کودتای محمد 1985 ....!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14937 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

کودتای محمد 1985 ....!

پست توسط oweiys »

بسم الله الرحمان الرحیم

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]به سال 1985 سلسله بمب گذاری ها و حملات هدفمندی انجام شد که بعدها به کودتای 1985 شهرت یافت .... 

[HIGHLIGHT=#e5e0ec] 

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]در پی عزل  [HIGHLIGHT=#e5e0ec]ASHKAN95 ؛ [HIGHLIGHT=#e5e0ec] اخباری که وی از اردوگاه 1985 آورد منجر به سخنان کپتن شد: 

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]CAPTAIN  [HIGHLIGHT=#e5e0ec] (شب قبل از حمله) :   حرکات مشکوک جدیدی در سایت رخنه کرده با نام جریان انحرافی! سردسته این جریان هم

شخص 1985 هستش! اومدند در سایت با حیله و نیرنگ می خوان ارزش های سایت رو به منحرف کنند! من این جا تاکید می کنم این

آقای ممد 1985 تحت تاثیر جریان انحرافی نیست ، خود جریان انحرافیه! شما این آقای (( میم )) رو بکشید من خودم پولش رو میدم ...!

محمد 1985 این ASHKAN95 مارو هم جادوش کرده بود ! ASHKAN95 تعریف میکنه 1985 هرشب جمع می شدند فال قهوه می گرفتند!

شخص 1985 از 30000 کاربر پول گرفت برای نوسازی صندلی داغ ، آخه یه صندلی مگه چقدر خرج داره! حالا هم که معلوم شده که

آقایون پول رو بالا کشیدند و به سایت های دیگه فرار کردند ، جناب 1985 افتخار میکنه و میگه دیدید ما این دزدی رو کشف کردیم...!

ای مردم این 1985 خطرناکه ، اینا صهیونیست امتن .....! اینا خوارجن ، این 1985 پس فردا جزو شورای نظارت بشه با دین جوونای سایت

چه ها که نمی کنه ! اصلا به قول شاعر :

سرچشمه شايد گرفتن به بيل (به به حضار!) چوپر شد نشايد گرفتن به پيل ....!

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]سخنرانی محمد 1985 (شب قبل از حمله ) : 

شما این آقای پایلت رو که می شناسید ، حتما رفیق شیشش SAMAN رو هم میشناسید ! به ایشون آقای پایلت میگه دکتر ، سامان

عزیز ماست اما دکترا نداره ! کپی مدارک تحصیلی ایشون پیش من نوشته فارق التحصیل 1880 الکترونیک ، یکی نیست بگه که آخه اون

موقع هنوز برق اختراع شده بود! یا اصلا خود این آقای پایلت مدرکشون رو چگونه گرفتند ، بنده تعجب می کنم ایشون 17 تا دکترا دارند که

یکیش هم جعلیست ! این مدرک دکترای زبان بین المللی ایشون رو میگم که پایین سید خندان 3 تا 100 تومن می فروشند!

عزیزان من عده ای می خواهند ما رو تضعیف کنند اما من به شما این جا اعلام می کنم که در راه نوکری این سنترال شانه خالی

نمی کنم!

----------------------------

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]پس از صحبت های محمد 1985 شورایی به ریاست 1985 تشکیل شد که نتایجش فردای آن روز حوادث حولناکی را رقم زد .... 

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]زخمی شدن mahdi 1944 و CAPTAIN  

هواپیمای حامل mahdi 1944 و CAPTAIN PILOT توسط موشک زمین به هوای شلیک شده به وسیله عبدالرضا شولا سرنگون می شود!

(کپتن 2 فروند سام رو با مانور سوپر کبری منحرف میکنه ، اما مرصاد هواپیما رو زمین گیر (درخت گیر ) می کنه!)

تصویر

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]انهدام مثلث  

ماشین مخصوص مثلث روانشناسی (که میما مغز متفکر جریان انحرافی و دست راست 1985 اون رو به مثلث شیطان و مثلث فراماسون هاتشبیه کرده بود !)

به همراه 2 ماشین محافظ هدف مین ضد تانک کارگذاشته شده توسط شاپور میشه!

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]مجروح شدن بیش از 200 کاربر سایت .... 

شخص 1985 طراح این عملیات بود و قرار بود بیش از 10 هزار کاربر سایت توسط عملیات انتحاری @lirez@ هدف قرار بگیرند که خوشبختانه

با پشیمان شدن @lirez@ در آخرین لحظات ، در صد بالایی از عملیات خنثی شد!

[HR]
ماشین جنگی 1985 همزمان شروع به کار میکنه و 40 درصد از سایت رو اشغال میکنه! اما Shahbaz با بسیج نیروها و گردآوری

سپاهی با استعداد 2 کابر متخصص ، 7 کاربر ارشد ، 5 مدیر و 1600 کاربر عادی مناطق اشغال شده رو آزاد میکنه !

1985 در حین سخنرانی خود متوجه ورود نیروهای Shahbaz میشه که با شعار مرگ بر 1985 وارد سالن میشن ، با تغییری 180 درجه

می گوید : بگویید زنده باد آزادی دوستان من! بگویید زنده باد مخالف من!
آخرین ويرايش توسط 1 on oweiys, ويرايش شده در 0.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: کودتای محمد 1985 ....!

پست توسط ASHKAN95 »

اطلاعات تکمیلی :

سر دسته ی این گروه شیطانی قصد فریب بنده رو داشتند.ولی من با ذکاوت و هوشیاری کامل ، در یک حرکت بسیار مقتدرانه و محکم به ایشون گفتم :زرشــــــــــک

پس این حرکت افتخار آفرین و جسورانه ی اینجانب ، DJ Dani عزیز با یک فروند F-4D پایگاه یکم شکاری در محل حاضر شده و با مهارت خاص خود ، در صحنه سقوط کردند.

بعد از این مرجله بسیار مهم ، توسط یک اس ام اس باخبر شدم که فرمانده نیروی هوایی سنترال(CAPTAIN PILOT) درخت گیر شدند و نیروی های دشمن هم به سرعت به اونها نزدیک میشوند.برای حفظ اطلاعات مهم و طبقه بندی شده دستور قتل این فرمانده (خدابیامرز) توسط بنده صادر و لحظاتی بعد توسط SAMAN عزیز اجرا شد.(میگن رفیق از پشت خنجر میزنه ها)

اخبار تکمیلی متعاقبا(املاش درسته؟ :grin: ) ارسال میشود
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

نه آقا تکذیب میکنم!
من CAPTAIN PILOT رفیق شیشمه ( شیشه پنجره نه ها!! ) 6 ش مه تصویر

تخم تفرقه نیفکنید!! چون میدم کلاغا بیان دونه ورچینش کننا تصویر

اراداتمنده همه دوستان
شبتون خوش باشه تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

پست توسط @lirez@ »

SAMAN,   , اره دیگه همتون تکذیب کنین حتما من و محمد فقط بودیم دیگه!!!!!! :x
حالا که اینطور شد هرچی بادا باد ولم کنین بزار بگم :-o
اشکان کی بود هی تو جلسه سخنرانی حرفهای محمد هی دکمه سپاس و میزد هی احسنت میگفت؟ :-?
رفیق ناباب اقا....... نمیدونین چه بلایی سر ادم میاره که!!
اویس؟؟؟ انتحاری چیه؟ من از همون اول هم عامل نفوذی بودم.
باور نمیکنی از سامان بپرس ببین کی دو روز پیش گرای دانیال و داد بهش

سر اخر هم این محمد به این سادگیها ول کن نیست.
شبها تا کی بیداره و تو سنترال یواشکی همه جارو سرک میکشه
از من گفتن بود.فردا هم مدرک میارم با خودم اقا اشکان!!!!!!!!!! ::ss
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
می گم برای من در این عملیات نقشی در نظر نگرفتید :-o :grin:
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

از شانس بد typhoon, عزیز هم که خیلی سعی می کرد همه چیز رو نسبت به خودش متعادل نشون بده جاسوس دو جانبه در اومد و حکم اعدامش توسط هر دو جناح صادر شده .
به یابنده و کشنده 100000 دلار سنترالی پاداش خواهند داد. (از طرف ریاست کل سنترال مهدی):grin:
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

جاسوس دوجانبه :-? :grin:
خوب من حالا نقش خودم رو اعلام می کنم،همون طور که می دونید ، هواپیمای دانیال رو زدند اما خود دانیال تونست از هواپیما خارج بشه.من با انجام یک پرش از ارتفاع بالا در نزدیکی منطقه سقوط با چتر فرود اومدم و در طی یک درگیری سنگین تونستم عوامل ممد 1985 رو که برای اسیر کردن دانیال بهش نزدیک شده بودن رو نابود کنم و از منطقه خارجش کنم. :smile: :smile: :smile: :smile:

ایول ، ایول ، حاج تایفون رو ایول :::P :::P
Old soldiers never die.They just fade away
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

سلام و با تشکر از لطف دوستان تصویر

اگر قسمت شد عناوین بعدی در آینده :

اولتیماتوم abdolmahdi:در صورت عدم آزادی 1985 سنترال را با سایتی از موشک های شوروی سابق با استعداد هزاران موشک با

کلاهک هسته ای و نامتعارف هدف قرار می دهیم!

زامبی شدن صدها کاربر سایت در اثر مصرف گیاهان دارویی خاص توسط رونین، رونین: 1985 آزاد نشود هزاران کاربران دیگر زامبی

می شوند!

تعداد نامعلومی زیر دریایی سری تایفون در نزدیکی آب های سرزمینی سنترال ، typhoon: سنترال 24 ساعت وقت دارد 1985 را تحویل

دهد، در غیر این صورت حمامی از خون به راه می افتد!

Mr.Amirhessam : بخش هوا فضای سنترال رسما اعلام استقلال می کند! سزای 1985 چیزی نیست جز گیوتین!

مصادره انقلاب های منطقه توسط 1985 ، مناظره محمد 1985 و کپتن و افشاگری هایی علیه مدیران و ....
آخرین ويرايش توسط 1 on oweiys, ويرايش شده در 0.

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

مطلب پایینی مربوط به بیش از یک سال پیش که ارسال نشد و قرار بود میلاد ارسال کنه ، بیشتر از این که با مزه باشه یادگار گذشتست و اسامی گذشته که حالا عوض شدند ....

[HR]
صبح بود که مارادوالله به Mahdi1944 زنگ زد و گفت که حاج مهدی هواپيمای ما تو چاله هوايي گير کرده !

Mahdi1944 گفت حالا کي چاله هوايي رو پرش مي کنند؟! مارادول... هم گفت حالا تا پر کنند طول ميکشه , زنگ زدم که

شما جاي ما بريد جام جهانی , Mahdi1944 هم تو رودربايستي قبول کرد و اين شد که تيم سنترال راهي جام جهاني 2010 آفريقای

جنوبی شد!

سیستم تیم همون سیستم قدیمی دروکن و برو و بزن زیرش بود و اتفاقا خیلی هم جواب داد و تیم خیلی راحت تا نیمه نهایی اومد بالا.

ژست علیرضا جزغله پس از ناکار کردن 3 بازیکن حریف .... !

تصویر

اما مسئله وقتی پیش اومد که تیم به نیمه نهایی رسید و خورد به انگلیس .... داور مدام به نفع انگلستان می گرفت تا این که گل سالم

روزبه علی پاشا هم مردود اعلام شد .و دیگه کم کم داشت صبر همه تموم می شد :

Mahdi1944 که روی نیمکت نشسته بود : حیف که تاپیک نیست, وگرنه می رفتم وسط زمین قفلش می کردم ...!

sokuteasemuni (سکوت آسمونی) که کنار مهدی بود:آقا مهدی خون خودتو کثیف نکن مثل من سکوت کن ...!

SAMAN هم که عین خیالش نبود و داشت سیم کشی های برق نور افکن ورزشگاهو وارسی می کرد...!

---------

میلاد بنده خدا هم که رفته بود اعتراض کنه چون داشت با لهجه آبودانی حرف میزد , داور فکر کرد که داره بهش فش میده ...! کارت

قرمز گرفت ...! که دیگه همه قاتی کردند, Mahdi1944 نگاهی به Mohsen1001 کرد , Mohsen1001 که به عنوان روحیه دهنده و

مشاور مذهبی بچه ها بود , دستی به محاسنش کشید و گفت : دیگه نمیشه سکوت کرد! و یهو پاشد و به محمد 1985 خیره شد

محمد 1985 تو زمین بود و داشت تو سر میلاد می زد که که چرا کارت قرمز گرفتی ...! محمد 1985 متوجه سنگینی نگاه محسن شد,

و اونم به Mohsen1001 خیره شد , محمد به محسن نگاه میکرد/ محسن به محمد ...! هیچ کس نفهمید که چی شده و بین اون دو

چی گذشت اما یهویی محمد 1985 مثل فشنگ دوید ...!

Mahdi1944 به محسن گفت : حاجی چی شده؟! Mohsen1001 گفت: حاج مهدی فقط دعا کن ...!

محمد 1985 خیلی سریع خودشو به اونور زمین رسوند و در میان تعجب همگان با کله رفت تو شیکم کاپیتان حریف ...!

[External Link Removed for Guests]

دوتا مرتضی سایت(morteza_1234mو Morteza313 ) که روی سکوها به تماشاگر بودند پس از این ضربه محمد فریاد و غریو مرگ

بر انگلیس سر دادند و به سمت داور مسابقه یورش بردند ...!

بچه هایی هم که تو زمین بودند به جون داور و انگلیسیا می افتن ..!

روزبه علی پاشا سریعا به بازیکن حریف حمله می کند! (بعدها گفت می خواسته شماره کفشش را به آن بازیکن نشان دهد)

علی رضا جزغله و رهوار هم حسابی از خجالت بازیکنان حریف در می آیند!

بانوان سنترال:

بانوان سنترال هم در جایگاه ویژه مشغول تماشای بازی بودند , با این حرکت ناگهانی , DTN که رهبری حمله خانوم ها رو

هم بر عهده داشت غریو : بیز اولدوخ ...(ما اومدیم) سر داد و پشت سر وی بقیه خانومها به تماشاگران دختر انگلیسی که اون ها در

جایگاه بودند حمله کردند وگیس و گیس کشی بود که راه افتاده بود ...!

تو این گیر و داد دختر خسته , دختر انگلیسیایی که رو زمین می افتادند رو موعظه می کرد ...!

------------------

تنها کسی که مخالف حمله بود noora بود . noora : این کارای غیر احساسیو نکنید...! این کارا غیر رمانتیکه ...!

1985 که داشت یه هوادار انگلیسیو کله پا می کرد گفت: آبجی شما برین تو جایگاه خوبیت نداره ...!

---------------

تو این گیر و داد میلاد فقط داشت دنبال دیوید بکام می گشت که یه عکس یادگاری باهاش بگیره که بعدا پزشو بده ...!

بقیه مردان سنترال هم داشتند روی سکوها با تماشاگرای انگلیسی درگیر شدند .... یکی از دو مرتضی موفق شد خودشو به داور

برسونه و یه اردنگی حواله داور کرد ...! داور هم سری فرار کرد...!

بعدش داور رفت و خودشو یه جا مخفی کرد

اما SAMAN که پیداش نبود رفته بود بالای نور افکن اصلی ورزشگاه که ببینه لامپش کم مصرفه یا نه ...! یهو از اون بالا دست تکون داد

و فریاد زد بچه ها , بچه ها .... داور پشت دروازه است چرا ...!؟

سیناست که زودتر از بقیه صدای سامان و شنیده بود یه یربعی بود که توپ تو دستش بود و نمیدونست باید چی کارکنه ! رفت دنبال داور

که توپو تحویل داور بده / اما داور بی خبر از همه جا فرار کرد و سیناست هم به دنبالش می دوید ...سیناست:آقای داور وایسااااااااااااااا که

ناگهان چکی که یه انگلیسی برای تتمیع داور بهش داده بود از جیب داور در میره و میوفته زمین / سیناست هم میگه با تشکر ! اما من

پول نمیخوام ...! وایسا ...

خلاصه با آشکار شدن تبانی داور و تیم انگلستان , بازی 3 بر صفر به سود سنترال اعلام شد و تیم سنترال راهی فینال شد ...!

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام دوستای خوبم تصویر

ای اویس گفتی!

من نمیدونم چرا اب ما با این 1985 هیچ وقت تو یه جوق!! نمیره! حالا این خوبه ،1985 کم بود جدیدا تایفون هم اضافه شده،خدا اخر رو عاقبت ما رو به خیر کنه!

البته من به حبس ابد هم راضیم،میدونیکه سیاست ما حذف مخالف نیست،حبس مخالفه :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

با سپاس از جناب oweiys
گرامی جهت ایجاد تاپیک بسیار زیبا تصویر

----------------------

بیانیه شماره 16049 مرکز فرماندهی و کنترل باب السنترالیه!

بدون شک چنانچه تسلیحات اتمی را به عنوان تهدید شماره 1 بشر بشناسیم, شخص جناب Mohammad 1985 در جایگاه دوم قرار میگیرند! از ماه ها پیش اسنادی در دست داشتیم که ایشان مشغول سازماندهی عملیات تروریستی و ایجاد خرابکاری در نقاط مختلف دنیا هستند. بسیاری از شورش های کشورهای عرب توسط ایشان سازماندهی شدند و حتی نتایج انتخابات اخیر تونس و وضعیت لیبی نیز بطور مستقیم با رفتار ایشان در ارتباط بوده اند! اخیرا" نیز تعدادی پارارزیت انداز مستهلک و زنگ زده روسی که پیشتر متعلق به موزه Great Patriotic بوده اند را به نام محصول 2011 به سازمان ارتباطات زیرساخت فروخته اند! همچنین نیروی هوایی ایالات متحده طی نامه ای رسمی به دفتر حافظ منافع سنترال در واشنگتن اعلام نموده است, اثر انگشت ایشان بر روی موتورهای F119 یافت شده و احتمالا" دلیل اصلی زمینگیری F-22 ایشان هستند!!

آخرین وضعیت
Mohammad 1985 
هواپیمای حامل mahdi 1944 و CAPTAIN PILOT توسط موشک زمین به هوای شلیک شده به وسیله عبدالرضا شولا سرنگون می شود!

اشتباه نکنید! درخت گیر شدن این هواپیما حاصل عملیات تاکتیکی بود!! یکی از دیدبانان مزدور و شورشی بر روی آن درخت در حال ارسال گرا جهت موشک های دوش پرتاب دشمن بود و لذا از آنجا که تسلیحات تهاجمی حمل نمینمودیم و سامان عزیز نیز همچون گذشته مشغول تعویض IC و لحیم کاری قطعات رادار مرکب خود بودند, تصمیم گرفتیم ایشان را با هواپیما مورد هدف قرار بدهیم!! بنده و مهدی عزیز در سلامت کامل هستیم!

باخبر شدم که فرمانده نیروی هوایی سنترال(CAPTAIN PILOT) درخت گیر شدند و نیروی های دشمن هم به سرعت به اونها نزدیک میشوند.

از آنجا که گوینده این خبر همچنان به سن قانونی نرسیده اند و در گروه سنی نونهالان قرار دارند, لذا توسط نیروهای SS به فرماندهی جناب
abdolmahdi گرامی به سوی ندامتگاه سنترال هدایت گردیدند تا در اسرع وقت با تشکیل دادگاه صحرایی به ریاست جناب Shahbaz گرامی به جرم ایشان رسیدگی شود و همچنین نامه اعزام به خدمت در پادگان سنترال صادر گردد!! گویا دستگیری گذشته توسط نیروهای ضد شورش, برای ایشان درس عبرت نشده است!!

جناب
typhoon گرامی طی حکم ماموریتی از جانب فرمانده استخر باب السنترالیه, به همراه زیر دریایی خود به سواحل کالیفرنیا اعزام شده اند و در حالت آماده باش قرار دارند. بر اساس آخرین تصاویر ارسالی از جانب ماهواره های جاسوسی سنترال به سرپرستی جناب behrad90 گرامی, ایشان در حال فروش غیر قانونی نسخه های زبان اصلی مجله جنگ افزار به قیمت 15 دلار در سواحل سن فرانسیسکو رویت گردیدند!! (17.94% مالیات بر ارزش نداشته متعلق به CC است!)

جناب
oweiys گرامی به عنوان فرمانده عملیات تجسس و دستگیری عوامل انحرافی در سنترال, ادامه ماموریت را به انجام میرسانند. تصویر

موفق باشید
تصویر   
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

سلام بر همه دوستان.
یک لحظه ترس برم داشت فکر کردم تشعشعات موج بیداری اسلامی سنترال کلوب رو هم تحت تاثیر قرار داده.
بعد فهمیدم موج داستان های سنترالی و تراوشات ذهنی oweiys عزیز و دیگر کاربران انجمن هست.
خیلی جالب بود.دستتون درد نکنه.
میگم از رونین هم خبری نیست.فکر کنم مشغول تهیه مواد زامبولی هستند ایشون.طریقه کاشتن اینگونه مواد بصورتی هست که برگ ها داخل خاک قرار میگیره و ریشه ها در هوا!! تصویر
حمله CAPTAIN PILOT و Mahdi1944 با هواپیما به قلب دشمن هم بسیار قابل ستایش بود!!! تصویر
اینجاست که به منطق و سر منشا بازی Angry Birds پی میبرم.
بی صبرانه منتظر ادامه داستان هستیم.خدا رو چه دیدید.شاید فردا همین داستان شد ایده صدا و سیما!!!
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”