[HIGHLIGHT=#e5e0ec]به سال 1985 سلسله بمب گذاری ها و حملات هدفمندی انجام شد که بعدها به کودتای 1985 شهرت یافت ....
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]در پی عزل [HIGHLIGHT=#e5e0ec]ASHKAN95 ؛ [HIGHLIGHT=#e5e0ec] اخباری که وی از اردوگاه 1985 آورد منجر به سخنان کپتن شد:
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]CAPTAIN [HIGHLIGHT=#e5e0ec] (شب قبل از حمله) : حرکات مشکوک جدیدی در سایت رخنه کرده با نام جریان انحرافی! سردسته این جریان هم
شخص 1985 هستش! اومدند در سایت با حیله و نیرنگ می خوان ارزش های سایت رو به منحرف کنند! من این جا تاکید می کنم این
آقای ممد 1985 تحت تاثیر جریان انحرافی نیست ، خود جریان انحرافیه! شما این آقای (( میم )) رو بکشید من خودم پولش رو میدم ...!
محمد 1985 این ASHKAN95 مارو هم جادوش کرده بود ! ASHKAN95 تعریف میکنه 1985 هرشب جمع می شدند فال قهوه می گرفتند!
شخص 1985 از 30000 کاربر پول گرفت برای نوسازی صندلی داغ ، آخه یه صندلی مگه چقدر خرج داره! حالا هم که معلوم شده که
آقایون پول رو بالا کشیدند و به سایت های دیگه فرار کردند ، جناب 1985 افتخار میکنه و میگه دیدید ما این دزدی رو کشف کردیم...!
ای مردم این 1985 خطرناکه ، اینا صهیونیست امتن .....! اینا خوارجن ، این 1985 پس فردا جزو شورای نظارت بشه با دین جوونای سایت
چه ها که نمی کنه ! اصلا به قول شاعر :
سرچشمه شايد گرفتن به بيل (به به حضار!) چوپر شد نشايد گرفتن به پيل ....!
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]سخنرانی محمد 1985 (شب قبل از حمله ) :
شما این آقای پایلت رو که می شناسید ، حتما رفیق شیشش SAMAN رو هم میشناسید ! به ایشون آقای پایلت میگه دکتر ، سامان
عزیز ماست اما دکترا نداره ! کپی مدارک تحصیلی ایشون پیش من نوشته فارق التحصیل 1880 الکترونیک ، یکی نیست بگه که آخه اون
موقع هنوز برق اختراع شده بود! یا اصلا خود این آقای پایلت مدرکشون رو چگونه گرفتند ، بنده تعجب می کنم ایشون 17 تا دکترا دارند که
یکیش هم جعلیست ! این مدرک دکترای زبان بین المللی ایشون رو میگم که پایین سید خندان 3 تا 100 تومن می فروشند!
عزیزان من عده ای می خواهند ما رو تضعیف کنند اما من به شما این جا اعلام می کنم که در راه نوکری این سنترال شانه خالی
نمی کنم!
----------------------------
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]پس از صحبت های محمد 1985 شورایی به ریاست 1985 تشکیل شد که نتایجش فردای آن روز حوادث حولناکی را رقم زد ....
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]زخمی شدن mahdi 1944 و CAPTAIN
هواپیمای حامل mahdi 1944 و CAPTAIN PILOT توسط موشک زمین به هوای شلیک شده به وسیله عبدالرضا شولا سرنگون می شود!
(کپتن 2 فروند سام رو با مانور سوپر کبری منحرف میکنه ، اما مرصاد هواپیما رو زمین گیر (درخت گیر ) می کنه!)

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]انهدام مثلث
ماشین مخصوص مثلث روانشناسی (که میما مغز متفکر جریان انحرافی و دست راست 1985 اون رو به مثلث شیطان و مثلث فراماسون هاتشبیه کرده بود !)
به همراه 2 ماشین محافظ هدف مین ضد تانک کارگذاشته شده توسط شاپور میشه!
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]مجروح شدن بیش از 200 کاربر سایت ....
شخص 1985 طراح این عملیات بود و قرار بود بیش از 10 هزار کاربر سایت توسط عملیات انتحاری @lirez@ هدف قرار بگیرند که خوشبختانه
با پشیمان شدن @lirez@ در آخرین لحظات ، در صد بالایی از عملیات خنثی شد!
[HR]
ماشین جنگی 1985 همزمان شروع به کار میکنه و 40 درصد از سایت رو اشغال میکنه! اما Shahbaz با بسیج نیروها و گردآوری
سپاهی با استعداد 2 کابر متخصص ، 7 کاربر ارشد ، 5 مدیر و 1600 کاربر عادی مناطق اشغال شده رو آزاد میکنه !
1985 در حین سخنرانی خود متوجه ورود نیروهای Shahbaz میشه که با شعار مرگ بر 1985 وارد سالن میشن ، با تغییری 180 درجه
می گوید : بگویید زنده باد آزادی دوستان من! بگویید زنده باد مخالف من!