کدام مسئول پاسخگوی سایه شوم رخدادها و سوانح است؛ وزارت راه و شهرسازی، نفت یا سازمان بنادر و کشتیرانی و دریانوردی؟
به گزارش «تابناک»، در حالی که هر از چند گاهی، اخبار شوم و ناگوار رخدادها و سوانح هوایی، زمینی، ریلی و دریایی نه تنها فضای افکار عمومی و رسانههای جهانی را تحتالشعاع قرار میدهد، جدا از خسارت جبران ناپذیر جانی، شمار بسیاری از خانوادهها را برای همیشه داغدار کرده و در سوگ عزیزان از دست رفته به ماتم مینشاند، که متأسفانه در زمانی کوتاه، موضوع کمرنگ و فراموش میشود.
بنا بر این گزارش، سانحه غرق شناور کوشا 1 در سواحل عسلویه که با داشتن 73 سرنشین منجر به مرگ و ناپدید شدن سیزده نفر از متخصصین ایرانی و خارجی شده است، هنوز در هالهای از ابهام برای خانوادههای عزادار قرار دارد و میگویند آنچه تاکنون با گذشت از تاریخ حادثه به جایی نرسیده، فریاد است!
«به کدامین گناه به سوگ بیپاسخ باید نشست؟»؛ این فریاد بازماندگان قربانیان حادثه اخیر است.
گفتنی است، در حالی که هنوز سرنوشت سه تن از ناپدیدشدگان حادثه مشخص نشده، متولیان امر پاسخگوی خانوادههای حادثه دیدگان نیستند، تا جایی که پافشاری خانوادهها برای پیگیری و ادامه عملیات برای جستجوی پیکرهای این عزیزان با واکنش سرد و بیاعتنایی مسئولین سازمان بنادر و کشتیرانی کشور روبهرو شده است!
چرا کسی پاسخگوی سانحه غرق شناور کوشا 1 نیست؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 1984 بار
- سپاسهای دریافتی: 1829 بار
Re: چرا کسی پاسخگوی سانحه غرق شناور کوشا 1 نیست؟
وقتی مردم را بلا نسبت مثل گوسفند میچپونند داخل شناوری که در اصل برای باربری ساخته شده از این هم نباید بیشتر انتظار داشت چون من خودم تجربه کردم با یکی از اینا ار شرکت والفجر بوشهر تا جزیره خارک صد دفعه مردم وزنده شدم

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
Re: چرا کسی پاسخگوی سانحه غرق شناور کوشا 1 نیست؟
تا حالا در چه موردی پاسخگویی بوده که این دومیش باشه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون