دل شکستن...!!! همه بیاین
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
دل شکستن...!!! همه بیاین
دوستان اگه شما دل یه نفر مثل مادرتون رو بشکنید چه جوری از دلش در میارین.البته من اینکار رو نکردم یکی دیگه هست که ازم خواسته این پست رو بزنم.منتظر جوابتون هستم.مخصوصا ازیتا خانم که دوتا بچه قد من داره.با تشکر
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
-
- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 752 بار
Re: دل شکستن...!!! همه بیاین
با سلام مادر مهربان تر از اونييكه همه ما فكر ميكنيم،به اون بنده خدا بگين توبه كنه ودست مادرشو ببوسه و قول بده نا زمانييكه نفس ميكشه نوكر پدر ومادرش باشه.ياعلي........
-
- سپاسهای ارسالی: 1984 بار
- سپاسهای دریافتی: 1829 بار
اگه مادر دل بچشو بشکنه چطور

- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
GHAZALAK88 نوشته شده:اگه مادر دل بچشو بشکنه چطور
پدر و مادر قدر والایی دارند و فرزند نباید خود را با انها مقایسه کند امام سجاد در یکی از دعاهای صحیفه سجادیه که مربوط به " دعا در حق پدر ومادر" است میفرماید ( البته ممکن است کلمه به کلمه ان جمله از دعا در خاطرم نباشد) : خدایا مرا چنان قرار بده که از پدر و مادرم بترسم ، همانند ترسیدن در مقابل سلطان خونریز . من خودم چند سال قبل که پدرم در حیات بود با وجودی که مرد بسیار خوش خلق و مهربانی بود و پیر هم شده بود اما وقتی صدای در منزل را می شنیدم که وارد می شود هیبتی از او وجودم را می گرفت اگر بالای اتاق نشسته بودم و پاهایم را دراز کرده بودم فورا پاهایم را جمع کرده بر می خاستم میرفتم پایین اتاق می نشستم که وقتی وارد اتاق می شود مرا پایین و زیر دست ببیند و وقتی وارد می شد از جا بر می خاستم و واقعا در مقابل ایشان همانند یک شخصیت بزرگ کمی سرم را فرود می آوردم امروز مادر م را نیز به همین طور اکرام و تعظیم کرده و هر وقت به منزلش می روم دستش را می بوسم و هرگاه می خواهم بروم پیشانی اش را می بوسم سعی می کنم صدایم ملایم و ارام باشد و هر سوالی می پرسد با چهره ای متبسم جواب بگویم بارها نیازمند پول شدم رفتم از ایشان قرض بگیرم دست خالی با خیبت برگشتم در حالیکه به ان پولی که می خواستم خیلی احتیاج داشتم ( من در دامن محبت ایشان بزرگ شدم و حتی بخاطر دارم لقمه ای را که می خواستند بخورند در دهان ما می گذاشتند اما بعض والدین وقتی خیلی پیر و تنها می شوند خلق و خویشان مثل کودکان می شود ) اما امساک ایشان کوچکترین ذره ای از محبت و احترام مرا نسبت به ایشان کم نکرد و نخواهد کرد و تازه همیشه از خداوند بزرگ عذرخواهی می کنم که نمی توانم حق مادر را انطور که باید بجا بیاورم بهر حال شان پدر و مادر مرتبه ای خطیر است و نباید با انها عادی و بی تشریفات سخن گفت حتی اگر گاهی رفتار انها با فرزند تند باشد تحمل کردن این رفتارها از پدر یا مادرخشنودی خداوند ، پاداش وخیر ی بزرگ و توفیقات زیادی را در پی خواهد داشت که فرزند نمی تواند انها را پیش بینی کند
-
- سپاسهای ارسالی: 1884 بار
- سپاسهای دریافتی: 2113 بار
بچسبونش
با چسب دوقلو
بند هم میشه انداختش !!! اگه بند انداز چینی گیرش بیاد!!!!!!!!
نه عزیزان دل مادر دلش نمیشکنه از دست فرزندش
شاید دلش بسوزه اما سریع فراموشش می کنه!
موندم خدا تو دل این مادرا چی گذاشته؟!!!
بچه ها (ببخشید این لفظ را به کار می برم) قدر مادر و پدرتون رو بدونید.در هر شرایطی بهشون احترام بگذارید
هیچ کس هیچ کس هیچ کس پدر و مادر نمی شه.
ی دعای خیر مادر و پدر آینده می سازه. سرنوشت می سازه.
از من حقیر که قدرشون رو بدونید تو هر زمان و دوره ای که هستند و باشند.
با هر عقیده و نظری که هستند.
ی لبخند مادر تولدی دوبارس.
{ازیتا(دریا)}
با چسب دوقلو
بند هم میشه انداختش !!! اگه بند انداز چینی گیرش بیاد!!!!!!!!
نه عزیزان دل مادر دلش نمیشکنه از دست فرزندش
شاید دلش بسوزه اما سریع فراموشش می کنه!
موندم خدا تو دل این مادرا چی گذاشته؟!!!
بچه ها (ببخشید این لفظ را به کار می برم) قدر مادر و پدرتون رو بدونید.در هر شرایطی بهشون احترام بگذارید
هیچ کس هیچ کس هیچ کس پدر و مادر نمی شه.
ی دعای خیر مادر و پدر آینده می سازه. سرنوشت می سازه.
از من حقیر که قدرشون رو بدونید تو هر زمان و دوره ای که هستند و باشند.
با هر عقیده و نظری که هستند.
ی لبخند مادر تولدی دوبارس.
{ازیتا(دریا)}
[COLOR=#548dd4] کسی شد شمع , آبش می
هر که شد تصویر ,قابش می کنند
هر که با افسانه پردازان نشست
با فسون خویش, خوابش می کنند
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه
[FONT=System]دریا سرنوشتم را به یاد آور .............
به جان نمی رسد تا به تو بر فشانمش
برکه توان نهاد دل , تا ز تو واستانمش
قوت شرح عشق تو , نیست زبان خامه را
گرد در امید تو , چند به سر دوانمش ؟
DARYA 
هر که شد تصویر ,قابش می کنند
هر که با افسانه پردازان نشست
با فسون خویش, خوابش می کنند
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه
[FONT=System]دریا سرنوشتم را به یاد آور .............
به جان نمی رسد تا به تو بر فشانمش
برکه توان نهاد دل , تا ز تو واستانمش
قوت شرح عشق تو , نیست زبان خامه را
گرد در امید تو , چند به سر دوانمش ؟

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
اگه یه نفر (مثل من) دل مادرشو بشکنه و بعد از مدتی مادرش به رحمت خدا بپیونده دیگه تکلیف چیه و آدم باید چیکار کنه.
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
big-man نوشته شده:اگه یه نفر (مثل من) دل مادرشو بشکنه و بعد از مدتی مادرش به رحمت خدا بپیونده دیگه تکلیف چیه و آدم باید چیکار کنه.
اکثرما در مقابل پدر یا مادر اشتباهاتی داریم ولی پدر و مادر افراد عارفی هستند میدانند که ممکن است گاهی اعصاب فرزند خرد باشد ( البته خداییش نباید اینطور باشد) و اشتباهی کند و از بس فرزندشان را دوست دارند زود فراموش می کنند اما پدر بخاطر غرورش حساس تر است و باید در مقابل ایشان سعی شود کوچکترین اشباهی نکنیم اما مادر خیلی سریع تر می بخشد بهرحال اگر فرزند هم اشتباهاتی داشته نباید تاسف اش به حدی برسد که از جبران بدی اش نسبت به پدر و مادر نا امید شود در یک دعا می خوانیم :
الهی ان کان ندم علی الذنب توبه فانی و عزتک لمن النادمین
ای معبود من اگر توبه پشیمانی از گناه است به عزتت قسم که من از پشیمان ها هستم
اگر پدر یا مادر از دنیا بروند انسان برای انها هدیه بفرستد هدیه هایی که چشم روشنی انها باشد ما اینجا درک نمی کنیم که انعکاس خواندن یک حمد و سوره در ان عالم چگونه است سوره ی یاسین و سایر سوره ها ی مبارکه قران کریم ما درک نمی کنیم که فرستادن یک صلوات بر محمد و ال محمد بعنوان هدیه برای پدر یا مادر در ان دنیا چه خیرات و هدیه های بزرگی است (گفتم یک صلوات، چه خاصه صلوات های زیاد ) برای ما بشری که در این عالم زندگی می کنیم مشهود نیست که انفاق کردن در راه خدا به نیت پدر یا مادر چه رحمت ها و هدایایی را در ان عالم نصیب انها می کند و وقتی انها می پرسند چه کسی این هدایا را برای ما فرستاده می گویند فرزند تو ،خوب پدر و مادر چه حالی می شوند وقتی می بینند ان هدیه ها را ما برای انها فرستاده اید فکر می کنید با ان نشاط و سروری که پیدا می کنند دیگر متوجه تقصیر های ما در دنیا می شوند ؟ ما امروز می توانیم برای پدر یا مادرمان اگر از دنیا رفته باشند و در دنیا نتوانسته ایم ذره ای از حق انها را ادا کرده باشیم سوره های نورانی قران بفرستیم ، نماز هدیه بفرستیم ، برایشان انفاق کنیم این کارهای ما برای ان ها در ان دنیا قابل توصیف نیست چون واقعا ما به حقیقت انها نمی رسیم اگر این خیرات را برای انها انجام دهیم نه تنها مورد رضای خداوند سبحان قرار می گیریم بلکه خیلی زود تاسف ما در کوتاهی در حق پدر یا مادر به نوعی احساس ارامش مبدل شده و ان تقصیرها فراموش می شوند انطور که انسان فکر می کند در دوران زندگی به انها احسان و نیکویی روا داشته است حتی ممکن است با اجازه خداوند انها به خواب ما بیایند و از ما احساس رضایت کنند که این مسئله به تجربه ثابت شده است