اگه رئیس جمهور ایران بودین مهمترین کاری که می کردین چی بود؟ به عنوان یک شهروند ایرانی جواب شما به این سوال میتونه نشون بده که چه مشکلی از مشکلات عدیده کشور شما رو آزار میده.
مهمترین کاری که من میکردم این بود که تو هر پستی از فرد متخصص اون پست استفاده می کردم........ (فکر کنم با این کار بیشتر از 50 درصد از مشکلات مملکت حل میشه) منتظر جوابهاتون هستم.
هر جا که دیدی سایه آدم های کوچک بزرگ است، بدان که خورشید در حال غروب کردن است...
حرف زدن آسونه عمل کردن سخته! شما میگی از افراد متخصص استفاده میکنی، ولی افرادی قدرت تو دستشونه که دوست دارند خودشون فلان رئیس برای فلان اداره یا فلان مدیر برای فلان بانک بگذارند، و وقتی شما اصرار میکنی که کار خودتو انجام بدی اونا برات حرف درست میکنند یا مردمو نسبت به تو بد میکنند. (راه های مختلفی برای خراب کردن وجهه ی شما دارند، به دوران حکومت امام علی توجه کنید، کلی درس و تجربه هست، ما اگه بخوایم طبق اصول امام علی پیش بریم افراد زیادی جلومون می ایستند و باید این دشمنی هارو بجون بخری، باید با مردم یکنوا شد) اولین کار جلب اعتماد مردمه، دومین کار حذف آدم های فوق، سومین کار اصلاحات در امور اداری و اقتصادی (منظورم مکانیزه کردن و رایانه ای کردن)، چهارمین کار جریمه و تنبیه های شدید برای رئیسان و مدیران خطاکار، ... (اگه تا اینجاش زنده ام گذاشتن، این داستان ادامه دارد )
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
SA@M نوشته شده:قانون اساسی رو از اول بازنویسی می کردم.... همه مشکلات حله!!!
بسمه تعالي
سلام
ضمن عرض ارادت ! قانون اساسي مشكلي ندارد مجريان قاون اساسي مشكل دارند و گرنه قانون اساسي كشور عزيز ما
بسيار دقيق و علمي و بر اساس كاملترين و دقيق ترين دين ها يعني دين مبين و انسان ساز اسلام نوشته شده است و با خون
انسانهاي دانشمند و انديشمندي چون شهيدمظلوم بهشتي و هزاران شهيد جاويد ديگر مهر تأئيد خورده است.
بنده اگر رئيس جمهور كشور عزيز ايران بودم سعي ميكردم خودم باشم! ( البته شايسته است از اقدامات و خدمات انقلابي و شجاعانه جناب آقاي دكتر احمدي نزاد سپاسگذاري نمود چرا كه او در بعضي زمينه بسيار موفق بوده است اميد است خداوند به خدمت گزاران اين مرز و بوم توفيق روز افزون عنايت فرمايد.
SA@M نوشته شده:قانون اساسی رو از اول بازنویسی می کردم.... همه مشکلات حله!!!
بسمه تعالي
سلام
ضمن عرض ارادت ! قانون اساسي مشكلي ندارد مجريان قاون اساسي مشكل دارند و گرنه قانون اساسي كشور عزيز ما
بسيار دقيق و علمي و بر اساس كاملترين و دقيق ترين دين ها يعني دين مبين و انسان ساز اسلام نوشته شده است و با خون
انسانهاي دانشمند و انديشمندي چون شهيدمظلوم بهشتي و هزاران شهيد جاويد ديگر مهر تأئيد خورده است.
بنده اگر رئيس جمهور كشور عزيز ايران بودم سعي ميكردم خودم باشم! ( البته شايسته است از اقدامات و خدمات انقلابي و شجاعانه جناب آقاي دكتر احمدي نزاد سپاسگذاري نمود چرا كه او در بعضي زمينه بسيار موفق بوده است اميد است خداوند به خدمت گزاران اين مرز و بوم توفيق روز افزون عنايت فرمايد.