airplane نوشته شده::razz: برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي كمال بنگر كه تو چگونه مي افتي
خدا کند که ما همچون سیب های پایی باشیم در زمان زوال برگهایی که زمانی هم صحبت ما بودند رسیده باشیم و در فصل پاییز بریزیم و درخت خودرا آماده کنیم برای بهاری دیگر هرکسی از به دنیا اومدنش هدفی توش است و کسی نمیتونه انکار کنه اما مهم اینه که ما هدف رو پیدا کنیم یا هدف مارو به امید روزی که در کنار مولایمان سلاح به دست در مقابل رومیان صلیب کش صف آرایی کنیم
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم و پ س
بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است: "کودک که بودم می خواستم دنیا را تغییر دهم. بزرگتر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم. در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم. اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم، شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم!"
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت