زن و قول چراغ جادو
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: teh
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 248 بار
زن و قول چراغ جادو
در حال قدم زدن در جنگل بود كه ناگهان پايش به چيزي برخورد كرد.
وقتي كه دقيق نگاه كرد چراغ روغني قديمي اي را ديد كه خاك و خاشاك زيادي
هم روش نشسته بود.
زن با دست به تميز كردن چراغ مشغول شد و در اثر مالشي كه بر چراغ داد
طبيعتا يك غول بزرگ پديدار شد....!!!
زن پرسيد : حالا مي تونم سه آرزو بكنم ؟؟
غول جواب داد : نخير ! زمانه عوض شده است و به علت مشكلات اقتصادي و
رقابت هاي جهاني بيشتر از يك آرزو اصلا صرف نداره،همينه كه هست.......
حالا بگو آرزوت چيه؟
زن گفت : در اين صورت من مايلم در خاور ميانه صلح برقرار شود و از جيبش
يك نقشه جهان را بيرون آورد و گفت : نگاه كن. اين نقشه را مي بيني ؟ اين
كشورها را مي بيني ؟ اينها ..اين و اين و اين و اين و اين ... و اين يكي
و اين. من مي خواهم اينها به جنگ هاي داخلي شون و جنگهايي كه با يكديگر
دارند خاتمه دهند و صلح كامل در اين منطقه برقرار شود و كشورهايه
متجاوزگر و مهاجم نابود شون.
غول نگاهي به نقشه كرد و گفت : ما رو گرفتي ؟ اين كشورها بيشتر از هزاران
سال است كه با هم در جنگند. من كه فكر نمي كنم هزار سال ديگه هم دست
بردارند و بشه كاريش كرد. درسته كه من در كارم مهارت دارم ولي ديگه نه
اينقدر ها . يه چيز ديگه بخواه. اين محاله.
زن مقداري فكر كرد و سپس گفت: ببين...
من هرگز نتوانستم مرد ايده آل ام راملاقات كنم.
مردي كه عاشق باشه و دلسوزانه برخورد كنه و با ملاحظه باشه.
مردي كه بتونه غذا درست كنه(!!!) و در كارهاي خانه مشاركت داشته باشه.
مردي كه به من خيانت نكنه و معشوق خوبي باشه و همش روي كاناپه ولو نشه و
فوتبال نگاه نكنه(!!!!!)
ساده تر بگم، يك شريك زندگي ايده آل.
غول مقداري فكر كرد و بعد گفت : اون نقشه لعنتي رو بده دوباره يه نگاهي
بهش بندازم....!!!!
وقتي كه دقيق نگاه كرد چراغ روغني قديمي اي را ديد كه خاك و خاشاك زيادي
هم روش نشسته بود.
زن با دست به تميز كردن چراغ مشغول شد و در اثر مالشي كه بر چراغ داد
طبيعتا يك غول بزرگ پديدار شد....!!!
زن پرسيد : حالا مي تونم سه آرزو بكنم ؟؟
غول جواب داد : نخير ! زمانه عوض شده است و به علت مشكلات اقتصادي و
رقابت هاي جهاني بيشتر از يك آرزو اصلا صرف نداره،همينه كه هست.......
حالا بگو آرزوت چيه؟
زن گفت : در اين صورت من مايلم در خاور ميانه صلح برقرار شود و از جيبش
يك نقشه جهان را بيرون آورد و گفت : نگاه كن. اين نقشه را مي بيني ؟ اين
كشورها را مي بيني ؟ اينها ..اين و اين و اين و اين و اين ... و اين يكي
و اين. من مي خواهم اينها به جنگ هاي داخلي شون و جنگهايي كه با يكديگر
دارند خاتمه دهند و صلح كامل در اين منطقه برقرار شود و كشورهايه
متجاوزگر و مهاجم نابود شون.
غول نگاهي به نقشه كرد و گفت : ما رو گرفتي ؟ اين كشورها بيشتر از هزاران
سال است كه با هم در جنگند. من كه فكر نمي كنم هزار سال ديگه هم دست
بردارند و بشه كاريش كرد. درسته كه من در كارم مهارت دارم ولي ديگه نه
اينقدر ها . يه چيز ديگه بخواه. اين محاله.
زن مقداري فكر كرد و سپس گفت: ببين...
من هرگز نتوانستم مرد ايده آل ام راملاقات كنم.
مردي كه عاشق باشه و دلسوزانه برخورد كنه و با ملاحظه باشه.
مردي كه بتونه غذا درست كنه(!!!) و در كارهاي خانه مشاركت داشته باشه.
مردي كه به من خيانت نكنه و معشوق خوبي باشه و همش روي كاناپه ولو نشه و
فوتبال نگاه نكنه(!!!!!)
ساده تر بگم، يك شريك زندگي ايده آل.
غول مقداري فكر كرد و بعد گفت : اون نقشه لعنتي رو بده دوباره يه نگاهي
بهش بندازم....!!!!
جهنم زماني است که شما داراي: اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خانه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني باشيد.
بهشت زماني است که شما داراي:حقوق آمريکايي، خانه بريتانيايي، غذاي چيني،اتومبيل آلماني،و زن ايراني باشي.
بهشت زماني است که شما داراي:حقوق آمريکايي، خانه بريتانيايي، غذاي چيني،اتومبيل آلماني،و زن ايراني باشي.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: زن و قول چراغ جادو
فکر کنم شما در کانون توهین به مردها قرار دارید نه
سه تا پست تو انجمن زدید 2 تاش خودش مشکل عقیدتی بوده
در واقع فکر کنم یا مطالبتون رو غربی ها نوشتند یا طرفدار زنی با مشخصات غربی هستید .
سه تا پست تو انجمن زدید 2 تاش خودش مشکل عقیدتی بودهدر واقع فکر کنم یا مطالبتون رو غربی ها نوشتند یا طرفدار زنی با مشخصات غربی هستید .

پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

-
- محل اقامت: teh
- سپاسهای ارسالی: 32 بار
- سپاسهای دریافتی: 248 بار
Present نوشته شده:فکر کنم شما در کانون توهین به مردها قرار دارید نه![]()
سه تا پست تو انجمن زدید 2 تاش خودش مشکل عقیدتی بوده
در واقع فکر کنم یا مطالبتون رو غربی ها نوشتند یا طرفدار زنی با مشخصات غربی هستید .
پ ن پ فکر کردین طرفدار شما آقایون وعقایدتون هستیم البته توهین هم نه به این من نمیگن توهین و قصد این کار رو ندارم
نه دوست من غربی ها که از این مشکلات و هنجارها که ما بهش مبتلا شدیم ندارند که بیان در موردشون مقاله هم بنویسن(در بعضی موارد رو می گم!!!!!!!! نیاین واسم 1000 پست بدین که اونا هم این مشکلات رو دارن......) کار خانمای وطنی هست کار کار خودمون ولی کو گوش شنوا و درک خانما !!!!!!!!ولی با گزینه 2 از صحبت شما موافقم از سبک زندگی و برخوردی که با زنهای ایرانی می شه خوشم نمی یاد
جهنم زماني است که شما داراي: اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خانه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني باشيد.

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
در غرب مشکلات زنهای مارو ندارن مشکلات خیلی بدتر دارن اونها به عنوان یک مشت گوشت هستن که در یک تیکه گوشت از بدنشون خلاصه میشن در ایران و اسلام به عنوان یک انسان زنها دیده میشن البته مشکلات فراوانی در چیزهایی مثل ورزش و سیاست دارن ولی در علم و فرهنگ خانمها حرف اولو تو ایران میزنن
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
اونها به عنوان یک مشت گوشت هستن که در یک تیکه گوشت از بدنشون خلاصه میشن ??????????????????????????? من اینشو نفهمیدم یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشت در گوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-
خودتون منظورو فهمیدید دیگه منظور سو استفاده هایی است که ازشون می شه ,
, قسمت اول مطلبم طنز بود و یک شوخی
, قسمت اول مطلبم طنز بود و یک شوخی

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
این حرفها که زنهای غربی فلان و بیسار همش دروغهای شاخداره
اگر اینطوریه پس نظرتون در مورد زنهای شرقی چیه(تایلند و ...)؟!!!!!!!

-
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:این حرفها که زنهای غربی فلان و بیسار همش دروغهای شاخداره
شما فیلمهاشون تبلیغاتشون رو نگاه کنید زنهارو آدمهای مفلوکی میبینید که به دنبال دوست پسر شوهر هستن و حتی اگه به بارها استریب کلابها و حتی خیابانهاشون نگاه کنید همش استفاده ابزاری از زنان مثل یک شی برای لذت میبینید شاید یک سری امکانات خیلی محدود مادی بهشون داده باشن ولی ارزش انسانیتو ازشون گرفتن
در مورد زنهای شرقی اطلاعی ندارم نه فیلم و سریالهاشونو نگاه میکنم نه خبری ازشون میشنوم آخرین خبری که شنیدم زلزله ژاپن بود
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
metal_korn نوشته شده:MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:این حرفها که زنهای غربی فلان و بیسار همش دروغهای شاخداره
شما فیلمهاشون تبلیغاتشون رو نگاه کنید زنهارو آدمهای مفلوکی میبینید که به دنبال دوست پسر شوهر هستن و حتی اگه به بارها استریب کلابها و حتی خیابانهاشون نگاه کنید همش استفاده ابزاری از زنان مثل یک شی برای لذت میبینید شاید یک سری امکانات خیلی محدود مادی بهشون داده باشن ولی ارزش انسانیتو ازشون گرفتن
در مورد زنهای شرقی اطلاعی ندارم نه فیلم و سریالهاشونو نگاه میکنم نه خبری ازشون میشنوم آخرین خبری که شنیدم زلزله ژاپن بود
بله،
ولی یک چیزی می گم امیدوارم به شما هیچ یک از هموطنانم بر نخوره!
همونطور که گفتید "می بینیند" آیا این ما ایرانیها نیستیم که مسائل داخل فیلمها و ... را اینطوری می بینیم
به نظر شما اگر آنچه را که می بینیم واقعا آنچه بود که فکر می کردیم چه می شد؟
(فروپاشی بنیان خانواده)-->(نابودی جامعه هایشان)
ولی جوامعشون که ماشاءا... خیلی با اخلاقتر و پیشرفته تر از ما هستند
و البته که بخشی از صحبتهاتون درسته و اونها هم مبرا نیستند
هر چند هنوز هم منظور از استفاده ابزاری رو نفهمیدم اگر منظور تبلیغات هست که باید بگم برای تبلیغات در همه جای دنیا خیلی از خط قرمز های اخلاقی مثل همین موضوع و همچنین دروغگویی عبور میشه چون هدف مادیات محض هست و محض رضای خدا نیست.
پس این ما هستیم که عیب داریم و دوست داریم عیبجویی کنیم آن هم عیبجویی های بسیار بد.
در مورد شرق البته بگم که شرق نه ،بیشتر جنوب شرق وضع خرابه
حتی در پاکستان و هند

-
, ما هم همینو می گیم ولی متفاوت
بارها گفته شده که نسخه های غربی زنها بدرد جوامع اسلامی ما نمی خوره
البته نه تنها در مورد حقوق زنها بلکه در بسیاری از امور
بارها گفته شده که نسخه های غربی زنها بدرد جوامع اسلامی ما نمی خوره
البته نه تنها در مورد حقوق زنها بلکه در بسیاری از امور

-
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:metal_korn نوشته شده:MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:این حرفها که زنهای غربی فلان و بیسار همش دروغهای شاخداره
بله،
ولی یک چیزی می گم امیدوارم به شما هیچ یک از هموطنانم بر نخوره!
همونطور که گفتید "می بینیند" آیا این ما ایرانیها نیستیم که مسائل داخل فیلمها و ... را اینطوری می بینیم
به نظر شما اگر آنچه را که می بینیم واقعا آنچه بود که فکر می کردیم چه می شد؟
(فروپاشی بنیان خانواده)-->(نابودی جامعه هایشان)
ولی جوامعشون که ماشاءا... خیلی با اخلاقتر و پیشرفته تر از ما هستند
و البته که بخشی از صحبتهاتون درسته و اونها هم مبرا نیستند
هر چند هنوز هم منظور از استفاده ابزاری رو نفهمیدم اگر منظور تبلیغات هست که باید بگم برای تبلیغات در همه جای دنیا خیلی از خط قرمز های اخلاقی مثل همین موضوع و همچنین دروغگویی عبور میشه چون هدف مادیات محض هست و محض رضای خدا نیست.
پس این ما هستیم که عیب داریم و دوست داریم عیبجویی کنیم آن هم عیبجویی های بسیار بد.
در مورد شرق البته بگم که شرق نه ،بیشتر جنوب شرق وضع خرابه
حتی در پاکستان و هند
منظورتونو از اخلاق نمیفهمم توضیح بدید اخلاق در مورد زنان غرب یعنی چی؟
تا حالا چند بار سازمانهای بین المللی در مورد زنان در غرب گفتن و گفتن که روزانه به 30 تا 40 مرد خدمت میکنن
چرا باید از زنان در تبلیغات استفاده شه مگه زنان چی دارن که باعث فروش محصولاتشون میشه؟ این یعنی استفاده ابزاری
ما عیبجو نیستیم ما عیب بین هستیم همونطور که به حال مردم خودمون دلمون میسوزه باید به عنوان یک انسان از هم نوع خودمون دفاع کنیم این عیبجویی نیست
در مورد فیلمها غرب برای به انزوا کشوندن مردم فشارهای زیادی به اونها به خصوص خانواده وارد میکنه چرا باید 40% کودکان آمریکایی حاصل ارتباط نامشروع باشن؟؟؟؟

- محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
- سپاسهای ارسالی: 5009 بار
- سپاسهای دریافتی: 2658 بار
منظورتونو از اخلاق نمیفهمم توضیح بدید اخلاق در مورد زنان غرب یعنی چی؟
چرا باید از زنان در تبلیغات استفاده شه مگه زنان چی دارن که باعث فروش محصولاتشون میشه؟ این یعنی استفاده ابزاری
در مورد فیلمها غرب برای به انزوا کشوندن مردم فشارهای زیادی به اونها به خصوص خانواده وارد میکنه چرا باید 40% کودکان آمریکایی حاصل ارتباط نامشروع باشن؟؟؟؟
قصد توهین ندارم ولی متاسفانه افرادی هستند که عقلشون در چشمشون هست و دیدشون به برخی برنامه های غیر اخلاقی شبکه های ماهواره ای غربی و سخنان بدون سند و مدرک عده ای تند رو خلاصه میشه.
MOHAMMAD JAFAR عزیز در مورد اخلاق در جوامع غرب گفتن، مثلا اینکه دروغ رو از کثیف ترین کارها میدونند و اگر شخصی به شخص دیگری تهمت دروغگویی بزنه و نتونه در دادگاه نتونه اثباتش کنه پدرشو در میارن. نمونه های دیگه هم فراوونه. ولی در ایران...(حیف که بحث سیاسی ممنوعه)
ظاهرا شما حساسیت خاصی روی واژه زن دارید و آنچنان در مورد زنان سخن میگید که انگار بنی بشر صد مدل داره. انسان یا زنه یا مرده اگه شما مدل دیگه ای سراغ دارید به ما هم بگید.
من در مورد به انزوا کشیدن مردم در فیلم های غربی متوجه حرف شما نشدم، چیزی که شما میبینید و تعجب میکنید در غرب یه عرف هست. مهم اینجاست که به ببینیم جنابعالی برای ترویج تفکرتون چقدر تلاش میکنید؟ غربی ها در فیلم هایشان در شبکه هایشان، در سایتهایشان در مورد فرهنگ خودشان برنامه پخش میکنند که در این مساله هم چیزی که کمترین تاثیر رو در مبارزه داره جمع آوری دیش و فیلترینگ سایت ها هست. در مقابل یه بحث فرهنگی باید مقالبه فرهنگی کردن نه اینکه مثل شما بگیم چرا اینجوره چرا اونجوره و چنین تهمت هایی رو وارد کنیم. شما روی چه حسابی میگید 40درصد کودکان آمریکایی حاصل روابط نامشروع اند؟ شما که داعیه مسلمانی دارید و به راحتی تهمت به زنان غرب وارد میکنید تا به حال در مورد گناه تهمت چیزی خوانده اید؟
یکی از مسائلی که در قرآن کریم بسیار بر آن تاکید شده و گناهی بسیار بزرگ به حساب آورده شده است، تهمت زدن خصوصاَ تهمت زدن به زنان است: «ان الذین یرمون المحصنات الغافلات المؤمنات لعنوا فی الدنیا و الاخره و لهم عذاب عظیم، آنان که به زنان عفیف غافل تهمت می زنند (زن غافل یعنی بی خبر از همه جا که در خانه خود نشسته است)، در دنیا و آخرت مشمول لعنت الهی هستند و برای اینها عذاب بزرگی است» (سوره نور، آیه 23).
شاید همین زنان غربی کار نیکی انجام داده باشند و در نزد جایگاهی والاتر از زن مسلمان 10 بار حج رفته داشته باشند.
کسی که خوب و بد انسانها رو میدونه فقط خداست پس دیگه انقدر جمع نبندید که زنــــــــــان در غرب اینجورن و آنجورند.
تجربه نشون داده که عاقبت چنین بحث هایی هم فقط قفل شدن تاپیکه.
[External Link Removed for Guests]