وزیر اقتصاد دوباره رای اعتماد گرفت+سخنی با نمایندگان و وزیر!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14935 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

وزیر اقتصاد دوباره رای اعتماد گرفت+سخنی با نمایندگان و وزیر!

پست توسط oweiys »

بسم الله الرحمان الرحیم

وزير اقتصاد در حاشيه جلسه امروز هيات دولت در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كرديد مجلس به شما راي اعتماد دهد، گفت: با توجه به شناختي كه از مجلس داشتم مبني بر اينكه باانصاف رفتار مي‌كنند و اطمينان خاطري كه در مورد مسائل و صدق گفتار داشتم، پيش‌بيني مي‌كردم.

به گزارش ايسنا، شمس‌الدين حسيني در پاسخ به اين سوال كه آيا ديشب راحت خوابيديد؟ گفت: من همه اين شب‌ها راحت خوابيدم زيرا هنگامي كه انسان در جهت خدمت به كشورش كار مي‌كند چرا ناراحت بخوابد منتهي كم مي‌خوابيدم.

------------------------------------

حدیث و روایتی از امام علی (ع) قابل توجه همگان به خصوص نمایندگان مجلس و وزیر :

امام علی (ع) پس از این که متوجه می شوند دخترشان از بیت المال گردنبندی قیمتی گرفته اند ؛ با سرزنش کاردار بیت المال خطاب به او

می فرمایند اگر دخترم گردنبند را به غیر امانت می گرفت به عنوان اولین زن هاشمی دستش را قطع می کردم .....

امام در نامه ای به یکی از کارگزاران :

به من خبر رسيده که اموال بيت المال را که سهم بيوه زنان و يتيمان بود به يغما بردي و ... از خدا بترس. اموال آنان را بازگردان و اگر چنين

نکني خدا مرا فرصت دهد، تو را کيفر خواهم داد... . به خدا سوگند اگر حسن و حسين چنان مي کردند که تو انجام دادي از من روي خوش

نمي ديدند و به آرزو خود نمي رسيدند تا آنگاه که حق را از آنها بستانم و باطلي که به ستم پديد آمده، نابود سازم." (نامه 41 )

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: وزیر اقتصاد دوباره رای اعتماد گرفت+سخنی با نمایندگان و و

پست توسط Mr.Amirhessam »

مشکل اینجاست که شما وزیر را مقصر میدانید در حالیکه وزیر مقصر نیست!
بازرسی بانک صادرات و ملی کجا بوده اند؟ بازرسی کل کشور کجا بوده است؟ حراست این بانک ها و حراست کل کشور کجا بوده اند؟ گزینش اینها توسط چه کسی انجام شده است؟!!

برخی انتظار دارند وزیر به یک شعبه درجه در شهرستان هم نظارت کند!!! پس موارد بالا چه کاره هستند؟!
رسانه های تکفیری اصرار دارند وزیر مقصر است ...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

Re: وزیر اقتصاد دوباره رای اعتماد گرفت+سخنی با نمایندگان و و

پست توسط masieh »

وقتی دست و پای سازمان های نظارتی بسته باشه عاقبتش همین میشه. . . شاید به نظر بی ربط باشه که نیست وقتی سازمان برنامه و بودجه به راحتی کنار گذاشته بشه عاقبتش این سکته های اقتصادی میشه. . . . ..
اول علی اخر علی
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”