار مي کردم پام توي پله پيچ خورد و شکست اگه همون لحظه سقف مي اومد پايين من چه کار بايد مي کردم :lol:
هيچي رو نميشه ناديده گرفت :x
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”