sami1993:
"فکر کنم یا منظورم رو درست بیان نکردم و یا در واژگان اشتباه کرده ام.
منظور من از ناو پشتیبانی ( و تدارکاتی ) کشتی است که به ناوهای جنگی سلاح و سوخت برساند و مایحتاج نیروها مثل خوراک را در سفرهای طولانی تامین کند .
طبق همان مثل شما از B747 بیاییم نمونه باری و تانکر بسازیم که دیدیم در جنگ خدمات ارزنده ای مثل سوخت رسانی ، اعزام نیروها و تدارکات فوری به جبهه ها ، انتقال زخمی ها و انتقال سلاح های خریداری شده به کشور را انجام داده اند .( آقای رفیق دوست وزیر سپاه در زمان جنگ دیشب در برنامه پارک ملت گفتند که در زمان عملیات فاو نیاز فوری به چند قلم جنس پیدا کردیم که با چند پرواز 747 به سوریه اجناس را آوردیم و نیازها را تامین کردیم .)"
ببخش که خیلی دیر جوابت رو میدم. آقا سایت چند روزه برای من قطع شده.(خدا خیرشون بده)
باز هم امکانش نیست کشتی های کانتینر بر اصولا" برای جابجایی کانتینر ها در مسافت های طولانی طراحی شده اند(حالا خودت مقایسه کن با شناورهایی که برای جابجایی میعانات طراحی شده اند) و اگه یه سرچ ساده توی اینترنت بکنی از روی عکس , شکل دماغه (وشکل پوزه) و همینطور عرض وطولشون به تفاوت های بنیادین بینشون پی ببری.
ولی زیاد ناراحت نباش خوشبختانه کشورمون توی این زمینه هم گام های خوبی برداشته . در حقیقت اصول طراحی شنا ور ها با هم اشتراکات زیادی داره , و نیروهای یکسانی در دریا روی شنا ور ها ی مختلف وارد میشه.اگه توضیح بیشتری خواستی در خدمت هستم.